Αμφίπολη:Η προδοσία τρέχει απ’ τα μπατζάκια των προδοτών μέχρι να ολοκληρώσουν την εγκληματική συμφωνία των Πρεσπών

Ένα έγκλημα πίσω από ένα έγκλημα!!! – Η φωνή της Μακεδονικής Γης που έπρεπε να σιωπήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η προδοσία της Μακεδονίας κατά πως ζητούν τ’ αφεντικά μας Γερμανοί κι Αμερικάνοι αποικιοκράτες

Ψηφιδωτό του τάφου της Αμφίπολης πρέπει να εξαφανιστεί κάθε ίχνος που θυμίζει Μακεδονία και Αλέξανδρο

Αμφίπολη
Ένα έγκλημα πίσω από ένα έγκλημα! 
Η φωνή της Μακεδονικής Γης που έπρεπε να σιωπήσει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η προδοσία της Μακεδονίας. 
Ταφικό μνημείο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας που τα καλά κρυμμένα μυστικά του έπρεπε να εξαφανιστούν. 

Εκβιασμοί κι εκφοβισμός προς πάσα κατεύθυνση. Έκλεισαν τα στόματα των ανθρώπων που δούλεψαν εκεί ασκώντας πάνω τους μαφιόζικη βία. Φορτηγά με ευρήματα ΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ φυγαδεύτηκαν σε άγνωστο προορισμό. 

Αγάλματα, νομίσματα, μέχρι και σκευοφόρος ακούγεται από τους κατοίκους και πολλούς άλλους που γνωρίζουν ότι νύχτα χωρίς φεγγάρι έγιναν καπνός χωρίς ν’ αφήσουν ίχνος.

Όποιος έχει δει την Βεργίνα κι έχει δει και τα πρώτα βίντεο της Αμφίπολης που είχαν κυκλοφορήσει, αντιλαμβάνεται ότι η Βεργίνα είναι πολύ πολύ πολύ φτωχή. 

Κι αν στην Βεργίνα βρίσκεται ο τάφος του βασιλιά Φιλίππου, στην Αμφίπολη δεν ξέρω ποιου ανώτερου από τον Φίλιππο ο τάφος βρίσκεται.

Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει. 
Η Αμφίπολη πρέπει να μιλήσει. 
Δεν ξέρω ποιος άλλος εκτός από την κοινότητα των αρχαιολόγων μπορεί να ανακινήσει το θέμα μιας και δεν υπάρχει πολιτική βούληση, αλλά θα πρέπει να ανοίξουν στόματα και να ανοίξει ο τάφος.

Τι φοβάστε; Δεν το ξέρει ο πλανήτης ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα νομίζετε; Έχετε την εντύπωση ότι αν μιλήσει η Αμφίπολη θα ακούσει κανείς την Πρέσπα;

Φτωχή, γελοία και κακόμοιρη θα φαντάζει η Πρέσπα σας.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

ΜαρίαΜπαϊραχτάρη                                                                                                   http://amfipolinews.blogspot.com/2019/02/blog-post_838.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.