40.000 πρόσφυγες στην Ειδομένη μια πόλη επιδίδεται στις κλεψιές, στην πορνεία, στα ναρκωτικά στο εμπόριο γυναικών και παιδιών. Έλληνες προστατεύστε την οικογένειά σας και του συν-Έλληνα αδερφού σας ειδάλλως χαθήκαμε!

Χαμός στην Ειδομένη με τα ΜΜΕ και τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν μούγκα στη στρούγκα

Χαμός στην Ειδομένη με τα ΜΜΕ και τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν μούγκα στη στρούγκα

Σύμφωνα με δημοσίευση του Πρώτου Θέματος ανέρχονται  γύρω Στους 9.210 οι εγκλωβισμένοι μετανάστες στην περιοχή της Ειδομένης. Σχεδόν 54.500 ανά την Ελλάδα ενώ Μαροκινοί και Ιρακινοί εκμεταλλεύονται για 5-10 ευρώ μετανάστριες στον καταυλισμό.

Χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τους εξαθλιωμένους και ανυπεράσπιστους πρόσφυγες, προσπαθούν να βγάλουν εγκληματικές ομάδες που αναπτύσσονται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Ειδομένης.

Διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν μέχρι πρόσφατα τα πιο διαδεδομένα αδικήματα στα οποία προστέθηκε σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» και η πορνεία.

Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύροι και στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων Αφγανοί και Πακιστανοί.

Στο χάρτη μπήκε και η πορνεία με «πρωταγωνιστές» Μαροκινούς και Ιρακινούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται ανυπεράσπιστες πρόσφυγες και μετανάστριες που ζουν μόνες τους στην Ειδομένη. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται είτε για γυναίκες που ξέμειναν στον καταυλισμό, είτε έχουν χάσει το σύζυγό τους, είτε ο σύζυγος πρόλαβε να περάσει στην Ευρώπη πριν σφραγιστούν τα σύνορα.

Το κύκλωμα έχει μετατρέψει δύο χώρους στην Ειδομένη σε αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Οι χώροι που χρησιμοποιούνται είναι ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου και ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη. Τα μέλη του κυκλώματος δίνουν λίγα λεφτά σε εξαθλιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα γιατί εξάντλησαν τις οικονομίες τους με αντάλλαγμα την εκπόρνευσή τους.Τα χρήματα που παίρνουν οι δράστες από τον κάθε πελάτη ανέρχονται σε 5-10 ευρώ.

Σχεδόν 54.500 οι εγκλωβισμένοι μετανάστες στην χώρα μας

Συνολικά 54.496 μετανάστες και πρόσφυγες καταμετρήθηκαν στις 8 το πρωί σε ολόκληρη τη χώρα. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 20 νέες αφίξεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, 16 στην Κω και τέσσερις στη Χίο.Η πλειοψηφία των μεταναστών και προσφύγων εξακολουθεί να βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα (29.114), ενώ 14.466 άτομα φιλοξενούνται σε δομές της Αττικής, εκ των οποίων 1.458 στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε κέντρα φιλοξενίας της Κεντρικής Ελλάδας βρίσκονται συνολικά 2.081 άτομα και στη Νότια Ελλάδα 324.

 Σ.γ.: Θα πρέπει να μας περνάει για πολυ αφελής ο Θέμης και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του για να μας λέει σήμερα το πρωί 17/5/2016 καταμετρήθηκαν 54.486 μετανάστες σε όλη τη χώρα λες και είναι εύκολο να το κάνει κανείς, σαν να πρόκειται για στρατιώτες που βγαίνουν στην πρωινή αναφορά. Ψέματα και σκόπιμη παραπλάνησή της κοινής γνώμης.
http://www.protothema.gr/greece/article/578769/narkotika-porneia-kai-trafficking-stin-eidomeni/
Να δούμε ως πότε θα μας πουλάμε κουτόχορτο τα ΜΜΕ των Κοντομηνάδων, Αλαφούζων, Βαρδινογιάννηδων, κ.λπ.
Σε εκπομπή που διοργάνωσε στο Μαρούσι το ΕΠΑΜ στις 20 Απριλίου του 2016, ο Δημήτρης Καζάκης αποκάλυψε ότι την ίδια μέρα του τηλεφώνησε κάποιος κάτοικος από το χωριό για να του πεί ότι “στην Ειδομένη κινδυνεύουν οι ελάχιστοι κάτοικοι της περιοχής από τις επιθέσεις και τις διαρρήξεις των πειναλέων προσφύγων αλλά και τις σεξουαλικές τους επιθέσεις, ενώ το κράτος είναι κάπου χαμένο στην αφαίρεση κι ανύπαρκτο να προστατεύσει τους πολίτες του. Ο δε αριθμός των προσφύγων μόνο στην Ειδομένη, ανέρχεται στον τεράστιο αριθμό των 40 με 45 χιλιάδων. Μια ολόκληρη πόλη έχει στρατοπεδεύσει στο ακραίο αυτό όριο της ελληνικής επικράτειας“.
Παραθέτουμε πιο κάτω το βίντεο με τις ομιλίες για το προσφυγικό και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.