Ένας τόσο σκληρός και ασεβης λαός, είναι ξωφλημένος προ πολλού!

Ε, σεις, πατριώτες και πατριδόφιλοι, αν όχι πατριδοκάπηλοι με τα λόγια και τις διαδικτυακές σελίδες σας, με το αθυρόστομο γράψιμό σας, θυμάται κανένας σας τον επαίσχυντο και καταστροφικό Νόμο 1609/1986 του “μεγάλου” οικονομολόγου του Berkley, του Ανδρέα Παπανδρέου;

Πρόκειται για τον τραγικό εκτρωτικό νόμο με τον παραπλανητικό τίτλο «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης και προστασίας της υγείας γυναίκας…». Όλοι οι άθλιοι και εξοντωτικοί νόμοι έχουν αγιοποιητικούς τίτλους.  Π.χ. «Περί Ιδρύσεως Υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη» στην ουσία εξόντωσης, καταπίεσης, φακελώματος και ξυλοκοπήματος μέχρι να φτύσει αίμα πολίτη».

 Είναι δυνατόν να φανταστείτε  οι υποκριτές  και υπονομευτές του ελληνικού Έθνους, σαν τον Πάγκαλο «κουρελόπανο η ελληνική σημαία» στα Ίμια, τον κατάδικο Τσοχατζόπουλο, τον Βαγγέλη Βενιζέλο,(«το Μνημόνιο είναι ευτυχία», τον Σημίτη (τον Ιούδα που μας έβαλε χωρίς να μας εξηγήσει, στο αναθεματισμένο ευρώ και πανηγύριζε γι’ αυτό ),

Πανηγυρίζουν και οι δυο προδότες πρωθυπουργοί

Πανηγυρίζουν και οι δυο μαριονέτες πρωθυπουργοί.Πριν από αυτήν την ιστορική στιγμή, δεν είχαμε φάρμακα, πετρέλαιο, φαγητό, κωλόχαρτο, τρώγαμε από τους κάδους, και τα βράδια φωτιζόμαστε με λύχνους..jpg

τον Τσοβόλα (που μας κόλλησε τον ΦΠΑ κατά παραγγελία της επικατάρατης Ε.Ε. των φράγκων ειδωλολατρών), τον ΓΑΠ «φύτεψε και συ σε μια γλάστρα χασίς, μπορείς», τον Λοβέρδο «και δεν πεθαίνουν οι κωλόγεροι» και όλος ο αντίχριστος συφερτός του ΠΑΣΟΚ του 85-89, να νοιάζονται για την προστασία της γυναίκας!

Άνθρωποι μαριονέτες του συστήματος, χωρίς μακροπρόθεσμη πρόβλεψη και μακρόπνοη πολιτική την οποία και ένα κλωσσόπουλο έχει, τι περίμεναν; Ότι ο λαός με τα μέτρα λιτότητας που από τότε εφάρμοζαν ο μακαρίτης Αρσένης και ο ελιάς Σημίτης, δεν θα επιδεινωνόταν  το δημογραφικό πρόβλημα;

Μάταια ούρλιαζε και ουρλιάζει ακόμη με όλη τη δύναμη της πέννας του, ο Μανώλης Δρεττάκης[1] που συμμετείχε στο κυβερνητικό πασοκικό επιτελείο των απατεώνων και έφυγε το ταχύτερο μόλις είδε σε τι συμμορία είχε μπλέξει.     

Πέρασαν τριάντα χρόνια από το 1986 και τα αποτελέσματα εκείνου του άνομου νόμου ιδιαίτερα με την μουσουλμανική επέλαση των τελευταίων 2 χρόνων είναι ορατά και για τον πιο αδαή και στραβό. Η δημογραφική, ηθική και πνευματική υπόσταση της πατρίδας βαίνει επί τα χείρω.

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 350-450.000 εκτρώσεις Λαβαίνουν χώρα στη καθημαγμένη, παρακμασμένη τούτη χώρα. Άλλοι λέγουν ότι ξεπερνούν και τις 500.000.

Πολλαπλασιάστε το 350.000 με 450.000 νεκρά έμβρυα επί 30 χρόνια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας· μια ακόμη Ελλάδα από 10,5 εκατομμύρια νεκρά έμβρυα πετάχτηκε στα σκουπίδια νόμιμα και με τη βούλα ενός άστοργου, ανεύθυνου, και δολοφονικού Κράτους. Κράτους απαρτιζόμενο από ψηφισθείσες κυβερνήσεις οι οποίες ιδιαίτερα από την εποχή των μνημονίων αδίστακτες και υποταγμένες στην Γερμανία και στα μνημόνια δολοφονούν είτε με την άθλια Υγειονομική περίθαλψη, είτε οδηγώντας στην αυτοχειρία ακόμη και τους εναπομείναντες Έλληνες και Ελληνίδες.

Αν θέλετε τα εγκλήματα ενάντια στην ύπαρξή μας ξεπερνούν και τα 13,5 εκατομμύρια αθώες ψυχές που δολοφονήθηκαν μέσα στα άσπλαχνα σπλάχνα των κοριτσιών μας. Εξαιρέσει μερικών αναπόφευκτων λόγω κινδύνου ζωής των μητέρων, περιπτώσεων που είναι απειροελάχιστες.

Και ερωτάται:   Είναι ή δεν είναι ξωφλημένος ένας τέτοιος ασεβής και σκληροτράχηλος λαός; Ούτε ο Θεός δεν αξίζει να τον βοηθήσει. Το αίμα των εγκλημάτων που έχει κάνει επί δεκαετίες για την καλοπέρασή του και μια απατηλή υλική ευμάρεια, θα περάσει επάνω μας κι επάνω στα παιδιά μας. Αλλοίμονό μας!  

[1] Μεταπολιτευτικά ο Οικονομολόγος Μανώλης Δρεττάκης ασχολήθηκε με την πολιτική, έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ, και συμμετείχε στο οικονομικό επιτελείο του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί με τους Γεράσιμο Αρσένη, Απόστολο Λάζαρη, Κώστα Σημίτη, Παναγιώτη Ρουμελιώτη κ.α.

Εκλέχθηκε βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ το 1977 και επανεκλέχθηκε το 1981. Τον Οκτώβριο του 1981, στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την Κυβέρνηση της Αλλαγής(!), ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών με υφυπουργούς τον Δημοσθένη Δημοσθενόπουλο (στέλεχος προερχόμενο από την Ένωση Κέντρου) και τον Δημήτρη Τσοβόλα αλλά η θητεία του αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομη, καθώς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση τον Ιούνιο του 1982, μετά από διαφωνίες με τον Ανδρέα Παπανδρέου για τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας. Το 1984 παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και παρέδωσε την βουλευτική του έδρα, αλλά το 1985 επανήλθε στη Βουλή, καθώς εξελέγη στην Α΄ Αθηνών με το ΚΚΕ. Επίσης, εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών και στις εκλογικές αναμετρήσεις της περιόδου 1989 – 1990, συνεργαζόμενος με τον ενιαίο Συνασπισμό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.