Γιατί οι μυστικές και οι φανερές Ελίτ πάντα κυβερνούσαν  και κυβερνούν τον κόσμο έως σήμερα; Μέρος Δ!

Συνεχίζουμε να απαριθμούμε τους κωδικούς χειραγώγησης των πολλών, ώστε να διαιωνίζονται οι κρυφές, συνωμοτικές αλλά και οι φανερές Ελίτ που κυβερνούν την ανθρωπότητα ώστε να το καράβι των λαών κάθε λίγο και λιγάκι να θαλασσοπνίγεται με έναν πόλεμο, με τρομοκρατικές ενέργειες, με την ασύστολη δράση των ταγών του Συστήματος.

Η παγκόσμια Ελίτ ξέρει να καλύπτεται όπως ο λύκος με την προβιά του αρνιού που καταβρόχθισε

13ον)Κωδικός χειραγώγησης δια της τεχνικής του εθισμού ή αλλιώς του μυθριδατισμού.

Όταν το σοκ αρχίσει να ξεπερνιέται στην πρώτη φάση της επίθεσης που κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ελίτ από το λαό, αρχίζουν να διαχέουν το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό τους δηλητήριο αργά και συστηματικά στο κοινωνικό σώμα. Το ζήσαμε και αυτό στην ελληνική πραγματικότητα· κατά δόσεις απολύσεις, κατά δόσεις περικοπές των μισθών, των συντάξεων, κατά δόσεις φορολογικές επιβαρύνσεις, όλα σε δόσεις και φυσικά με τη δικαιολογία πως όλα αυτά είναι προς το συμφέρον του λαού. Έτσι φθάσαμε να κατεδαφισθούν τα πάντα στην Ιστορία μας, θυμηθείτε «Συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης», στα ήθη και έθιμα των Ελλήνων, διεθνοποίηση, παγκοσμιοποίηση, αποδοχή της ομοφυλοφιλίας, της λεσβιακής σχέσης σαν ισότιμη με την ετερόφυλη σχέση, δεκτή η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, σε λίγο επίκειται και η αποδοχή της κτηνοβασίας, τέλος είναι θέμα μερικών ετών να δεχτούμε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας στην πλειοψηφία του είναι ισλαμικός παρά ορθόδοξος. Με τη δικαιολογία, μάλιστα ότι θα υπάρξει οικοδομικός οργασμός και ανάπτυξη, προβλέπουμε σε λίγο να κτίζονται τζαμιά και στο μικρότερο χωρίο της πατρίδας μας. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ κάνοντας χρήση και θεωρίας του παραθύρου του Overton.[1]

14ο) Η τεχνική της καλλιέργειας του φόβου.

Το Σύστημα για να επιβληθεί και να κυριαρχήσει, διαχέει κάθε είδους φόβου στο συλλογικό συνειδητό αλλά και ασυνείδητο. Επί χούντας για παράδειγμα ο απλός λαός έτρεμε και στο κτύπημα της εξώπορτας από το όργανο της τάξης, το οποίο βέβαια είχε αποθρασυνθεί με ειδική εντολή που του είχαν δώσει οι συνταγματάρχες. Κυρίως διαχέει το φόβο ότι χωρίς αυτό, που ξέρει να ρυθμίζει τα πράγματα, να διοικεί σωστά και δίκαια, (σ.γ.για το συμφέρον πάντα του λαού) θα επικρατούσε το χάος. Δεν μπορεί κανένας Έλληνας να ξεχάσει το καραμανλικό δίλλημα του 1974 «Διαλέξτε ή Καραμανλής ή τανκς».

Αν δεν θέλετε το πολιτικό κατεστημένο εσείς, ο λαός, κι αυτό καταρρεύσει, κανείς δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την κοινωνία να μην περιπέσει στη διάλυση και το χάος. Στην ουσία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο της κάθε χώρας τμήμα του παγκόσμιου κατεστημένου, είναι αυτό που δημιουργεί την αταξία και το χάος και συνεπώς την πολιτική, οικονομική, ηθική, κοινωνική, πνευματική και πολιτισμική, διάλυση στις κοινωνίες με στόχο το δρομολογημένο ιδανικό(!) της ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ και της παγκοσμιοποίησης, ισοπέδωσης των λαών και μετατροπής του σε αγέλη ρομποτοειδών, δούλων εργατών, μηδενικών χωρίς ανθρώπινη αξία.

15ο)Η τακτική της ισοπέδωσης.

