Ακόμη και τεχνητά νησιά στο Αιγαίο θα κατασκευάσει η Τουρκία για να μας συντρίψει. Αγόρασε και κινέζικο πλοίο από την Κίνα γι’ αυτό το σκοπό.

Εσείς που ψηφίσατε μασονία, συγγνώμη Νέα Δημοκρατία, καλόν είναι να έχετε γνώση των πιο κάτω… κι η ευθύνη στο κεφάλι σας και δυστυχώς στα παιδιά μας….

Σε 4 Στάδια Απρόβλεπτου Πολέμου η Τουρκία θα διαλύσει ολότελα την Ελλάδα που είναι 100% Ανέτοιμη

Αν δεν έχεις τα νύχια και τα δόντια να αντιπαρατεθείς σε μια λεοπάρδαλη, τότε μη την ενοχλείς! Η Ελλάδα είχε ανέκαθεν διοικηθεί από τους δούλους και τους τοποτηρητές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Αμερικής. Όταν οι αποικιοκράτες κανονίζουν ποιοι διοικούν τις αποικίες τους, λαμβάνουν τα μέτρα τους για να τους αποβλακώνουν κατάλληλα, να τους κρατούν αμόρφωτους, αστοιχείωτους, ανίδεους για το τι γίνεται στον κόσμο, για το τι μπορεί να γίνει και για το τι δεν μπορεί να γίνει, όπως και για το πως μπορεί να γίνει κάτι.

Κανονίζοντας μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας τα περί την ελληνική εκπαίδευση, οι αποικιοκράτες από το 1828 μέχρι σήμερα εξασφάλισαν ότι την πραγματική αλήθεια για την κατάσταση στον κόσμο μπορούν να δουν μόνον όσοι Έλληνες απέρριψαν τα ψέμματα και την συνολική πλάνη της ελληνικής παιδείας κι εκπαίδευσης που οι ίδιοι παρασκεύασαν και τα τοπικά όργανά τους επέβαλαν.

Ουσιαστικά η Ελλάδα υπήρξε ψευδώς υπήρξε για 200 χρόνια.

Τι σημαίνει ‘ψευδώς’;

Σημαίνει ότι όποτε ήθελαν οι δυτικοί αποικιοκράτες και κύριοι αυτού του κράτους το καταργούσαν σε μια μέρα και χωρίς να μπορεί κανένας Έλληνας να το αποτρέψει. Οι μόνοι ικανοί να ανατρέψουν κάτι τέτοιο είναι όσοι απέρριψαν ολότελα το αυτοκαταστροφικό πλαίσιο της νεοελληνικής παιδείας κι εκπαίδευσης που λειτουργεί μόνο για να εξυπηρετεί τους στόχους της εξάρτησης του ψευτοκρατιδίου από την σιωνιστική Αμερική και την ψευτομασωνική Αγγλία και Γαλλία.

Αντίθετα, η Τουρκία ως συνέχεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας διατήρησε όλη την τεχνονγωσία της – παρηκμασμένης είναι η αλήθεια – χώρας που πριν από 500 χρόνια ακόμη ήταν η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου και πριν από 220 χρόνια έλεγχε όλη την έκταση από τα σύνορα του Μαρόκου μέχρι το Ομάν κι από την Ουγγαρία μέχρι τη Σομαλία.

Η αλήθεια είναι ότι στην αναμέτρηση Ελλάδας και Τουρκίας πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα μειονεκτήματα της Ελλάδας παρά τα πλεονεκτήματα. Δηλαδή τα πλεονεκτήματα της Τουρκίας θα βάρυναν λίγο, αν η Ελλάδα δεν είχε σταμπαρισθεί από τα μειονεκτήματα που της επέβαλαν Αμερική, Αγγλία και Γαλλία για να την έχουν του κλώτσου και του μπάτσου.

Όλα αυτά τα βλέπουμε καθαρά στην αναμέτρηση των τελευταίων ετών και μηνών. Η Ελλάδα προετοιμάζεται για ένα πόλεμο που δεν θα γίνει και δεν προετοιμάζεται για ένα πόλεμο που θα γίνει.

