Η νεοταξίτικη Ελίτ χρησιμοποιεί τον Ισλαμισμό για να αφανίσει τα χριστιανικά Έθνη και ιδιαίτερα την πατρίδα μας. Μέρος 2ο

Είναι εμφανές πλέον ότι η καπιταλιστική Ελίτ επιχειρεί τη συγκεκαλυμμένη γενοκτονία εις βάρος των αυτοχθόνων λαών ιδιαίτερα της ΅Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γι’ αυτό και βιάζεται να εντάξει όσες περισσότερες χώρες δύναται στους κόλπους της, ακόμη και χώρες της Ανατολής όπως η Τουρκία. Βέβαια δεν τολμά να εντάξει το Ισραήλ διότι αυτό ουσιαστικά με προκεχωρημένο μαχητικό μέτωπο τον Σιωνισμό, οδηγεί την Ελίτ στη μαζοποίηση και ρομποτοποίηση των Ευρωπαίων. Των λαών που έχουν παράδοση ενάντια στην τυραννία και θρησκευτικά θεμέλια, έστω κι αν το Οικουμενιστικό κίνημα προσπαθεί να διαβρώσει τον Καθολικισμό και τον Προτεσταντισμό αν όχι και την Ορθοδοξία, όπως αποδεικνύεται από μια προσεκτική παρακολούθηση των κινήσεων και δραστηριοτήτων του νυν Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

Οικουμενιστές αλληλέγγυοι στην Παγκοσμιοποίηση

Αποτελεί Ευαγγέλιο για τις ΜΚΟ το πιο κάτω εγχειρίδιο που λέγεται Η προστασία των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, ένα Εγχειρίδιο του Συμβουλίου της Ευρώπης προς χρήσιν των νομικών το οποίο έχει συγκεντρώσει πάμπολλες δικαστικές αποφάσεις προστασίας λαθρομεταναστών.

Σας καλώ λοιπόν όλους να κάνετε τον κόπο να διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο που αποτελεί οπλοστάσιο των ΜΚΟ για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της επιχείρησης «παράνομη μετανάστευση».

Χαρακτηριστικά, στις σελ. 27, 28 μνημονεύονται αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας, βασισμένες στο άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που λένε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το Δικαστήριο σημειώνει ότι τα κράτη που βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαικής Ένωσης συναντούν σήμερα σημαντικές δυσκολίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα αυξανόμενο κύμα μεταναστών και αιτούντων άσυλο […]

Το Δικαστήριο δεν μπορεί να υποτιμήσει το βάρος και την πίεση που η κατάσταση αυτή συνεπάγεται για τα θιγόμενα κράτη, που είναι ακόμη πιο βαριά λόγω της σημερινής οικονομικής κρίσης.

Το Δικαστήριο γνωρίζει συγκεκριμένα τις δυσκολίες που συνεπάγεται η υποδοχή των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο καθώς και τη δυσαναλογία του αριθμού των αιτούντων άσυλο σε σχέση με την ικανότητα υποδοχής ορισμένων κρατών.

Ωστόσο, λόγω του απόλυτου χαρακτήρα του Άρθρου 3, αυτό δεν μπορεί να απαλλάξει ένα κράτος από τις υποχρεώσεις του απέναντι στην διάταξη αυτή».

Το ΕΔΔΑ δεν αναγνωρίζει κανένα όριο πέραν του οποίου ένα κράτος, και μάλιστα χρεωκοπημένο, έστω κι αν διαλύεται κάτω από το βάρος των παράνομων μεταναστών και μας λέει μ’ άλλα λόγια ότι δεν μπορείτε ναν κάνετε αλλιώς ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είσαστε ατυχείς που έχετε εξωτερικά σύνορα και όχι σαν την Ολλανδία ή το Βέλγιο, έτσι μαζί με την ατυχία σας πληρώστε οι αυτόχθονες μέχρι να ψοφήσετε προκειμένου να πάρουν τη θέση σας αλλογενείς με λιγότερες απαιτήσεις και χαμηλότερο ημερομίσθιο στην εργασία.