Το ακούμε να λέγεται μεταξύ των Ελλήνων για τους 300 της Βουλής : «Όλοι ίδιοι είναι», και είναι πράγματι κατόρθωμα της Ελίτ, αν τολμήσει μια εξέχουσα προσωπικότητα να αναμειχθεί την πολιτική κονίστρα οι μετριότητες, ο τύπος, εφευρίσκοντας σκάνδαλα, καθώς και τα λοιπά προπαγανδιστικά όργανα των ελιτιστών, τον ισοπεδώνουν κατεβάζοντάς τον στο επίπεδό τους. Το αποτέλεσμα; Αυτός ο διαφορετικός κι αληθινά εξέχων να αποσυρθεί συχνά έχοντας πληρώσει βαρύ ψυχικό αντίτιμο, από τον ενεργό πολιτικό αγώνα.

Αυτή η ισοπεδωτική μέθοδος προπαγάνδας έχει καταφέρει να περάσει μια όμοια ισοπεδωτική αντίληψη στον ελληνικό λαό για τον εαυτό του. Αντίληψη καθηλωτική για την πορεία και την εξέλιξή του. Πόσοι Έλληνες δεν καταφέρονται περιφρονητικά, μοιρολατρικά για τον ίδιο τον εαυτό τους, «είμαστε τεμπέληδες, αχρείοι, φοροκλέπτες, ραγιάδες, της αρπαχτής και της ρεμούλας, ηθικά ασυνείδητοι, υποκριτές και άλλα πολλά τέτοια αρνητικά επίθετα. Τόση απαισιοδοξία και μαρασμός είναι η πιο τονωτική συνταγή για την επικράτηση των Ελίτ.

16ον)Η προπαγάνδα υπέρ της κοινωνικής ανοχής με στόχο την κατάρρευση και αποδόμηση όλων όσων συνιστούν τον κοινωνικό ιστό του Έθνους.

Κάθε κοινωνία θέτει αρχές, αξίες, στόχους γεννημένους από τα κοινά βιώματα και εμπειρίες των μελών της κυρίως για της αυτοθέσμισή της και τη κοινωνική της συγκρότηση. Πρόκειται για την κοινά αποδεκτή θρησκεία, τους ηθικούς νόμους, τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις κάθε λαού. Δυστυχώς η παγκοσμιοποίηση την οποία πρώτη και καλλίτερη αποδέχεται η Ελίτ των Εθνών, επιβάλλει μια εναλλακτική, εγκεφαλικά κατευθυνόμενη συμπεριφορά ενάντια στην άμεση βιωματική εμπειρία που  είναι απαραίτητα για την κοινωνική συνοχή μιας κοινωνίας. Θα διανοούνταν ποτέ οι παππούδες μας να γίνουν θεατές της «gay parade»; Να βλέπουν ημίγυμνους άνδρες και γυναίκες να διαφημίζουν τις ομοφυλόφιλες και λεσβιακές σχέσεις στους δρόμους; Ιδιαίτερα μπροστά σε μικρά, ανώριμα και αθώα παιδιά;

Κι όμως σήμερα βάσει της θεωρία του παραθύρου του Overton, η προπαγάνδα υπέρ της κοινωνικής ανοχής και η επιβολή με το έτσι θέλω αντιρατσιστικών δήθεν νόμων από τη Βουλή ( η οποία δεν ψηφίστηκε από τον λαό για να επιβάλλει τέτοιους νόμους), οδήγησε και οδηγεί στη διάλυση των προαιώνιων αρχών και κανόνων της Ηθικής, της Θρησκείας, των Παραδόσεων, των Ηθών και των Θεσμών που είναι απαραίτητοι πυλώνες για την κοινωνική συνοχή κι ευημερία των πολιτών. Ειδάλλως επακολουθεί η απομόνωση, ο ατομοκεντρισμός, το χάος των κοινωνικών σχέσεων, η αναρχία, η τρομοκρατία, το έγκλημα, η ανασφάλεια, ο θάνατος της κοινωνικής συμμετοχής, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας μεταξύ των πολιτών. Αληθινός θρίαμβος για την Ελίτ, η οποία προστατεύεται από πλήθος αστυνομικών που ο λαός πληρώνει, πέραν των ιδιωτικών σεκιουριτάδων και ντετέκτιβς που την πλαισιώνει σε κάθε έξοδό  της.

Σημασία για την Ελίτ έχει η αλκή του σώματος, της ύλης και του κέρδους όχι το μεγαλείο της ψυχής και του πενύματος

17ον)Προπαγάνδα που θρέφει τον εγωισμό και την αλαζονεία των ατόμων.

Στις μέρες μας βασιλεύει ο απόλυτος ατομοκεντρισμός. «Κάνε ό,τι θέλεις» Αρκεί να μην αμφισβητείς την Ελίτ. Έχει τη δύναμη και το χρήμα να σε τσακίσει. Πρόκειται εμφανέστατα για μια μορφή επίπλαστης ελευθερίας που προσφέρεται από τις Ελίτ για να διασπάσει την ενότητα των Εθνών και των λαών ώστε να γίνουν ευκολοδιοίκητοι και χειραγωγήσιμοι.  Εσύ πολίτη πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος ενώ δεν είσαι παρά ένας παρίας, δούλος του Συστήματος και κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και ρυθμίζουν τα πάντα για σένα. «Κάνε ό,τι θέλεις» λοιπόν για να αυταπατάσαι και να μην κατανοήσεις τις αλυσίδες σου· πολύ περισσότερο να μην αγωνισθείς να τις σπάσεις.

