ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΜΙΣΟΣ;

Η τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Νέα Σμύρνη συνεχίζει να συγκλονίζει! Σήμερα έγινε και η κηδεία των δυο μικρών αγγελουδιών τα οποία πλήρωσαν τις αμαρτίες των γονέων τους!

Λίγες ώρες μετά από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, η κάμερα των διαφόρων ΜΜΕ μπήκε μέσα στο σπίτι που έγινε τάφος για τα δυο ανήλικα αγοράκια, τον Σταύρο και τον Βασίλη και το έριξε σε ένα επιπόλαιο, της μιας μέρας μοιρολόϊ. Αύριο το δραματικό γεγονός θα το έχουν όλοι ξεχάσει.

Ο πατέρας τους, αφού έκλεισε πόρτες και παράθυρα στο σπίτι  στην Νέα Σμύρνη, έβαλε φωτιά στο σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει ο 40χρονος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και τα 8χρονα δίδυμα αδέλφια του. Γιατί άραγε;

Το σπίτι του θανάτου και της εκδίκησης

Κατά την ψυχανάλυση η λιβιδινική ενέργεια ή αλλιώς η σεξουαλική ενστικτώδικη λειτουργία που οδηγεί τον άνδρα και τη γυναίκα σε σαρκική συνάφεια είναι πανίσχυρη. Ύψιστος σκοπός της σεξουαλικότητας που δεν έχει καμιά σχέση με την αγάπη, τη στοργή, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα, αλλά είναι τυφλή εντελώς ανεξάρτητη από τη λογική και το συναίσθημα αλλά και τον ΗΘΙΚΟ ΝΟΜΟ, είναι να οδηγήσει μέσα από την ηδονή του οργασμού που ακολουθεί τη συνουσία  στην δημιουργία απογόνων και τη διαιώνιση του είδους.

Αν λοιπόν η σαρκική επιθυμία δεν ικανοποιείται, αναχαιτίζεται από το αντικείμενο του πόθου, στην προκειμένη περίπτωση από την μητέρα των δύο παιδιών, θα μετατραπεί σε καταστροφική και όπως οι χιλιάδες βιασμοί, οι παιδόφιλες σχέσεις, η κτηνοβασία, η νεκροφιλία, η ομοφυλόφιλη διαστροφή αποδεικνύουν, θα μεταμορφωθεί σε ανθρώπινη καταστροφικότητα[1] και θα καταλήξει στο θάνατο.

 

Η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη, ενώ όσοι ήξεραν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού κάνουν λόγο για προσπάθεια επανασύνδεσης από την πλευρά του 40χρονου. Ωστόσο, φαίνεται πως η γυναίκα δεν γυρνούσε πίσω γιατί ήξερε τη βιαιότητα του χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα η άρνησή της να προκαλεί ματαίωση και πάνω από όλα, την οργή του 40χρονου, όπου σύμφωνα με φίλη της πρώην του, την απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω» φέρεται να της έλεγε.

Η μητέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει την υποστήριξη ειδικών, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να προκαλέσει κακό ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό. Φυσικά κα αυτή φέρνει μερίδιο της ευθύνης με τον σύντροφο που επέλεξε.

 

Νέα Σμύρνη: Τι «είδε» ο ιατροδικαστής στην τραγωδία

Ο θάνατος των διδύμων αγοριών ήταν ασφυκτικός από τον καπνό, προφανώς λιποθύμησαν προσπαθώντας να σώσουν τον πατέρα τους που καιγόταν. Αυτό προκύπτει από την μακροσκοπική του ιατροδικαστή. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή θα μπορεί να καταλήξει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ο πατέρας από την πλευρά του φέρει και εγκαύματα. Κι αυτό διότι όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή τυλίχθηκε στις φλόγες. Φέρεται να κλείδωσε πόρτες και παράθυρα και να έβαλε φωτιά σε ρούχα και στρώμα στο υπνοδωμάτιο.

Τα παιδιά ξύπνησαν, προφανώς από την φωτιά και τους καπνούς. Κι εδώ είναι που προκύπτει το ερώτημα για το τι ακριβώς έκαναν. Είτε προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά που έκαιγε τον πατέρα τους, είτε προσπάθησαν να διαφύγουν…

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δύο αθώες ψυχές, δυο αγοράκια μόλις οκτώ ετών πέθαναν μαρτυρικά. Πνίγηκαν από τους καπνούς της φωτιάς που έβαλε ο ίδιος τους ο πατέρας…

Το κίνητρο του 40χρονου για την οικογενειακή τραγωδία

Όσον αφορά στο κίνητρο του 40χρονου πατέρα, φαίνεται πως ήταν η εκδίκηση. Κυρίως το γεγονός ότι είχε χάσει την δίκη για την επιμέλεια των παιδιών. Αυτό φαίνεται ότι τον είχε επηρεάσει πάρα πολύ, παρόλο που τον τελευταίο καιρό έβλεπε τα παιδιά του κάθε σαββατοκύριακο.

