Το οργανάκι της Παγκοσμιοποίησης τύπου Τσίπρα και Μακρόν, κατάλαβε τι τον ρώτησε ο πλανητάρχης;

Oι απόφοιτοι του London School of Economics ένα πράγμα ξέρουν· να δίνουν εύκολες απαντήσεις σε πολεμικά παιχνίδια τα οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα οδηγήσουν.

Τραμπ σε Μητσοτάκη: «Και αν χάσετε;» – «Δεν θα χάσουμε»

  • 13 Ιανουαρίου 2020 – 12:25

Έναν άγνωστο διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, φέρνει στο φως η εφημερίδα «Εστία».

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται να ρώτησε τον ‘Έλληνα πρωθυπουργό τι θα γίνει αν η χώρα σας χάσει (!) ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Όπως αναφέρει η «Εστία», πίσω από τις κλειστές πόρτες ο Έλληνας πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη νοτιοανατολική Ευρώπη τυχόν προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε λόγο για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εξήγησε πως η χώρας μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

 «Κι αν χάσετε;», ρώτησε χαρακτηριστικά σε εκείνο το σημείο τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την «Εστία».

«Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/tramp

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.