ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πιο κάτω δημοσιεύουμε της προτάσεις της “Εθνεγερσίας” του κόμματος του στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή το οποίο ο Άρειος Πάγος δεν ενέκρινε να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές τις 7/7/2019 λόγω του λογότυπου. Θύμιζε πολύ τα εθνικά σύμβολα. Άρα απαγορεύεται, επιτρέπονται τα πολύχρωμα λογότυπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων βλέπετε.

Ότι εθνικό πρέπει να ξεχασθεί, διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση παντού και σε όλα!

Πρωταρχική υποχρέωση του κράτους μας είναι η περίθαλψη και προστασία των φτωχών και ανυπεράσπιστων πολιτών.

Γ. ΑΥΦΑΝΤΗΣ

Ενώ «προσέχει και φροντίζει» τους φτωχούς και ανυπεράσπιστους που είναι πολλοί και προσδοκά ψήφους τους, τα παιδιά των  γονέων, που αυτοκτόνησαν, λόγω της κρίσεως, ουδείς εκ των πολιτικών μας, ούτε οι του κόμματος που ψηφίζεις ΕΣΥ, τα σκέφθηκε, όχι μόνο για την προστασία τους, αλλά ούτε για δυο λόγια παρηγοριάς, διότι δεν ζουν οι γονείς των να τους ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Εμείς υποκλινόμεθα προ του πόνου των ορφανών και των ζώντων των οικογενειών όλων όσων αυτοκτόνησαν και υποσχόμεθα να τους φροντίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας που θα αποκτήσουμε με τους αγώνες μας.


Στη συνέχεια αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας για να βγούμε από την κρίση.

 1. Διαφώτιση. Εδώ και πολλά χρόνια η προσπάθειά μου έχει επικεντρωθεί στην ενημέρωση των πολιτών, δια τα αίτια της κρίσης, τους στόχους της και τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, μέσω ομιλιών, τηλεοπτικών εκπομπών και την έκδοση πολλών βιβλίων. Αυτό όμως είναι υποχρέωση όλων μας. Σας παρακαλώ όλους να ενεργοποιηθείτε.
 2. Βασική αναθεώρηση του Συντάγματος, πλην βασικών διατάξεων, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την Δημοκρατία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Δημοσιεύσαμε ένα προσχέδιο Συντάγματος , στο διαδίκτυο, στο ethnegersia.gr., μελετήστε το, θα ωφεληθείτε εσείς και οι απόγονοί σας. Επίσης θα γίνει έλεγχος της νομοθεσίας και κατάργηση των νόμων από το 1974 και ένθεν που εξυπηρετούσαν την Νέα τάξη Πραγμάτων.
 3. Αλλαγή Οικονομικού Συστήματος και Σκοπού της Οικονομίας. Αντί το οικονομικό μας Σύστημα να έχει ως Σκοπόν του την «Μεγιστοποίησιν του Κέρδους» να έχει «Την Ευημερίαν των Λαών». ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Περισσότερα στα βιβλία «ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ», «Γιατί καταστρεφόμαστε» και «Αρισταρχία», του Γ. Αϋφαντή. Εκεί θα διαβάσετε και το νέο οικονομικό σύστημα που προτείνουμε, την «Επικαρπία».
 4. Αναστολή πληρωμών του εξωτερικού χρέους για 3 ή 4 χρόνια, και λογιστικός έλεγχος αυτού. Με την αναστολήν πληρωμών του χρέους σταματούν και οι τόκοι αυτού και κερδίζουμε δισεκατομμύρια από τους τόκους. Σταματάμε να δανειζόμαστε κάθε λίγο δις για να πληρώνουμε τα ληξιπρόθεσμα χρέη μας και δεν θα δύνανται να μας εκβιάζουν οι δανεισταί. Επί πλέον κάνουμε λογιστικό έλεγχο του χρέους μας με Διεθνείς λογιστές και θα αποδειχθεί ότι δεν υπερβαίνει τα 60 δις αντί 400 δις που μας ζητούν οι τοκογλύφοι, για να ταΐζουν και τους πολιτικούς που ψηφίζουμε. Γι’ αυτό κανένα κόμμα ούτε Ακροαριστερό, ούτε Ακροδεξιό, τα ζητά αυτά από την εκάστοτε κατοχική κυβέρνηση πού μας επιβάλλει το Κεφάλαιο με ψεύτικες θεατρινίστικες εκλογές, και γι’ αυτό κανένα μα κανένα κόμμα δεν μας ενημέρωσε για την υπ’ αριθ. 68/304 απόφαση του ΟΗΕ της 11 Σεπτεμβρίου 2014 η οποία μας δίδει το δικαίωμα και μας καλύπτει δια να κάνουμε ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ όλα τα ανωτέρω, χωρίς την επέμβαση των δανειστών, των τραπεζών και οποιωνδήποτε άλλων διεθνών δυνάμεων. Λεπτομέρειες επ’ αυτών στο βιβλίο «Γιατί καταστρεφόμαστε;» του Γ. Αϋφαντή. Σκεφθείτε τώρα αν πρέπει να ξαναψηφίσουμε κόμμα που ΔΕΝ μας ενημερώνει για το ότι ο ΟΗΕ μας δίδει την δυνατότητα να ρυθμίσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το χρέος μας! Χωρίς εκβιασμούς. Επικαλούμενοι πολύ απλά το δόγμα CALVO . Μια απλή προσφυγή σε οποιοδήποτε Δικαστήριο  και με την επίκληση του , είναι ικανό να ακυρώσει όλα τα μνημόνια και όχι μόνο. 
 5.  Η προσβολή της αξιοπρέπειας, ο σεβασμός και η οικονομική βιωσιμότητα ενός πολίτη ή του κράτους καθώς επίσης και η απώλεια της κυριαρχίας του κράτους είναι οι βασικές  αρχές του «δόγματος Calvo» και οι οποίες ενσωματώθηκαν στο άρθρο 106, σε συνδυασμό με το άρθρο 28 παρ.1 του Ελληνικού Συντάγματος.

         Στο νομικό αυτό πλαίσιο στηρίχθηκε επίσης και η άρνηση αποπληρωμής των εξωτερικών δανείων από την κυβέρνηση του Ι. Μεταξά το 1934, η οποία δικαιώθηκε με  την ιστορική απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου αρ. 78/15-06-1934 καθώς και η άρνηση της Αργεντινής το 2003 της αποπληρωμής των εξωτερικών της χρεών και  η οποία (Αργεντινή) δικαιώθηκε επίσης με την από 8 Μαΐου 2007 απόφαση του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου για το ίδιο θέμα.  

Και τέλος, στο νομικό αυτό καθεστώς στηρίχθηκε και η νομιμότητα της δημοψηφισματικής απόφασης του Ισλανδικού λαού να αρνηθεί την αποπληρωμή των εξωτερικών του χρεών το καλοκαίρι του 2009, χωρίς ουδεμία συνέπεια.

 • Να ελέξουμε αν μπορούμε να πάρουμε δάνειο από το Διεθνές Καταπίστευμα 2 ή 3 τρισεκατομμυρίων €, όπως ισχυρίζονται πολλοί ότι το δικαιούμεθα. Να αναπτύξουμε τη χώρα μας εις γην της επαγγελίας και να εξοφλήσουμε τυχόν χρέη μας. Το δάνειο αυτό δίδεται για 100 χρόνια με επιτόκιο 0,15%, είναι σχεδόν δώρον. Γιατί δεν το ζητά κανένα κόμμα, ούτε το δικό σου; Ο Πούτιν με δάνειο τρισεκατομμυρίων από το Διεθνές καταπίστευμα ανόρθωσε την οικονομία της Ρωσίας!

 

 • Φορολόγηση του ΚΙΣ της Εθνικής Τραπέζης και της Τραπέζης της Ελλάδος, που θα γεμίζουν τα ταμεία του Κράτους με δεκάδες δις ετησίως, και αντί αυτών στύβουμε τους συνταξιούχους και υπαλλήλους, μέχρι να λειώσουν ζωντανοί. Κανένα κόμμα της Βουλής δεν τόλμησε να ζητήσει την φορολόγηση αυτών, ούτε αυτό που ψηφίζεις ΕΣΥ, θα τα ξαναψηφίσεις και δεν σκέπτεσαι τους απογόνους σου πως θα ζήσουν και πως θα σε χαρακτηρίσουν;

 

 • Φορολόγηση καταθέσεων εξωτερικού. Και ενθάρρυνση (με κίνητρα) δια την επαναφορά αυτών των καταθέσεων στη χώρα μας.

          Επί τέλους Έλληνες δεν βλέπετε ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός; 

Δεν  βλέπετε ότι όλα τα κόμματα Δεξιά, Αριστερά τα έχει οργανώσει όλα μα όλα το κεφάλαιο; 


Και όλα εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, άλλα ενεργητικά ως κυβερνώντα και τα άλλα παθητικά ως αντιπολίτευση, κρύβοντας από το λαό αυτά που δεν συμφέρουν στο κεφάλαιο για να κοιμάται ο λαός και να” μην αντιδρά. Μην διερωτάστε γιατί ο λαός μας με τόση δυστυχία και φανερή αδικία δεν εξηγέρθη. 


