Ο χοντροκοιλαράς πρώην της CIA και νυν ΥΠΕΞ χαίρεται ιδιαιτέρως με τον “προκατ” Βενεζουελάνο δημοκράτη

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ

Ο Μάικ Πομπέο/ Φωτογραφία: AP- Charlie Neibergall
Ο Μάικ Πομπέο ο άρχων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του State Department. Μια νέα Χιλή ετοιμάζεται στη Βενεζουέλα με το πρόσχημα της καπιταλιστικού τύπου δημοκρατίας-τυραννίας.

Ο Μάικ Πομπέο χαιρέτισε την επιστροφή του Χουάν Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα, παρά τις απειλές από το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο για σύλληψή του.

«Οι ΗΠΑ και οι φιλειρηνικές χώρες σε όλο τον κόσμο(!!!) υποστηρίζουν τον μεταβατικό πρόεδρο Γκουαϊδό, την Εθνοσυνέλευση και όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις που εργάζονται για να διοργανώσουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Βενεζουέλα», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Ο Γκουαϊδό επέστρεψε στο Καράκας, μετά την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική, ενώ κινδυνεύει να συλληφθεί επειδή παραβίασε την απαγόρευση εξόδου από τη Βενεζουέλα, που του είχε επιβάλει το Ανώτατο Δικαστήριο.

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να είναι ενωμένη και να θέσει ένα τέλος στο βάρβαρο καθεστώς του Μαδούρο», δήλωσε ακόμη ο Πομπέο, σύμφωνα με το ΑΠΕ. https://www.iefimerida.gr/news/483045/o-pompeo-hairetizei-tin-epistrofi-gkoyaido-sti-venezoyela-na-valoyme-telos-sto-varvaro

Σ.γ.: Με λίγα λόγια τα κρατικοποιημένα πετρέλαια της Βενεζουέλας θα γίνουν μια χαψιά στο αχόρταγο στομάχι της EXXON, MOBIL, CHEVRON και των άλλων πετρελαιοθηρίων εταιρειών, όπως μέλλει γενέσθαι και στα δικά μας στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στο Κρητικό Πέλαγος. Ζήτωσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις του παρόντος και του μέλλοντος που τα ξεπούλησαν και τα ξεπουλούν ΟΛΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.