Τέτοιες παράλογες αποφάσεις μέσα στο γενικότερο κομφούζιο της Ε.Ε. βοηθούν στη γενοκτονία μας μέσα στα ίδια τα εδάφη μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να μάθουμε αν το ελληνικό κράτος πληρώνει τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις γι’ αυτές και πόσες είναι, και ταυτόχρονα κι ως πότε θα εξακολουθεί να αφήνει τα σύνορα ανοιχτά. μέχρι να γίνουν οι Ισλαμιστές τριπλάσιοι και πολλαπλάσιοι των αυτοχθόνων Ελλήνων; και φυσικά πέστε μας με ποιους τρόπους θα μπορούσαμε εμείς σαν Έλληνες να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής Ένωσης. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

Εξίσου σημαντικό είναι επίσης να αντιληφθούν όλοι τι πακτωλό χρημάτων αντιπροσωπεύει το λαθρομεταναστευτικό για όλους τους τομείς πολλών υπηρεσιών, όπως ο νομικός, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας αδείας παραμονής, ο οικονομικός, ο εργασιακός κ.λπ.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφισβήτηση. Οι λαθρο έρχονται για να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας αφού κανείς άλλος δεν τους δέχεται για μόνιμη εγκατάσταση

Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι οι προδότες στη χώρα μας που βλέπουν μόνο το συμφέρον τους περισσεύουν. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο τηλεοπτικό κανάλι Βεργίνα ο κύριος Ανουάρ Μπάκρι, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδας και δικηγόρος ο ίδιος, υπάλληλοι της ελληνικής Υπηρεσίας Ασύλου χρηματίζονται αγρίως, χρεώνοντας στους παράνομους μετανάστες διαβατήριο και άδεια παραμονής 3.500 ευρώ.

Ομοίως και οι ίδιοι οι μετανάστες αναφέρουν ότι στην Αθήνα έχει συγκροτηθεί μαφία η οποία αναλαμβάνει με το αζημίωτο να σου δώσει πλαστό ή κλεμμένο διαβατήριο αρκεί να κάψεις το δικό σου και την χώρα προέλευσής σου. Ο ίδιος ο μάρτυρας στην τηλεόραση του Αντ1 (στις όταν ρωτήθηκε είπε ότι οι μαφιόζοι είναι πολύ γνωστά πρόσωπα στους μετανάστες, αλλά δεν τολμάει κανείς να τους καταδώσει “γιατί θα σε κατεβάσουν σε ένα υπόγειο και δεν… θα ξαναδείς το φως του ήλιου”.

Επίσης, ο κύριος Ανουάρ Μπάκρι, ανέφερε ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επί της ουσίας εγκληματούν κατά της χώρας μας, μια και η γερμανική αντιπολίτευση και ο λαός έχουν αρχίσει πλέον να αντιδρούν έντονα γιατί δεν θέλουν άλλους μετανάστες. Άρα φορτώστε τους στην αδύναμη, και υποταγμένη στη γερμανική κατοχή Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είπε ότι η Γερμανία αφού πήρε δύο εκατομμύρια μετανάστες που ήθελε ως φτηνό εργατικό δυναμικό, έδωσε εντολή στις ελληνικές κυβερνήσεις να εγκλωβίσουν στη χώρα μας όλους τους μετανάστες, διευκολύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και την εκβιαστική στρατηγική της Τουρκίας. Φυσικά αφού τα δύο αυτά εκατομμύρια εργαστούν με πολύ χαμηλό μισθό και πανάθλιες συμβάσεις δουλεμπορίου για πέντε χρόνια, οι Γερμανοί κατά τους Έλληνες εργατολόγους θα μας τους στείλουν πίσω για να πάρουν άλλα δυο εκατομμύρια με τις ίδιες δουλικού τύπου συμβάσεις και ου το καθεξής.

Για τον λόγο αυτό η Γερμανία χρηματοδοτεί πολιτοφυλακές στη Βουλγαρία, στα Σκόπια και στην Αλβανία, ώστε να μην περνάει πια ούτε δείγμα μετανάστη ή λάθρο.

Οι δικές μας πού είναι;

Η εφαρμογή του Δόγματος Σοκ και Δέος από την Καπιταλιστική Ελίτ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτοί που νομίζουν ότι είναι τα αφεντικά του κόσμου επιδιώκουν να καταστραφεί η Ελλάδα από κολοσσιαίες μεταναστευτικές ορδές που θα μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, κυριολεκτικά ροκανίζοντας τους αυτόχθονες, ώστε στη συνέχεια να κάνουν εκείνοι ανενόχλητοι κουμάντο στην περιοχή, έχοντας εξασφαλίσει ζωτικό χώρο.

