Η νεοταξίτικη Ελίτ χρησιμοποιεί τον Ισλαμισμό για να αφανίσει τα χριστιανικά Έθνη και ιδιαίτερα την πατρίδα μας. Μέρος 1ο

Ο ραγδαίος εποικισμός της χώρας μας, μας υποχρεώνει στην συνέχιση των άρθρων μας για τους στόχους της νεοταξίτικης Ελίτ που σκοπό έχει την εξαφάνιση των κρατών και τη δημιουργία ενός χειραγωγούμενου ευκολοδιαχείριστου μαζοπολτού. Κάποιων όντων τύπου ρομπότ, εργατών χωρίς συνείδηση, διαμορφωμένη προσωπικότητα.

Από ψυχιατρικής πλευράς οφείλουμε να καταγγείλουμε αυτά τα σχέδια τα οποία μόνο στη φαντασία κάποιων συγγραφέων έχουν περιγραφεί όπως ο Ισαάκ Ασίμωφ και ο Τζωρτζ Ουέλς. Συχνά όμως η φαντασία μπορεί να παίξει υποκινητικό ρόλο σε όποιον έχει τη δύναμη και τον πλούτο. Οι Παγκοσμιοποιητές αρέσκονται να παίζουν με τους ανθρώπους όπως με τα πούλια στη σκακιέρα. Χωρίς τη σκέψη τους τα πούλια δεν κινούνται και η παρτίδα δεν παίζεται.

Επίσης πρέπει να μας απασχολήσει αν υπάρχουν τελικά τρόποι διάσωσης της πατρίδας μας και ποιοι είναι αυτοί;

Οι Έλληνες αλλά και οι ευρωπαϊκοί λαοί ιστορικά ήσαν οι σφοδρότεροι αντιρρησίες των τυραννικών καθεστώτων, όπως του μαρξιστικού και του ναζιστικού, όχι όμως του καπιταλιστικού. Το θεωρούσαν αφιονισμένοι από τις αρχές της φυσιοκρατίας και με τις ευχές του Προτεσταντισμού, (βλέπε Μαξ Βέμπερ) μια φυσιολογική οικονομική άποψη, όπου ο ισχυρός επιβάλλεται και ο ασθενής υποκύπτει και δέχεται τη μιζέρια και τη φτώχεια του. Τώρα αρχίζει να καταλαβαίνουν ότι και ο καπιταλισμός είναι ολέθριος για τις κοινωνίες. Τώρα που υφίστανται εδώ και αρκετά χρόνια μια ολομέτωπη οργανωμένη επίθεση από την Παγκόσμια υπέρ-Τάξη.

Πράγματι, περισσότερο από όλους τους άλλους δυτικούς λαούς, οι ευρωπαϊκοί, είναι οι μόνοι που απωθούνται από την ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου κράτους που τελικά αποβλέπει θα στην εξαφάνιση του Homo Sapiens.

Στον αντίποδα όμως βρίσκονται οι λαοί των μουσουλμανικών χωρών, καθότι στο Ισλάμ η ιδιότητα του πιστού υπερβαίνει κάθε άλλη ανθρώπινη ιδιότητα. Πάνω από όλα η αφοσίωση και ο υπέρ όλων αγώνας για την επικράτηση του Ισλάμ.

Μετά από το 2001 οι διεθνείς τοκογλύφοι με τα διάφορα αντικρατικά μορφώματά τους όπως η Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society) του Τζορτζ Σόρος, αποφάσισαν να επιταχύνουν το παλαιό σχέδιο Πανευρώπη του κόμη Κουντενχόβε-Καλέργη για αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ευρωπαίων, παρακινώντας σε παράνομη μετανάστευση προς τη γηραιά ήπειρο εκατομμύρια αφροασιάτες μουσουλμάνους. Στο όλο σχέδιο την τελευταία δεκαπενταετία συμμετέχει περιχαρής και η Τουρκία. Μια Τουρκία που πριν ελαχίστων αντιρρησιών φιλούν τις φυλακές, η δολοφονούνται δεν αποτελείται από ανθρώπους που έχουν διαμορφωμένη προσωπικότητα αλλά πρόκειται για μάζες που άγονται και φέρονται από τους δικτάτορες ηγέτες τους είτε στρατιωτικοί είναι αυτοί από την εποχή του Κεμάλ, είτε πολιτικοί αλλά με την ανατολίτικη έννοια. “Θυσιάζω μερικά εκατομμύρια από την υπερπαραγωγή γεννήσεων που έχω για να επιβάλλω τον Ισλάμ και να επεκταθώ στους απίστους Χριστιανούς”.

