ΕΠΑΜ:Τα μνημόνια έχουν εγκαθιδρυθεί με αντισυνταγματικό τρόπο και δεν δεσμεύουν τη Χώρα.

Σαν συνέχεια των όσων γράψαμε για την ΑΑΔΕ, λάβαμε σήμερα την πιο κάτω ανακοίνωση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Την Τετάρτη 28/3/2018 στις 13.30 έξω από το συμβολαιογραφείο του Αθανάσιου Δράγιου, Πανεπιστημίου 56, διαμαρτυρόμαστε για την αδιαφανή διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που εγκαθιδρύθηκαν μέσω νόμων που υλοποιούν μνημονιακές δεσμεύσεις της Χώρας.

Διαμαρτυρόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας ότι τα μνημόνια έχουν εγκαθιδρυθεί με αντισυνταγματικό τρόπο και δεν δεσμεύουν τη Χώρα.

Η Βουλή έχει κυρώσει μόνο ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, οπότε και εξουσιοδότησε αντισυνταγματικά τον Υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τα πραγματικά μνημόνια, ώστε να ισχύουν αυτά, μόνο, από και με την υπογραφή του και χωρίς να κυρωθούν από τη Βουλή.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, είναι και αυτοί αποτέλεσμα ενός καθεστώτος που επιβλήθηκε με παράνομο τρόπο στη Χώρα.

Ως εκ τούτου, η προστασία των συμπολιτών μας από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, είναι δημοκρατικό μας καθήκον.

Η αποκατάσταση των θυμάτων τους, σύννομη και επιβεβλημένη.

Το συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.
Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Μαρια Κ. στο 27 Μαρτίου, 2018 στις 6:51 μμ
    • Απάντηση

    Συμφωνω απολυτα. Το ΕΠΑΜ πρεπει παση θυσια και με καθε μεσο ν’ακυρωσει τα παρανομα και αντισυνταγματικα μνημονια και να στειλει στη φυλακη και στο θανατο ακομα οσους υπεγραψαν αυτα τα αισχρα μνημονια και οσους εμπλεκονται σε οικονομικα σκανδαλα που εχουν γινει τα τελευταια 20χρονια!!!

    • Μαρια Κ. στο 29 Μαρτίου, 2018 στις 7:24 μμ
    • Απάντηση

    Ειμαι αποφασισμενος στο μελλον (οταν ερθει η καταλληλη ωρα), να τιναξω τη ζωη μου στον αερα και να ξαναξεκινησω ολοκληρη τη ζωη μου απ’την αρχη, προκειμενου ν’αποκτησω το σωμα που παντα ηθελα να εχω και που μου την στερησε την επιθυμια μου αυτη τοσα χρονια η εποχη του 1998.Αν πρωτα ο Θεος ειμαι καλά στο μελλον, το πολυ μεσα σε 10 χρονια απο τωρα, θα κανω τη φυλομεταβαση μου, ακομα κι αν αυτο μου στοιχισει διαγραφη απ’ολο το συγγενικο μου περιβαλλον κι απ’ολους τους γνωστους μου και φιλους μου. Ειμαι αποφασισμενος να ρισκάρω τα πάντα και να παλεψω με μεγαλη αυτοπεποιηθηση και αποφασιστικοτητα στο μελλον, προκειμενου να αποκτησω το σωμα που παντα ηθελα να εχω και που πραγματικα εκπροσωπει τον χαρακτηρα μου, τις αναγκες μου και τις επιθυμιες μου. Και θα Eχω βεβαια ολη την υποστηριξη της κοινοτητας LGBT που εχει την εδρα της στην αθηνα, και σιγουρα καποια στιγμη θα γνωρισω και θα κανω μονιμο δεσμο με καποια ομοιοπαθη τρανς γυναικα, που γεννηθηκε αγορι, αλλα στην πορεια αλλαξε φυλο μονο απο τη μεση και πανω, κρατωντας απειραχτα ομως τα αντρικα γεννητικα της οργανα….!!!

    1. Γιατί δεν εξέθεσες αυτά τα προβλήματα το 1998 στον αναλυτή σου; Προφανώς δεν τα είχες συνειδητοποιήσει. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά.

    2. Σημειώνω ότι άλλαξες το αποφασισμένη σε αποφασισμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.