ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ!

B O M B A …. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία Προσπαθεί να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ… !!!!

By 242424v on 17 Αυγούστου 2017 • ( Σχολιάστε )

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων του Πλανήτη, εδρεύουσα στις Η.Π.Α. προσπαθεί να ανατρέψει τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. DONALD TRUMP.

Τραμπ εναντίον ΝΤΠ

Κατηγορούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, για τρείς λόγους.
1.-Ότι είναι φίλος με τον Πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ
2.-Ότι η ΡΩΣΙΑ ανεμείχθη στις πρόσφατες Αμερικανικές εκλογές, υπέρ του Προέδρου TRUMP.
3.-Ότι ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ στις πρόσφατες διαδηλώσεις της VIRGINIA, έκανε δηλώσεις υπέρ των ρατσιστών, ενώ αυτές παρενοήθησαν εσκεμμένως.

Καλά κάνει ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, και διατηρεί καλές σχέσεις με τη ΡΩΣΙΑ, αλλιώς σε περίπτωση Γ! Παγκόσμιου Πυρηνικού Πολέμου, οι Αμερικανικές, και Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις θα γίνουν στάχτη, σαν τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει τον Γ! Π.Π. για να μειωθεί ο πληθυσμός του Πλανήτη, και για να εδραιώσει την Κυριαρχία της στον Πλανήτη, ο οποίος μετά από πυρηνικό πόλεμο, θα μοιάζει πλανήτης φάντασμα, ενώ αυτοί οι Κοσμοκράτορες, έχουν κατασκευάσει πολυτελέστατα καταφύγια στις ΗΠΑ, για να επιβιώσουν.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ…………………..

Ως γνωστόν στις Η.Π.Α. λειτουργεί το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, και Αμερικανικό Εβραϊκό Συμβούλιο, AMERICAN JEWISH COUNCIL (A.J.C.) , αυτοί είναι οι φανατικώτεροι Σιωνιστές, από όλους επάνω στη Γη.

Αυτοί αποτελούν την λεγομένη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, υπό την προεδρία της οικογένειας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με Αντιπρόεδρο την οικογένεια ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και ΥΠ.ΕΞ. τον διαβόητο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Αυτοί αποτελούν το «Βαθύ Κράτος» των Η.Π.Α.

Έχουν υπό τον έλεγχό τους τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, τον Αμερικανικό Κρατικό Μηχανισμό, τις Μυστικές Υπηρεσίες, (C.I.A.) κλπ, και πλήθος απληροφόρητου Αμερικανικού Λαού, όπως όλους τους καλλιτέχνες και ηθοποιούς του HOLLYWOOD.

Αυτοί αποτελούν τον χειρότερο εχθρό του Προέδρου των Η.Π.Α. DONALD TRUMP.

Θέλουν να τον δολοφονήσουν, αλλά επειδή υπάρχει η προηγούμενη δολοφονία του Προέδρου ΚΕΝΕΝΤΥ, προσπαθούν μέσω της Δικαιοσύνης, και του απληροφόρητου Λαού, να τον ανατρέψουν, μέσω διαδηλώσεων και Χάους.

Κανονικά ο πρόεδρος ΤΡΑΜΠ είναι Εθνικιστής, Πατριώτης, και τον λένε Φασίστα, και Ρατσιστή!!!

Ο Ελληνικός Λαός λέει ένα ρητό,

«Δάσκαλε που δίδασκες, και νόμον δεν εκράτεις».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.