Ήδη μέγα πλήθος των Ισλαμιστών, θύμα των τρομοκρατικών επιθέσεων που προκαλούν οι αφανείς παράφρονες ταγοί του, (τζιχαντιστές κι φανατικοί του ISIS εγκαταλείπει σωρηδόν τις ευρωπαϊκές του δεύτερες πατρίδες, επιστρέφοντας στο λίκνο του, που έχει πλέον επιτακτική ανάγκη επέκτασης των εδαφών του.

Προς τα πού λέτε να τα επεκτείνει; Μα στη Ελλάδα ενδοχώρα και νησιά της ασφαλώς.

Υγειονομικές βόμβες

Παράπλευρη συνέπεια του λαθροβιότοπου αποτελεί και η μετάδοση του θανατηφόρου ιού AIDS μέσω αφρικανών εκδιδομένων γυναικών, που όπως καταγγέλλει η κυρία Μυρσίνη Ουζουνέλλη, Μυτιλινιά ιατρός δημόσιας υγείας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, έχει προκαλέσει 30 βεβαιωμένα περιστατικά HIV στη Μυτιλήνη, και το ΚΕΕΛΠΝΟ σκόπιμα εγκληματεί μη ενημερώνοντας το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού.

Σιμώνει λοιπόν η ώρα που όλοι θα μάθουν αναγκαστικά ότι όποιος Έλληνας συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στην κατάληψη της πατρίδας του, είναι προδότης και αργά ή γρήγορα θα υποστεί τις συνέπειες της πράξης του.

Τεράστιοι αριθμοί

Εκτός από τους ήδη υπάρχοντες και τους 20.000 αιτούντες άσυλο που η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει από τα νησιά μας στην ενδοχώρα για να τα αποσυμφορήσει, ετοιμάζεται να εγκαταστήσει σε όλη τη χώρα ακόμα άλλους 120.000.

Πού θα εγκατασταθούν όλοι αυτοί; Κανείς δεν ξέρει, εφόσον οι δήμαρχοι που συμμετείχαν στο «Εστία 1» αρνούνται να φιλοξενήσουν έστω και έναν παραπάνω μετανάστη χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση (δηλαδή αν τους δώσουν λεφτά, πόσους θα εγκαταστήσουν τελικά παρά την αντίδραση των δημοτών τους; Αν τους ρωτήσουν που οπωσδήποτε θα το αποφύγουν)

Ωστόσο, κάθε μέρα αποβιβάζονται κι άλλοι στα νησιά μας. Σύμφωνα με στοιχεία του Migration data portal του Σεπτεμβρίου 2019, οι ήδη παρανόμως διαμένοντες υπολογίζονται επίσημα στο 1.200.000, αριθμός τεράστιος για την εθνική κυριαρχία, την ασφάλεια και τη συνοχή της χώρας μας.

Τα διαθέσιμα στοιχεία δεν όμως συγκλίνουν μεταξύ τους. Γι’ αυτό και σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς, ανέρχονται στα 2.500.000.

Oι Ευρωπαίοι όμως δεν θέλουν άλλους και από τη στιγμή που μεταφέρονται στην ενδοχώρα δεν μπορούμε να τους επιστρέψουμε ούτε στην Τουρκία.

Ποιος θα πληρώσει για όλους αυτούς; Ποιο σύστημα υγείας θα τους περιθάλψει; Ποιοι δάσκαλοι θα τους διδάξουν και πού; Ποια αστυνομία θα τους αστυνομεύει; Με ποιες δουλειές θα ζήσουν;

Οι μετανάστες διασπείρονται στην καταχρεωμένη Ελλάδα, αρχίζοντας πλέον τις επιθέσεις στους ντόπιους, που, τελώντας εν συγχύσει, ζητούν μάταια από την προδοτική πολιτεία να τους συνδράμει.

Αλλοίμονο! Η αστυνομία προστατεύει την εγκατάστασή τους σε hot spots, παρά τις διαμαρτυρίες των ντόπιων, έτοιμη να δείρει τους Έλληνες.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κατάντησαν να υπερασπίζονται τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μόνον όταν πρόκειται για μετανάστες, αλλά ποτέ για Έλληνες.