Οι παππούδες μας έλεγαν ότι απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει η κουβέρτα. Αμόρφωτα νούμερα και πράκτορες των Αμερικανών και των Αγγλογάλλων, όπως ο βλάκας στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο ψευτο-αναλυτής Νίκος Λυγερός, ο άθλιος κυπατζής Σάββας Καλεντερίδης και πολλοί άλλοι προσπάθησαν να σύρουν την Ελλάδα εκεί που δεν ήταν προετοιμασμένη για να πάει:

– σε μια αναμέτρηση στη σφαίρα εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων του υπεδάφους των ελληνικών θαλασσών.

111.jpg

Αυτός ο χάρτης είναι ψεύτικος. Όσοι τον πιστεύετε, κινδυνεύετε με θάνατο. Ο  χάρτης θα ήταν αληθινός αν η Ελλάδα είχε την δύναμη και τα προ-απαιτούμενα να τον επιβάλλει. Όσο δεν τα έχει (και θέλει δεκαετία ή δεκαετίες για να τα αποκτήσει), καλό είναι να τον ξεχάσει τον χάρτη αυτό γιατί εκεί που πάει για μαλλί, θα βγει κουρεμένη. 

Η Τουρκία απάντησε χωρίς να απαντήσει. Δηλαδή απάντησε με τρόπο που τα αμόρφωτα αυτιστικά Αθηνών δεν άκουσαν και δεν μπορούσαν να ακούσουν.

1. Τουρκικό γεωτρύπανο νότια του Καστελλορίζου

Τώρα μόνον κάποιοι αναλυτές όπως ο Βασίλης Κοψαχείλης αρχίζουν να μιλάνε για ένα πόλεμο στον οποίο η Ελλάδα σύρθηκε απροετοίμαστη.

Περιμένετε επιδείνωση αλλά μην αναμένετε συμβατικό πόλεμο με νεκρούς! (Σ.γ.: αυτό άλλωστε σημαίνει υβριδικός πόλεμος). Γιατί να κάνει η Τουρκία πόλεμο με την Ελλάδα όταν μπορεί να πάρει ό,τι θέλει να πάρει χωρίς συμβατικό πόλεμο και φέρετρα;

Ό,τι αναφέρει ο οξυδερκής αυτός αναλυτής είναι μόνον μία διάσταση του παράξενου πολέμου για τον οποίο οι Έλληνες ψευτο-καθηγητές, τα οικτρά ρεμάλια της Παντείου, όπως ο Γιαλλουρίδης, ο Μάζης, ο Φίλης κι ο Πάτελος, δεν έχουν ιδέα.

Το να στήσει η Τουρκία ένα γεωτρύπανο σε σημεία της υποτιθέμενης ελληνικής ΑΟΖ νοτίως του Καστελλορίζου θάβει ολότελα τα γελοία όνειρα του ελληνικού κατεστημένου περί τάχα ανακηρύξεως της ελληνικής ΑΟΖ.

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκινίζει – έλεγαν παλιά. Γιατί δεν έχει ανακηρύξει η Ελλάδα ΑΟΖ; Γιατί είναι ένα ψευτο-κράτος που βαυκαλίζεται ότι είναι σημαντικό, ενώ είναι ουσιωδώς ανύπαρκτο.

Ποιες άλλες διαστάσεις έχει ο παράξενος αυτός πόλεμος που οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι ανυποψίαστοι γι’ αυτόν;

2. Τουρκικά νησιά απέναντι από τη Μονεμβασία

Μια που μιλάμε για ΑΟΖ, ας μείνουμε στο θέμα. Πως θα σας φαινόταν αν η Τουρκία ανακηρύξει ΑΟΖ γύρω από ένα νησί της ανάμεσα στη Μήλο και την Μονεμβασία;

Τι; Θα μου πείτε ότι η Τουρκία δεν έχει εκεί κάποιο νησί;

Ναι! Έχετε δίκιο. Δεν έχει σήμερα. Αλλά μπορεί να έχει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Πως;

Όπως κι η Κίνα απέκτησε πολλά υπερπόντια εδάφη σε διεθνή ύδατα (όπως αυτά μεταξύ Μήλου και Μονεμβασίας που βρίσκονται πέραν των 6 μιλίων από την κάθε ακτή).

