Οι Συμπαντικοί Νόμοι μας εξηγούν γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο του Finis Greciae. Πως θα αναβαπτισθεί ο ελληνισμός και τι μας περιμένει αν εξακολουθήσουμε να προσκυνούμε την Ε.Ε. Μέρος Ε!

Η Μασονία προαγωγός των σχεδίων του Σιωνισμού και των Χαζαροεβραίων


Λίγο πριν τον θανατό Του ο Ιησούς όπως ήδη γράψαμε, μας άφησε με το
Ευαγγέλιο του Ιωάννη, την πιο κάτω φοβερή παρακαταθήκη ενός μεγάλου μέρους των Συμπαντικών Νόμων, σαν συνδημιουργός του κόσμου. Οι Νόμοι αυτοί έχουν διαχρονική διάρκεια και αξία και ερμηνεύουν όλα τα δεινά της πατρίδας μας αλλά και του κόσμου όλου.

Τους Νόμους αυτούς τους αποκαλύπτουμε εδώ μαζί με
τρανταχτά παραδείγματα παραβίασής τους για να οδηγήσουμε τον αναγνώστη στο να στοχασθεί και να βρει τρόπους πρακτικής εφαρμογής των. Στην σημερινή μας ανάρτηση αναφέρουμε την εξομολόγηση ενός μασόνου για την πλεκτάνη που στήθηκε από τους τραπεζίτες χαζαροεβραίους στην Ελλάδα πειραματόζωο. Θα δούμε πως το σατανοκίνητο, παγκοσμιοποιημένο Κατεστημένο με το σύγχρονο (δήθεν) όνομα ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ενώ είναι πανάρχαιο και με προέλευση από δημιουργίας κόσμου, (αλλά ο Εωσφόρος για να παραπλανήσει την ανθρωπότητα αλλάζει ονόματα κάθε τρεις και ολίγο)
απαιτεί να εντάξει και να υποτάξει με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των
υπολογιστών την ανθρωπότητα σε ένα ενιαίο σύνολο μαζοπολτού όπου το ελεύθερο κι ασύδοτο ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της διαιώνισης του είδους, την οδηγεί στο κορύφωμα της ατομοκεντρικότητας, σαν μοναδικό σκοπό ύπαρξης. Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, αυτό το έχει καταφέρει με την προσκόλληση των πολιτικών μας στη δεύτερη σειρά Φυσικών Νόμων που είναι ακριβώς ο νόμος των δυο πιο πάνω αναφερθέντων ενστίκτων για τη διατήρηση της ζωής. Η υιοθέτηση αυτού του νόμου της φυσικής τάξης πάνω από τον Ηθικό Νόμο και την επιδίωξη αλληλεγγύης, ισοτιμίας και αγάπης (την τρίτη σειρά Νόμων) όπως αρμόζει και ανατέθηκε στην ελεύθερη ανθρώπινη βούληση να το επιλέξει, μας έχει φτάσει σε ψυχικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό κ.λπ. αδιέξοδο και πιθανά στα πρόθυρα ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ή συνεχών διακρατικών συρράξεων με χιλιάδες θύματα.

Ατυχώς και χωρίς να το καλοσκεφτούμε, αφεθήκαμε Έλληνες και Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και κάθε επί γης λαός, στο φιλελεύθερο αστικό σύστημα που έχει επιβληθεί σήμερα πλανητικά, από το σοσιαλιστικό και από το πάλαι ποτέ μαρξιστικό, σαν τρόπος επίλυσης των κοινωνικὠν, πολιτικών και οικονομικών προβλημάτων αν και οι πολιτικές επιλογές που οι πολιτικοί του πλανήτη έκαναν (δια της υιοθεσίας αυτής της δεύτερης σειράς Νόμων), απέδειξαν την πλήρη αποτυχία των όσων υπέσχοντο.

Κι όμως λίγο πριν το τέλος, της γήινης παρουσίας του, ο Ιησούς, αλλά και στα τρία χρόνια της γήινης παρουσίας του, αποκάλυψε οικουμενικές αλήθειες και μερικούς από τους πιο φοβερούς συμπαντικούς νόμους που διέπουν και θα διέπουν τα ανθρώπινα έως της «Συντελείας του αιώνος». και η ανθρωπότητα θολωμένη, μπλεγμένη στα δίκτυα του πονηρού αντιδίκου της, αγρόν αγόρασε, τους αγνοεί παντελώς.

