Η Ντόρα Μπακογιάννη, ενεργεί ως λαγός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προετοιμάζοντας-προϊδεάζοντας τον λαό για το τι έχει συμφωνηθεί να ξεπουληθεί.

 ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Ή ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ!

Προδοτικότερη θέση έχετε ακούσει από την κόρη του αποστάτη;

  Είναι προσχεδιασμένα όλα: η ΝΔ διά του Μητσοτάκη ανέλαβε να κυβερνήσει τον τόπο, ώστε να ολοκληρώσει την καταστροφή και τον διαμελισμό της χώρας, τις βάσεις του οποίου έχει ήδη βάλει ο Τσίπρας (στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία). Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια έρχεται ο διαμελισμός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ και κατόπιν θα περάσουμε στο χάσιμο των νησιών μας. 
 
 
 

Σ.γ.:ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ… ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…
Ελάτε βρε να ξεκινήσουμε πάλι τα ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, έτσι για να λέμε πως κάναμε κάτι για να σώσουμε την Πατρίδα…
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ…
 
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

 Είναι προσχεδιασμένα όλα: η ΝΔ διά του Μητσοτάκη ανέλαβε να κυβερνήσει τον τόπο, ώστε να ολοκληρώσει την καταστροφή και τον διαμελισμό της χώρας, τις βάσεις του οποίου έχει ήδη βάλει ο Τσίπρας (στην προηγούμενη κηβερνητική θητεία). 

Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια έρχεται ο διαμελισμός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ και κατόπιν θα περάσουμε στο χάσιμο των νησιών μας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη λοιπόν ενεργεί ως λαγός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προετοιμάζοντας-προϊδεάζοντας τον λαό για το τι έχει συμφωνηθεί να ξεπουληθεί.

Το antinews καλυπτει στη συνέχεια το θέμα και τις διαστάσεις που έδωσε σε αυτό ο δημοσιογράφος Χρήστος Παπαχρήστος.

Την αρχή έκανε ο Ντόκος με το περίφημο «καζάν – καζάν», που έστρωσε το δρόμο στη Ντόρα για την… πατριωτική προσφυγή στη Χάγη.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισημοποίησε τα περί Χάγης για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διενέξεων.

Ωστόσο, η Ντόρα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και φανέρωσε τι πραγματικά θα συμβεί στη Χάγη.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου από την στήλη του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή «με άλλο μάτι», και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου». (Σ.γ.: Αντί να ντρέπονται οι προδότες και να κρύβονται αποθρασύνθηκαν!)

Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που διαβάσαμε.

Είναι αδιανόητο την ώρα που ελλοχεύει ο κίνδυνος για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, να γίνονται τέτοιες ηττοπαθείς (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) δηλώσεις.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη φιέστα που έχει στήσει ο κύριος Μητσοτάκης για να γιορτάσει την θριαμβευτική εκλογή της κυρίας Σακελλαροπούλου.

Όμως, θα πρέπει να μας απαντήσει: Συμφωνεί με την αδελφή του;

Αν διαφωνεί, τότε θα πρέπει να την διαψεύσει δημοσίως.

Αν συμφωνεί, τότε δύσκολα τα πράγματα.
Αναμένουμε εναγωνίως την απάντηση….

Πηγή:ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ 27/1/20

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.