Τον κρατούν σε αδράνεια ΣΑΦΩΣ τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως. Τα κρύβουν οι κυβερνήσεις υποχρεωτικά, και η αντιπολίτευση παθητικά, και έτσι ο λαός δεν τα μαθαίνει ποτέ και του κλέβουν οι κατακτηταί την γη του, τον ορυκτό πλούτο του, τα λιμάνια, τα αεροδρόμιά του, κτλ. Πώς θα ζήσουν οι απόγονοί μας χωρίς πλουτοπαραγωγικούς πόρους;

 • Να επαναπατρίσουμε την βιομηχανία μας δίδοντες κίνητρα και με άλλα μέσα.
 • Να κόψουμε ομόλογα έναντι του ορυκτού μας πλούτου.
 • Να βγάλουμε το αέριο και πετρέλαιο της Θεσσαλίας – Γρεβενών. Η δεξαμενή αρχίζει έξω από Σοφάδες Καρδίτσας και τελειώνει στο ρέμα κάτω από την Σαμαρίνα περίπου στις πηγές του Βενέτικου Π. στο Σμόλικα. Έγιναν γεωτρήσεις εκεί τα έτη 1979 και 1980. Δύο χρόνια δούλευαν τεράστια γεωτρύπανα στο χώρο αυτό, το γράφω στα βιβλία μου 2 δεκαετίες, τα καταγγέλλω στις εκπομπές μου στις τηλεοράσεις δέκα χρόνια και ουδείς δημοσιογράφος ούτε πολιτικός που ψηφίζετε το άκουσε να σας ενημερώση και να ενεργήση να τα εκμεταλλευτούμε, γιατί; Διότι είναι στη στεριά σε μικρό βάθος και δυνάμεθα να τα βγάλουμε μόνοι μας και να γίνουμε σύντομα πιο πλούσιοι από το Κουβέιτ και τις άλλες πετρέλαιο -παραγωγικές χώρες. Αυτό δεν συμφέρει τους κατακτητάς μας, μας θέλουν φτωχούς, πεινασμένους, χρεωμένους για να μας τα πάρουν όλα αυτοί για ένα πιάτο φακές και να μας έχουν και χρεωμένους. Γι” αυτό οι έμμισθοι δούλοι των, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, δεν μιλούν καθόλου γι” αυτά και για όλα όσα δεν συμφέρουν τα αφεντικά των. Ξαναψηφίστε τους παρακαλώ, μην τους χάσουμε. Πού θα ξαναβρούμε τέτοιους προδότες των συμφερόντων μας; Το σπουδαιότερο είναι ότι μερικοί εξ αυτών παρουσιάζονται και ως αριστεροί προστάτες των συμφερόντων των εργατών και των φτωχών, επί όλων των ανωτέρω, όμως, άπαντες, τηρούν σιγήν ιχθύος.
 • Επιστροφή στον κρατικό έλεγχο όλων των ΔΕΚΟ των αεροδρομίων και Λιμανιών. Επαναλειτουργία των Ναυπηγείων και των Διυλιστηρίων..Αναδιοργάνωση του Δημοσίου, ώστε να υπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο έχει δομηθεί. Περικοπή Δημοσίων δαπανών (νοικοκύρεμα δημοσίου χρήματος)    ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΏΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΊΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ μέσω των σουάπς και χρηματιστηρίων εξαφανίστηκαν.
 • Να εκμεταλλευτούμε το ορυκτό Αλάτι μας, το οποίον ποιοτικά είναι το καλύτερο της γης, είναι εύκολο στην εξόρυξιν, διότι αρχίζει από βάθος 30 μ. μόνον. (Οι Γερμανοί το βγάζουν από βάθος 1300 μ.) και είναι άφθονον, ατελείωτον, διότι συνεχίζει συμπαγής στήλη άλατος μέχρι βάθος 700 μ. Το αλάτι χρησιμοποιούν σήμερα 45 είδη βιομηχανιών, π.χ.: στις οδοντόκρεμες, σκόνες πλυντηρίων, κ.τ.λ. Αν εκμεταλλευθούμε μόνον το ορυκτό αλάτι μας, δεν χρειαζόμαστε το αέριο και τα πετρέλαια, θα δίδουμε δωρεάν χρήματα στους Ευρωπαίους να ζουν άνετα, χωρίς να εργάζονται. Φεύ!!!! οι πολιτικοί που ψηφίζουμε μας οδήγησαν κάτω από τις μπότες των Ευρωπαίων και μας ταπεινώνουν και κλωτσοπατάν αλύπητα, ποιους; Εμάς! που έχουμε το μεγαλύτερο ορυκτό πλούτο της γης, αλλά ψηφίζουμε με μίσος, να ψοφήσει η γίδα του γείτονα, και ΟΧΙ πώς να προοδεύσουν τα παιδιά μας.
 • Να αξιοποιήσουμε τον άφθονο ορυκτό μας πλούτο μέσω διεθνών διαγωνισμών με όρο ο ανάδοχος να προκαταβάλλει μία προκαταβολή μεγάλη την οποίαν θα εξοφλήσει κρατώντας ετησίως το 1/5 αυτής τα πρώτα 5 χρόνια της εκμεταλλεύσεως του ορυκτού, από τα δικαιώματά μας που υποχρεούται να μας καταβάλλει. Το τι ορυκτά έχουμε θα τα βρείτε στο βιβλίο «ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ» του Γ. Αϋφαντή. Σε γενικές γραμμές έχουμε:

α. Τα πετρέλαια της Ζακύνθου στη θέση Κερί, βάθους μόνον 7-10 μ. αλλά δεν είναι σε πολύ μεγάλη ποσότητα,

β. Τα θειούχα μεικτά της Κίρκης – Χλόης, τα οποία άνοιξε ο Χίτλερ και τα εκμεταλλεύτηκε έντονα για να διεξάγει τον πόλεμο. Είναι άφθονα και πολύ πλούσια σε χαλκό, χρυσό, άργυρο και μόλυβδο.


Αν τα εκμεταλλευόμασταν θα είχαμε λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα,


γ. Ουράνιο, που έβγαζε ο Χίτλερ στο χωριό Βάθη του Κιλκίς και έκανε ατομικές βόμβες και εκτείνεται η φλέβα νότια των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, Παγγαίο – Βρουτού μέχρι Έβρο ποταμό,


δ. Όσμιο, η χώρα μας έχει άφθονο. Όσμιο, που το ένα γραμμάριο αγοράζουν οι Αμερικανοί αντί 70.000 μέχρι και 80.000 Δολαρίων, ήτοι 80 εκατομμύρια Δολάρια το κιλό, δια τα διαστημόπλοιά τους, ε Περλίτην,

στ. Βερμικουλίτη.

ζ. Αταπουλκίτην, που αν σκορπίσεις τη σκόνη του σε άγονο ξερικό αγρό μετατρέπεται εις γόνιμον ποτιστικόν Το Ισραήλ με σκόνη Αταπουλκίτη έκανε την έρημο γόνιμη γη. Το γιατί, στο βιβλίο «Αρισταρχία». Οι γεωπόνοι μας δεν το γνωρίζουν αυτό και δεν ζήτησαν από την Κυβέρνησίν μας να απαγορεύσει την εξαγωγή αταπουλκίτη εις άλλες χώρες, ούτε επληφοφόρησαν τους γεωργούς μας πώς να κάνουν τα ξερικά άγονα κτήματά τους ποτιστικά και εύφορα και,


η. Άφθονο φυσικό αέριο νοτίως της Κρήτης, μέχρι τα Επτάνησα, και άλλα.

