Rudolf Höss ή αλλιώς «δεν ξεχνάμε ποτέ τους εθνικούς μειοδότες».

Επειδή οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη και συχνά την περίεργη διαστροφή να συγχωρούνε όσους πρόδωσαν την πατρίδα (βλέπε πόσοι γερμανοτσιλιάδες εξακολουθούν να κυβερνούν και να βασιλεύουν απτόητοι στο ελληνικό γερμανοαμερικάνικο προτεκτοράτο) με πρώτο και τρανταχτό παράδειγμα τον περιβόητο Χριστοφοράκο γιό, φέρνει ο Πήτερ Φρυδάς πάλι στην επιφάνεια τον βίο και την πολιτεία του  ναζί Rudolf Höss.

Για να θυμούνται και οι δικοί μας γερμανοτσολιάδες κι εθνικοί μειοδότες, ότι δεν τους ξεχνούμε και η δικαιοσύνη πρέπει να φέρει την κάθαρση γιατί τότε η ελονοσία και η πανούκλα τους θα μας χωνέψει όλους.

Χίτλερ το μεγαλύτερο παράδειγμα του συνδρόμου της Ύβρεως και της ναρκισσιστικής-νεκρόφιλης  κι αιμομεικτικής διαταραχής της προσωπικότητας

Χίτλερ, το μεγαλύτερο παράδειγμα του συνδρόμου της Ύβρεως και της ναρκισσιστικής-νεκρόφιλης κι αιμομεικτικής διαταραχής της προσωπικότητας. Αιώνιο παράδειγμα αποφυγής για τις γενεές που έρχονται

Peter Frydas
 Ξεκοιλιάστε τον άνθρωπο, κρεμάστε τον, ευνουχείστε τον, συντρίψετέ τον δεν αξίζει να υπάρχει αν δεν είναι δικός μας, Γερμανός και άρειος.

“Ο θάνατος από την εισπνοή αερίων ήταν το εύκολο στην υπόθεση. Το δύσκολο ήταν να ξεφορτώνεσαι μέxρι 10000 πτώματα την ημέρα” τόσα “παρήγε” το Auswitz ημερησίως κατά μέσο όρο, νούμερο το οποίο και εντυπωσίασε τον Χίτλερ.

O Rudolf Höss ήταν διοικητής του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης στο Auswitz.

Θεωρήθηκε από την ηγεσία του Ναζιστικού καθεστώτος ως εξαιρετικά επιτυχημένος στην “δουλειά” του και ο Χίτλερ του είχε αναθέσει προσωπικά την επίβλεψη της “Τελικής Λύσης” “Die Endlösung”, το οριστικό ξεκαθάρισμα δηλαδή του “προβλήματος των Εβραίων”

Είχε τελειοποιήσει σε τέτοιο βαθμό την μηχανή θανάτου και εξολόθρευσης που διοικούσε, ώστε τα άλλα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης έπρεπε να αντιγράψουν τα Höss Principles και να αυξήσουν την “αποδοτικότητα” τους.

“Πρότυπο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης”

To “ρεκόρ” του, η κορυφαία του επίδοση, πρωτιά την οποία και προσπαθούσαν να του πάρουν άλλοι διοικητές ΣΣ, προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια του Χίτλερ, ήταν 430.000 ψυχές. Τον Μάιο-Ιούνιο του 44. Σε 56 μέρες. Non Stop δούλευε η μηχανή εξολόθρευσης και θανάτου.

Κατηγορήθηκε για την συστηματική δολοφονία 3.500.000 (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) ανθρώπων.

Κατηγορία την οποία και αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας επανειλημμένα ότι ευθύνεται για την δολοφονία μονάχα 2.500.000.

“Οι υπόλοιποι πέθαναν από την ασιτία και της αρρώστιες. Δεν έφταιγα εγώ” επαναλάμβανε.

Οι Σύμμαχοι παρέδωσαν τον Höss στους Πολωνούς για να τον δικάσουν.

Ήταν από τους ελάχιστους ΝΑΖΙ που δικάστηκαν εκτός της Δίκης της Νυρεμβέργης.

Καταδικάστηκε σε θάνατο εξ απαγχονισμού. Οι Πολωνοί τον κρέμασαν δίπλα σε ένα από τα μεγάλα κρεματόρια στο Auswitz.

Το τέλος ενός μακάβριου δήμιου που νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα Θεός

Το τέλος ενός μακάβριου δήμιου που νόμιζε ότι θα ήταν για πάντα Θεός!

Ειδικά και μόνο για αυτόν κατασκευάστηκε ειδική αγχόνη (κρεμάλα) με κοντό σκοινί η λεγόμενη Short Drop, όπου ο εκτελούμενος ξεψυχά σιγά σιγά με την θηλιά να τον πνίγει και να του ξεπατώνει σιγά σιγά τον σβέρκο. Εξαιρετικά οδυνηρός και όχι ιδιαίτερα σύντομος θάνατος.

Χρειάστηκε πάνω από 15 λεπτά να ψοφήσει.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ.

SHORT DROP HANGING.-

(άλλος ο Hess, άλλος ο Höss. Τελειωμένοι ΝΑΖΙ και οι δυο τους, αλλά διαφορετικά πρόσωπα, μην μπερδεύεστε).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.