Άλλος ένας παγκοσμιοποιητής, τρομοκράτης ηγέτης. Ο αρχιψεύτης Κάμερον εκβιάζει έναν ολόκληρο λαό με επερχόμενο Γ΄ Παγκόσμιο αν γίνει με δημοψήφισμα Brexit.

Άλλο ένα παγκοσμιοποιητικό κάθαρμα βρετανός αυτή τη φορά, εκβιάζει οι λαό του με τους ίδια συνταγή που το έκαναν και το κάνουν τα δικά μας πολιτικά καθάρματα που δηλώνουν  ότι «εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό»  και τον εκβιάζουν με μπουμπουνητά του τύπου «θα εισβάλει στην Ελλάδα ηΤτουρκία», «θα χάσουμε νησιά» λες και αυτές οι απειλές άλλαξαν και δεν υπάρχουν από την είσοδό μας στην Ευρώπη και μετά.

Ή χρησιμοποιώντας το οικονομικό, τρομοκρατικό,  εκβιαστικό λεξιλόγιο «έξοδος από το ευρώ σημαίνει καταστροφή», «εκτός ευρώ η Ελλάδα θα έχει ένα νόμισμα που θα υποστεί πληθωριστική καταιγίδα από τις αγορές, θα περιθωριοποιηθεί, θα δυστυχήσει, θα πεινάσουμε, θα γενικευθούν οι απολύσεις κ.λπ.) λες και τώρα δεν έχουμε χρεοκοπία και η οικονομία δεν είναι σε κατάσταση αποπληθωρισμού, (χειρότερη φάση από τον πληθωρισμό) με κατάρρευση της ζήτησης και τεράστια ανεργία με ρεκόρ απολύσεων.

Τα ίδια φυσικά χάλια ισχύουν και στην Αγγλία. Για πηγαίνετε στον λονδρέζικο υπόγειο να δείτε το πλήθος των φτωχών να κοιμούνται μέσα στις κλίμακες . Ακόμη και απέξω από την ελληνική εκκλησία του Λονδίνου να αντικρίσετε πόσοι Λονδρέζοι ζητιανεύουν κάθε Κυριακή μετά τη λειτουργία διότι κάνουν trust τα φιλάνθρωπα συναισθήματα των ελλήνων ορθοδόξων.

Όλοι τους οι δαιμονοκατειλημμένοι πολιτικοί των ανά την Ευρώπη και τις ΗΠΑ κομμάτων του ξεπεσμού, της ανηθικότητας, της διαστροφής και της κοινωνικής αλητείας και ψυχοπάθειας, είναι ίδιοι και χρησιμοποιούν τα ίδια αλήτικα, εκβιαστικά διλήμματα.

«Ή εμείς ή το χάος». «Ή η Κόλαση που σας προσφέρουμε με τις απραγματοποίητες, φρούδες  υποσχέσεις μας ή το έρεβος και η καταστροφή χωρίς εμάς». Τουτέστιν χάος και στη μια περίπτωση χάος και στην άλλη.

Τι περιμένετε επομένως να αποφασίσουν οι πολίτες, κάτω από ένα τέτοιο σχιζοφρενιογόνο κόνφλικτ; «Ή εμάς και το χάος ή χωρίς εμάς και πάλι το χάος;»

Τρομοκρατημένος, φοβισμένος από την άθλια προπαγάνδα, αποπροσανατολισμένος ο λαός, οποιασδήποτε χώρας,  μη ορθά πληροφορημένος, αφού η αντίθετη, η σωστή άποψη, ποτέ δεν το επιτρέπουν οι έχοντες και κατέχοντες να ακουστεί από τα ΜΜΕ, τι ελπίδα έχει να ψηφίσει σωστά;

Κι αν ακόμη ψηφίσει ο αγγλικός λαός το Βrexit,  ποιος μας εγγυάται,  ότι το παντοδύναμο σύστημα δεν θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή, στην καταμέτρηση της ψήφου. Κι αν αποφασιστεί Brexit της Μ. Βρετανίας ποιος μας λέει ότι δεν θα βρεθεί ένα τελευταίο τρικ να μετατρέψει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ (παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση των μαφιόζων ληστοσυμμοριτών που δεν ψηφίζονται, δεν εκλέγονται, αλλά έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στους ευρωπαϊκούς λαούς; ), όπως το πάθαμε κι εμείς με τον τίμιο αριστεροφασιστικό ΣΥΡΙΖΑ;

Άλεξ Τζόουνς ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με τους ερπητοειδής Ανουνάκι οι οποίοι πλησιάζουν να καταλάβουν με τους ηγέτες υποπόδιά τους τη γη

Άλεξ Τζόουνς ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με τους ερπητοειδής Ανουνάκι οι οποίοι πλησιάζουν να καταλάβουν με τους ηγέτες-υποπόδιά τους, τη γη

Κυριολεκτικά ερχόμαστε να πιστεύσουμε τα γραπτά κείμενα του David Icke και τα λόγια του Άλεξ Τζόουνς στην τηλεόραση, ότι μας κυβερνούν ερπητοειδείς και το διαολόσπερμά τους, οι Νεφελίμ που από αιώνες απεργάζονται την υποταγή όλων των λαών στα σκοτεινά σχέδιά τους.