Πριν τρία χρόνια είχε κάνει κάποιες πρώτες εξετάσεις στην Αεροπορία. Είχε διαγνωστεί ένα ελαφρύ πρόβλημα λόγω του χωρισμού. Στην συνέχεια όμως ο ίδιος δεν πήγε σε ιδιώτη γιατρό για να δει καλύτερα το θέμα του…

Τα σημειώματα της οργής

Τα σημειώματα ήταν κολλημένα στους τοίχους του σπιτιού. Ο 40χρονος είχε γράψει με μαρκαδόρο στον τοίχο μια φράση: «σας βαρέθηκα όλους». ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΌΗΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΌΝ Η ΖΩΉ ΚΑΙ ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΈΣΕΙ ΤΌΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ!

Το πρόσωπο όπου συγκεντρωνόταν η οργή του ήταν ο πατριός της πρώην συζύγου του. Τον καλούσε να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά και να αφήσει τα αγοράκια του ήσυχα. «Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραφε το ένα σημείωμα.

Σε ένα άλλο έγραφε: «Αφού Σταύρο είχες πρόβλημα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα σπίτι σου μέρα νύχτα. Ότι έδωσες πήρες αλήτη». (Μία σου και μία μου πεθερέ).

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνεται αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;», ανέφερε σε ένα άλλο. Κυνηγείστε το κτήνος, τον φοροκλέπτη, τον εκμεταλλευτή, λες και είναι ο μόνος αστός που κλέβει για να προστατευθεί από τον μεγάλο απατεώνα το ΚΡΑΤΟΣ!

Η «διαθήκη»

Σε ένα άλλο από τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος επισμηνίας, αναφέρει ότι στο κινητό και στο tablet του υπάρχει ακόμη ένα σημείωμα. Μια «διαθήκη» με την οποία ζητά να αναλάβει την υπόθεση η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη γιατί «η πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνει ούτε τα μισά απ’ όσα αναφέρω».

Συγκεκριμένα το σημείωμα αναφέρει: «Στο Word στο κινητό μου και στο τάμπλετ μου θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κα Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνει ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…».

Κατά την ανάλυσή μας: Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα παίζει μεγάλο ρόλο στην περίπτωση που η πατρική εικόνα παρεμβαίνει ανασταλτικά και απαγορευτικά στην ερωτική σχέση διότι κρίνει ότι η κόρη του κινδυνεύει από τον γαμπρό. Γι’ αυτό και βλέπουμε να προσπαθεί να δυσφημήσει ακόμη και να εκδικηθεί πάση θυσία τον πατέρα της ο οποίος εμποδίζει την σαρκική επαφή. Η διαθήκη που άφησε πίσω του είναι η απόδειξη. Βέβαια θα μπορούσε να σκοτώσει τον πεθερό του μαζί με τη γυναίκα του (πράγμα που το απείλησε) διάλεξε όμως η αρρωστημένη, διεστραμμένη ψυχή του έναν. ακόμη χειρότερο τρόπο· να τους συντρίψει φονεύοντας τα εγγόνια και παιδιά του. 

Αυτά τα δράματα βέβαια πολύ λίγο ενδιαφέρουν τον τύπο, τα ΜΜΕ και την φιλελεύθερη οικονομία γιατί δεν αποδίδει κέρδος. Αν ο σύζυγος μπορούσε να πουλήσει τη γυναίκα του σε trafficking για τιμωρία της, ή να την σπιτώσει με την απειλή του φόνου, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κι επομένως κέρδος, χρήμα, και ο θεός της καπιταλιστικής οικονομίας γνωρίζει καλά να εκμεταλλεύεται το σεξουαλικό ένστικτο και την ανάγκη του ανθρώπινου κτήνους για οργασμό! Ας  μη βαυκαλιζόμαστε με ανοησίες, η στείρα μοιρολόγια της μια μέρας, αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα που ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο βαρβαρότητα, βία και θάνατο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

[1]Γεωργίου Ευαγγελάτου: «Ανθρώπινη Καταστροφικότητα, υπότιτλος: Ανάλυση του Πολέμου και της Καταστροφικότητας από την Κοινωνική Ψυχολογία»  Αθήνα 1989 διακίνηση-Εκδόσεις ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.