Οι ελιτιστές γνωρίζουν άριστα κάτι πάρα πολύ σημαντικό: την ανεξέλεγκτη πλέον γεννητικότητα της υποσαχάριας Αφρικής, την άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ όσο και την δυνατότητά τους λόγω του πλούτου που έχουν συσσωρεύει και είναι μέρος αυτού αδιάθετο, συγκέντρωση της τεχνολογίας αιχμής σε μια χούφτα ανθρώπους όργανα της Ελιτ από την οποία έχουν άμεση εξάρτηση.

Ο καθένας από τους ηγέτες των Υπερδυνάμεων συμπεριλαμβανομένου και του Σουλτάνου Ερντογάν, χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους προς ίδιον όφελος, σκοπεύοντας να κερδίσει χρόνο βραχυπρόθεσμα: οι πρώτοι για να διασπείρουν το χάος που θα διευκολύνει τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, του μαζοπολτού και η Τουρκία για να ισχυροποιήσει τη θέση της στη περιοχή μας.

Η βίαιη αυτή εισβολή, αν δεν ανασχεθεί άμεσα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποδεκατισμό των αυτοχθόνων προς όφελος όχι των μουσουλμάνων, όπως φαντάζονται οι περισσότεροι, αλλά τρίτων, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Η ηθική και πνευματική παράλυση της νεολαίας

Ποιος όμως ανέκαθεν  υπερασπιζόταν την πατρίδα εκτός από τις Ένοπλες Δυνάμεις της; Μα φυσικά οι νέοι της. Αντιδρά ωστόσο η ελληνική νεολαία στον ενδεχόμενο άμεσο αφανισμό της; Ουδόλως, δείχνει μαλθακή, αφιονισμένη, απολιτική στο σύνολό της, ή διεθνιστική από την μαρξιστική ιδεολογία, σαν να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Η παραλυσία όλων των νεολαιών του δυτικού κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, έχει ερμηνευτεί εκτενώς και από το ιστολόγιό μας και άλλα, σαν αποτέλεσμα απόκλισης και απιστίας στον πυλώνα της ορθοδοξίας ενώ ταυτόχρονα οδηγεί σε ηθική και πνευματική κρίση αλλά και εθνική αλλοτρίωση.

¨ενα συγκλονιστικό παράδειγμα της αλλοτρίωσης και προσβολής των εθνικών συμβόλων είναι το πιο κατω το οποίο συνέβη στη διάρκεια της εθνικής παρέλασης την 28η Οκτωβρίου του 2019. Ας το δούμε από κοντά.
Προσβολη Σημαιων και συμβολων….
Προκειται, για ποινικο αδικημα…..
Αν ειναι δυνατον…
Να ανεχονται αυτα τα ρεμαλια να διακωμωδουν το αιμα των προγονων μας, 
που χυθηκε….

Δεν έχει τέλος η ηθική και κοινωνική παρακμή της χώρας. Μαθητές του Λυκείου Χαλκηδόνας διακωμωδούν τη παρέλαση. Η κατάντια μας δεν περιγράφεται. Είναι εικόνες αυτές από Έλληνες μαθητές;

Δεν ντρέπονται λίγο; Τέτοια ντροπή; Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση έχει πιάσει τελείως πάτο.

Αν υπάρχει Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας ακόμα πρέπει σε μαθητές και καθηγητές να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές ποινές. Η εικόνα αυτή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για το ελληνικό σχολείο και την παιδεία μας. Θα φτάσουμε να βγάζουμε γενίτσαρους και όχι Έλληνες μαθητές με φρόνημα και συνείδηση. Στους μαθητές αξίζει το λιγότερο να αναφερθούν τα ονόματά τους από την τηλεόραση και η διαγωγή τους να μειωθεί σε κοσμία και λίγο είναι. Όσο για τους καθηγητές τους η απόλυση λίγο είναι.

Η παρέλαση είναι ΙΕΡΗ. Δεν είναι η πλάκα του κάθε μαθητή ή μαθήτριας. Για τη σημαία μας έχει χυθεί πολύ αίμα ώστε ο κάθε μαθητής να τη διακωμωδεί. Φυσικά η ασυδοσία και έλλειψη εθνικής συνείδησης και φρονήματος έχει ξεκινήσει από τα σχολεία. Είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους η ΕΘΝΙΚΗ και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση και συνείδηση. Η εθνική άμυνα δεν είναι αποκομμένο ζήτημα από την φιλοπατρία και το εθνικό φρόνημα. Είναι οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ξεχάσει.

https://www.facebook.com/KALFINHO/videos/10215531591824281/?t=0

Από το πιο πάνω ιερόσυλο γεγονός αλλά και από χιλιάδες άλλα διεθνώς, αντιλαμβανόμαστε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη κινδυνεύει να αφανιστεί από το χάρτη και στη θέση της να μπουν τα άλαλα και τα μπάλαλα. Δεν θα επεκταθώ στις αιτίες που τη δημιουργούν, όσο στο πώς θα αποτρέψουμε την επερχόμενη καταστροφή μας.