Ο θνητός αντίχριστος και ο διάβολος να τον έχει αγκαλιά, λεπτομέρεια τοιχογραφίας του Luca Signorelli, 1501.

Ο θνητός αντίχριστος και ο διάβολος να τον έχει αγκαλιά,
λεπτομέρεια τοιχογραφίας του Luca Signorelli, 1501.

Ή αν είσαστε Χριστιανοί, τα λόγια της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του Ιωάννη, ότι οι ημέρες που θα κυριαρχήσει ο Αντίχριστος με τον Διάολο αγκαλιά, βρίσκονται εγγύς.

Ακούστε λοιπόν τι  είπε  ο “λαοφιλής” ηγέτης Κάμερον στην βρετανική Mirror :

Ψυχολογικοί εκβιασμοί από έναν πανικόβλητο Ν.Κάμερον: «Το Brexit μπορεί να οδηγήσει σε έναν Γ’ ΠΠ»

Ο Κάμερον στη χθεσινή του ομιλία στο βρετανικό Μουσείο

Ο Κάμερον στη χθεσινή του ομιλία στο βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δεν είναι διατεθειμένος ο Ν.Κάμερον να επιτρέψει στον βρετανικό λαό (και κυρίως στους Άγγλους οι οποίοι είναι μακράν η κυρίαρχη εθνότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο) να αποφασίσει ως κυρίαρχος για το μέλλον του και τον απειλεί ότι εάν αποφασίσει να φύγει από την ΕΕ αυτό μπορεί να επιφέρει έναν Γ’ ΠΠ!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός προειδοποίησε πως ένα ενδεχόμενο Brexit μπορεί να οδηγήσει την Ευρώπη ακόμα και σε πόλεμο.

«Μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ευρώπη; Αξίζει να πάρουμε αυτό το ρίσκο; Η απομόνωση ποτέ δεν βοήθησε τη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια είναι οι εξής: ό,τι συμβαίνει στην γειτονιά μας έχει σημασία και για τη Βρετανία».

«Ας μην υποκρινόμαστε, αν τα πράγματα πάνε στραβά στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να μείνουμε απρόσβλητοι από τις συνέπειες»..

Ο Κάμερον αναφέρθηκε στις «καθοριστικές παρεμβάσεις της Βρετανίας στην ευρωπαϊκή Ιστορία όπως: Blenheim, Trafalgar, Waterloo στον Μεγάλο Πόλεμο (Α’ ΠΠ) και ακόμα περισσότερο η μοναχική μας αντίσταση το 1940 (lone stand in 1940)».

Ο Winston Churchill «παθιασμένα μίλησε για το πως η Δυτική Ευρώπη έπρεπε να ενωθεί για να προαχθεί το ελεύθερο εμπόριο και να φτιαχτούν θεσμοί που να επιβάλουν την ειρήνη και να αποτρέψουν να συμβεί πάλι ένα τέτοιο μακελειό».

Εν ολίγοις μια αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ πρωτίστως θα αποτελέσει μια καταστροφή για τις ίδιες τις ΗΠΑ, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο «ελεγκτής» της Γερμανίας και της ευρωπαϊκής ηπείρου προς χάριν των αμερικανικών συμφερόντων και των αγγλοσαξωνικών γενικότερα.

Μια αποδυνάμωση της αγγλοσαξωνικής παρουσίας στην Ευρώπη θα επιτρέψει στο να γεμίσει το κενό που θα δημιουργηθεί από την Ρωσία και αυτό αποτελεί εφιάλτη για τους Αγγλοσάξωνες.

Με κάθε μέσο ο Κάμερον επιχειρεί να πείσει τους Βρετανούς να μην επιλέξουν το Brexit.

Την ίδια στιγμή, δημοσκόπηση του YouGov για λογαριασμό του δικτύου ITV, που σημειώνει η εφημερίδα «Times», δείχνει πως το 42% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, ενώ το 40% επιθυμεί την έξοδο.

Το 13% δεν ξέρει πώς θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 6%.

Το δημοψήφισμα της Βρετανίας έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς από το πως θα εξελιχθεί καθορίζει εν πολλοίς και την στάση των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελλάδα. Ειδικότερα πριν την διεξαγωγή του καθώς αμέσως μετά και με την προϋπόθεση ότι ο βρετανικός λαός επιλέξει την παραμονή του στην ΕΕ τότε η στάση των δανειστών ενδέχεται να είναι ακόμα σκληρότερη έναντι της Ελλάδας. Μας συμφέρει επομένως να πουν οι Εγγλέζοι στα τσακίδια στο ευρώ γιατί θα πάθουμε ό,τι και η Ελλάδα μήπως και «φοβηθούν» οι μακάβριοι τραπεζίτες δανειστές και διεθνείς τοκογλύφοι. Ας μην περιμένουμε πάντως καμιά ένδειξη ανθρωπιάς από αυτούς.  

http://www.pronews.gr/portal/20160509/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD-%C2%AB%CF%84%CE%BF-brexit-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5#sthash.iXIALJOo.dpuf

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.