18ον)Καλλιεργούν το μύθευμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων επαγγελλόμενα αποτελούν ένα μύθο. Ιδιαίτερα όσον αφορά τη σχέση του πολίτη με το Σύστημα. Π.χ. Οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ γράφουν εκθέσεις αναφέροντας συνεχώς ότι στην Ελλάδα καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Που μπορεί το άτομο,  αλλά και συλλογικά διάφορες ομάδες οι οποίες βλέπουν την καταρράκωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να απευθυνθούν για να βρουν το δίκαιό τους; Να απευθυνθούν στο δικαστήριο της Χάγης και τα διεθνή δικαστήρια; Και μόνο τα χρήματα που απαιτούνται για τους φτωχούς Έλληνες κάνουν το διάβημα αυτό απαγορευτικό. Τα πράγματα θα ήσαν αλλιώς αν υπήρχε ένας διεθνής δικαστικός θεσμός που να κινείται αυτεπαγγέλτως. Όμως η διεθνής και η τοπική Ελίτ θα έκανε αυτό που πάντα κάνει. Δεν θα το επέτρεπε γιατί είναι ενάντια στα συμφέροντά της. Για ποια λοιπόν ανθρώπινα δικαιώματα μπορούμε να μιλήσουμε; Το Σύστημα τα καταπίνει αμάσητα και επιτρέπει μόνο όσα το βολεύουν για να διαιωνίζεται παρά τις απειράριθμες παρανομίες του. Ποιος θα λογοδοτήσει από την Ελίτ για τις 11 χιλιάδες αυτόχειρων Ελλήνων μετά το 2010; Κανείς.

19ον)Ο κατάλληλος χειρισμός της είδησης. Η επιλογή των ειδήσεων που θα περαστούν στο ράδιο στην τηλεόραση και τον έντυπο τύπο, ακόμη και ο τρόπος εκφοράς τους, γίνεται με τρόπο που να εντυπωσιάζει τον απλό πολίτη. Έτσι εύκολα ο τηλεθεατής ή ο ακροατής ακόμη και ο αναγνώστης, γίνονται ακούσια θύματα. Να ληφθεί υπόψη ότι κατά πως γράφουν οι Σοφοί της Σιών στα Πρωτόκολλά τους, η ιεράρχηση, η δημοσίευση, αλλοιωμένων ειδήσεων και κατευθυνόμενων πληρωμένων αναλύσεων, από όλα τα συστημικά μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν μία από τις κορυφαίες τεχνικές χειραγώγησης των λαών. Τα ρυπαρογραφήματα και η πορνογραφία μαζί με τα πορνοθεάματα οφείλουν να είναι στην πρώτη θέση για να γίνεται φανερή η αντίθεση λόγων και πράξης όσον αφορά τους χριστιανούς πολιτικούς.[2]

20ον)Η πανσπερμία των ιδεολογικών-ισμών μέσα στο κοινωνικό σώμα.

Οι ιδεολογικοί -ισμοί δεν είναι τίποτα άλλο από εγκεφαλικά, νοητικά επινοήματα κάποιων διανοουμένων για να ερμηνεύσουν και να χειραγωγήσουν τα κοινά βιώματα των πολλών. Από τέτοιους –ισμούς έχει περάσει πολλές φορές η ανθρωπότητα. Ιδιαίτερα μετά τη γαλλική επανάσταση και τον Διαφωτ-ισμό, Μαρξ-ισμός, Κομμουν-ισμός, Σοσιαλ-ισμός, Φασ-ισμός, Αστι-ισμός, Υπαρξ-ισμός, Αναρχ-ισμός και άλλα. Αν διαβάσουμε και κατανοήσουμε σε βάθος την ιστορία θα δούμε ότι όλοι οι –ισμοί μόνο δια της βίας επιβλήθηκαν κι ευτυχώς πρόσκαιρα.  Και οι θρησκείες έχουν την κατάληξη –ισμός, αλλά αναμφισβήτητα ριζώνουν μόνο αν αποτελέσουν κοινό βίωμα ανθρωπίνων συνόλων. Δεν εξετάζουμε εδώ αν είναι αληθείς ή όχι κι αν επιβλήθηκαν δια της βίας ή όχι. Οι -ισμοί πάντως δημιουργούν φανατικούς οπαδούς, τυφλούς ανθρώπους, συχνά έτοιμους να πεθάνουν αλλά και να θυσιάσουν άλλους που δεν ασπάζονται τον        –ισμό τους.  Στις μέρες μας το βλέπουμε αυτό να κορυφώνεται στην Ανατολή με τη δράση των τζιχαντιστών και την προσπάθεια της βίαιης επιβολής του ISIS στα σύνορα Συρίας, Τουρκίας και Ιράκ.