Κάθε μέρα εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας μηρυκάζουν ότι είμαστε μοιραίοι θεατές μιας αναπόφευκτης εισβολής διότι ότι ως λαός είμαστε όχι μόνον ολιγάριθμος, αλλά και βυθισμένος στην ένδεια, επομένως δεν έχουμε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Ναι, παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια. Ναι, η Τουρκία είναι πολυπληθής και επιθυμεί να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ναι, οι μεγάλες δυνάμεις, φροντίζουν για τα δικά τους συμφέροντα και εμείς είμαστε ολιγάριθμοι και χρεωμένοι για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Ωστόσο, ήταν η χούφτα των παλληκαριών του Μιλτιάδη πολυάριθμη (10.000 οπλίτες) και πλούσια όταν αντιμετώπιζε μισό εκατομμύριο περσικού στρατού, στη μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ.; Ή οι τριακόσιοι του Λεωνίδα που τα έβαλαν με το ενάμιση εκατομμύριο Πέρσες στις Θερμοπύλες; Ή η ελάχιστοι (600) Έλληνες του Παπαφλέσσα που πέθαναν μέχρι ενός αντιμετωπίζοντας τον τακτικό στρατό του Ιμπραήμ; 6000 πεζούς και καβαλαραίους;

Το φίλημα του Ιμπραήμ στον Παπαφλέσσα

Μήπως ήταν πολυάριθμοι οι μπουρλοτιέρηδες του ’21 που λαμπάδιαζαν τα τούρκικα καράβια; Ή οι αξιωματικοί και οι φαντάροι των θρυλικών οχυρών της γραμμής Μεταξά το ’41, που ξεφτίλισαν τους Γερμανούς συνταγματάρχες;

Ο επιλοχίας Δημήτρης Ίτσιος υπερασπίστηκε ηρωικά μέχρι τέλους τα πολυβολεία Π7 και Π8 στο όρος Μπέλες της Μακεδονίας. Τα ναζιστικά κτήνη τον εκτέλεσαν με δόλο, επειδή δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι μόνος του, με δύο θαρραλέους μόνο στρατιώτες που αποφάσισαν να πεθάνουν μαζί του, είχε προκαλέσει το θάνατο 200 Γερμανών στρατιωτών. Στην ευρύτερη περιοχή που υπερασπίστηκαν αυτοί οι ήρωες για να παραμείνει ελληνική, θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες

 

Μήπως οι νέοι της Κύπρου τη δεκαετία του ’50 που απαγχονίζονταν για τον αγώνα τους εναντίον της βρετανικής κατοχής είχαν περισσότερες υλικές ανέσεις από αυτές που έχουμε εμείς σήμερα; Μήπως ήταν πολυαριθμότεροι τότε; Οι Κύπριοι αγωνιστές όπως ο Μιχάλης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου απαγχονίστηκαν από τους Βρετανούς υπερασπιζόμενοι την κυπριακή ανεξαρτησία. Δεν ήσαν ελάχιστοι μπρος στις υπέρτερες δυνάμεις των Βρετανών;

Ε, λοιπόν, φτωχοί αγρότες ήταν οι περισσότεροι. Γιατί πήγαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη να χύσουν το αίμα τους για την υπεράσπιση της πατρίδας τους;

Κανείς δεν διανοήθηκε να μην αγωνιστεί, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι το έθνος του είναι ολιγάριθμο και ότι ο ίδιος ήταν φτωχός. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Η διαφορά συνίσταται στο ότι δεν υφίσταντο την υπναγωγική επίδραση μιας εωσφορικού τύπου, θα έλεγα, υλιστικής και διεθνιστικής προπαγάνδας, με όχημα την τηλεόραση, και κυρίως τα σμάρτφον[1] που φέρουν πάνω τους οι σημερινοί νέοι 24 ώρες το 24ωρο.

Στον κόσμο της (δυτικής) ψηφιακής ύπνωσης έχουν εξαλειφθεί όλες οι πνευματικές αξίες μεταξύ αυτών η φιλοπατρία, και η εθνική κυριαρχία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς αυτό: ότι η ζωή είναι περιττή μέσα στη σκλαβιά. Χωρίς ελευθερία δεν έχει νόημα να ζεις.

