Τι μας περιμένει από τους λάθρο πάσης φυλής και θρησκείας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας

Νέα πορεία 1.000 αλλοδαπών από τη Μόρια – Κατευθύνονται στη Μυτιλήνη – Έχουν μαζί τους ξύλα και μαχαίρια

Προ νοείστε με τους γείτονες και συγκάτοικους, τι θα κάνετε όταν φτάσουν οι εμιγκρέδες βάρβαροι στην πόρτα σας με ξύλα και μαχαίρια

Νέα πορεία ξεκίνησαν πριν από λίγο 21.30 περίπου 1000 αλλοδαποί από τον καταυλισμό της Μόριας, σκοπός τους είναι να περάσουν άμεσα προς το εσωτερικό της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν καταγγελίες πολλοί μετανάστες έφυγαν από την Μόρια έχοντας μαζί τους ξύλα, μαχαίρια και διάφορα αυτοσχέδια πολεμοφόδια..

Φωνάζοντας «Azanti» («ελευθερία») οι αιτούντες άσυλο στην πλειοψηφία τους Αφγανοί πορεύονται προς την πόλη κουβαλώντας μάλιστα μαζί τους πολλά από τα προσωπικά τους είδη.

Στο ύψος του Καρά Τεπέ λίγο μετά το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει φραγμό προκειμένου να τους αποκόψουν τη δυνατότητα να φτάσουν στην πόλη.

Επίσης στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ έχει συγκεντρωθεί μια μεγάλη ομάδα από νεαρούς με ελληνικές σημαίες το οποίο ενισχύεται συνεχώς και το οποίο απειλεί να μετακινηθεί προς τους κατερχόμενους στην πόλη μετανάστες. Ας σημειωθεί ότι επεισόδια υπήρξαν και σήμερα το μεσημερι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Πηγή: Stonisi.gr

Σ.γ.: Ειδοποιείστε τους γείτονές σας και συζητήσετε μαζί τους πως θα αντιδράσετε όταν αυτές οι σκηνές θα  συμβαίνουν στη γειτονιά σας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.