Ερμηνεύουν τις προφητείες όπως τους συμφέρει…

Αλεπούδες στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ προκαλούν προφητικές θεωρίες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι παρατηρητές προφητειών μετά την εμφάνιση αλεπούδων στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ, που πιθανόν προοιωνίζονται την έγερση Εβραϊκού Ναού σύμφωνα με τις παλιές προφητείες.

Οι αλεπούδες εμφανίστηκαν πριν την ημέρα νηστείας του Tisha B’av, που ξεκινά στις 10 Αυγούστου και μνημονεύει την καταστροφή των δύο ναών στην Ιερουσαλήμ, από τους Βαβυλώνιους και αργότερα τους Ρωμαίους.

«Κανείς δεν μπορεί να μην κλάψει μπροστά στην εκπλήρωση της προφητείας ότι “αλεπούδες θα προχωρήσουν σε αυτόν”» αναφέρει ο Σμιούελ (Σαμουήλ) Ραμπίνοβιτς, ραβίνος στο Δυτικό Τείχο και τους ιερούς τόπους. Αναφερόταν στο Βιβλίο των Θρήνων, σε εδάφιο που λέει την ιστορία της καταστροφής του πρώτου ναού από τους Βαβυλώνιους και την προφητεία ότι το σημείο κάποια μέρα θα κατοικηθεί από αλεπούδες.

Το συγκεκριμένο εδάφιο συνδέεται με την προφητεία του Προφήτη Ζαχαρία όπως εξηγείται από το Ταλμούδ ότι ο ναός κάποια μέρα θα ξαναχτιστεί.

«Μέχρι την εκπλήρωση της προφητείας του Ουριά για την καταστροφή της πόλης, φοβόμουν ότι η προφητεία του Ζαχαρία δεν θα εκπληρωνόταν καθώς οι δύο αυτές συνδέονται» διαβάζει.

Η ομάδα των περίπου 12 αλεπούδων εθεάθη στα νότιο-δυτικά του δυτικού Τείχους πριν μερικές ημέρες. Πρόκειται για το μόνο τμήμα του Δεύτερου Εβραϊκού Ναού που παραμένει έως σήμερα. Το Βιβλίο των Θρήνων (Book of Lamentations) διαβάζεται παραδοσιακά εν όψει της νηστείας.

Το Όρος των Ναών είναι από τα πιο ιερά σημεία της Ιερουσαλήμ και επίκεντρο για Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουμάνους.

sputniknews.gr

Όλα τα πιο πάνω είναι ψευδέστατα και παραπλανητικά δημοσιεύματα για να προετοιμάσουν την καταστροφή του Τεμένους του Ομάρ που έχει κτισθεί επάνω στα ερείπια του ναού του Σολομώντα. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αναμενόμενη, ιδίως μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ,  από τους φανατικούς  Εβραίους απόπειρα ανακατασκευής του ναού του σολομώντα το προαιώνιο όραμά τους. Εμείς δεν έχουμε καμμια αντίρρηση ότι θα μιλήσουν όχι μόνο για προφητείες, ότι προετοιμάζονται για εγκληματικού τύπου ενέργειες ενάντια στους μουσουλμάνους, αλλά μια είναι η διαφωνία μας. Οι Εβραίοι και δη οι Χαζάροι Εβραίοι, η Σκεναζίμ, έχουν πάψει να φέρουν την ευλογία και την συγκατάυθεση του Θεού. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούν τη βία, συγκεντρώνου πυρηνικές κεφαλές και δεν θα διστάσουν να αιματοκυλίσουν όχι μόνο τη Μεσόγειοα αλλά και τη συνόλη ανθρωπότητα. Στρέφοντας τον ένα λαό κατά του άλλου. Άλλωστε αυτή ήταν, είναι και θα είναι, η πολιτική τους. να διαφθείρουν με το χρήμα που διαθέτουν καθώς ευρίσκονται υπό την εξουσία δαιμονικών δυνάμεων όπως ξεκάθαρα αναφέρει ο Ευαγγελιστής  Ιωάννης στο ευαγγέλιόν του: ” υμείς εκ του πατρός του διαβόλου εστέ, και τας επιθυμίας του πατρός υμών (δηλ. του διαβόλου) θέλετε ποιείν. Εκείνιος ανθρωποκτόνος ην απ’ αρχής και εν τη αληθεία ουχ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ(τω διαβόλω). όταν λαλή το ψεύδος, εκ των ιδίων (δαιμονικών του φρονημάτων) λαλεί, ότι ψεύστης εστι και ο πατήρ (γεννήτορας και επινοητής του ψεύδους) αυτού”, (Ιωάννης, κεφ.8, στ.44).   Από κει και πέρα ας κρίνει ο ελληνικός λαός για τις ψεύτικες προφητείες για αλεπούδες και τα fake news που από καιρού εις καιρόν κατασκευάζουν.   Όσον αφορά την προφητεία του Ζαχαρία περί της αποκαταστάσεως του Ναού,  ναι θα γίνει η αποκατάσταση όχι υλική όπως την σχεδιάζουν οι Γιεσίδηδες αλλά δια της εμφανίσεως του Μεσσία Ιησού του μεγάλου Αρχιερέα, εννοώντας την μέλλουσαν αποκατάστασιν του Ισραήλ δηλαδή των Χριστιανών, ο οποίος θα είναι ο πνευματικός Ζοροβάβελ (αυτός ήταν ο κατασκευαστής του υλικού Ναου του Σολομώντα).

2 σχόλια

    • Μαρία Κ. στο 9 Αυγούστου, 2019 στις 9:12 μμ
    • Απάντηση

    Εχετε παει ποτέ στους αγιους τοπους στα ιεροσολυμα? εγω ποτέ, αλλα τα εχω δει απο το διαδικτυο ολα τα σχετικα τουριστικα οδοιπορικα που εχουν γινει εκει περα.

    1. Έχω πάει. Τι σημασία έχει αυτό; Στην Αμερική θα δεις την φανατίλα και το μίσος τους για όλους τους λαούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.