 1. Επιβολή αγορανομικού κώδικος, με τον οποίο θα περιορίσουμε την ασυδοσία της αισχροκέρδειας των ασυνείδητων μεσαζόντων και εμπόρων. Και έλεγχος των εισαγωγών δια τη προστασίαν της εγχώριας παραγωγής. Δεν θα επιτρέπεται η εισαγωγή ουδενός αγαθού εφ” όσον δεν εξηντλήθη τελείως η ντόπια παραγωγή π.χ., δεν θα επιτρέπουμε την εισαγωγήν πατάτας εις το όνομα τη ελευθέρας αγοράς, αν δεν εξαντληθεί η ντόπια παραγωγή Νευροκοπίου, Πάϊκου όρους, κ.τ.λ. Αυτά όμως δια να τα επιβάλλουμε, πρέπει να περιορίσουμε τις αρχές της επιβληθείσης διεθνώς «Ελευθέρας Αγοράς». Αυτοί όμως, διά να μας φτωχήνουν περισσότερο και να μας πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, μας επέβαλαν το «Κάπιταλ Κοντρόλ» των Τραπεζών μας που αντιτίθεται στην ελευθέραν αγοράν. Τους κανόνες της ελευθέρας αγοράς τους επικαλούνται μόνον για να στηρίζουν τα συμφέροντά τους, και τους καταπατούν χωρίς ντροπή ή κάποια δικαιολογία, για να μας φτωχήνουν και εκμεταλλευτούν. Η Χιλή όμως για να εξέλθη της χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει το κεφάλαιο, παρέβλεψε τους διεθνείς κανόνες του κεφαλαίου και επέβαλλε τα ανωτέρω μέτρα: Αγορανομικό Κώδικα και έλεγχο των εισαγωγών και εξήλθε της οικονομικής ασφυξίας.
 2. Δημιουργία σε κάθε πόλη κλειστής ή ανοικτής αγοράς με βάση τον τύπο των αρχαίων αγορών.
 3. Επάνοδος στο Εθνικό μας νόμισμα. Μέχρι να γίνει αυτό θα είμαστε υπόδουλοι, κλωτσοσκούφια και τα κορόιδα των Ευρωπαίων. Ο επί 21 χρόνια Πρωθυπουργός του Καναδά MacKenzie King (1874- 1950) είπε: «Άπαξ ένα έθνος εκχωρήσει τον έλεγχο του νομίσματος και της πίστωσης, δεν έχει σημασία ποιος θεσπίζει τους νόμους του κράτους. Η τοκογλυφία, άπαξ και επικρατήσει, θα σύντριψη οπωσδήποτε το έθνος. Μέχρι να επανέλθει ο έλεγχος της έκδοσης του χαρτονομίσματος και της πίστωσης στην Κυβέρνησιν και αναγνωρισθεί η πιο περίοπτη και ιερά ευθύνη». Προσοχή, εάν την επάνοδον στο εθνικό μας νόμισμα την κάνει κυβέρνησις της σημερινής υποτεταγμένης βουλής, θα χρεοκοπήσουμε και δεν θα συνέλθουμε ποτέ, ενώ εάν την κάνει Ελληνική Κυβέρνησις, θα εξέλθουμε της οικονομικής κρίσεως και θα προοδεύει συνεχώς η οικονομία μας. Η επιτυχία μας ή μη, μετά την επάνοδόν μας στο εθνικό μας νόμισμα εξαρτάται από την κυβέρνησιν που θα το κάνη. Λεπτομέρειες εις τα βιβλία «Μεγάλες Απάτες» και «Χθες και Αύριο» του Γ. Αϋφαντή.
 4. Άμεση προτεραιότητα εις την ανάπτυξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της βιομηχανίας.

α. Δια να αναπτυχθεί η γεωργία πρέπει να ληφθούν άμεσα τα κάτωθι μέτρα:

 • Να επιβληθή αγορανομικός κώδικας και να ελέγχονται αυστηρά, ΟΧΙ θεωρητικά, οι τιμές μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να μην αγοράζη ο καταναλωτής το προϊόν εις τιμήν μεγαλυτέραν του τριπλασίου αυτής που έλαβε ο γεωργός π.χ. αν ο γεωργός πούλησε τα μήλα του 25 λεπτά ο καταναλωτής να τα αγοράση λιγότερα από 75 λεπτά, σήμερα τα αγοράζει εις το 7/πλάσιον και 10/πλάσιον, λόγω των πολλών τεμπέληδων και αετονύχηδων μεσαζόντων. Το κράτος πρέπει να αφαιρέση τους μεσάζοντες.


Εδώ έχω να σας πληροφορήσω ότι συνεργαζόμαστε με τον μελετητή γεωπόνο Παντελή Ρίτσο ο οποίος μελετά την «Κοινωνικήν υποστηριζομένην γεωργίαν», ένα σύστημα που τα προϊόντα θα πηγαίνουν από τους γεωργούς κατ” ευθείαν στους καταναλωτάς, χωρίς μεσάζοντες και εμπόρους, οπότε οι γεωργοί θα αμείβονται καλύτερα για την παραγωγή τους και οι καταναλωταί θα έχουν φθηνότερα και υγιή τρόφιμα. Δεν το προβάλλουμε όμως άμεσα εδώ το μέτρο αυτό, διότι είναι ένα δένδρο που αργεί πολλά χρόνια να καρπίση, θα χρειασθούν χρόνια να το αντιληφθή η κοινωνία μας και να το εφαρμόση, γι” αυτό προτείνουμε άμεσα αποτελεσματικά μέτρα και συγχρόνως θα καλλιεργούμε και αυτό.

 • Να σταματήσουμε τους εκβιασμούς των παραγωγών με σκληρά μέτρα. Παρευρέθην στην Αριδαία στο κτήμα φίλου μου που φόρτωνε τα μήλα του στο φορτηγό του έμπορα. Φόρτωσε 126 τελάρα και ο οδηγός του έκοψε φορτωτική για 100 τελάρα. Όταν έφυγε το φορτηγό, ρώτησα το φίλο μου, «νομίζω ότι φόρτωσες 126 τελάρα και σου έκοψε φορτωτική για 100 τελάρα, γιατί; «Δυστυχώς το έχουν ταρίφα οι φορτηγατζήδες, μας κρατούν μερικά τελάρα, για το μεροκάματο τους μας λένε». «Αγαπητέ μου το μεροκάματό τους τους το πληρώνει ο έμπορος, γιατί αρμέγουν και εσάς;». «Τι να σας πω στρατηγέ, αυτό έχει γίνει πλέον έθιμο». Δηλαδή όλοι κλέβουμε τον γεωργό που εργάζεται πιο σκληρά από όλους μας και διερωτώμεθα γιατί οι γεωργοί μας εγκατέλειψαν τα χωριά τους.

 

 • Να επιδοτήσουμε την παραγωγήν άνω ενός ορίου ώστε να παρακινήσουμε τους γεωργούς μας να παράγουν περισσότερα.

 

 • Όταν η οικονομία μας ξεπεράσει την κρίσιν να δίδουμε μικρές αποδοχές (μισθό) στους γεωργούς που υπερβαίνουν το οριζόμενον ως κατώτατον όριον παραγωγής.

 

 • Να απαγορευθή αυστηρά η εισαγωγή προϊόντων πριν εξαντληθούν πλήρως τα εγχώρια.

 

 • Να απαλλάξουμε τους γεωργούς καί κτηνοτρόφους μας κάθε φορολογίας. Το πολύ πολύ να φορολογούμε μόνον αυτούς που δεν είναι απλοί γεωργοί ή κτηνοτρόφοι, αλλά επιχειρηματίαι ή μεγαλοπαραγωγοί. Επίσης να απαλλάξουμε κάθε φορολογία ολες τις οικονομικά αδύναμες ομάδες όπως τους αλιείς , κτλ.

 

 • Οι έμποροι παραλαμβάνουν την παραγωγήν των γεωργών και τους την πληρώνουν μετά ένα ή ενάμισι χρόνο. Για να στηρίξουμε την γεωργία, καθορίζουμε εάν ο έμπορος δεν πλήρωσε το γεωργό εντός 30 ημερών, ο γεωργός θα παραδίδη την διατακτικήν του εμπόρου στην Αγροτική Τράπεζα, και η Τράπεζα θα την εξοφλή αμέσως, πληρώνοντας στο γεωργό όλα τα δικαιώματά του, χωρίς να του κρατά δόσεις από χρέη του. Αυτά θα τα ρυθμίζει η Τράπεζα αργότερα. Και η Τράπεζα που έχει νομικούς και υπαλλήλους θα εισπράττη με το αζημίωτο και τόκους τα χρήματά της από τον έμπορο, συν ένα πρόστιμο υπέρ του κράτους, ώστε να σταματήση αυτή η ελεεινή εκμετάλλευσις των γεωργών από τους ασυνείδητους τυχοδιώκτας.

 

 • Καταργούμε τους Συνεταιρισμούς των σκωληκανθρώπων, των κομματόσκυλων (πάσης φύσεως γεωργικών, κτηνοτροφικών, κτλ.) που ασχολούνται πώς να πλουτίσουν ως οι πολιτικοί και όχι με τα προβλήματα των συνεταίρων. Και τους αντικαθιστούμε με Δημοκρατικούς Συνεταιρισμούς. Εάν εις ένα χωριό τον Συνεταιρισμόν τον διοικούν 7 άτομα, βάζουμε τα ονόματα όλων των γεωργών του χωριού εις μίαν κληρωτίδα και κληρώνουμε 7 άτομα τα οποία θα διοικήσουν το Συνεταιρισμό για ένα ή το πολύ 2 χρόνια και μετά κληρώνουμε τους αντικαταστάτες των. Αυτοί περνούν από έλεγχο τους απερχόμενους και αυτούς που απέδωσαν, τους τιμούν και γράφουν τα ονόματά τους σε μαρμάρινη στήλη στην είσοδο των γραφείων του Συνεταιρισμού, τους δε κακούς διαχειριστάς τους περνούν από δίκην αμέσως και τους τιμωρούν παραδειγματικά.

      Οι παλαιοί που παραδίδουν ελέγχουν τους κληρωθέντες και εάν κάποιος είναι τυχόν πολύ βραδύνους ή ανάπηρος τον αποκλείουν δια πλειοψηφίας και κληρώνεται άλλος στην θέσιν του.

