Και από την αποδοχή, φτάσαμε στο μίσος!

Τώρα δείχνουν το αληθινό, στυγνό και αδίστακτο πρόσωπό τους. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται και το αληθινό προσωπείο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Αφού πήραν με νόμο και βάση της θεωρίας των Overton Windows[1] την νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας και της διασεξουαλικότητας.

ιδού απόδειξη:

Πιστεύω στην κραιπάλη! Θελετε δεν θέλετε, θα σας το επιβάλλω γιατί έχω δίκιο!

Ο Aaron Philip είναι ένα τρανς μοντέλο με αναπηρία το οποίο καλεί μέσω των κοινωνικών δικτύων να τερματιστεί με ευφάνταστα βίαιους τρόπους η ζωή όσων θεωρεί αυτός και η παρέα του τρανσφοβικούς.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του δικαιωματισμού των έμφυλων ταυτοτήτων όπου οι δικαιωματιστές αντί να καταλάβουν ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση ενός ατόμου με αναπηρία, του τονώνουν το ηθικό με το να του λένε μπράβο για όλα τα βάρβαρα τα οποία περιέγραφε και καλούσε σε βία εναντίον όσων δεν συμφωνούν με το κίνημά τους.

Οι ακτιβιστές και υποστηρικτές αυτών των κινημάτων δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν για τους πολιτικούς σκοπούς τους ακόμα και άτομα με αναπηρία χωρίς να τους ενδιαφέρει έπειτα η πνευματική υγεία αυτών που εκμεταλλεύονται.

Σ.γ.:Έτσι αφού δεχθήκαμε να μην υποτιμούμε, αλλά από ανθρωπιά να θεωρούμε φυσική την ομοφυλοφιλία, τη λεσβιακή σχέση και τη διασεξουαλικότητα σαν φυσιολογικότητα, τώρα δεν μένει παρά να αποδεχτούμε τη δολοφονία όποιου τρανσφοβικού τολμά να πει τη γνώμη του….

[1] Η θεωρία των παραθύρων του Όβερτον, (Overton’s Windows) αφορά τον τρόπο όπου οι ειδικοί επικοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, επιβάλλουν την πιο έξαλλη, ριζοσπαστική ιδέα και αντίληψη. Αφορά τα εξής έξι στάδια;

1ον)Μια απίθανη σκέψη ή γνώμη που δεν μπορείς καν να τη σκεφθείς πέφτει από κάποιους.

2ονΦφαίνεται απόλυτα ριζοσπαστική και απορρίπτεται μετά βδελυγμίας

3ον)Τελικά με το λέγε-λέγε και γράψε-γράψε των ΜΜΕ της ΝΤΠ γίνεται συζητήσιμη και αποδεκτή για συζήτηση και επεξεργασία

4ον)αρχίζει μετά πολλά να φαίνεται σε μερικούς ενδιαφέρουσα και λογική

5ον)Ύστερα από τη μεσολάβηση κάποιου διαστήματος εγκεφαλόπλυσης των μαζών η απίστευτη, απίθανη και σκανδαλιστική άποψη και ιδέα του οποιου βλακός, ηλιθίου, διεστραμμένου, επίτηδες βαλμένου να περάσει τον χυδαίο η προτεινόμενη αντίληψη γίνεται αποδεκτή

6ον)Η εξτρεμιστική ιδέα γίνεται τελικά νόμος και οι συντηρητικοί, στενοκέφαλοι για τους πολλούς δικαστές υιοθετείται και νομιμοιποιείται.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.