Ασφαλώς να σεβόμαστε τους Ισραηλίτες και τους λάτρεις του Αλλάχ, αν όμως κάνουν χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου που κατέχουν; Και μάλιστα για παγκόσμια επικράτηση του θρησκευτικού τους πιστεύω;

«Ιστορική απόφαση» του Ο.Η.Ε. που αφήνει εκτός «κάδρου» τους απανταχού χριστιανούς – Ετοιμαστείτε για «σκοτεινούς» καιρούς

Aντικειμενικές αποφάσεις ή υποκινούμενες από τους δαίμονες της Παγγκοσμιοποίησης

Λίγες μέρες ΠΡΙΝ την γιορτή της Ανάστασης… Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, γνωστού ως Ο.Η.Ε., υιοθέτησε την περασμένη Τρίτη 3.5.2019, απόφαση, η οποία καταδικάζει την «ισλαμοφοβία» και τον «αντισημιτισμό».
«Κουβέντα» για την «χριστιανοφοβία», τους διωγμούς, την καταπίεση και τις σφαγές Χριστιανών στον πλανήτη.

Αφορμή στάθηκε η καταδικαστέα, φυσικά πράξη, του μακελάρη-δολοφόνου στην Νέα Ζηλανδία.
Ωστόσο, είναι επίσης καταδικαστέο πως ο Ο.Η.Ε. άφησε εκτός απόφασης, την τρίτη μεγάλη μονοθεϊστική θρησκεία, αυτή των χριστιανών, λίγες μέρες μάλιστα πριν την γιορτή της Ανάστασης του Χριστού.
Ο Ισραηλινός Πρέσβης στον Ο.Η.Ε., Danny Danon, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, κατόρθωσε να εισάγει στην απόφαση του Ο.Η.Ε. και την αναφορά στον αντισημιτισμό, καθώς στην αρχή υπήρχε νύξη μόνο στην λεγόμενη «ισλαμοφοβία», όπως πλέον χαρακτηρίζεται, εν γένει, (σ.γ.: η γενικευμένη εκ των δήθεν χριστιανικών κρατών) αντίδραση στην προώθηση του βάρβαρου νόμου της Σαρίας στην Ευρώπη.

Jerusalem Post

Ο ισραηλινός Πρέσβης έπεισε ορισμένες χώρες να μην στηρίξουν την απόφαση, άπαξ και δεν υπήρχε αναφορά στον αντισημιτσμό.
Η πλευρά του Ισραήλ, στάθηκε –και πολύ καλά έκανε σε ό,τι την αφορά- στις επιθέσεις κατά Εβραίων ανά τον πλανήτη.
Κανένας όμως δεν ενδιαφέρθηκε για τις πολυπληθέστερες επιθέσεις κατά χριστιανών σε όλον τον κόσμο.
Είναι προφανές πως η παγκόσμια «ειρήνη» που θέλουν να επιβάλλουν, δεν συμπεριλαμβάνει τους χριστιανούς ή τουλάχιστον τους χριστιανούς που θέλουν Χριστό και όχι συγχώνευση θρησκειών βασισμένη στα λόγια του Γιαχβέ-Αλλάχ.
Η απόφαση είναι ενδεικτική του παγκόσμιου κλίματος που επικρατεί.
Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά…

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους Πηγή:http://scripta—manent.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Σ.γ.: Οι τυπικές καταδικαστικές αποφάσεις παγκόσμιων οργανισμών όπως του ΟΗΕ, της UNICEF, της Amnesty International και άλλων, πολύ λίγο εισακούονται. Όσο εισακούσθηκαν και οι αποφάσεις της Κοινωνίας των Εθνών επί Γουίντροου Ουίλσων. Επακολούθησε ένας ακόμη Παγκόσμιος Πόλεμος με εκατόμβες θυμάτων στρατιωτών και αθώων πολιτών. Αν δεν δώσουν τα χέρια οι λαοί στο όνομα της αγάπης, της ειρήνης, της ισότητας και της αλληλοπεριχώρησης των γνήσιων χριστιανικών αρχών, ματαιοπονούμε. Αν δεν μετατρέψουμε τα όπλα σε άροτρα και δρεπάνια να μοιραζόμαστε εξίσου την αειφορία της Φύσης και των υλικών αγαθών, οι καταδίκες του ΟΗΕ και των άλλων διεθνών Οργανισμών θα παραμένουν κενός λόγος.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.