Τα ίδια που έκαναν οι τσιφλικάδες του Τσίπρα επαναλαμβάνουν οι νεοδημοκράτες τσιφλικάδες.

Συγκλονιστικός ο παπα-Στρατής Γιουσμάς – Καταγγέλλει πως πίσω από διμοιρίες των ελληνικών ΜΑΤ είναι κρυμμένες διμοιρίες Βούλγαρων, Αλβανών με Τούρκο διοικητή!!!

“Ζώντας αυτά τα γεγονότα έκατσα και ηχογράφησα το “Η Λέσβος μάνα χάνεται…” σε στίχους δικούς μου και πάνω στο γνωστό τραγούδι “Η Σμύρνη μάνα καίγεται”. Νομίζω ταιριάζει απόλυτα για την κατάστασή μας” ανέφερε ο παπα-Στρατής Γιουσμάς για όσα συμβαίνουν στο νησί του. Ένα τραγούδι συγκλονιστικό, που στο άκουσμά του δακρύζει και ο πιο δυνατός.
Ο παπα-Στρατής από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ευχαριστεί εκατοντάδες ειλικρινά τηλεφωνήματα και μηνύματα.
“ Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου με συγκίνησε. Πράγματι δέχτηκα επίθεση αλλά και χημικά. Με αποκάλεσαν Τουρκόσπορο και πουτάνας γιό!!!!!Δεν ήμουν ο μόνος και δεν θα είμαι ο μόνος. Χτυπάνε αθώους πολίτες που ειρηνικά διαμαρτυρόμαστε για την κλειστή δομή. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. 5 χρόνια τώρα βοηθάμε, ανεχόμαστε, καταπίνουμε πολλά. Άλλοι επιλέγουν να εκμεταλλεύονται οικονομικά την κατάσταση, άλλοι επιλέγουν να κρύβονται. Εμείς μαχόμαστε και αντιστεκόμαστε. Σας ενημερώνω πως πέρα από τα αδέλφια μας Έλληνες στα ΜΑΤ που δεν λογαριάζουν τίποτα και χτυπούν στο ψαχνό έχουν φέρει και ξένους (Κροάτες , Βούλγαρους και Αλβανούς) επίλεκτων δυνάμεων οι οποίοι είναι πραγματικοί φονιάδες. Δεν ξέρω αν τα λένε αυτά στα ΜΜΕ αυτή όμως που σας καταθέτω είναι η απόλυτη αλήθεια. Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ όλοι στους δρόμους!!!!”
Η καταγγελία του όπως αντιλαμβάνεται ο κοινός νους είναι πάρα πολύ σοβαρή και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο παπα-Στρατής και δακρύστε για την κατάντια της πατρίδας μας:
Πηγή : πενταποσταγμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.