Ψυχοπαθητικός σημαίνει αντικοινωνική προσωπικότητα, άνθρωπος που ψεύδεται ασύστολα χωρίς τύψεις

Με τον κ. Τσίπρα να βάζει τα γέλια γιατί δεν ήξερε πού ήταν το τριψήφιο… παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους. Και να καταλήγει πάλι γελώντας, ότι σχολίασε το γεγονός λέγοντας: Ωραίο ποδαρικό κάναμε…

Ενοχές για τους 99 νεκρούς που γίνανε 102;Εγώ δε νιώθω ενοχές αυτοί ας μην καιγοσαντε!]
Ούτε τώρα, θα αντιληφθεί ο μέσος πολίτης – ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, πως στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ψήφισε έναν ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

Προφανέστατα, γιατί αν εξαιρέσουμε ένα μέρος των ψηφοφόρων της πρώτης φοράς, λογω αφέλειας, στις δεύτερες εκλογές και σ’ αυτές που έρχονται την Κυριακή, το ίδιο ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Δεν είναι μόνον ο Τσίπρας που θέλει εγκλεισμό σε φρενοκομείο…
Είναι και όσοι τον ψήφισαν και θα τον ξαναψηφίσουν.

Όπως ψυχοπαθείς θα είναι και όσοι ψηφίσουν τον Μητσοτάκη…

Και εδώ θα συμφωνήσω για πρώτη φορά με τον “εθνάρχη του κ@λου” Κωνσταντίνο Καραμανλή.
“Η Ελλάδα, είναι ένα απέραντο φρενοκομείο”!

ΟΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
[caption id="attachment_11265" align="aligncenter" width="640"] Τύψεις κι ενοχές δεν υπάρχουν γι’αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ικανός ΓΙΑ ΟΛΑ!


Καλλιόπη Σουφλή

Τα γέλια του Αλέξη Τσίπρα ενώ μιλούσε για την πτώση F-16 και τον θάνατο δύο πιλότων -Οργή στο Twitter

Αρνητικές εντυπώσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, και ειδικά το σημείο όπου ο πρωθυπουργός αφηγείται την πρώτη του ημέρα στο Μαξίμου, το 2015, όταν τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών.
Μιλώντας για το πρώτο τηλέφωνο που δέχθηκε, λέει ότι ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για να του ανακοινώσει την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα.

Με τον κ. Τσίπρα να βάζει τα γέλια γιατί δεν ήξερε πού ήταν το τριψήφιο… παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους. Και να καταλήγει πάλι γελώντας, ότι σχολίασε το γεγονός λέγοντας: Ωραίο ποδαρικό κάναμε…

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σρόιτερ:
Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο, στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει οτι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια). Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια)

ΠΗΓΗ:ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.