 • Υπάρχουν εκατομμύρια στρέμματα γης ακαλλιέργητα, όλα αυτά θα τα παραχωρήσουμε στους επιθυμούντες να τα καλλιεργήσουν δια κληρώσεως, προτιμωμένων των πολυτέκνων και των εχόντων νέα παιδιά που επιθυμούν να εργασθούν ως αγρότες. Εάν επανέλθουν οι ιδιοκτήτες αυτών στο χωριό τους και επιθυμούν να τα εργασθούν πραγματικά ως γεωργοί, τους επιστρέφουμε τα δικά των.

      Εάν τις ζητήσει μίαν μεγάλην έκτασιν δασικήν ή ημιδασικήν δια να την καλλιεργήσει ως οπωρώνα, του την παραχωρούμε και τον επιδοτούμε να την αξιοποιήσει, αρκεί τα δένδρα που θα φυτεύσει να είναι μεγαλυτέρας Δασοπονικής αξίας από τα υπάρχοντα που θα ξεριζωθούν, και να δύναται να την αρδεύση. Υποχρεούται όμως να την καλλιεργεί εντατικά και επιστημονικά. Εις περίπτωσιν πλημμελούς φροντίδας, του αφαιρείται, και παραχωρείται εις άλλον ΔΩΡΕΑΝ, και φυλακίζεται ως απατεών.

 • Θα αποξηράνουμε με αρδευτικά έργα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα βάλτου που είναι στις εκβολές των ποταμών Αλιάκμωνος, Λουδία, Αξιού και Γαλλικού και θα καταστήσουμε καλλιεργήσιμα και καρποφόρα σύντομα χιλιάδες στρέμματα σκορπίζοντες επ” αυτών σκόνη γύψου που εξουδετερώνει το αλάτι και που θα φέρουμε με πλοία από το αδρανές (κλεισμένο) λατομείο γύψου που βρίσκεται 300 μ. από το χωριό Λάρδος της Ρόδου, δίπλα στο δρόμο προς Λαχανιά και 120 μ. από την θάλασσα, που θα έχει ελάχιστο κόστος. Με αυτά τα χιλιάδες στρέμματα εφόρου γης θα ικανοποιήσουμε όλους τους ακτήμονες της περιοχής. Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρος ο κάμπος των χωριών Πλατύ, Μάλγαρα, Αλεξάνδρεια μέχρι Γιαννιτσά ήτο βάλτος στον πόλεμο του 1912, μετά έγινε ο Λουδίας π. και απεξηράνθη.

Προτείνουμε:

α) Την πλήρη απαγόρευσιν καλλιεργείας μεταλλαγμένων αγροτικών προϊόντων όλων των ειδών. Θα επανέλθουμε εις την καλλιέργειαν όλων των παρδοσιακών αγροτικών προϊόντων και της Ζέας (Ζειάς) αντί των σιτηρών. Γνωρίζω 3 γεωργούς που έχουν Τράπεζες παραδοσιακών σπόρων. Υπάρχουν και άλλοι.

β) Την καλλιέργειαν ιαματικών και αρωματικών φυτών διότι έχουμε το καταλληλότερον έδαφος και κλίμα της γης δια την ανάπτυξιν αυτών. Και εάν χρηματοδοτήσουμε την βιομηχανικήν εκμετάλλευσιν αυτών τα τσάγια μας, τα αναψυκτικά μας, τα ροφήματα και τα αρώματά μας θα κυριαρχήσουν εύκολα της διεθνούς αγοράς και θα θησαυρίσουν οι χωρικοί μας. Παράδειγμα, ο ακριβός καφές με γανόδερμα που παίρνει από την Κίνα μία εταιρεία και θησαυρίζει διεθνώς, είναι Ελληνικό προϊόν. Η λέξις γανόδερμα δεν είναι κινέζικη, είναι Ελληνική, και σημαίνει γανωμένο-γιαλισμένο δέρμα. Γανόδερμα είναι το μανιτάρι (το ξυλώδες), που αναπτύσσεται στον κορμό σχεδόν όλων των δένδρων. Και επειδή η επάνω επιφάνειά του είναι σκληρή και γυαλίζει ως γανωμένη το ονόμασαν οι Έλληνες γανόδερμα και είναι, για να μάθετε, η ίσκα, που άναβαν οι παππούδες μας τα τσιγάρα τους και τη φωτιά. Δύναται ο άνθρωπος να το καλλιεργήση το γανόδερμα επάνω σε γέρικους κορμούς ή μισοξεριζωμένα δένδρα και να παράγη μεγάλες ποσότητες.

Δυνάμεθα να καλλιεργήσουμε:

 1. Μεγάλες εκτάσεις με το Δίχταμο της Κρήτης, εις Κρήτη και αλλαχού. 
 2. Το μαύρο τσάι που αγοράζουμε στα φακελάκια των ξένων εταιρειών και που παράγουν πολύ οι Τούρκοι στα βουνά της Τραπεζούντας, δυνάμεθα να το καλλιεργήσουμε στο όρος ΡΟΔΟΠΗ εις μεγάλες κατάλληλες εκτάσεις που εκτείνονται δυτικά του «Γυφτόκαστρο», που βρίσκεται βορείως Ξάνθης, οι οποίες είναι καλύτερες της Τραπεζούντας και θα παράγουν άφθονο και καλύτερης ποιότητος μαύρο τσάι.
 3. Το τσάι από τον καρπό του πάλιουρα (παλιουριών) -τα δισκάκια, που είναι όσο ένα ευρώ- προλαμβάνει τον προστάτη των ανδρών και τον θεραπεύει όταν είναι στα πρώτα στάδια. Επί πλέον αναζωογονεί το αδύνατο σπέρμα των ανδρών και γονιμοποιούν. Εις τους νομούς Καστοριάς και Εδέσσης υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις με άγρια παλιούρια, αν γίνει εκεί ένα εργοστάσιο να κάνει φακελάκια τσαγιού με σκόνη παλιουριών και με άρωμα μέντας μέσα, θα θησαυρίσει ο επιχειρηματίας.

 1. Τέλος έχουμε πάρα πολλά αρωματικά φυτά για τσάγια ποιότητος αρκεί να αποφασίσουμε να τα εκμεταλλευθούμε. Εάν οργανώσουμε (συντάξουμε) χάρτη επιτρεπομένων καλλιεργειών κατά γεωργική περιφέρεια ανάλογα με την σύστασιν και φύσιν του εδάφους της, του κλίματος της περιοχής, την στρεμματικήν απόδοσιν αυτού του προϊόντος και εάν με την τιμήν του δύναται να ζη άνετα η γεωργική οικογένεια και με το εάν δύναται να το απορροφήση η αγορά, εσωτερική – εξωτερική και συντονίσουμε με ορθήν μελέτην την παραγωγήν όλης της χώρας, τότε δεν χρειαζόμαστε την εκμετάλλευσιν άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών πλην του τουρισμού. Θα επισκέπτονται την χώρα μας αμέτρητα εκατομμύρια άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης για την υγιεινή τροφή και το κλίμα, δια την τόνωση της υγείας των. Έτσι θα προστατεύσουμε την υγεία των καταναλωτών με στόχο την μείωση των θανάτων από επάρατες ασθένειες και θα μειωθεί  το κόστος περίθαλψης.  Κατάργηση καρκινογόνων φαρμάκων όπως το ραουντάπ το οποίο καταστρέφει  τον υδροφόρο ορίζοντα και κατ’ επέκταση και τις Βιολογικές καλλιέργειες.

  5.Αν δε συνδυάσουμε όλα αυτά με την ίδρυση νοσοκομείων για την θεραπεία της υπογεννητικότητας (τεκνοποιήσεως), του καρκίνου, του έιτζ, που δυνάμεθα να θεραπεύσουμε, και την θεραπεία των ρευματοπαθειών και ψυχικών ασθενειών με λουτροθεραπεία σε ιαματικά λουτρά που έχουμε άφθονα και τα καλύτερα διεθνώς ως και μπάνια σε λασπόνερα και να αξιοποιήσουμε και το νερό των λουτρών Εκκάρας – Δομοκού που περιέχει Αβιοτικό Μεθάνιο που αναζωογονεί και ανανεώνει τον άνθρωπο που μέχρι σήμερα είναι ανεκμετάλλευτο. Αυτό το νερό υπάρχει μόνον εις 5 μέρη της γης που έχουν τα ανάλογα πετρώματα και στον Άρη. Τότε θα επισκέπτονται την χώρα μας τόσοι τουρίστες που δεν θα βρίσκουν χώρο να σταθούν όρθιοι όχι και να κοιμηθούν. Με την ίδρυση νοσοκομείων πλήρως εξοπλισμένων  βάσει των καλύτερων προτύπων μονάδων υγείας του Κόσμου.

  Όλα τα νοσοκομεία πρέπει να είναι προσβάσιμα  σε όλους τους ασφαλισμένους, Κατάργηση εφημερίας  ορισμένων μόνο νοσοκομείων και ειδικοτήτων. Θα εφημερεύουν όλα τα νοσοκομεία και όλες οι ειδικότητες.