Στην πατρίδα μας παρατηρούμε ένα κύμα Αθε-ισμού, Υλισ-ισμού,  απιστίας και περιύβρισης των χριστιανικών αρχών και της πίστης μας να σαρώνει και να διαλύει τον κοινωνικό ιστό. Η Ελίτ ντόπια και αλλοδαπή, φαίνεται να έχει πετύχει τους στόχους της· να γκρεμίσει τα κοινά, εμπειρικά βιώματα των Ελλήνων. Σκοπός είναι να χαθεί η ενότητα, πηγή δύναμης, δημιουργίας και ύπαρξης ενός Έθνους. Αντιμαχόμενοι ο ένας Έλληνας τον άλλο, με πλήρη διάσπαση της ομόνοιας και της ομοψυχίας το think tank (η δεξαμενή σκέψης) της Ελίτ έχει υποτάξει τον ελληνικό λαό στα κελεύσματά της, και ο πηθικισμός του λαού μας σε κάθε τι μοντέρνο και «ευρωπαϊκό» συντείνουν τα μέγιστα στη κοινωνική αυτοδιάλυση. Η διάσπαση της κοινωνίας λόγω των –ισμών λειτουργεί άψογα στο εδώ και τώρα ώστε η κοινωνία μας να κυριαρχείται από δυνάμεις που στρέφουνη τους μεν ενάνατια στους δε, σε έναν ατέλειωτο διχαστικό αγώνα του ενός Έλληνα κατά του άλλου. Το ατομικό και συλλογικό «εγώ» του κάθε ιδεολογισμού παγιώνεται προσωπικά από τους οπαδούς του, σχηματίζοντας μια ιδεατή εικόνα  όπου το κάθε μἐλος της περιχαρακώνεται φανατικά από τους άλλους, τους αντίθετους, για να διατηρήσει τη θεωρητική και ιδεολογική καθαρότητα του –ισμού του. Η υπόλοιπη κοινωνία εκλαμβάνεται σαν εχθρικά προσκείμενη.

Έτσι ο θρίαμβος των Ελίτ φτάνει στο απόγειό του.

Καθολικισμός ένα από τα πιο σοβαρά ερείσματα της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας τάξης

1]Σύμφωνα με τη θεωρία του παραθύρου του Overton, όπως το έχουμε επανειλημμένα αναφέρει για να εφαρμοστεί και γίνει αποδεκτή από το πλήθος μια ιδέα όσο διεστραμμένη, αλλοπρόσαλλη και απίθανη κι αν φαίνεται υπάρχει τρόπος να επιβληθεί αν ξέρεις (και η Ελίτ με τους επικοινωνιολόγους που διαθέτει και πληρώνει με λεφτά των λαών, το ξέρει πολύ καλά) από ποια διαδοχικά στάδια να την πλασάρεις. Τα στάδια αυτά είναι: 1ο)παρουσιάζεις αρχικά την ιδέα σαν κάτι απίθανο και γελοίο. 2ο) την επαναφέρεις κυρίως στον αργυρώνητο, ξεπουλημένο τύπο και ΤV, σαν μια ριζοσπαστική άποψη. 3ο) την ξαναφέρνεις σαν μια αποδεκτή από τους λίγους γνώμη και «σαν δημοκράτες» που είμαστε οφείλουμε να τη συζητήσουμε. 4ο)Ο πληρωμένος τύπος και οι σπουδαίοι συζητητές στα στρογγυλά τραπέζια που βλέπει η ανθρωπόμαζα στην TV συζητάει την ιδέα κι εκφράζει τη γνώμη ότι αντέχει στην ορθή λογική. 5ο)Ο δρόμος πια ανοίγει ώστε η άλλοτε εξωφρενική ιδέα (πχ. η κτηνοβασία είναι μια μορφή σεξουαλικής σχέσης) από το πολύ λέγε-λέγε και συζήτα-συζήτα, γίνεται δημοφιλής. 6ο) Ε, τώρα έφτασε η ώρα για να γίνει η ιδέα (π.χ. η κτηνοβασία) νόμιμη και νόμος του κράτους. Τι στοιχίζει στους κατά τα άλλα καλά πληρωμένους βουλευτές, τους οποίους έτσι κι αλλιώς η Ελίτ τους προωθεί αν δεν τους διορίζει, να την νομιμοποιήσουν;

[2]Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, φωτογραφία της Εποχής μας. Εκδόσεις Μήνυμα, Αθήνα 1976, σελ. 97-98.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.