Τι κάνει μπροστά σ’ αυτές τις ανομίες η Δικαιοσύνη; Η Εκκλησία; Ο οικουμενικός ελληνισμός; Πού είναι οι πολιτοφύλακες; Απόλυτη ανυπαρξία προβλέψεων αλλά και οργάνωσης, τουλάχιστον της Πολιτοφυλακής.

Πολύ απλά, όλοι οι παραπάνω μας αφήνουν παντελώς απροστάτευτους.

Σ’ αυτή την αδιέξοδη κατάσταση ποιο είναι το χρέος των Ενόπλων Δυνάμεων;

Όλοι τους μας προδίδουν, αλλά ειδικά ο Στρατός δεν επιτρέπεται να μην υπερασπίζεται τον άοπλο λαό. Η υπηρεσία σε Hot Spots δεν προβλέπεται από τους στρατιωτικούς νόμους και κανονισμούς διότι ουδόλως προάγει την μαχητική ικανότητα του Στρατεύματος.

Αντιθέτως, την αποδυναμώνει, εφόσον απασχολούνται προσωπικό και μέσα για αλλότριους σε σχέση με το κύριο έργο του, σκοπούς.

Το ξεκαθαρίζουμε μια και καλή: το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων που χρηματοδοτούνται από τους Έλληνες φορολογούμενους από το υστέρημά τους, είναι αυτό και μόνον:

1ον) να επαγρυπνούν συνεχώς για την ασφάλεια του εθνικού μας χώρου, 2ον) να υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα, 3ον) να εξασφαλίζουν τον εθνικό μας χώρο και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, 4ον) να αποτρέπουν και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κινδύνους και απειλές, 5ον) να συνεισφέρουν σε υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε διεθνείς οργανισμούς (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ, ΟΑΣΕ) ή διακρατικές συμφωνίες, και 6ον) να συμβάλουν σε δραστηριότητες κοινωνικής αρωγής και υποστήριξης των κρατικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Γίνονται τα πιο πάνω; Όχι, δεν τονίζονται πουθενά αυτά, αντίθετα οι στρατιώτες μας εκτελούν υπηρεσίες σε Hot Spot με συνέπειες κάποιοι να κατηγορηθούν και να περάσουν από στρατοδικείο γιατί αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσίες στους λαθραίους και παράτυπους μετανάστες που διαβατήριο και ταυτότητες δεν έχουν τα “έχασαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα” αλλά τελευταίου τύπου smartphone   διαθέτουν ως δια μαγείας οι περισσότεροι από τους νέους.

Δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή μας στην ΕΕ, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ και από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι προφανέστατο ότι εναντιώνονται στην ασφάλεια του εθνικού μας χώρου και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Οι ηγέτες των Εθνών έχουν κατατάξει την Ελλάδα στο ΄Έθνος-νομάδα χωρίς έδαφος και σύνορα.

Ταυτόχρονα η διαχείριση και η ετοιμασία καταλυμάτων για παράτυπους μετανάστες δεν αποτελεί δραστηριότητα κοινωνικής αρωγής, αλλά πράξη εχθρική προς το έθνος, Εμείς βέβαια τσακωνόμαστε στα πάνελς γιατί δεν αυξάνουμε τις λεκάνες τουαλέτας από μία ανά 300 λάθρο σε 15 και από ένα ντους στους 500 στα 10!

Για τυχόν κακουργηματικές πράξεις που διαπράττουν εγκληματίες και μάλιστα αταυτοποίητοι, θεωρείται συναυτουργός εκείνος που τους υποθάλπτει, δηλαδή στην περίπτωση των hot spots, ο Στρατός, ούτε λόγος για τις σορουποκινούμενες ΜΚΟ. Ούτε λόγος να τις διώξουμε και ν’ απαλλαγούμε από δαύτες.

Οι μεταναστευτική εισβολή δεν αποτελεί πλέον έκτακτη ανάγκη, αλλά αν δεν διακοπεί άμεσα, θ’ αποτελεί πράξη εχθρική και προδοτική προς το έθνος που θα συνεχίζεται ακατάπαυστα αν δεν πάρουμε ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ.

Κατά συνέπειαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν υποχρέωση σύσσωμες να αρνηθούν να υπηρετήσουν εχθρικά προς την πατρίδα συμφέροντα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Οι μουσουλμανικές μεταναστευτικές κοινότητες είναι τοις πάσι γνωστό ότι δεν αποδέχονται το δυτικό αστικό δίκαιο και ιδρύουν δικά τους κράτη μέσα στα κράτη, με σκοπό να τα διαλύσουν.