 • Αν δε απεφάσιζε το κράτος μας να ορίσει μία επιτροπή από αρχιτέκτονες, να μελετήση για κάθε νησί μας και ένα ειδικό ρυθμό αρχιτεκτονικής που να έχη σχέσιν με τον παλαιό και κάθε νέα οικοδομή εκτίζετο υποχρεωτικά πλέον με τον ρυθμό που ορίστηκε για αυτό το νησί, μετά από 20-30 χρόνια θα έρχονται εδώ από όλο τον κόσμο να θαυμάσουν αυτό το κόσμημα. Αν μάλιστα η επιτροπή συνδύαζε τους Ελληνικούς ρυθμούς και με αυτούς της Ανατολής, της Αμερικής και άλλων χωρών θα μπορούσε να παρουσιάση λόγω των πολλών και ιδιόμορφων νησιών μας το ωραιότερο αρχιτεκτονικό στολίδι της γης. Τα μεγάλα έργα απαιτούνε μεγάλη φαντασία.

 

 • Δια να μετακινούνται οι τουρίστες, από νησί σε νησί και στους τουριστικούς χώρους των βουνών μας πρέπει να οργανώσουμε ελικοδρόμια παντού και στόλο επιβατικών ελικοπτέρων 40 έως 50 θέσεων το καθένα. Τότε η χώρα μας δεν θα δύναται να φιλοξενήση όλους τους τουρίστας που θα ζητούν να την επισκεφθούν.


β. Δια να αναπτυχθή η κτηνοτροφία πρέπει να εφαρμόσουμε τις ίδιες αρχές που προτείνουμε για την γεωργία και την επιδότησίν της εις μεγαλύτερο βαθμό και επί πλέον να αντικαταστήσουμε τα δάση με Γαύρο που είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, με πουρνάρι, ώστε να δώσουμε στους κτηνοτρόφους μας μεγάλα λιβάδια για γίδες.

Το πουρνάρι είναι η καλύτερη τροφή της γίδας όλο το χρόνο και κυρίως την άνοιξη που βγάζει το Ροϊδάνι. Το ροϊδάνι είναι ένας τρυφερότατος βλαστός που φύεται στην ρίζα των φύλλων του πουρναριού, είναι άφθονο και θρεπτικότατο το δε γάλα της γίδας άριστο από όλας τας απόψεις. Αν μετατρέψουμε τα δάση του γαύρου που είναι ένα δενδρύλλιον θαμνώδες άχρηστο για κάθε χρήσιν ούτε ως καυσόξυλο κάνει, ούτε για φράκτες, ούτε για τροφή της γίδας, έχει μικρά και αραιά φύλλα, ούτε για μαγκούρες, είναι τελείως άχρηστο δένδρο με λεπτούς κλώνους, χιλιοστραβωμένους, με κόμπους και αγκάθια, θα βάλουμε τις βάσεις δια κτηνοτροφικήν βιομηχανικήν εκμετάλλευσιν της γίδας εις ευρείαν κλίμακα, και θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα για τα παιδιά μας από τις άρρωστες τρελές αγελάδες της Ολλανδίας και Γερμανίας. Θα τους παρέχουμε το πιο θρεπτικό και υγιές γάλα της γης.

Δυνάμεθα να αναπτύξουμε βιομηχανικήν κτηνοτροφίαν και να εξάγουμε στους Ευρωπαίους υγιές γάλα και κρέας και όχι να πληρώνουμε σ” αυτούς δισεκατομμύρια € ετησίως για να εισάγωμε άρρωστα κρέατα και γάλα. Και τούτο, εάν το κράτος μας συγκροτήσει μία επιτροπή από γεωπόνους και κτηνιάτρους, και την στείλει εις το χωριό Άνω Αγόριανη Δομοκού και μελετήσει πώς λειτουργεί η μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα γίδας των αδελφών Ζημιανίτη. Να συντάξουν μία τέλεια μελέτη αφού συμπληρώσουν τυχόν κενά και να επιδοτήση το κράτος μας την οργάνωσιν και λειτουργίαν πολλών τέτοιων κτηνοτροφικών μονάδων, ώστε όχι απλώς να γίνουμε αυτάρκεις εις γάλα και κρέας αλλά και να εξάγουμε.

Αυτή η κτηνοτροφική μονάδα έχει στάβλους με λιθοδομή, ύψους άνω των 6-7 μέτρων εις επικλινές έδαφος με δάπεδο γκρο μπετό και εις ύψος 80-100 εκατοστά πάνω από το δάπεδο έχει άλλο πάτωμα εις ολόκληρο το στάβλο, που αποτελείται από πλάκες με τσιμέντο και σίδερα μήκους 1,30 – 1,50 μ. πλάτος 0,50 – 0,60 μ. και πάχος 8-10 εκατοστά.

Αυτές οι πλάκες στηρίζονται σε τσιμέντινους δοκούς που τις κρατούν οριζόντιες και πιο ψηλά από το κάτω δάπεδο 80-100 εκατοστά και έχουν στην άνω επιφάνεια οπές σχήματος χωνιού, ώστε τα ούρα και κόπρανα των ζώων να πέφτουν στο κάτω δάπεδο και τα ζώα να κοιμούνται στο άνω δάπεδο στεγνά και καθαρά. Την άλλη ημέρα το πρωί ο βοσκός σηκώνει τις πλάκες του δαπέδου που είναι στη κορυφή, στο πιο ψηλό σημείο (είπαμε το δάπεδο έχει κλίσιν προς τι κάτω) και με ένα λάστιχο με νερό πολύ πλένει τα κόπρανα από το άνω δάπεδο, τα ρίχνει στο κάτω, μετά βάζει το λάστιχο στο κάτω δάπεδο και τα κόπρανα βγαίνουν όλα έξω από το μανδρί. Έτσι το μανδρί είναι πεντακάθαρο με ολίγες μυρωδιές και υγιεινό για τα ζώα, διότι είναι και ψηλοτάβανο.

Ο πατέρας των παιδιών ο Πέτρος εβελτίωσε πολύ την μέθοδο αυτομάτου αρμέγματος της γίδας, αυτήν που γνωρίζουν οι γεωπόνοι, και δύναται ο βοσκός με δύο βοηθούς μόνον, με τη βοήθεια ηλεκτρονικών θηλάστρων και ενός κινητού περιστρεφόμενου καταβρεκτήρος νερού να αρμέγη 1.000 γίδες, ανά 20, σε μία ώρα και λίγα λεπτά, ώστε να αρμέγη τις γίδες πρωί και βράδυ, ενώ με την κλασική μέθοδο του αρμέγματος δια των χειρών δια 1.000 γίδες δεν σου έφθανε μία ολόκληρη ημέρα να τις αρμέξης.

Εφ’ όσον αναπτύξουμε την κτηνοτροφία μας χρειαζόμαστε και ζωοτροφές. Σήμερα τις εισάγουμε πανάκριβες, με χημικά κατασκευασμένες και υγειονομικά βεβαρυμμένες. Ενώ αν είχαμε πολιτικούς που να ενδιαφέρονται ελάχιστα για τον Έλληνα θα είχαμε άφθονες ζωοτροφές δικές μας, πάμφθηνες και υγιείς, εκμεταλλευόμενοι τις πεσιές των φρούτων μας και τα απούλητα φρούτα που επιδοτούμε, ζημιώνουμε και τα πετάμε στις χωματερές και σαπίζουν. Αν κάποιος από αυτούς που ψηφίζετε, και καμαρώνετε για την επιλογή σας, σας υπελόγιζε λίγο για ανθρώπους και διαμαρτύρετο, θα υποχρεώνετο το κράτος μας να επιδοτήση την κατασκευήν εργοστασίων ζωοτροφών με φρούτα: μήλα, πορτοκάλια, ροδάκινα κτλ. και θα είχαμε τριπλό όφελος:

1) Θα κερδίζαμε το συνάλλαγμα που εξάγωμε για να φέρουμε τις σάπιες και άχρηστες ζωοτροφές των.


2) Θα κερδίζαμε αυτά που πληρώνουμε για τις χωματερές και


3) Θα είχαμε υγιείς ζωοτροφές, άρα υγιές κρέας και γάλα για εμάς και τα παιδιά μας.

