«By By E.U.» ζητωκραυγάζει αυτή τη στιγμή ο βρετανικός λαός!

Γύρω από το αγγλικό Κοινοβούλιο συγκεντρώνεται κόσμος σήμερα και ζητωκραυγάζei “Βy Βy Ε.U.”.  Οι Ευρωπαϊκές σημαίες που υπήρχαν στο χώρο πριν αναμεμειγμένες με του Ηνωμένου Βασιλείου αντικαταστάθηκαν.

Βάλανε φωτιά στη σημαία της ΕΕ στις Βρυξέλλες

Αρκετά υπέμεναν οι υπερήφανου Άγγλοι τη γερμανική κατοχή με τη μορφή υβριδικού πολέμου και την Αγέλα Δωροθέα Μέρκελ να μπήγει τις σπόντες της έμμεσα, εις βάρος των υπολοίπων.

Όσο για μας, εμείς απόλυτα υποταγμένοι στη μοίρα μας, στην αδυναμία μας, με τους γερμανόφιλους ηγέτες που έχουμε οι ίδιοι ψηφίσει, να αντισταθούμε, ούτε μας περνάει να φύγουμε. Η αδυναμία μας ξεκάθαρη, σ’ ολόκληρο το μεγαλείο της. Τριβόμαστε στα ρούχα οποιουδήποτε  ξένου πολιτικού μας υπόσχεται ότι “συμφωνεί μαζί μας ” πως η Τουρκία υπερβαίνει τα όρια της νομιμότητας.

Μήπως θα τολμούσαμε να ορθώσουμε κεφάλι; Το ανάστημά μας το ανύπαρκτο! Όσο για το λαό λίγο πολύ ξέρει  πως το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσουμε όσο ζούμε, ούτε τα εγγόνια μας. Μόνη λύση η μονομερής διαγραφή του γιατί οδηγεί το λαό μας στην γενοκτονία .

Ξέρουν καλά ότι αν θέλουμε να υπάρξουμε σαν Έθνος πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές από ηγέτες που αγαπούν την πατρίδα τους και δεν “χρωστάνε” στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.αλλά το χρήμα, τα συμφέροντα και η δύναμη της υπερεθνικής Ελίτ δεν επιτρέπουν να γνωρίσει ο λαός τους άξιους.

Πως να παλέψει κανείς την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως έκανε με τόσες δυσκολίες και παλινδρομήσεις ο βρετανικός λαός με δύο εκλογές. Εδώ δημοψήφισμα έγινε και οι κυβερνητικοί του ΣΥΡΙΖΑ κάνανε το ΟΧΙ του 62,3% του ελληνικού λαού ΝΑΙ.

Ο πρόεδρος του ΣΤΕ Νίκος Σακελλαρίου είπε την καυτή αλήθεια και παραιτήθηκε

Μήπως και με τους ανώτερους δικαστές που ο ίδιος ο ανώτατος δικαστής Νικόλαος Σακελλαρίου χαρακτήρισε ότι επηρεάζονται από την εξουσία και χαρακτήρισε αδιανόητη και απαράδεκτη αυτή την παραβίαση του δικαστικού απορρήτου την οποία όπως είπε, αντικειμενικά αδυνατούσε να ελέγξει, μπορεί να ελπίζει ότι οι φταίχτες και υπαίτιοι του μνημονίου σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες που οδήγησαν στο να χρεωθεί η χώρα για όσο ζούμε, θα δικασθούν σαν δοσίλογοι και εθνοπροδότες; Η αδικία και η οργή του λαουτζίκου δεν έχει τέτοια δύναμη, ούτε έχει χρόνο στον αγώνα για επιβίωση να ασχοληθεί με αυτά. Έτσι η δικαιοσύνη θα τους περάσει άβρεχτους αλλά Χριστοφοράκο και Γεωργίου.

Κι αν δεν γίνει κάθαρση και  με Συντακτική Εθνοσυνέλευση δεν προταθεί ένα νέο λαϊκό Σύνταγμα που θα καταργήσει τη βουλευτική ασυλία καμμιά ουσιαστική αλλαγή δεν μπορεί να γίνει σ’ αυτόν τον τόπο. Πολύ περισσ’ότερο να μιμηθούμε το παράδειγμα του βρετανικού λαού που εορτάζει έξαλλος το BREXIT και τη νέας μορφής ανθρώπινη δουλεία στους τραπεζίτες και στο γερμανικό Anschluss.

Βρετανοί αφαίρεσαν τη σημαία της ΕΕ από την αγγλική πρεσβεία στις Βρυξέλλες πριν καν το επίσημο Brexit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.