Με την ευκαιρία του φετινού Πάσχα και την βοήθεια
του Τριαδικού Θεού, σταχυολογούμε μέρος των Συμπαντικών Νόμων όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην Ανθρωπότητα μέσω του Ευαγγελιστή Ιωάννη: 1)«Τώρα με τη σταύρωσή μου κρίση θα επέλθει στον κόσμο και θα χωρισθούν οι πιστοί από τους απίστους. Τώρα ο άρχων του κόσμου (ο Σατανάς) θα πεταχτεί έξω από το κράτος του και θα χάσει την εξουσία του». Ιωάννης κεφ.12, στ. 31).

Αποκάλυψε 2) ότι «αν εγώ ο Δάσκαλος έπλυνα τα πόδια σας και σεις οφείλετε από αγάπη και ταπείνωση να μοιράζεστε, να πλένετε ο
ένας τα πόδια του άλλου» (Ιωάν. Κεφ. 13, στ. 14). Μόνο με την αγάπη, την
ταπείνωση και το μοίρασμα των αγαθών στέκεται η κοινωνική μας συνύπαρξη. Αν όχι, οι κοινωνίες θα διαλύονται και οι άνθρωποι κακήν κακώς θα βιώνουν και θα επιβιώνουν μέσα από πολέμους, βάσανα και σφαγές ατέλειωτες.

3) «Όποιος πιστεύει σε μένα τα υπερφυσικά έργα που εγώ κάνω και κείνος θα τα κάνει και μεγαλύτερά τους θα κάνει», (Ιωάν. Κεφ.14, στ.12). Γιατί πάντα δυνατά τω πιστεύοντι.

4)«Όποιος εγκολπώθηκε τις εντολές μου και τις τηρεί, εκείνος με αγαπά. Όποιος δε με αγαπά, θα αγαπηθεί στοργικά και παθιασμένα από τον Πατέρα μου», (Ιωάν. 14, στ. 21).

5)«Χωρίς εμένα δεν δύνασθε να κάνετε τίποτα, (θεμελιώδης και ουσιαστικός νόμος η εντολή, ότι χωρίς Χριστό οι εξαγγελίες των υλιστών πολιτικών μας δεν είναι περισσότερο από έπεα και έργα πτερόεντα, αφελή κι επιφανειακά για τα μάτια του κόσμου)» (Ιωάν. 15, στ.5).

6)«Αυτή είναι η εντολή μου, να αγαπάτε ο ένας τον άλλον καθώς σας αγάπησα (μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κοινωνία σωστή, ευνομούμενη, πεφωτισμένη, η οποία να νοιάζεται για τα μέλη της με ιδανικό
πρότυπο την κοινότητα-ενορία)». (Ιωάν. Κεφ. 5, στ.12).

7)«Όσον αφοράν την κρίση και καταδίκη του διαβόλου, ο Παράκλητος (που έρχεται μετά την ανάστασή μου) θα σας δώσει απόδειξη ότι ο άρχων που εξουσιάζει τον αμαρτωλό τούτο κόσμο, έχει κριθεί και έχασε δια παντός την εξουσία του (ό,τι κι αν κάνει για να πλανήσει την Ανθρωπότητα)». (Ιωάν. κεφ. 16, στ.11).

