Κλείστε τα τηλεοπτικά μεγαλοκάναλα και δες τε τα 4 κανάλια της ΕΡΤ μετά τις10 το βράδυ. Ειδάλλως τρώτε σκουπίδια πνευματικά

Πώς τα ελληνικά media χειραγωγούν τους πολίτες

Από τα πιο πρόσφατα γεγονότα, μήπως είδατε σε κανένα κανάλι τις δηλώσεις του Αντιστρατήγου της 1ης στρατιάς Κωνσταντίνου Φλώρου;
Μήπως την ομιλία του Βαρουφάκη στα αγγλικά περί ξενοφοβίας, ότι όλοι είμαστε μπάσταρδάκια αφρικάνικα. Ότι αυτούς τους σουπερ συντηρητικούς φασίστες που το παίζουν πατριώτες πρέπει να τους σοκάρεις λέγοντάς τους “είμαι υπέρ της κατάργησης των συνόρων;”
Μήπως είδατε ποτέ τον Κώστα Γουίλς, τον Γιώργο Σαρρή, τους διαφωνούντες οικονομολόγους όπως τον Σπύρο Στάλια, τον Δημήτρη Καρούσο, ακόμη και τον οικονομικό αναλυτή Δημήτρη Καζάκη, στα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης; Δεν μιλάμε για τα μικρής εμβέλειας κανάλια, τύπου KONTRA Channel , BLUESKY, ΑRT ΤV και τα τοπικά που δεν φθάνουν στην Αθήνα.
Μήπως μάθατε ότι στις 14 Δεκέμβρη θα γινει πορεία πακιστανών στην Αθήνα διαμαρτυρόμενοι για την βλασφημία του Μωάμεθ τους από έναν Έλληνα και την απαίτηση του αυτοαποκαλούμενου «πρόεδρου της πακιστανικής κοινότητας» «Απαιτώ! Ο ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με σοβαρή τιμωρία για  το περιστατικό εξύβρισης του προφήτη.»
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!
Στην κρίση στα ελληνικά ΜΜΕ και στον τρόπο που παρουσιάζουν την οικονομική κρίση στη χώρα αναφέρεται με ρεπορτάζ του το Al Jazeera, από της 11/5/2012 ασκώντας σκληρή κριτική για το κατά πόσον η παρουσίαση γίνεται αντικειμενικά.
 
Το Al Jazeera κάνει λόγο για κατευθυνόμενη από συμφέροντα δημοσιογραφία, χαρακτηρίζοντας ορισμένα από τα ελληνικά ΜΜΕ ως μέρος της κρίσης, τονίζοντας την εμμονή τους να παρουσιάζουν ως μονόδρομο την οικονομική πολιτική της Παγκόσμιας Τράπεζας, να τρομοκρατούν την ελληνική κοινωνία για το μνημόνιο ή χρεοκοπία, ευρώ ή επιστροφή στη δυστυχία της δραχμής  και άλλα φοβικά τέρατουργήματα, με τον Καψή, την Τρέμη, τον Φρίμα στην πρωτοκαθεδρία.
Παρακολουθείστε το βίντεο και μην ξανανοίξετε την τηλεόρασή σας γιατί είναι προσβολή για την νοημοσύνη σας:
ΠΗΓΗ: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/media.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.