Για τρίτη ή τέταρτη φορά ο Αμπού Μπακρ αλ- Μπαγκντάντι σκοτώθηκε!

We came, we saw, he died hahaha! Τα ίδια με τη Χίλαρη: Κλίντον: “Ήρθαμε, είδαμε αυτός πέθανε χαχαχα!”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα πως ο φυγάδας αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σκοτώθηκε σε επιδρομή μελών των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στη βορειοδυτική Συρία, ένα μείζον πλήγμα σε βάρος της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Abu Bakr al-Baghdadi

Ο Μπαγκντάντι σκοτώθηκε όταν στη διάρκεια της επιδρομής ανατίναξε το γιλέκο με τα εκρηκτικά που φορούσε, δήλωσε ο Τραμπ σε τηλεοπτική ομιλία του προς το έθνος από τον Λευκό Οίκο. Τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν μετά την επιδρομή έδειξαν πως επρόκειτο πράγματι για τον Μπαγκντάντι, πρόσθεσε.

«Ήταν ένας αρρωστημένος αχρείος άνθρωπος και τώρα έφυγε», δήλωσε ο Τραμπ.

«Ο φονιάς, που προσπαθούσε τόσο σκληρά να εκφοβίσει άλλους, πέρασε τις τελευταίες στιγμές του στον απόλυτο φόβο, πανικό και τρόμο, τρομοκρατημένος από τις αμερικανικές δυνάμεις που έρχονταν εναντίον του», δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Ο Τραμπ πρόσθεσε πως ο Μπαγκντάντι σκοτώθηκε αφού έτρεξε μέσα σ’ ένα αδιέξοδο τούνελ. Πρόσθεσε δε πως ο Μπαγκντάντι πέθανε «σαν σκυλί» και «σαν δειλός». (Σ.γ.: Αυτός ανατινάχθηκε σαν τον Καψάλη, οι Ντόναλντ Τραμπ  πάντως πεθαίνουν στα κρεβάτια τους, σίγουροι πως έκαναν ό,τι έπρεπε για την πατρίδα τους!)

«Έφτασε στο τέλος του τούνελ ενώ τα σκυλιά μας (σ.γ.: εννοεί τη δύναμη ΔΕΛΤΑ) τον κυνηγούσαν. Πυροδότησε το γιλέκο του και σκοτώθηκε ο ίδιος και τα τρία παιδιά του. Το πτώμα του διαμελίσθηκε από τις εκρήξεις. Το τούνελ κατέρρευσε πάνω του», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Το Ρόιτερ σχολιάζει πως πρόκειται για μια μεγάλη (!!!!!!!) νίκη του Τραμπ σε μια περίοδο που αντιμετωπίζει έρευνα την οποία προωθούν οι Δημοκρατικοί για την παραπομπή του. Το πρακτορείο σημειώνει πως ο φόνος του Μπαγκντάντι, που μπορεί τελικά να είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Τραμπ στον τομέα της εθνικής ασφάλειας, θα βοηθήσει τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο να φανεί ισχυρός καθώς δίνει μάχη κατά της έρευνας σε βάρος του που άρχισαν οι Δημοκρατικοί τον περασμένο μήνα.

Ντ. Τραμπ: «Μεγάλος αριθμός» μαχητών του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε κατά την αμερικανική επιδρομή

«Μεγάλος αριθμός» μαχητών του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν κατά την αμερικανική επιδρομή που οδήγησε στον θάνατο του αρχηγού της τζιχαντιστικής οργάνωσης Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν υπήρξε καμιά απώλεια αμερικανικού προσωπικού κατά την επιχείρηση. Ενώ μεγάλος αριθμός μαχητών και συντρόφων του Μπαγκντάντι σκοτώθηκαν μαζί του», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την τηλεοπτική ομιλία του προς το έθνος που εκφώνησε από τον Λευκό Οίκο.

Σ.γ.: ΖΗΤΩ Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ PAX ROMANA ή αλλιώς AMERICANA Η απόλυτη παλινδρόμηση της ανθρωπότητας σε επίπεδο νεαντερτάλιων πρωτανθρώπων!

ΠΗΓΗ:  https://www.voreini.gr/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/ntonalnt-tramp-o-ampoy-mpakr-al-mpagkntanti-einai-nekros/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.