Όλοι τους σαλοί για κλείσιμο. Εκτός από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και τους 300 της Βουλής. Αυτοί τα έχουν 400. Σαλός και ο Γιάννης Σαντετσίδης πρώην της Νου Δου

Η ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη με την οποία ζήτησε να ληφθούν κατεπείγοντα μέτρα για να ανασχεθούν οι ροές των παράνομων μουσουλμάνων αλλοδαπών, είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από το κόμμα λόγω «αντικαταστατικών θέσεων» (σ.σ.: προφανώς στο καταστατικό του κόμματος προβλέπεται η είσοδος και η εγκατάσταση στην Ελλάδα μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών).

Τα καημενούλια τα προσφυγάκια… μικρούλια και θαλασσοπνιγμένα να μην τα περιθάλψουμε; Αίσχος…

Το στέλεχος της ΝΔ τόνισε στην ανάρτησή του ότι: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

]

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/819468_nea-dimokratia-diagrapsane-stelehos-poy-zitise-na-mpei-fragmos?fbclid=IwAR2GCauaVJLj1K-c4XF8n9FtCbphxqkxB8zjEP8EyqD779cirAG81h2Ckkc 7/11/19

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.