Η προπαγάνδα υπήρχε βεβαίως παλαιόθεν, όπως και οι προδότες, αλλά οι πνευματικές και οι ηθικές αξίες είχαν πολύ περισσότερη ισχύ. Οι πληθυσμοί ήταν διάσπαρτοι, και όχι συγκεντρωμένοι μέσα σε αχανείς μεγαλουπόλεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις σφικτές, συναισθηματικά ζεστές κι έντονες. Ήταν αδιανόητο να εορτάζει κάποιος φίλος και να μην τον επισκέπτεσαι, προσφέροντάς του ένα δώρο, απλά να τον παίρνεις ένα ψυχρό τηλέφωνο για να του πεις το χρόνια πολλά. Στα περισσότερα χωριά, πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έφταναν ούτε καν εφημερίδες. Τα νέα κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα.

Σήμερα στη χώρα μας, εξ αιτίας της αστικοποίησης το 79% του πληθυσμού της βρίσκεται συγκεντρωμένο στις πόλεις, έχοντας συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο που επεκτείνεται και στην ύπαιθρο.

Η πατρίδα χάνεται, αλλά η έλλειψη επαφής με τη φύση και η διανοητική σύγχυση που προκαλεί ο συνεχής βομβαρδισμός των Ελλήνων νέων 1 με αρνητικές και άχρηστες υλιστικές πληροφορίες μέσω της συνεχούς συνδεσιμότητας, είναι τόσο μεγάλη, που έχει απωλεσθεί κάθε αίσθηση του πραγματικού.

Ήδη από το 1979, οι Αντίφα και λοιπά μορφώματα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος που κόλλαγαν τη ρετσινιά ρατσιστής, ξενόφοβος, φασίστας, πατριαρχάτο και τρανσφοβικός σε κάθε φυσιολογικό Έλληνα πολίτη, επιχειρούν να διαλύσουν το κράτος μας, όπως καταγγέλουν ακόμα και γερμανικά ΜΜΕ και να τον μετατρέψουν σε λαθροβιότοπο.

Η πιξελοποιημένη ψηφιακή πραγματικότητα και οι εκατομμύρια ακίνδυνες για την ολιγαρχία σέλφις του instagram που ποστάρουν καθημερινώς οι νέοι, αντικατέστησαν την απτή, μετατρέποντας τους πάλαι ποτέ φύσει πολεμιστές, σε αφασικούς χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιού. Χώρια ο πολύτιμος χρόνος που χάνεται αναξιοποίητος ως προς την μάθηση, την συνέπεια στο σχολείο, τη διεύρυνση του μυαλού και την εμβάθυνση του πνεύματος στην πιο κρίσιμη ηλικία της νειότης.Ο εθισμός στο διαδίκτυο της νεολαίας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις και ταυτόχρονα τους καθιστά ανίκανους ν’ αντιμετωπίσουν την ωμή πραγματικότητα.

Οι συνέπειες αυτής της αφασίας, της παραλυσίας και της γενικής σύγχυσης:

  • Η  Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ένα όργανο τυφλά δεμένο στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης,  για τους Πρόσφυγες μαζί με μία σωρεία ανθελληνικών ΜΚΟ φθάσανε στο θράσος και την απαίτηση την ώρα που οι Έλληνες κουρελήδες κοιμούνται σε στρώματα κάτω από υπόστεγα και στοές, να ζητούν καταλύματα για να στεγάσουν τους παρανόμως εισερχομένους εισβολείς, και να υπάρχουν Έλληνες που τους παραχωρούν τα σπίτια και τα ξενοδοχεία τους.
  • Να γιατί είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι η Frontex ήρθε εδώ για να επιστρέφει τους μετανάστες στην Τουρκία, ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο ειδοποιώντας το λιμενικό να τους περισυλλέγει με ασφάλεια, προκειμένου να εγκατασταθούν οριστικά στην ενδοχώρα ανάμεσα στα σπίτια των Ελλήνων.
  • Να γιατί είναι δυνατόν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να δέχονται να παρέχουν υπηρεσίες διευκόλυνσης στους αντικαταστάτες μας, κατά παράβασιν των καθηκόντων τους.
  • Να γιατί όλοι οι μωροί που κοιτούν αποκλειστικά το βραχυπρόθεσμο, ατομικό τους συμφέρον, δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται πίσω απ’ αυτά τα στίφη.

Εκατομμύρια θα συνεχίσουν να επιχειρούν να μπαίνουν στην Ευρώπη, καθώς και οπουδήποτε υπάρχουν έστω στοιχειώδη μέσα επιβίωσης.

[1]Οι μουσουλμάνοι που κι αυτοί είναι κολλημένοι στα smartphone, δέχονται προπαγάνδα ισλαμικής κυριαρχίας και θεοκρατίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.