Ο Γιάννης Τσιότσιας και άλλοι σχολιάζουν όσο το διαδίκτυο παραμένει ακόμα ανοικτό:

Μέχρι να βάλλουν χειροπέδες στο Ιντερνέτ...

Μέχρι να βάλλουν χειροπέδες στο Ιντερνέτ…

Είναι καταπληκτικό πόση εφευρετικότητα, δημιουργικότητα και ορθή πολιτική σκέψη παράγει το διαδίκτυο ακόμη και το αντικείμενο κατασκοπείας και φακελώματος, facebook όσο θα υπάρχει και δεν θα τον λογοκρίνουν οι “λαοπρόβλητες κυβερνήσεις του προτεκτοράτου.

ζητείται τρελογαιτρός

Γιάννης Τσιότσιας: Ζητείται τρελογαιτρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Εγώ τους αναλαμβάνω αλλά ποτέ δεν θα μου το ζητήσουν, ακόμη κι αν είναι δωρεάν η θεραπεία τους. Είναι απόλυτα σίγουροι μέσα στον ναρκισσισμό τους ότι κάνουν το πιο σωστό για τον τόπο Γι’ αυτό και παραμένουν αθεράπευτοι και επικίνδυνοι. Χρειάζονται μια εισαγγελική για να τους στείλει επειγόντως σε ψυχιατρείο αλλά δεν υπάρχει εισαγγελέας με κότσια.

Ο Γιάννης Τσιότσιας και άλλοι φίλοι του στο f/b μας δίνει πολύ υλικό για σκέψη και δράση Ας τον ακολουθήσουμε:

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ “ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ” ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
ΞΥΠΝΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα διπλού δεσμού

Χαρακτηριστικό παράδειγμα διπλού δεσμού

ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ¨ΟΤΙ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ???
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ….ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Οι μαριονέτες μόνο όταν κρέμονται παίρνουν αυτό που τους αξίζει

Οι μαριονέτες μόνο όταν κρέμονται παίρνουν αυτό που τους αξίζει

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΙΩΞΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ !!!
ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

Αγάπησα μια καρέκλα και τα' δωσα όλα γι' αυτή!

Αγάπησα μια καρέκλα και τα’ δωσα όλα γι’ αυτή!

ΟΤΑΝ ΦΥΤΟΖΩΕΙΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΕ “ΦΡΟΝΤΙΙΖΕΙ”, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕ-ΠΟΥΛΗΣΕΙ ¨Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, Ή ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.
ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ Ο “ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ” ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.

ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ, Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΙ Α ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ???

ΙΚάτι μου θυμίζει ο δικτάτορας των δύο τελευταίων Μνημονίων

ΙΚάτι μου θυμίζει ο δικτάτορας των δύο τελευταίων Μνημονίων!

ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ….ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΣΟΥ ΤΗΣ TV-ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ “ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΕΙΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ!!!

ής

Με πόνο ψυχής ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ στη Γραικυλία Ευρωαποικία

Με πόνο ψυχής ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ στη Γραικυλία Ευρωαποικία

ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ…
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ….ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ…..ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠ¨ΤΑ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(!) ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ.
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΩΕΙ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΡΕΦΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. (Σγ: Χωρίς Κάθαρση η ελληνική οικονομική τραγωδία δεν σταματά με τίποτα Η καταστροφή της χώρας και η καταβαράθρωση των ηθών και της παρακμής, θα συνεχισθεί)
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΨΗΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΩΣ ΙΔΕΑ.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΟΣΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ….ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ¨ΟΤΙ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ???
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ….ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Σχόλια άλλων φίλων του Γιάννη Τσιότσια:

Λ.Μ: Ό,τι κέρδισε ως σύνολο η ανθρωπότητα από τους καρπούς των κόπων των ευφυών παιδιών της, θα γίνει ένα “λάφυρο”, που θα το μοιραστούν μεταξύ τους οι πλέον βλάκες που γεννήθηκαν πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ένα “λάφυρο”, που θα οδηγήσει τα δισεκατομμύρια των απλών ανθρώπων στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση …και το ακόμα χειρότερο, θα τους οδηγήσει στην επίσης απόλυτη πνευματική εξαχρείωση.

Νίκος Ρήγας; Επικές στιγμές εν τη GRαικύλια €υρωαποικία του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ.
Στα ποσοτικά πολιτεύματα πάντα το σύστημα φροντίζει εάν δεν είσαι “χρήσιμος” για το καθεστώς ηλίθιος… να είσαι μειονότητα. Σε μια απ’αυτές τις εικόνες η συντριπτική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ βρίσκει κάπου τον εαυτό της.

Λ.Μ.:Ό,τι κέρδισε ως σύνολο η ανθρωπότητα από τους καρπούς των κόπων των ευφυών παιδιών της, θα γίνει ένα “λάφυρο”, που θα το μοιραστούν μεταξύ τους οι πλέον βλάκες που γεννήθηκαν πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ένα “λάφυρο”, που θα οδηγήσει τα δισεκατομμύρια των απλών ανθρώπων στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση …και το ακόμα χειρότερο, θα τους οδηγήσει στην επίσης απόλυτη πνευματική εξαχρείωση.

Σχόλιο δικό μας: Αν με τη λέξη βλάκες εννοεί τους πνευματικά χαμηλούς διαφωνούμε. Και ο πιο κατώτερος πνευματικά έχει ανάγκη στήριξης και βοήθειας. Αν εννοεί τους απατεώνες και βλακώδεις τύπους που προσπαθούν “γλύφοντας, έρποντας και με τα κέρατά τους ν’ ανέβουν οικονομικά και πολιτικά χωρίς να έχιουν τα προσόντα, συμφωνούμε. Αυτοί είναι οι πιο επ[ικίνδυνοι τύποι που διαθέτει το ελληνικό μπάχαλο. Είναι οι κολλητοί των πολιτικών, φανατικοί παλιάνθιρωποι χωρίς συνείδηση και ηθικές αναστολές οι οποίοι σκάβουν το λάκκο όλων μας κι οδήγησαν μαζί με τους κομματάρχες, την πατρίδα στο χείλος του γκρεμού.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.