H Κυβέρνηση Μακρόν Χρησιμοποιεί Νάνο-σωματίδια και Χημικούς Μαρκαδόρους DNA -Ισραηλινής Παραγωγής- Εναντίον των Κίτρινων γιλέκων, για Πρώτη Φορά εκτός Παλαιστίνης. Μέρος 21ο

Στιγματίστε τους κι αν είναι δυνατόν μεταδόσατέ τους θανατηφόρες νόσους από καρκίνο μέχρι αυτοάνοσα

Nέα χημικά και βιολογικά όπλα καταστολής λαϊκών κινητοποιήσεων, αδοκίμαστα μέχρις  τώρα εκτός Παλαιστίνης, εγκαινίασε η γαλλική κυβέρνηση Μακρόν, εναντίον  διαδηλωτών και περαστικών στην 18η  εβδομαδιαία έξοδο των «κίτρινων γιλέκων», εναντίον της, στους δρόμους και πλατείες της Γαλλίας, το Σάββατο 16 Μαρτίου. 

Την πληροφορία, πηγών προσκείμενων στις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, μεταδίδουν τα ηλεκτρονικά μέσα ελεύθερης ενημέρωσης Al Manar News, Comité Valmy, Dutch Anarchy και Fort Rus. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει τα ακόλουθα -πολύ σκοτεινά και δυσοίωνα (σε συνάρτηση και με άλλες ευρωπαϊκές καινοτομίες) στοιχεία:

Κατά τις διαδηλώσεις και κατά το όργιο βίας που ακολούθησε (από ανεμπόδιστους μασκοφόρους «μπαχαλάκηδες», επισημασμένους από τις υπηρεσίες ασφαλείας) στην Λεωφόρο των Ηλυσίων και αλλού, οι διαδηλωτές με κίτρινα γιλέκα και οι περαστικοί έγιναν -εν αγνοία τους- πειραματόζωα, στο πρώτο παγκόσμια πείραμα σε ανθρώπους, με χρήση νάνο-σωματιδίων και χημικών μαρκαδόρων, των οποίων οι βιολογικές επιδράσεις και συνέπειες δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί.

Κατά την γαλλική κυβέρνηση, πρόκειται για «αβλαβή κωδικά  χημικά προϊόντα στιγματισμού», κατασκευασμένα στο Ισραήλ, που διαπερνούν το δέρμα, τις τρίχες και τα ενδύματα των στοχευόμενων προσώπων, για χρονική περίοδο που κυμαίνεται από εβδομάδες σε δεκαετίες. 

Επισήμως, αυτή η αινιγματική τεχνολογία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ εναντίον ανθρώπων. Ωστόσο, ειδικευμένες πληροφορίες, που συλλέχθηκαν από κάποιους επαγγελματίες της ασφάλειας, αναφέρουν ότι κατά την 18η Πράξη της εκστρατείας των Κίτρινων Γιλέκων, στις 16 Μαρτίου, τα «κανόνια νερού» και οι εκτοξευτές χημικών περιείχαν μαρκαδόρους DNA και νάνο-σωματίδια, που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των διαδηλωτών, χωρίς προηγούμενη προειδοποίησή τους. 

Αυτά τα «κωδικά χημικά προϊόντα στιγματισμού»* μπορούν να χρησιμεύσουν για να διαπιστωθεί η παρουσία ενός πολίτη στον χώρο μιας διαδήλωσης, μετά παρέλευση εβδομάδων η δεκαετιών. 

Επιπλέον των χημικών σφραγίδων και των νάνο-σωματιδίων, των οποίων οι επιπτώσεις στην υγεία δεν έχουν εξακριβωθεί, η προσθήκη ψυχοτρόπων ουσιών στα χρησιμοποιούμενα αέρια εναντίον διαδηλωτών, αποτελεί  ένα ευρύτατης κλίμακας πείραμα, στις νέες τεχνικές κοινωνικού ελέγχου – ανάλογες με αυτές που περιγράφονται στα εφιαλτικότερα  φιλμ και μυθιστορήματα παρουσίασης ενός κόσμου υπό καθεστώς επιστημονικού ναζισμού. 

Αυτά τα όπλα DNA, που αναπτύχθηκαν στην Βρετανία και που παράγονται και χρησιμοποιούντα ευρύτατα από το Ισραήλ, περιέχουν χημικές και βιολογικές ουσίες, των οποίων η βλαβερότητα για την ανθρώπινη υγεία έχει εσκεμμένα αγνοηθεί, ειδικότερα στο Ισραήλ, όπου οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις φυλακές, καταγγέλλουν ότι έχουν προσβληθεί από καρκίνους διαφόρων μορφών, λόγω υποβολής τους σε σφράγισμα DNA, η σε άλλες τεχνικές ελέγχου με νάνο-σωματίδια, που μπορεί να αλλοίωσαν το γενετικό υλικό των κυττάρων του σώματός τους. 

