Έχετε ακούσει παιδεραστή να παραδέχεται την παιδοφιλία του;

Από την εμπειρία μας έχουμε δει ακόμη και τις εμφανέστερες περιπτώσεις παιδικής ασέλγειας να τις προσπερνούν οι παιδεραστές σαν ψέματα και ανοησίες αν όχι σαν κακοήθη σχόλια και δυσφήμηση με σκοπιμότητες. Υπάρχουν βέβαια αντιστάσεις από ψυχαναλυτικής πλευράς, γιατί μια τέτοια αποκάλυψη, αποδόμηση ενός προσώπου γνωστού στην κοινωνία, πολύ περισσότερο πολιτικού, κτυπά κατ’ ευθείαν στην ιδεατή εικόνα που το ίδιο το πρόσωπο έχει για τον εαυτό του και κατά δεύτερο σκοπό εγκαθιδρύσει μέσα στην κοινωνία. Ακόμη και ατράνταχτα πειστήρια να φέρει κανείς στον παιδόφιλο, (βίντεο, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις, πάλι θα το αρνηθεί αν δεν μηνύσει τον καταγγέλλοντα για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων και για ρετουσάρισμα και χάλκευση με μονταζιέρα των στοιχείων, άρα πάλι μήνυση.

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη κατηγορία παιδεραστών, οι αείποτε ανώριμοι και οι ίδιοι σεξουαλικά κακοποιημένοι, οι οποίοι ό,τι κάνουν το θεωρούν φυσιολογικό γιατί εκπαιδεύτηκαν, μεγάλωσαν έφτασαν στην ενηλικίωση να το θεωρούν φυσιολογικό, κάτι που είναι φυσικό για το κάνουν όλοι σε όλους.

Ύστερα από αυτά δεν νομίζω να χρειάζονται περισσότερα για να κατανοήσει κανείς την άποψη του Νίκου Γεωργιάδη.

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκης, Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος καταδικάστηκε σήμερα πρωτόδικα για την υπόθεση παιδεραστίας.

O πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης έκανε λόγο για «δικαστική πλάνη» μιλώντας για «υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους»!

Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιους κύκλους εννοεί ο Νίκος Γεωργιάδης. Αν εννοεί πάντως το Documento, όφειλε να το αναφέρει ονομαστικά ώστε να λάβει την πρέπουσα απάντηση σε όλα τα επίπεδα. 

Σε πλήρη αντίθεση βέβαια με την πρόταση του Εισαγγελέα που ανέφερε συγκεκριμένα:

«Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.»

Τι δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης

«Η πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους εναντίον μου ήταν κατά πλειοψηφία καταδικαστική. Με σθένος και παρρησία υποστήριξα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος. Η απόφαση ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης καθώς από την όλη διαδικασία δεν προέκυψε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μου. Παρά ταύτα έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως στο Εφετείο θα δικαιωθώ.»

https://www.documentonews.gr/amp/article/prwtofanhs-dhlwsh-toy-nikoy-gewrgiadh-strefetai-kata-twn-dikastwn?__twitter_impression=true

Γεωργιάδης συνέχεια: Η υπόθεση με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ έχει παγώσει το πανελλήνιο – Ένοχος κρίθηκε πρωτόδικα  ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης, για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία – Το βίντεο που θα δείτε είναι μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από χρόνια η Μολδαβή δικηγόρος των θυμάτων – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες 

Το Δικαστήριο, σύμφωνα με το Documento, αποφάσισε την ενοχή του Γεωργιάδη κατά πλειοψηφία, χωρίς ελαφρυντικό και του επέβαλε την ποινή των 28 μηνών με αναστολή, με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο θύμα επιβλήθηκε ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης, του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο Εισαγγελέας της Έδρας αφού διάβασε το κατηγορητήριο, κατέρριψε κατά την πρότασή του όλη την υπερασπιστική γραμμή του Νίκου Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το Documento, αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική έρευνα του περιοδικού Hot Doc στην οποία υπήρχαν επώνυμες καταθέσεις για την εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Γεωργιάδη σε υπόθεση trafficking. Κατέρριψε πως το δημοσίευμα, όπως υποστήριζε η πλευρά του κατηγορουμένου, έγινε προκειμένου να χτυπηθεί πολιτικά ο ίδιος.