Αν δεν έχετε διαβάσει αυτά τα λήμματα της wikipedia για εισαγωγή, είστε χαμένοι από χέρι, από πόδι κι από μυαλό:

https://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_island

και κυρίως

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Wall_of_Sand

Προσέξτε πόσο πιο κοντά στα μαλαισιανά παράλια στο νησί Καλιμαντάν (Μπόρνεο) παρά στην παραλία της κινεζικής ηπειρωτικής χώρας είναι τα τεχνητά νησιά της Κίνας!

zzz.jpg

Για σκεφθείτε πως τα ονόμασαν οι Αμερικανοί: Great Wall of Sand! Όμως η Τουρκία έχει ήδη αγοράσει από την Τουρκία ένα ειδικά εξοπλισμένο πλοίο ικανό να φτιάχνει νησιά στη μέση του πουθενά!

zzzzzzzzzzzz.jpg

Όσο καιρό εσείς μ@λ@κιζόσασταν με την πατριδοκαπηλεία των άξεστων βρωμόκωλων της Χρυσής Αυγής, με τις σαπουνόφουσκες του ΛΑΟΣ, με την συστηματική αντιχριστιανική σύφιλη της αδερφίστικης ΝΔ, με τον δωδεκαθεϊσμό του γύφτουλα Άδωνι, με την παραδόπιστη κουτοπονηριά των απολίτιστων ΠΑΣΟΚτζήδων, με την κρατικιστική μονιμότητα, το δημοσιοϋπαλληλικό ραχατιλίκι και την μαρξιστική πανούκλα του Σύριζα, και με την αντικαπιταλιστική χολέρα του ΚΚΕ, της ΛΑΕ, του πουστοπρέζονου Βαρουφάκη, και της πλακομ@@νας Κωνσταντοπούλου, κάποιοι σοβαροί και μορφωμένοι Τούρκοι πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες και στρατιωτικοί επεξεργάζονταν τρόπους να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους παρέχει ο ηλίθιος ελληνικός λαός που δεν κατεβαίνει στους δρόμους να κάψει τα υπουργεία και τη Βουλή.

Έτσι, αντί να πάρουν την καταρρέουσα Αμερική και την διαλυόμενη Ευρώπη για παράδειγμα (όπως κάνουν ζωντόβολα τύπου Τσίπρα, πο@στάρες τύπου Σαμαρά, γουρούνια στυλ Βενιζέλου, και πουλημένοι γκαζοτενεκέδες στυλ ΓΑΠ), πήραν για πρότυπο την ανερχόμενη και πανίχυρη Κίνα. Και κατάλαβαν πως μπορούν να αντιγράψουν το μοντέλο των τεχνητών νησιών της South China Sea στο Αιγαίο. Αυτό για την Ελλάδα λέγεται ‘ρουά ματ’!

3. Αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών – ισλαμιστών-τρομοκρατών

Αν στα παραπάνω προσθέσετε μια γερή δόση λαθρομεταναστών (μόνον μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σε λίγους μήνες), αποσταθεροποιείτε μια ψευτοχώρα (προκαταδικασμένη από Αμερική, Αγγλία και Γαλλία), όπως η Ελλάδα, τελεσίδικα. Την κατάλληλη δόση έχει η Τουρκία στα χέρια της. Ήδη πολλά εκατομμύρια Συρίων βρίσκονται εκεί. Με την νεώτερη κρίση που ξεσπάει, ανέτως 1 ή 2 εκ. Συρίων μπορεί να αναγκαστούν να φύγουν μακριά από τις εστίες τους, και να καταλήξουν ως σαουδο-πληρωμένοι λαθρομετανάστες στην Τουρκία. Από κει και πέρα μια πολύ διαφανής κουρτίνα τους χωρίζει από την Ομόνοια!