Η κυβέρνηση Μακρόν ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε χημικές σφραγίδες σε διαδηλωτές, στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς 2018. Ωστόσο οι  πολίτες θα έπρεπε να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα γίνονταν  αντικείμενα απαγορευμένων πειραμάτων. 

Για τους συνηγόρους τέτοιων διαδικασιών, τα προϊόντα σφραγίσματος DNA δεν εγκυμονούν κίνδυνο, αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν στηρίζονται σε οποιαδήποτε επιστημονικά στοιχεία. Είναι γνωστό ότι οι συνέπειες της χρήσης τέτοιων βιοχημικών παρασκευασμάτων σε ανθρώπους μπορεί να γίνουν εμφανείς μετά πάροδο χρόνων, αφού οι περισσότερες μελέτες με αρνητικά συμπεράσματα λογοκρίνονται συστηματικά από τις  μεγάλες εταιρείες της χημικής βιομηχανίας (σημ: Μοnsanto–Bayer).

Η χρήση ψυχοτρόπων ουσιών για τον έλεγχο  διαδηλωτών και ταραχών έχει αποδειχτεί πολύ πιο επικίνδυνη στην εφαρμογή της. 

Το 2014, οι αστυνομικές δυνάμεις της Ουκρανίας πειραματίστηκαν με βομβίδες αερίου που περιείχαν LSD (diéthyllysergamide), που είχε προμηθεύσει το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Οι διαδηλωτές-στόχοι έγιναν πολύ πιο βίαιοι και επιθετικοί, πολλοί παρουσίασαν σπασμούς και ρίχτηκαν πάνω στα αστυνομικά αυτοκίνητα,  προκαλώντας την ανάγκη χρήσης ένσφαιρων πυρών για την αναχαίτισή τους. 

Στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, εκτός από πολυάριθμα απαγορευμένα  χημικά μέσα πολέμου, όπως ο λευκός φώσφορος, οι ισραηλινές δυνάμεις χρησιμοποιούν εναντίον των Παλαιστινίων διαδηλωτών αέρια που περιέχουν,εκτός από ενδοκρινικούς ανατροπείς, παραισθησιογόνα και LSD, για να καταστήσουν τις διαδηλώσεις βιαιότερες, προκειμένου να δικαιολογήσουν την χρήση ελεύθερων σκοπευτών και πυρά μεγάλου βεληνεκούς  (σφαίρες ειδικού κράματος, με αρχική ταχύτητα 1200 μέτρα το δευτερόλεπτο). 

Τα αέρια που χρησιμοποιούνται στην Γαλλία για καταστολή  περιλαμβάνουν το CS (2-chlorobenzylidene malononitrile), ερεθιστικά αλλά, τελευταία, επίσης και νευροτοξικά, που μπορούν να προκαλέσουν δραστική  μεταβολή της αντίληψης και της συνείδησης. 

΄Αλλοι τύποι νάνο-σωματιδίων χρησιμοποιούνται συνεχώς περισσότερο ως «μέσα αποκατάστασης της τάξεως», αλλά η χρήση τους είναι μυστική , τόσο που και οι ίδιοι οι αξιωματικοί της αστυνομίας που τα χρησιμοποιούν δεν γνωρίζουν την φύση και τις ιδιότητές τους. 

Με τον χημικό στιγματισμό των πολιτών, οι κοινωνίες του Ισραήλ και της Γαλλίας πραγματοποίησαν ένα βήμα ακόμη προς τον ολοκληρωτικό έλεγχο του ατόμου, μέχρι τις ρίζες των μαλλιών και το DNA του. 

Σημ:* Πρόκειται φανερά, για μετεξελιγμένη επιστημονική αντιγραφή του σφραγίσματος με αριθμούς τατουάζ των κρατουμένων στα ναζιστικά στρατόπεδα Άουσβιτς, Μπούχενβαλτ κλπ. –αλλά και από απογόνους των θυμάτων; https://www.triklopodia.gr/h-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%83/#

