Μας ειρωνεύονται; Το ΝΑΤΟ εκ συνηθείας, μας εύχεται χαρούμενη, ανεξάρτητη 25η Μαρτίου

Με πολύ ειρωνική διάθεση η ιστοσελίδα κατιούσα, προφανώς αριστερή, σχολιάζει την ευχή του Βορειοατλαντικού Συμφώνου για την ημέρα ανεξαρτησίας της χώρας μας. Πότε, τότε, το 1821. Τώρα; είμαστε ανεξάρτητοι; Υπάρχουν Έλληνες που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο; βεβαίως και υπάρχουν διαβάστε το πιο κάτω. Κατά την κατιούσα πάντα.

Λευτεριά ή ΘαΝΑΤΟς – Η βορειατλαντική συμμαχία μας εύχεται χρόνια πολλά για την 25η Μαρτίου

Σαν να μη μας έφταναν τα ρίγη συγκίνησης ως έθνος που κάθε χρόνο ο εκάστοτε πλανητάρχης παραθέτει επίσημη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για να τιμήσει την 25η Μαρτίου, φέτος το φρόνημά μας έρχονται να τονώσουν οι νατοϊκοί μας σύμμαχοι.

Είναι γνωστό ότι στα πλαίσια της διαδικτυακής καμπάνιας #WeAreNATO με αφορμή τα 70χρονα της συμμαχίας που πλησιάζουν σε λίγες μέρες, ο φιλάνθρωπος αυτός οργανισμός επιχειρεί να μας θυμίσει τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, τα πλεονεκτήματα που μας φέρνει η συμμετοχή σε αυτό, αλλά και για να δείξει ότι λαμβάνει υπόψη την ιδιαίτερη ταυτότητα κάθε κράτους – μέλους. Το τελευταίο στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί στην τελευταία ανάρτηση, προερχόμενη από το λογαριασμό του νατοϊκού στρατηγείου στο ολλανδικό Brunssum, όπου μας εύχεται “Ευτυχισμένη Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας”, διευρύνοντας παράλληλα τους γνωστικούς ορίζοντες των αναγνωστών ρωτώντας τους “αν ήξεραν πως η Ελλάδα μπήκε στη συμμαχία το 1952”:

HAPPY GREEΚ INDEPENDENCE DAY

Δεν ξέρουμε για τους άλλους λαούς των κρατών μελών, ο ελληνικός πάντως και να ήθελε, δε θα μπορούσε να λησμονήσει αυτές τις δεκαετίες συμμετοχής μας στην ευαγή συμμαχία, στις οικονομικές υποχρεώσεις της οποίας εξάλλου διαπρέπει, κατακτώντας διαχρονικά τη δεύτερη θέση πίσω από τις ΗΠΑ.

Κατά πόσο υποστηρίζει το ΝΑΤΟ την ανεξαρτησία της Ελλάδας όπως εύχεται;

Τι σχέση έχει βέβαια οποιαδήποτε έννοια ανεξαρτησίας με το ΝΑΤΟ, που δεν αναγνωρίζει σύνορα, που αλωνίζει στο Αιγαίο τάχα για να μας “προστατεύσει” από τους πρόσφυγες (ωσάν να επρόκειτο για κακοποιούς), που έχει βάσεις που λειτουργούν ως κράτος – εν κράτει σε διάφορα σημεία της χώρας, με την αριστερή κυβέρνηση να έχει συμφωνήσει σε δημιουργία ακόμα περισσότερων, μόνο η άρχουσα τάξη και το πολιτικό της προσωπικό το γνωρίζουν. Η δική τους ανεξαρτησία, όπως και η εκούσια και συνειδητή παραχώρησή της στα πλαίσια της πολυπόθητης “γεωστρατηγικής αναβάθμισής της” δεν αφορά καθόλου την ανεξαρτησία του λαού, ενός λαού πραγματικά κυρίαρχου στην επικράτειά του, τους πόρους της και τον πλούτο που ο ίδιος παράγει.

Κι αν κόπτεται το ΝΑΤΟ τόσο πολύ για την ανεξαρτησία των λαών, τι εννοεί τούτος ο Σέρβος για την κατάρριψη του Stealth από τους Σέρβους του Μιλόσεβιτς; Τα βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου που έριξε το ΝΑΤΟ στην Σερβία ακόμη προκαλούν καρκίνους στη Βόρεια Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.