Ειδικότερα, o Εισαγγελέας κατέρριψε λέγοντας πως αντίστοιχα δημοσιεύματα ερευνητών δημοσιογράφων στη Μολδαβία τα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011, ενέπλεκαν το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη, ως τον μόνο Έλληνα που εμπλεκόταν στο εν λόγω κύκλωμα στη Μολδαβία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει για την υπόθεση και το κύκλωμα των παιδεραστών η Μολδαβή δικηγόρος στον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρό.

Συνέντευξη στο Attica TV της δικηγόρου των θυμάτων του κυκλώματος παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης και φυσικά τα μεγαλοκάναλα της διαστροφής και παραπλάνησης δεν έδειξαν ούτε σχολίασαν από το 2010 και εδώ.

Τι απαντά ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης;

Ανακοίνωση αναφορικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης εξέδωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης.

«Με σθένος και παρρησία υποστήριξα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «η απόφαση ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης».

Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργιάδη. Σ.γ.: Βρήκαν την ευκαιρία οι αναμάρτητοι να επιτεθούν στον επόμενο πανομοιότυπο αντίπαλο που θα τους διαδεχθεί

Ανακοίνωση για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη έβγαλε το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία τονίζουν ότι, «η καταδίκη του κ. Γεωργιάδη έδειξε την αριστεία του κ. Μητσοτάκη σε όλο το μεγαλείο της». Σ.γ.: Η αριστεία του κυρίου Τσίπρα και η εξαπάτηση του ελληνικού λαού που τον ψήφισε για τα ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις του, δεν είναι τίποτα μπροστά στο προσωπικό πρόβλημα του κου Γεωργιάδη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε πρωτόδικα ένοχος από το Τριμελές Πρωτοδικείο για παιδεραστία.

Η υπόθεση θα ήταν ειδεχθές έγκλημα, χωρίς πολιτική διάσταση, παρά το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ, στενός σύμβουλος και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, «μεγάλο όπλο και εργαλείο» του αρχηγού της ΝΔ, αν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν της προσέδιναν πολιτικό χαρακτήρα.

• Χαρακτήρισαν πολιτική δίωξη την παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη

Η κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Την ώρα που η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου προσέρχεται στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασθέντος για ασέλγεια σε ανηλίκους Νίκου Γεωργιάδη, παράλληλα παρουσιάστηκε ως ομιλήτρια σε εκδήλωση για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο.

Η κυρία Ασημακοπούλου, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά με θέμα, την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Μάλιστα με μεγάλη περηφάνια που παρευρέθηκε σε μια τέτοια εκδήλωση δημοσίευσε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο twitter της με το σχόλιο « Η σωστή ενημέρωση και ο ανοικτός διάλογος με τα παιδιά ελαχιστοποιούν τους κινδύνους που κρύβει η χρήση του Internet». Σ.γ.: Αν το παιδί δεν νιώθει οικειότητα, σιγουριά, εμπιστοσύνη και πόσο το λατρεύουν οι γονείς του, η σωστή ενημέρωση και ο ανοικτός διάλογος δεν θα του ανοίξουν το στόμα.

Μόλις δύο ημέρες μετά, η κυρία Ασημακοπούλου παρουσιάζεται στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του Νίκο Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε τρία ανήλικα.

Aναρωτιέται το documento: Άραγε η κυρία Ασημακοπούλου είχε και στην δίκη την ίδια υπερηφάνεια;

• Ο κ. Κυρανάκης και άλλοι αξιωματούχοι της ΝΔ παραβρίσκονταν στο ακροατήριο σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Σ.γ.: Οι συμπάσχοντες ιδεολόγοι της υλιστικής δεξιάς!

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τους «φίλους» του. Λένε Βαξεβάνης, Μαξίμου, και όλοι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκαν την ευκαιρία να μαυρίσουν την αντιπολίτευση Μητσοτάκη.

Η καταδίκη του κ. Γεωργιάδη έδειξε την αριστεία του κ. Μητσοτάκη σε όλο το μεγαλείο της».

Σ.γ.: Όλοι άριστοι είστε μέσα στο κυνοβούλιο, να μας ζήσετε! Κούνια που σας κούναγε!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.