2 σχόλια

  • Μαρια Κ. στο 28 Μαρτίου, 2019 στις 3:08 μμ
  • Απάντηση

  Τα Κιτρινα Γιλεκα στΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ, απ’τον αρχιμασονο εβραιο τραπεζιτη και παλιανθρωπο Σορος, το εχουν πλεον παρακανει με την αναρχια τους στη γαλλια, και συνεπως, ο Μακρον εχει ολο το δικαιωμα απο δω και στο εξης, (αφου πλεον δεν συμμαζευονται και δεν συμμορφωνονται με τιποτα τα κιτρινα γιλεκα) να καταπνιξει την αναρχια τους, το χαος και την τρομοκρατια που σπερνουν, με καθε μεσο, ειτε θεμιτο, ειτε αθεμιτο!!!!! Και δεν μπορει ο Μακρον τωρα παλι απ’την αρχη να παραιτηθει και να προκυρηξει αμεσα εκλογες μονο για 500.000 ατομα που ειναι στα κιτρινα γιλεκα και δεν τον θελουν απο τα 50.000.000 που ειναι συνολικα ολοκληρος ο γαλλικος λαος στην γαλλια. Ο Μακρον δεν αρπαξε με τη βια την εξουσια στη γαλλια, ουτε εκανε δικτατορια στην γαλλια, καταλυοντας τη δημοκρατια και το συνταγμα, ο Μακρον εκλεχτηκε νομιμα πρωθυπουργος της γαλλιας απο την μεγαλυτερη πλειοψηφια του γαλλικου πληθυσμου!!!! Οποτε ο,τι και να παθουν τα κιτρινα γιλεκα, καλα να παθουν, μονο αυτα φερνουν απολυτη ευθυνη απο δω και περα, διοτι πραγματικα το εχουν παρακανει.

  • Μαρια Κ. στο 28 Μαρτίου, 2019 στις 5:50 μμ
  • Απάντηση

  Πριν απο 6 χρονια που ειχα ανεβει αθηνα για ενα σαββατοκυριακο για μια συναντηση που ειχα για το μεταπτυχιακο που εκανα τοτε, ειχα παρει ενα ταξι για να παω στην συναντηση του μεταπτυχιακου μου και ξερετε τι μου ειχε ο ταξιτζης???!!! Οτι προσφατα του ειχα τυχει 3 αλβανοι πελατες καπου να τους παει κι ο ενας εξ΄’αυτων αμεσως αρχισε να τρωει μια τυροπιτα μεσα στο ταξι. Με καλο τροπο του λεει ο ταξιτζης: “Μην τρως εδω μεσα, απαγορευεται μεσα σε ταξι να τρωτε, διοτι θα λερωθει κατω το δαπεδο και το καθισμα!” Και οι αλβανοι οχι μονο δεν συμμορφωθηκαν με την παρακληση του ταξιτζη, αλλα γελασαν ειρωνικα και τον χλευασαν τον ταξιτζη κι απο πανω, λεγοντας του “Απο την στιγμη που εγω πληρωνω εδω μεσα, και ολοκληρη πιτσα θα εφερνα εδω μαζι μου και θα τρωγα!!!” Τσαντιστηκε ο ταξιτζης και με το δικιο του και τους ζητησε να κατεβουν κατω αμεσως και να βγουν απ’το ταξι του, να συνεχισουν με τα ποδια τον δρομο τους. Εκεινοι οι 3 αλβανοι οχι μονο δεν εβγαιναν εξω απ’το ταξι, αλλα απειλουσαν κι απο πανω τον ταξιτζη με θρασος χιλιων πιθηκων. Για καλη του τυχη τοτε του ταξιτζη, βρεθηκε εκει κοντα ενας αστυνομικος τροχονομος, βγαινει εξω ο ταξιτζης και του εξηγει τι συνεβη και του ζηταει να μαζεψει τους αμεσως και τους 3αλβανους και να τους διωξει απ’το ταξι του, λεγοντας του ότι δεν επιθυμει κι οτι δεν καταδεχεται να παρει καθολου λεφτα απ’τους θρασυτατους αλβανους. Ο τροχονομος αμεσως τους μαζεψε και μπροστα στον τροχονομο, οι αλβανοι δεν φτανει που δεν του εδωσαν ουτε ενα ευρω του ταξιτζη, ζητησαν και τα ρεστα κι απο πανω, απειλωντας τον ταξιτζη ότι ειδαν ποια ειναι η ταμπελα του ταξι του κι οτι θα βρουν και θα μαθουν πώς ονομαζεται και που μενει κι ότι θα παραφυλανε καποια νυχτα εξω απ’το σπιτι του κι ότι θα τον χτυπησουν…!!!!! Γιατι τωρα σας τα γραφω ολα αυτα??? Διοτι, και οι γυφτοι ακριβως ετσι συμπεριφερονται κι επιπλεον εκατο φορες χειροτερα, κατακλεβοντας, καταληστευοντας, εκβιαζοντας και τρομοκρατωντας με απειλες κι επιθεσεις και τελος δολοφονωντας ακομα κι ελληνες πολιτες!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.