8)«Εάν ο κόσμος σας μισεί να ξέρετε ότι εμένα πρώτον εμίσησε. Αν ήσασταν από τον κόσμο με τα ίδια αμαρτωλά φρονήματα και έργα, ο κόσμος θα σας αγαπούσε σαν δικούς του. Εγώ σας ξεχώρισα από τον κόσμο
διαλέγοντάς σας, γι’ αυτό σας μισεί ο κόσμος. Γι αυτό να ξέρετε, ει εμέ εδίωξαν και ημάς διώξουσι». (Ιωάν. Κεφ.15, στ. 19 και στ. 20). Επομένως είναι η ώρα να εφαρμοστεί η θεία πολιτική και η ουσιαστική κοινωνική αλλαγή αλλά αυτή μόνο με θυσίες και διωγμούς θα πραγματοποιηθεί. Φτάνει η ώρα πού όπως επιβλήθηκε ο Χριστιανισμόςσαν θρησκεία ανά τον πλανήτη με συνεχή μαρτύρια και θυσίες έως σήμερα (βλέπε
αιματοχυσίες στη Σρι Λάνκα και Συρία) θα χρειαστούν νέοι αγώνες και νέες θυσίες για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, την ουρανοποίηση της γης. Την εγκατάλειψη και αποστασιοποίηση από του φωτισμένους με τον Παράκλητο, των υλιστικών πολιτικών που προαναφέραμε. Ήρθε η ώρα άνδρες ταπεινοί, μετριοπαθείς, με χριστιανικό ήθος, πλήρης πνεύματος Αγίου και Σοφίας να κυβερνήσουν τη γη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ανάσταση της Βατικάνειας αντίληψης περί πολιτικής. Σημαίνει συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά, την εφαρμογή της πλέριας δημοκρατίας και της
χριστιανικής οικονομικής αντίληψης και θέσης που είναι: “Όλοι οι
πολίτες είναι ισότιμα παιδιά του Θεού Πατέρα και αυτό στην πράξη, μόνο η ισότιμη συμμετοχή στο κοινό ταμείο, τον κοινό κορβανά, και το ίσο κατακεφαλήν εισόδημα μπορεί να το εγγυηθεί”
. Τότε καταργείται “το εμόν και το σον, το μυρίων πολέμων αίτιον” όπως έγραψε ο ιερός Χρυσόστομος και πέθανε κατάκοπος απ’ τις κακουχίες στο δρόμο προς την εξορία.

Και καταλήγει ο Ιησούς:

9)«Μεγαλύτερη αγάπη προς τους φίλους του κανείςδ εν έχει από το να δώσει τη ζωή του χάριν των φίλων του», (Ιωάν. Κεφ. 15. Στ. 13).

Στη συνέχεια, όπως και στα προηγούμενα άρθρα μας θα επιχειρήσουμε με απτά παραδείγματα όπως τι επιδιώκει η Μασονία και οι τραπεζίτες χαζαροεβραίοι τη πίστει, πλανητάρχες, να φέρουμε τον αναγνώστη, στην στυγνή, κολασμένη πραγματικότητα, για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να συστρατευθεί μαζί μας στην ανάγκη αλλαγής και
ανατροπής των επικρατούντων πολιτικών συστημάτων και την ανεύρεση τρόπων επιβολής του Κοινωνικού Χριστιανισμού ή αν θέλετε, του Κοινωνικού Ευαγγελίου.
Κάτι που ήδη συμβαίνει στις μοναστηριακές αδελφότητες οι οποίες έχουν
αποποιηθεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, την ιδιώτευση, και οι μοναχοί και μοναχές τους, έχουν υποσχεθεί στο μοναχικό σχήμα τους, ότι θα είναι αχτήμονες και όλα τα παραγόμενα αγαθά θα είναι κοινά, για όλους. Ο Κοινωνικός Χριστιανισμός δεν ζητά τίποτα παραπάνω για τους πολίτες και τις πολίτισσες του κόσμου.

Ώρα να συγκρίνουμε τι άθλιες πολιτικές διέπουν τις
σημερινές εξουσίες και να αποφασίσουμε πως θα γίνει η επίγεια ζωή μια συνέχεια της θείας ευταξίας και της πλέριας εγκατάστασης του Αγίου Πνεύματος στη διαχείριση των κοινών. Να συστρατευθούμε στο πως θα
επικρατήσει μια ριζική και καθοριστική-επαναστατική αλλαγή στα κοινά και τους και τους νόμους που καθορίζουν τα ανθρώπινα και τις κοινωνίες. Πολύ πιθανά ξεκινώντας από την πατρίδα μας. Μια χώρα μικρή που οι “άξιοι” μελλοντικοί ηγέτες που διαπλάσσονται με παρόμοια με τα πιο πάνω πνευματικά νάματα, οφείλουν να διακηρύξουν σε όλους τους τόνους δίνοντας κύρια προτεραιότητα στην ουδετερότητά μας. Ακριβώς όπως έκανε και επιτυγχάνει με επιτυχία τόσα χρόνια η Ελβετία Χριστός Ανέστη!

Ευαγγελάτος Γεώργιος[1]

        [1]Οι γραμμές αυτές, η σκέψη μας και η προσευχές μας αφιερώνονται στον αγαπημένο συνάδελφο ψυχίατρο Κώσταντίνο  Μιχελιδάκη ο οποίος αναχώρησε επάξια την ώρα της εξόδου του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή κι αυτή τη στιγμή διαβάζεται η επικήδειος ακολουθία του.Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.