Τρόποι αντιμετώπισης του ισλαμικού επεκτατισμού στην Ελλάδα μας

Όλο αυτό τον καιρό, προσπαθήσαμε με πλήθος άρθρων να σας προβληματίσουμε για την εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα και τον αδιέξοδο τρόπο της αντιμετώπισης εκ μέρους της προδοτικής μας ηγεσίας. Αδιάφορο αν πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ είτε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η χώρα έχει απολέσει την αυτονομία της, την εθνική κυριαρχία,  οι θεσμοί και το Σύνταγμα έχουν καταλυθεί, τα πάντα καταρρέουν. Επομένως όσο κι αν αγωνίζονται οι ελάχιστοι που ελπίζουν πως μπορεί το Έθνος μας να ορθοποδήσει ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τρόπους για να εμποδίσουν την καθολική εκθεμελίωση των πάντων με πρωτοστατούσα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η παλινδρόμηση σε περιόδους όπου τα ισχυρά κράτη δημιουργούσαν αυτοκρατορίες και υποδούλωναν τα μικρότερα και ασθενέστερα, φτωχά και αδύναμα αν θέλετε και δημογραφικά απορφανισμένα έθνη και εθνικές μειονότητες συντελείται και πάλι στις μέρες μας.

Αναντίρρητα το 4ο Ράιχ έχει κυριαρχήσει στην Ευρώπη και οι ηγέτες μας, μονοδιάστατα προσανατολισμένοι προς την γερμανική και αμερικάνικη κατοχή, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να διαχειρίζονται σαν έπαρχοι την εξουσία αξιοποιώντας τα υποταγμένα ΜΜΕ, το χρήμα που διαθέτουν έχοντας άριστες  σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο, τους αρχιτραπεζίτες, τους εφοπλιστές, ακόμη και την διοικούσα εκκλησία, κάνουν το παν προκειμένου να καταστείλουν κάθε αντίδραση του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης, τη μόνη που φοβούνται ότι μπορεί να εξεγερθεί και να ανατρέψει τα σχέδια της Ε.Ε. και των ντόπιων εθνικών μειοδοτών.

Μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά παίζουν οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί και  οι δυνάμεις καταστολής και το ψευδώνυμο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο ουσιαστικά και συνειδητά έχει αναλάβει να καταστρέφει κάθε αντίδραση με τη βία και την με κάθε τρόπο καταστολή της γενικής αγανάκτησης των πολιτών από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας και τις άπειρες παραβιάσεις του Συντάγματος τούτης της χώρας.Μέσα στην γενική απαισιοδοξία, και τον αγώνα όπως-όπως να επιβιώσει ο οικογενειάρχης, να περισώσει ό,τι του μένει σε περιουσία, να προστατέψει τα παιδιά του, δεν μένει σκόπιμα χρόνος να σκεφτεί κανείς πως θα ανασταλεί η παρακμή και η κατρακύλα της χώρας  προς το ναδίρ.

Αυτό το πιστοποιούμε και από τις αντιδράσεις των αναγνωστών της ιστοσελίδας τούτης. Επανειλημμένως αναφερθήκαμε ζητώντας, εκλιπαρώντας, τους αναγνώστες μας οι οποίοι ξεπερνούν τους 150 με 200 ημερησίως, να καταγράψουν τις σκέψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα και προτείνοντας τρόπους αγώνα ώστε να ανασταλεί η διάλυση του κράτους και της πατρίδας γενικότερα. Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Όμως το αίσθημα της δικαιοσύνης που καταπατείται, τις ελευθερίας η οποία καθημερινά συρρικνώνεται σε όλους τους τομείς, η παθητικότητα της διοικούσας εκκλησίας αν όχι και ο συμβιβασμός και η σύμπλευσή της με την υλιστική και ηθικά διεστραμμένη εξουσία, μας κάνουν να επιμείνουμε στην ανεύρεση λύσης στο καθολικό αδιέξοδο.

Νομίζουμε ότι πολλές απαντήσεις στον προβληματισμό των αναγνωστών μας θα δώσει η πιο κάτω εκπομπή του Κώστα Γουίλς και τα όσα αναφέρουν οι συνομιλητές του Παπαδάκης και Σαρρής σαν τρόπους δράσης και αντιμετώπισης της παρακμιακής και προδοτικής πολιτικής εξουσίας που ηγείται της χώρας. Συμπεριλαμβανομένων  της Ν.Δ., του ΣΎΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και όλα τα συναφή μικροκομματίδια, όπως το ΜΕΡΑ 25 του παγκοσμιοποιητή Βαρουφάκη κι αν θέλετε και του πατριώτη Βελόπουλου ο οποίος εμφανίζεται πλην του Αντώνη Μυλωνάκη, καθημερινά στα δευτερεύιντα κανάλια να διεγείρει τις ενοχές και την απέχθεια των Ελλήνων προς τα μεγάλα κόμματα και να ζητάει την προτίμηση της Ελληνικής Λύσης σαν την μοναδική κομματική πατριωτική προσπάθεια.

Για μας τα κόμματα κομματιάζουν τον λαό με τον πειρασμό των ρουσφετιών και των διορισμών και απαιτείται κάτι πιο ισχυρό και δυνατό για να ανατρέψει το πολιτικό, οικονομικό και θρησκευτικό κατεστημένο.

Η πιο κάτω εκπομπή μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους με τις λύσεις που προτείνει για την ανάσταση του Έθνους και την απελευθέρωση του από εκείνους που σκοπό έχουν την εξαφάνισή του από τον χάρτη με τους κωδικούς χειραγώγησης του ελληνικού λαού κατην ισλαμοποίησή του με την καινοφανή δικαιολογία της πολυπολιτισμικότητας.

Ευαγγελατος Γεώργιος

Παρακολουθήστε την εκπομπή του Costa Wills :

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.