γ.      Βιομηχανία. Το κράτος πρέπει να επιλέξει όχι ψηφοφόρους, όπως έκανε μέχρι σήμερα, αλλά τίμιους και καλούς επιχειρηματίας και να τους χρηματοδοτήση να κάνουν βιομηχανίες, όχι της αρεσκείας των, ως μέχρι σήμερα, αλλά προγραμματισμένες από το αρμόδιο Υπουργείο, με μόνον γνώμονα και οδηγό την στατιστικήν υπηρεσίαν. Και να χρηματοδοτή βιομηχανίες που θα κατασκευάζουν υλικά που εισάγουμε και πληρώνουμε πολλά δισεκατομμύρια ετησίως. Ο αρμόδιος που θα εγκρίνη τις χρηματοδοτήσεις, θα έχει τον κατάλογο εισαγωγών μπροστά του, και θα αρχίζη να εγκρίνη την παραγωγήν προϊόντων, που πληρώνουμε ετησίως περισσότερα χρήματα για να τα εισάγουμε και όχι όπως μέχρι σήμερα χρηματοδότησαν δισεκατομμύρια σε εργοστάσια που δεν λειτούργησαν ποτέ, ή εργάστηκαν ένα δύο χρόνια και έκλεισαν διότι δεν είχαν που να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Το κράτος δε, πρέπει να παρακολουθή στενά τον δανειζόμενο, με ειδική υπηρεσία παρακολουθήσεως και ελέγχου, πού και πώς διαθέτει τα χρήματα του λαού, σε πολυτελείς κούρσες και καλοζωία ή στο εργοστάσιο; Και να επιβάλλη σκληρές και επίπονες ποινές τόσο στους σπάταλους και ασυνείδητους επιχειρηματίες όσο και στους ανίκανους ή χρηματισθέντας υπαλλήλους της υπηρεσίας ελέγχου. Άνευ αυστηρών κυρώσεων δεν κάνουμε τίποτα.

Επειδή, τέλος Σεπτεμβρίου, ο Α. Τσίπρας επισκέφθηκε επί 5/θήμερον την Αμερική και ως γνήσιο εβραιόπουλο ακολούθησε το ίδιο ακριβώς δρομολόγιον που είχε ακολουθήσει ο Α. Σαμαράς στο αντίστοιχο ταξίδι του και πέρασε από όλες τις εβραϊκές στρούγκες και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, έκανε και τις ίδιες δηλώσεις ότι έρχονται επενδύσεις και βγαίνουμε από την κρίσιν. Αγαπητοί μου συνέλληνες φθάνει έως εδώ. Μας κατέστρεψαν παινεύοντάς μας ως έξυπνους και ικανούς και τάζοντάς μας λαγούς με πετραχήλια, και χρυσά κουτάλια. Φθάνει έως εδώ η βοήθειά των. Δεν θέλουμε άλλη. Θα ζήσουμε μόνοι μας. με τις δικές μας δυνάμεις. Τους ευχαριστούμε. Ας μας αφήσουν ήσυχους.

Σκεφτήκατε τί θα πη μας φέρνουν επενδύσεις; Μας φέρνουν επισήμως ΚΑΤΑΚΤΗΤΑΣ με Βούρδουλο. Κατήργησαν όλα τα δικαιώματα των εργατών.

Συγκρότησαν το ΤΑΙΠΕΔ που νόμιμα, δύναται να αποχαρακτηρίζει αρχαιολογικούς χώρους και να τους δίδη στους Κατακτητάς – ΕΠΕΝΔΥΤΑΣ, για οποιαδήποτε χρήσιν.


Και θα κτίσουν στου Φιλοπάππου και την Ακρόπολη ξενοδοχεία για να έρχονται οι πλούσιοι εβραίοι να διασκεδάζουν με τις ερωμένες, με θέα τον Παρθενώνα, και να εξευτελίζουν την Ελληνική ιστορία και αξιοπρέπεια. Μην δεχθείτε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας, εκτός εάν κάνουν νόμο με τα κάτωθι άρθρα:

1). Από σήμερα επανέρχονται εις ισχύν όλα τα δικαιώματα που είχαν οι εργάτες προ του 2010.

2). Οι επενδυταί υποχρεούνται να προσλαμβάνουν ως εργαζόμενο προσωπικό το 72% από γηγενείς Έλληνες.

3). Το 50% των κερδών δεν θα εξάγονται της χώρας μας, αλλά θα επενδύονται εις την Ελληνικήν επικράτειαν.

4). Καταργούμε το ΤΑΙΠΕΔ από σήμερα. Οι επενδυταί θα κατασκευάζουν τις εγκαταστάσεις των εις μέρη μη αρχαιολογικά, μη τουριστικά, μη παραγωγικά, μη καταστρέφοντες την φύσιν και το περιβάλλον και κατόπιν αδείας της κυβερνήσεως και του Δήμου. Αν όμως οι Δήμαρχοι είναι κομματόσκυλα, όπως σήμερα, μην περιμένετε αντίδρασιν.

5). Και οι επενδυταί θα πληρώνουν φόρους, όπως οι Έλληνες πολίτες.
Αν μας πει κάποιος έτσι δεν θα έρθουν επενδυταί. Απάντησις, γιατί δεν μπορείς να ζήσης χωρίς κατακτητάς στο σβέρκο σου; Γιατί να φέρουμε κατακτητάς με προβιά επενδυτού, και να μην πάρουμε δάνειο από το διεθνές καταπίστευμα, που δικαιούμαστε, 2 ή 3 τρις, και, όχι απλώς να βγούμε από την κρίσιν, αλλά και να αναπτύξουμε την χώρα μας σε γην της επαγγελίας, με Έλληνες, όχι με κατακτητές;

18. Να εθνικοποιήσουμε τις Τράπεζες. Λεπτομέρειες στο Σύνταγμα που προτείνουμε, στην σελίδα μας https://ethnegersia.gr/.

19. Να καθορίσουμε ανώτατον όριο πλούτου (πλαφόν) κατ” άτομον και είδος επιχειρήσεως. Τα άτομα και οι επιχειρήσεις που θα υπερβαίνουν το πλαφόν, θα τιμώνται με μίαν τιμήν τόσο μεγαλυτέραν, όσο περισσότερο υπερέβησαν το όριο και θα τους μειώνεται αντίστοιχα και ο φόρος που θα πληρώνουν, ώστε να αναπτύσσονται συνεχώς. Ο υπέρ του ορίου πλούτος θα μετοχοποιείται, και το 50% των μετοχών θα ανήκουν στο κράτος, που θα εισπράττη τα κέρδη αυτών. Λεπτομέρειες εις το βιβλίον «Χθες και Αύριο» του Γ. Αϋφαντή. και εις το Δημοκρατικό Σύνταγμα που προτείνουμε.

20. Αναβάθμησις εργασίας και εργατικής τάξεως ως αναπτύσσεται εις το βιβλίον «Χθες και Αύριο» του Γ. Αϋφαντή. (σ.σ. Εάν αγαπητοί μου Έλληνες μελετήσετε επισταμένως τις ανωτέρω προτάσεις μας, θα διαπιστώσετε δύο γεγονότα: Πρώτον, ότι αν μία Κυβέρνησης πραγματοποιήσει όχι όλες, αλλά έστω τις 4 εξ αυτών, θα βγούμε από την κρίσιν, και η Ελληνική οικονομία θα προοδεύη συνεχώς, μέχρι να καταστεί η ακμαιοτέρα όλων της γης, και δεύτερον, ότι ουδεμία κυβέρνησις εκ των κομμάτων της βουλής, ή οριζομένη υπό των κατακτητών, θα εφαρμόση έστω και μία εξ αυτών των προτάσεων, διότι αντίκεινται στα συμφέροντα του κεφαλαίου. Απόδειξις; Αυτές τις προτάσεις όλες, τις γράφω στα βιβλία μου 15 χρόνια, τις αναφέρω στις ομιλίες μου, στις τηλεοράσεις, και ουδένα από τα κόμματα της βουλής, αλλά ούτε από τα νέα που οργάνωσαν μυστικοί πράκτορες του κεφαλαίου για να αντικαταστήσουν τα παλαιά κόμματα, τις περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του.

Αυτό το τελευταίο να το θυμάστε πάντα, για να προσδιορίζετε με ακρίβεια αν αυτό το νέο κόμμα που προβάλλεται θορυβωδώς από τα ΜΜΕ και τα Γκάλοπ ως πατριωτικό, το συγκροτούν Έλληνες πατριώτες ή μυστικοί πράκτορες του κεφαλαίου, που κρύβονται πίσω από πατριωτικές κορώνες. Όμως όλοι αυτοί, δεν συμπεριλαμβάνουν τις ανωτέρω σωτήριες για την οικονομία μας προτάσεις στο πρόγραμμά τους, και σας παραπλανούν με γενικότητες και αοριστολογίες. π.χ. θα αναπτύξουμε την οικονομία, τη γεωργία, την παιδεία, κτλ. Το πώς θα το κάνουν, με λεπτομέρειες και όπως το αναπτύσσω εδώ ακριβώς, δεν θα το ακούσετε ποτέ.

