Διαφαίνεται όλο και πιο καθαρά η επερχόμενη ρήξη μεταξύ διεθνιστών-παγκοσμιοποιητών και Ρωμιών πατριωτών. Μέρος 1ο

Αν δεν καταλάβουμε έγκαιρα την παγίδα στην οποία μας ωθούν οι πολυάριθμοι εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί της Ελλάδας πλησιάζει το τέλος μας.

Όπως κάποτε χωριστήκαμε σε βασιλικούς και βενιζελικούς, φασίστες και κομμουνιστές, τώρα επιχειρούν προφανώς την τελευταία κίνηση προκειμένου να συντρίψουν ό,τι απόμεινε γνήσιο και αυθεντικά ελληνικό σε τούτο το λαό.

Ο κυρ Φώτης το είχε πιάσει καλά το νόημα. Φώτης, φωτιά, φωτισμένος!

Η τηλεόραση, ο συγχρωτισμός με τους Δυτικούς, η επικρατούσα στις δεκαετίες μετά την κατοχή άποψη ότι καλός επιστήμονας είναι όποιος πήγαινε Αμερική και Ευρώπη, ο κομματικός αλληλοσπαραγμός, η σατανική συνήθεια του ρουσφετιού, η μετανάστευση στη Γερμανία, ΗΠΑ και Αυστραλία για δεκαετίες Ελλήνων αγροτών και πτωχών πολιτών που δίψαγαν για χρήμα και οικονομική βελτίωση ένεκα μιας σκληρής και  φτωχής, χωρίς ελπίδα καλλιτέρεψης της ζωής τους στην πατρίδα, και το νέα κύμα μετανάστευσης Ελλήνων επιστημόνων στην Εσπερία από το 2010 μετά τα επάρατα μνημόνια, δείχνει καθαρά τι τύχη μας περιμένει, ή ποιος είναι το πεπρωμένο μας αν δεν κατανοήσουμε γρήγορα, ίσως από χθες ότι πρέπει να μείνουμε πάση θυσία ΕΝΩΜΕΝΟΙ γιατί πλήθος Σκοτεινών Δυνάμεων θέλει τον αφανισμό μας.

Αν ρωτήσετε το γιατί, και ποιοι είναι αυτοί, νομίζω ξέρετε την απάντηση. όσοι εσωτερικοί διεθνιστές -παγκοσμιοποιητές μάχονται την ορθοδοξία και το ορθόδοξο ελληνικό γένος.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο αγώνας ή ο πόλεμος τώρα θα είναι ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, ανάμεσα στη διατήρηση του ελληνισμού, της ορθόδοξης αντίληψης ζωής  και πράξης και των κάθε λογής -ισμών (καπιταλισμό, σοσιαλισμό, καθολικισμό, προτεσταντισμούς, μωαμεθανισμό, βουδισμό, Ιουδαϊσμό κ.λπ.).

Η ρήξη με όλους αυτούς τους υπέρτερους σε μέσα, οργάνωση, τεχνογνωσία, πληθυσμιακά, επιστημονικά και οικονομικά παντοδύναμους εχθρούς μας είναι αναπόφευκτη. Εμείς όμως που στερούμαστε όλων αυτών ένα μόνο σύμμαχο οφείλουμε να έχουμε για να επιβιώσουμε σαν έθνος και σαν λαός, την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Μόνο η κοινωνία με το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος μπορεί να μας κρατήσει ενωμένους και να μας συντηρήσει εν ζωή. 

Είναι άμεση ανάγκη να αντιληφθούμε πως ο ύψιστος και τελικός σκοπός της ζωής μας για τον οποίο και πλασθήκαμε είναι η θέωση, όχι κατά τα δυτικά πρότυπα της ηθικής τελειοποίησης του ανθρώπου χωρίς την Χάριν του Θεού αλλά δια της αποκτήσεώς της. Μόνοι μας είναι αδύνατον να θεωθούμε, όλοι μαζί σαν εκκλησία του Χριστού είναι δυνατό. Με τη βοήθεια της αγάπης του Θεού, ενωνόμαστε με τις άκτιστες θείες ενέργειές του έτσι φωτιζόμαστε, αγιαζόμαστε, θεωνόμαστε, συντηρούμαστε, δημιουργούμε, ζούμε σε συνεχή ευδαιμονία δια της Θείας Κοινωνίας μαζί Του.

Αποτελεί βιωματικό γεγονός πως όσο καλός και δίκαιος αν είναι ο άνθρωπος, όσες καλές πράξεις κι αν κάνει, αν δεν εύρη τον Θεό, αν δεν ενωθεί μαζί του στην υπέρτατη συνουσία μέσω των Θείων Μυστηρίων, ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ. Ο ίδιος ο άγιος Θεός μας, έβαλε μέσα στον άνθρωπο, ανεξάρτητα χρώματος, Φυλής, Έθνους, φύλου, ηλικίας, την άγια δίψα, τον θείο έρωτα, τον πόθο για ένωση μαζί Του, την θέωση.

Από όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι ο ελληνισμός είναι μια ανάδελφος οντότητα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι (όπως είχε διακηρύξει ο παλιός πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης) κι έχει μια εξειδιασμένη αποστολή στον κόσμο. Να μεταδώσει τις πιο πάνω αρχές και θέσεις, πολύ περισσότερο να της πραγματώσει ο ίδιος δια της ορθοπραξίας, στα πλαίσια της εκκλησιαστικής κοινότητας, της ενορίας, της κοινοτικής αντίληψης της πρωτοχριστιανικής εκκλησίας και στα πρότυπα της μοναστικής κοινοβιακής ζωής, μόνο που αυτό θα αφορά έγγαμους/μες, εννοούμε τις ορθόδοξες οικογένειες.

Με βάση τα πιο πάνω αντιλαμβανόμαστε ότι τα περιθώρια να παραμένουμε απαθείς και αμέτοχοι στα τεκταινόμενα των παγκοσμιοποιητών έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και ο αγώνας είναι αδυσώπητος προς κάθε κατεύθυνση όπως συμβαίνει με το τραγικό για το Έθνος μας δημογραφικό πρόβλημα και τη θύελλα που ξεσηκώθηκε ενάντια σε κάποιες αφίσες στο μετρό όπου προβλημάτιζε και προδιέθετε τους περαστικούς ενάντια στις αμβλώσεις.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.