Το ελληνικό ψευτοκράτος δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση. Ακόμη χειρότερα, έχει στελεχωθεί από καθάρματα και κακούργους διεστραμμένα σπουδαγμένους στο Πάντειο που είναι κατ’ ουσίαν φυτώριο ισλαμικής τρομοκρατίας. Σχετικά:

Οπλοφορία: Απαραίτητη Προστασία ενάντια σε Λαθρομετανάστες & Ισλαμιστές, πριν η Ελλάδα αιματοκυλιστεί

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/25/οπλοφορία-απαραίτητη-προστασία-ενάν/

Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο ετοίμασαν Κράτος Ισλαμικής Τρομοκρατίας ‘Αλ Γιουνάν’ στην Ελλάδα

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/27/σατανιστές-ψευτομασώνοι-πάντειο-ψε/

Ο αυξημένος αριθμός λαθρομεταναστών που στο μεγαλύτερο τμήμα τους είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες δεν θα οδηγήσει μόνον το ελληνικό κράτος σε παράλυση και την ελληνική κοινωνία σε διάλυση. Θα οδηγήσει σε ένα πολύ πιο εκρηκτικό γεγονός που κανένας από τους 300 βλάκες της Βουλής δεν έχει υποψιαστεί.

Θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ, αλλά αρκούμαι στο να σας προτείνω να σκεφθείτε πόσο τρομερό όπλο είναι για την Τουρκία που έχει την πρόθεση να ανεγείρει τεχνητά νησιά απέναντι από τη Μονεμβασία και στα δυτικά των Αντικυθήρων να έχει ταυτόχρονα συσσωρευμένο (σε κρυψώνες) το υλικό με το οποίο θα προκαλέσει χάος στην Ελλάδα (τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που φτάνουν με σκοπό να ληστέψουν και να σκοτώσουν).

Μια τέτοια υπεροχή σημαίνει ότι η Άγκυρα διαθέτει το σωστό σταγονόμετρο ώστε να προξενεί αντιπερισπασμό και πανικό στην Ελλάδα με αυξημένες ροές, όταν το ειδικό πλοίο που αγόρασε από την Κίνα θα φτιάχνει τεχνητά νησιά στα διεθνή ύδατα μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης.

11.jpg

4. Η Ισλαμιστική Εξέγερση του Αλ Γιουνάν

Αυτό είναι η κατάληξη όλων των ανθελληνικών κι αντιευρωπαϊκών σεναρίων αλλά έχει προετοιμαστεί από το 1986. Πολλοί έχουν την αφέλεια να μιλάνε υβριστικά για τους Τούρκους πολιτικούς που τονίζουν ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν μπορεί πλέον να ισχύει. Δεν αναρωτιούνται αν είναι οι Αμερικανοί που επιζητούν σήμερα την κατάργηση της συνθήκης αυτής.

Άλλοι κάνουν λόγο για διάλυση της Ελλάδας με απώλειες εδαφών προς την Αλβανία, την Μακεδονία, την Βουλγαρία και την Τουρκία καθώς και με ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Είναι αφελείς.

11111111111111.jpg

Το χειρότερο κακό θα γίνει στο λεκανοπέδιο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες ισλαμιστές και κείνοι που ήρθαν από πιο παλιά και τάχα νομότυπα.

Η ισλαμιστική έκρηξη θα γίνει συντονισμένα στο λεκανοπέδιο, στο Κόσοβο και σε πολλά σημεία στην Δυτική Ευρώπη. Τότε θα κινδυνεύσει το “Ανήκομεν εις την Δύσιν” να σημαίνει “Ανήκομεν εις το Ισλαμικόν Χαλιφάτον”. Αλλά για την επερχόμενη ισλαμιστική έκρηξη στην Ευρώπη θα αναφερθώ σε προσεχές κείμενό μου.

Δείτε το βίντεο και προσέξτε τις αναφορές του Βασίλη Κοψαχείλη! Ό,τι λέει ισοδυναμεί με το να μην είχε η Ελλάδα το 1940 ούτε μια ξιφολόγχη.

Το πιο πάνω βίντεο πρέπει να εγγράφηκε το 2017 μετά το τούρκικο πραξικόπημα

Τουρκία: θα τσακίσει την Ελλάδα χωρίς πόλεμο – έρχεται στραπάτσο τον Μάϊο

https://www.ok.ru/video/681813215853

https://vk.com/video434648441_456239556

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.