Όλοι οι Έλληνες που θέλουν να σωθεί η χώρα αυτή και να μην καταστραφεί, από σήμερα, ΟΧΙ αύριο, θα είναι αργά, όπου βρίσκονται και συνομιλούν με ανθρώπους πάσης προελεύσεως, να τονίζουν με θάρρος και επιβλητικότητα τις θέσεις της παρούσης διακηρύξεως. Και ότι στις ερχόμενες εκλογές δεν θα αναμετρηθούν τα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα προβάλλουν τα ΜΜΕ και τα γκάλοπ, αλλά οι προσκυνημένοι Έλληνες, που μένουν καρφωμένοι στα παλαιά κόμματα από ταπεινά συμφέροντα ή βλακεία, με τους Ελεύθερους Έλληνες, που θα ψηφίσουν νέους πολιτικούς φορείς (νέα κόμματα) που ηγούνται γνήσιοι Έλληνες. Το πώς θα ξεχωρίζετε αυτά που ηγούνται από γνήσιους Έλληνες, από αυτά που οργάνωσε το κεφάλαιο με δούλους κρυφοπράκτορές του, το γράφω καθαρά λίγο πιο πάνω.

Βασική δε αρχή μας είναι: «Δεν υπάρχει Δεξιά, Δεν υπάρχει Αριστερά, υπάρχουν ΜΟΝΟΝ τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά. Γι΄ αυτά αγωνιζόμαστε και επ” αυτών θα πέσουμε».

Ακολουθούν και άλλες προτάσεις μας εξόδου από την κρίσιν, οι οποίες δεν αντίκεινται άμεσα στα συμφέροντα των κατακτητών μας, αλλά έμμεσα. Δεν τις συμπεριλαμβάνουν όμως μέχρι σήμερα τα άλλα κόμματα στα προγράμματά τους, διότι απλώς δεν τις εσκέφθησαν.       Χρειάζεται δυνατή πίστη και αγάπη της πατρίδος, για να οραματισθής το μέλλον και το μεγαλείον της. Τώρα που τις δημοσιεύουμε, πιθανό να τις αντιγράψουν μερικοί, και να τις προβάλλουν ως δικές των.

21.  Παιδεία. Η παιδεία παράγει τους καλύτερους καρπούς, αλλά αργεί πολλές δεκάδες χρόνια να καρπίση, γι” αυτό μην παρασύρεσθε από τους μεγαλόστομους που τονίζουν με καμάρι «Για να σωθούμε πρέπει να διορθώσουμε την παιδεία». Ώσπου να διορθώσεις την παιδεία δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Την παιδεία άρχισαν να καταστρέφουν οι κατακτηταί μας από το 1942, την έζησα και έκλαψε η ψυχή μου πικρά. Οργάνωσαν οι ουσιαστικοί και μόνιμοι κατακτητές μας τις δήθεν Εθνικές Απελευθερωτικές οργανώσεις για να «πολεμήσουν» τους προσωρινούς κατακτητάς του Χίτλερ και παρέσυραν τους δασκάλους σ” αυτές.

Εις όσους εκ των δασκάλων προσχώρησαν στις οργανώσεις των τους έδιδαν πολλά προνόμια και εξουσίες. Τον έναν έκαναν έπαρχο, τον άλλο Νομάρχη, τον επόμενο Υπουργό της Κυβερνήσεώς των, άλλον Στρατηγό, πολιτικό καθοδηγητή της Μεραρχίας τον έλεγαν, αλλά είχε μεγαλυτέραν εξουσίαν του στρατιωτικού Διοικητού. Αυτός είχε δικαιώματα ζωής, θανάτου και απάνθρωπων βασανιστηρίων επί παντός ανθρώπου που δεν εκτελούσε προθύμως τις εντολές του, ή νόμισε ότι εκείνος τον στραβοκοίταξε λίγο. Είχαν δε και το σύνθημα «κάτω η παρθενιά» και ο δάσκαλος του χωριού μου κοιμόταν κάθε βράδυ όχι απλώς με άλλη κοπέλα, αλλά με νέα παρθένα. Φάνταζαν δε τόσο σπουδαίοι στα μάτια των χωρικών που οι κοπέλες συναγωνίζοντο ποια να κοιμηθεί με το δάσκαλο.

Αφού συνειδητοποιήσετε τα ανωτέρω σκεφθείτε πόσο εύκολα και αζημίωτα κατέστρεψαν την παιδεία μας με τόσους τυφλούς δούλους δασκάλους μας και την καταστρέφουν 73 χρόνια. Εμείς με ποίους εκπαιδευτικούς θα την ανορθώσουμε; Πολύ ολίγοι έμειναν με Αρετήν, Ήθος και Πατριωτισμόν.

Δεν αρκούν να ανατρέψουμε σε μικρό χρόνο την παιδείαν ολοκλήρου χώρας, χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε δασκάλους, εκείνοι να παραλάβουν τα παιδιά μας από μικρά να τους καλλιεργήσουν την νέαν ενάρετο και πατριωτικήν νοοτροπίαν, να ενηλικιωθούν, να γίνουν άρχοντες της χώρας μας και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, «Φέξε μου και γλίστρησα», ως τότε θα έχει καταστραφεί πλήρως η χώρα μας. Εμείς χρειαζόμαστε τώρα άμεσα μέτρα σωτηρίας, και διαλέξτε από αυτά που γράφουμε εδώ, και προσθέστε και τα δικά σας.


Θα βάλουμε αμέσως, τώρα, τις βάσεις ανορθώσεως της παιδείας μας, συγκροτούντες αμέσως μια επιτροπή επιστημόνων – ψυχολόγων και εκπαιδευτικών, η οποία θα μελετήσει τον τύπο του Νέου Έλληνα πολίτη που θέλουμε, ήτοι τα προσόντα του και το ύφος του, δηλαδή τι χαρακτήρες θα διαμορφώσουμε με το παιδαγωγικό μας σύστημα.


Και μετά, νέες επιτροπές θα μελετήσουν τα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια των παιδιών, τα παραμύθια τους, τη μουσική που θα ακούν, τα θεάματα που θα οργανώσουμε για την ψυχαγωγία τους και ποια θα βλέπουν στις τηλεοράσεις.


Και τέλος, θα μελετήσουν οι επιτροπές την διδακτέα ύλη κατά τάξεις και είδη σχολείων, που θα διδάσκονται τα παιδιά, ώστε και με τη βοήθεια των προηγούμενων μέτρων, συν της εκπαίδευσης των γυναικών μας, από τα σχολεία μας, στο πως θα διαπαιδαγωγούν τα απιδιά τους (θα μελετήσουμε ειδικά μαθήματα για τα κορίτσια μας), να δημιουργούμε στην κοινωνία μας , άνδρες με χαρακτήρα και ύφος αρχαίων ηρώων και φιλοσόφων Ελλήνων και γυναίκες, ουράνιες Αφροδίτες και όχι πάνδημες Αφροδίτες, όπως σήμερα.

22. Αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος. Οι Σιωνισταί εκτός των πολλών άλλων μέσων χρησιμοποιούν και την ατεκνίαν διά την καταστροφήν της χώρας μας. Ιστορικά η Σπάρτη κατεστράφη από την ατεκνία. Δια να αποφύγουμε την ατεκνίαν προτείνουμε:

α. Να μην εμβολιάζετε τα παιδιά σας με εμβόλια του εμπορίου, διότι πολλά εξ αυτών δημιουργούν στείρωση των παιδιών και μαλάκυνση του εγκεφάλου και πολλά άλλα.

β. Να μην επιδοτούνται οι γονείς για το πρώτο και δεύτερο παιδί τους. Η Ελληνίδα γυναίκα ή η σύζυγος Έλληνος που θα γεννήσει τρίτο παιδί, θα της δίδουμε το βαθμό και τις αποδοχές ανθυπολοχαγού ή υπολοχαγού, όταν γεννήσει τέταρτο παιδί θα την προάγουμε κατ΄ ευθείαν εις λοχαγόν, στο πέμπτο παιδί εις αντισυνταγματάρχην με τις αντίστοιχες τιμές και αποδοχές, και μετά για κάθε παιδί και ένα βαθμό. Τότε η γυναίκα δεν θα έχει ανάγκη να εργάζεται εις άλλην εργασία θα μείνει στο σπίτι της και θα ανατρέφει τα παιδιά της. Το να εργάζεται η γυναίκα εκτός σπιτιού είναι τέχνασμα ψυχανώμαλων Σιωνιστών δια να διαλύουν τις οικογένειες και τις κοινωνίες και να διαπαιδαγωγούν με δικούς των κρυφοπράκτορες, νηπιαγωγούς και δασκάλους τα παιδιά μας όπως τα θέλουν, ως δούλους των και εχθρούς των λαών. Επαναφορά προνομίων σε τριτέκνους και πολύτεκνους για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και νέα μέτρα.

23.     Λαθρομεταναστευτικό. Η λαθρομετανάστευσις δεν είναι ένα τυχαίο φαινόμενο των καιρών, που μας το παρουσιάζουν οι κρατούντες δια να κοροϊδεύουν τους λαούς, να ευαισθητοποιούνται, να το ανέχονται και να εξυπηρετούν τα σχέδια των χρηματανθρώπων. Είναι ένα καλά προμελετημένο προ πολλών ετών σχέδιο του Καλέργκι που υιοθέτησαν οι Σιωνισταί για την μουλαροποίησιν των ανεπτυγμένων λαών της Ευρώπης και του Ελληνικού. Το γνωρίζω από το 1980 και το δημοσιεύω στα βιβλία μου δύο δεκαετίες. Γράφω ότι έχουν προγραμματίσει να φέρουν στην Ευρώπη 200 εκατομμύρια τριτοκοσμικούς Ασιάτες και Αφρικανούς εξ ων 12 με 18 εκατομμύρια στην Ελλάδα, δια να υποβαθμίσουν τον πολιτισμό και το πνεύμα αυτών των λαών, για να τους διοικούν σαν πρόβατα και να εργάζονται γι΄ αυτούς, σαν ζώα αροτριώντα.

