Και από την αποδοχή, φτάσαμε στο μίσος!

Τώρα δείχνουν το αληθινό, στυγνό και αδίστακτο πρόσωπό τους. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται και το αληθινό προσωπείο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Αφού πήραν με νόμο και βάση της θεωρίας των Overton Windows[1] την νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας και της διασεξουαλικότητας.

ιδού απόδειξη:

Πιστεύω στην κραιπάλη! Θελετε δεν θέλετε, θα σας το επιβάλλω γιατί έχω δίκιο!

Ο Aaron Philip είναι ένα τρανς μοντέλο με αναπηρία το οποίο καλεί μέσω των κοινωνικών δικτύων να τερματιστεί με ευφάνταστα βίαιους τρόπους η ζωή όσων θεωρεί αυτός και η παρέα του τρανσφοβικούς.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του δικαιωματισμού των έμφυλων ταυτοτήτων όπου οι δικαιωματιστές αντί να καταλάβουν ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση ενός ατόμου με αναπηρία, του τονώνουν το ηθικό με το να του λένε μπράβο για όλα τα βάρβαρα τα οποία περιέγραφε και καλούσε σε βία εναντίον όσων δεν συμφωνούν με το κίνημά τους.

Οι ακτιβιστές και υποστηρικτές αυτών των κινημάτων δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν για τους πολιτικούς σκοπούς τους ακόμα και άτομα με αναπηρία χωρίς να τους ενδιαφέρει έπειτα η πνευματική υγεία αυτών που εκμεταλλεύονται.

Σ.γ.:Έτσι αφού δεχθήκαμε να μην υποτιμούμε, αλλά από ανθρωπιά να θεωρούμε φυσική την ομοφυλοφιλία, τη λεσβιακή σχέση και τη διασεξουαλικότητα σαν φυσιολογικότητα, τώρα δεν μένει παρά να αποδεχτούμε τη δολοφονία όποιου τρανσφοβικού τολμά να πει τη γνώμη του….

[1] Η θεωρία των παραθύρων του Όβερτον, (Overton’s Windows) αφορά τον τρόπο όπου οι ειδικοί επικοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, επιβάλλουν την πιο έξαλλη, ριζοσπαστική ιδέα και αντίληψη. Αφορά τα εξής έξι στάδια;

1ον)Μια απίθανη σκέψη ή γνώμη που δεν μπορείς καν να τη σκεφθείς πέφτει από κάποιους.

2ονΦφαίνεται απόλυτα ριζοσπαστική και απορρίπτεται μετά βδελυγμίας

3ον)Τελικά με το λέγε-λέγε και γράψε-γράψε των ΜΜΕ της ΝΤΠ γίνεται συζητήσιμη και αποδεκτή για συζήτηση και επεξεργασία

4ον)αρχίζει μετά πολλά να φαίνεται σε μερικούς ενδιαφέρουσα και λογική

5ον)Ύστερα από τη μεσολάβηση κάποιου διαστήματος εγκεφαλόπλυσης των μαζών η απίστευτη, απίθανη και σκανδαλιστική άποψη και ιδέα του οποιου βλακός, ηλιθίου, διεστραμμένου, επίτηδες βαλμένου να περάσει τον χυδαίο η προτεινόμενη αντίληψη γίνεται αποδεκτή

6ον)Η εξτρεμιστική ιδέα γίνεται τελικά νόμος και οι συντηρητικοί, στενοκέφαλοι για τους πολλούς δικαστές υιοθετείται και νομιμοιποιείται.

2 σχόλια

    • Μαρία Κ. στο 28 Ιουνίου, 2019 στις 7:29 μμ
    • Απάντηση

    Οταν θαρθει η ωρα σε λιγα χρονια στο μελλον, οπου θα ξεκινησω τις ενεσεις τεστοστερονης, στον 2ο μηνα θα μου κοπει η εμμηνος ρυση και στον 3ο μηνα και μετεπειτα, θ’αρχισουν να χανονται τελειως οι γυναικειοι οργασμοι μου στο σεξ, ακομα κι αν κανω κανονικα σεξ με αντρα. Και υστερα, θα χανονται σιγα-σιγα και οι σεξουαλικες μου αναγκες που εχω τωρα ως γυναικα!!! Καλο θα ειναι για εσας ν’αρχισετε να προετοιμαζεστε σιγα-σιγα ψυχολογικα γι’αυτην μου την αποφαση για το μελλον μου και ν’αρχισετε να προετοιμαζετε ψυχολογικα και την οικογενεια μου για την διορθωση του φυλου μου που προκειται να κανω στο μελλον μου!!! Δεν εχω πει ακομα στην μανα μου για το ονειρο που ειχα δει στον υπνο μου την ημερα του Αγιου Πνευματος, οτι εγω και η μανα μου ειμαστε σε μια γυναικα ειδικο για το θεμα της δυσφοριας φυλου και οτι για πρωτη φορα μου συνταγογραφειται επισημως τεστοστερονη την οποια μου επιβαλλεται απο την γιατρο οπωσδηποτε να παρω για ενα ολοκληρο τριμηνο, ετσι ωστε ν’ανακουφιστει η ψυχη μου απο την καθημερινη δυσφορια φυλου, την οποια νιωθω!!! Δεν τολμαω ακομα να το ανακοινωσω αυτο σε κανενα μελος της οικογενειας μου, ουτε καν στην ιδια μου την μανα!!!!

    1. Είσαι σίγουρη ότι θα αντέξεις την έλλειψη οργασμού και το χάσιμο της σεξουαλικής ορμής πιθανώς δια παντός;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.