Το άγραφο εθιμικό μουσουλμανικό δίκαιο αντικαθιστά ήδη το αστικό μας. Τα ιεροδικεία που εφαρμόζουν τη Σαρία, τον Ιερό Νόμο του Ισλάμ, σύντομα θα λειτουργούν παράλληλα και επίσημα σε όλη την Ελλάδα, όπως γίνεται ήδη στη Θράκη μας, φτύνοντας κατάμουτρα το ελληνικό Σύνταγμα.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά οι Mutaween (Μουταβίν), οι άτυποι ισλαμικοί θρησκευτικοί μπάτσοι, που κάποιοι ίσως έχετε δει στο κέντρο της Αθήνας, περιπολούν ήδη, επιβάλλοντας την τήρηση των θρησκευτικών νόμων μέσω αυτοδικίας, κατά παράβασιν της ελληνικής νομοθεσίας.

Βάναυσες και θανατηφόρες πρακτικές όπως η κλειτοριδεκτομή, οι γάμοι μικρών κοριτσιών με γέροντες, οι βιασμοί μικρών αγοριών

Βιάζοντας παιδάκια…

και ο πολλαπλασιασμός των βιασμών γυναικών αρχίζουν να μολύνουν την ανυποψίαστη ελληνική κοινωνία σαν γάγγραινα.

Πού είναι η βροχή μηνύσεων των ψευτοφεμινιστριών Αντίφα και των διάφορων «Παρατηρητηρίων» τύπου Ελσίνκι για το καραμπινάτο μουσουλμανικό πατριαρχάτο των μουφτήδων και των Μουταβίν που οι αποφάσεις και οι ποινές τους κουρελιάζουν το ελληνικό Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Συνθήκη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών; Πού; Η Ελίτ έχει απαγορεύσει να διεκδικούμε τέτοια δικαιώματα σαν χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Όπως θέλουν ερμηνεύουν τους νόμους οι κεφαλαιοκράτες σύμφωνα με την βαρύνουσα τσέπη τους και το διεφθαρμένο από το κυνήγι του κέρδους μυαλό τους.

Ε, λοιπόν όλα αυτά δεν θα περάσουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο κίνδυνος αυτού που έρχεται είναι πλέον μεγαλύτερος από τις κολασμένες τακτικές που ακολουθούν η Ελίτ και οι Ισλαμιστές.

Έχετε για παράδειγμα γνώση της ιεροτελεστίας χαλάλ; Τα ζώα πρέπει να σφαγούν με μαχαίρι όσο είναι ζωντανά, και να κρεμαστούν ανάποδα υποφέροντας φριχτά επί ώρες από την αιμορραγία ώσπου να στραγγιχτεί τελείως το αίμα τους. Τέτοια σφαγεία λειτουργούν και στην Ελλάδα κατόπιν ειδικής απόφασης, που αντιτίθεται  εκ διαμέτρου στους επίσημους ευρωπαϊκούς νόμους που απαιτούν αναισθητοποίηση πριν τη θανάτωση του ζώου. Αλλά οι ηγέτες μας κάνουν στραβά μάτια. Όλα αυτά για να μη χαθούν τα κέρδη από την αυξανόμενη μουσουλμανική αγορά στην Ευρώπη. Σύντομα στοιχηματίζω ότι θα δείτε «αστικά κοπάδια» αλληλλέγγυων – χαλάλ και στην Αθήνα. Μην πείτε ότι δεν ενημερωθήκατε…

Πρόκειται κυριολεκτικά για μια μακάβρια μπίζνα που όπως και στο εξωτερικό, θα κινείται από μία συνεταιριστική «συλλογικότητα» πολιτισμένων  «αλληλέγγυων», που ζει από τις κρατικές επιχορηγήσεις για δράσεις σε «ευαίσθητους» δήμους με αντικείμενο την «αστική κτηνοτροφία». Θα δείτε σύντομα πόσο  στενή θα είναι η συνεργασία των δήθεν urban ecologists (αστικών οικολόγων που κόπτονται για τα δικαιώματα ανθρώπων και ζώων) με τους μουσουλμάνους: τα εν λόγω δύστυχα ζωντανά, σφάζονται μόνο με ιεροτελεστία «χαλάλ» προς μεγάλη χαρά και ευφορία των δημοτών που είναι όλοι μουσουλμάνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.