Επομένως, αντί να ασχολούνται οι λαοί με το πώς θα περιθάλψουν καλύτερα τους λαθρομετανάστες, που έτσι εξυπηρετούν χωρίς να το νοιώθουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών, να ενεργήσουν στον ΟΗΕ να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που πληρώνουν δισεκατομμύρια Δολάρια (δίδουν 10.000 Δολ. στον κάθε λαθρομετανάστη, ενώ προ έτους έδιδαν 8.000 Δολ.) και να τους διατάξη να σταματήσουν την καταστροφή και τον παιδεμό των λαών.


Κατηγορούν εμάς ότι δεν είμαστε φιλόξενοι και κρύβουν τους δολοφόνους των λαών που πληρώνουν τους φτωχούς τους φουσκώνουν τα μυαλά ότι θα ζήσουν πλουσιοπάροχα στην Ευρώπη και Ελλάδα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους να ξενιτευτούν, να πνίγονται στις θάλασσες, να τρέμουν μέσα στα βρεγμένα ρούχα τους, να χαροπαλεύουν τα παιδιά τους, βρεγμένα, άρρωστα και χωρίς τροφή και φάρμακα, πω ! πω! Πω!


Πόση απονιά και εγκληματικότητα για να υποβαθμίσουν τους ανεπτυγμένους λαούς και να αδειάσουν (να ερημώσουν) οι χώρες γύρω από το Ισραήλ, Συρία κ.τ.λ. από κατοίκους, ώστε να τις ενώσουν και να κάνουν το Μεγάλο Ισραήλ που σχεδίασε το 1570 ο Ιωσήφ Ναζί. Δηλαδή «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια».


Εμείς θα αγωνισθούμε τα δισεκατομμύρια που δίδουν στους λαθρομετανάστες να ξενιτευθούν, αυτά που ξοδεύουμε όλοι οι λαοί να τους συντηρούμε συν μία βοήθεια από τον ΟΗΕ, να τα δώσουμε στα κράτη τους και με ένα πρόγραμμα του ΟΗΕ και με προσωπικό του ΟΗΕ να κάνουν εργοστάσια και να οργανώσουν ντόπια παραγωγή συν σχολεία και παιδεία να αναπτυχθούν πολιτιστικά και να ζουν άνετα στον τόπο τους και όχι να πνίγονται στις θάλασσες και να ταλαιπωρούνται να φθάσουν στην Ευρώπη και να τους εκμεταλλεύονται οι Ευρωπαίοι σαν ζώα.


Να μείνουν στην χώρα τους να εκπολιτισθούν και να ζουν ανθρώπινα και όχι σαν δούλοι των Ευρωπαίων. Αυτό θα πή ανθρωπιά και όχι αυτό που διαλαλούν με καμάρι οι ανεγκέφαλοι πράκτορες των κεφαλαιοκρατών.

24. Θα εργασθούμε έντονα ο χώρος της Ελλάδος να κηρυχθεί ουδέτερος πάσης εμπολέμου συρράξεως, ως η Ελβετία, ως κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού και της επιστήμης. Έλληνες μην περιμένετε από κόμματα που οργάνωσε και συντηρεί το κεφάλαιο, παλαιά ή νεοδημιουργηθέντα, να προγραμματίσουν και να λάβουν μέτρα που θίγουν το κεφάλαιο. Και αν το διακηρύξουν, θα είναι ψεύτικο, δεν θα το κάνουν με κάποια δικαιολογία κάποιας απειλής ή καταστροφής.

25. Δικαίωμα Ψήφου στους Έλληνες που κατοικούν στην αλλοδαπή χωρίς υποχρέωση να έρθουν στην Ελλάδα. Θα ψηφίζουν στα κατά τόπους Προξενεία και πρεσβείες.

26.  Πληρωμή κατοχικού δανείου από την Γερμανία. Θα απαιτήσουμε με όλες τις δυνάμεις  και τα μέσα, την επιστροφή του κατοχικού δανείου του Χίτλερ, εντόκως και όλων των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, του πρώτου και δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και να μας παραδώσει η Γερμανία το Χαλυβουργείο, που την δίκασαν στη δίκη της Νυρεμβέργης και να μας χορηγήσει ως πολεμική αποζημίωση και των αποζημιώσεων των απογόνων, των οικτρώς εκτελεσθέντων Ελλήνων υπό των Μαζί και το Φ.Π.Α. που δεν πλήρωσε στο Ελληνικό Δημόσιο η Γερμανική Εταιρεία, όταν πούλησε τα Δικαιώματά της , του αεροδρομίου ΑΘΗΝΩΝ, που αριθμούν πολλά εκατομμύρια.

Θα απαιτήσουμε από την Αγγλία να μας επιστρέψει…. ανατοκιζόμενα τα χρήματα που πλήρωσε η Ελλάδα το 1940 για να παραλάβει 60 σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα, τα οποία δεν μας τα παρέδωσε ποτέ και όχι μόνον, αλλά κατακράτησε και τα 30 υπερσύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα που φόρτωσε η Αμερική στα πλοία για την Ελλάδα, αρχές του 1941 και με επιμονή του Τσόρτσιλ, ξεφορτώθηκαν την Αγγλία.


Θα απαιτήσουμε και από την Γαλλία, να μας επιστρέψει εντόκως, ανατοκιζόμενα τα χρήματα που πλήρωσε η Ελλάδα το 1940, για να παραλάβει 20 αεροπλάνα μεταφορικά και δεν παρέδωσε ποτέ.

27.  Μείωση φόρου εισοδήματος και Φ.Π.Α και αύξηση αφορολόγητου . Θα μειώσουμε σημαντικά τους φόρους και το Φ.Π.Α., και θα αυξήσουμε το αφορολόγητο, καταργώντας συγχρόνως όλους τους αντισυνταγματικούς φόρους, όπως το ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.

Θα προστατεύσουμε πλήρως την πρώτη κατοικία. Το νέο Κράτος θα προστατεύει τους πολίτες και όχι τις αυθαιρεσίες των τραπεζών, ΑΝΑΠΤΎΣΣΟΝΤΑΣ ένα ισχυρό Υπουργείο Πρόνοιας, για να βοηθήσει και να περιθάλψει, όλους τους αδυνάτους της ζωής ανεξαιρέτου ηλικίας. Θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις στο ύψος του 2010.


Έλληνες μην περιμένετε από κόμματα που οργάνωσε και συντηρεί το κεφάλαιο, παλαιά ή νεοδημιουργημένα, να προγραμματίσουν και να λάβουν μέτρα που θίγουν το κεφάλαιο. Και αν το διακηρύξουν, θα είναι ψεύτικο, δεν θα το κάνουν με κάποια δικαιολογία κάποιας απειλής ή καταστροφής.


Έλληνες ποιον ψηφίζετε; Αυτόν που βρίζει καλλίτερα, ή ξεσκεπάζει βρωμιές του πολιτικού που αντιπαθείτε για να ικανοποιήσετε το μίσος και το Εγώ σας;


Αντί να μελετάτε τα προγράμματα όλων, και να επιλέγετε τα καλλίτερα, και τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς και με θυσίες των, αποδεδειγμένα για τα συμφέροντα  όλων τών Ελλήνων και την Πατρίδα, επιλέγετε υβριστάς  και συκοφάντες;


Αρκετά! Ψηφίζετε 50 χρόνια τα ίδια κόμματα και τους ίδιους ανθρώπους και είστε πρόθυμοι να εκτελέσετε κάθε επιθυμία των. Ντροπή !!!


Θα αφήσετε τους απογόνους σας χωρίς γην και ύδωρ, χωρίς πόρους ζωής να σέρνονται νηστικοί δούλοι των κατακτητών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Οι ερχόμενες εκλογές θα γίνουν μεταξύ των προσκυνημένων Ελλήνων που θα ψηφίσουν τα κόμματα της Βουλής και των Ελευθέρων Ελλήνων που θα ψηφίσουν Νέα Ελληνικά κόμματα. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑΧΘΗΤΕ; ; ;  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΊΤΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΝΗΣΤΙΚΑ; ; ;

Για την « ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
Τηλέφωνο γραφείου : 210 3836802
Αθήνα Πανεπιστημίου  63 – 4ορ
Εmail : paneethnegersia@gmail.com      webside : www.ethnegersia.gr
Δια τον πολιτικό φορέα
«ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
Ο Πρόεδρος
Γ. Αϋφαντής

Πηγή:https://attikanea.blogspot.com/2019/06/blog-post_775.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.