Πως αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ είναι σατανοδημιούργητη θρησκεία δαιμονικής έμπνευσης.

Το Ισλάμ έχει τους δικούς του «νόμους»

Ο δήθεν ειρηνικός Ιμάμης φίδι στον κόρφο της ορθόδοξης ελληνικής κοινωνίας

Ο «μουφτής » δεν είναι ιερέας, αλλά ΔΙΚΑΣΤΗΣ που κρίνει με βάση αυτούς τους νόμους .

Όπου «πατήσει » στην αρχή φαίνεται να επιδιώκει την ειρήνη αλλά στην συνέχεια πολλαπλασιάζεται δόλια σαν «ιός» φτιάνοντας χαρέμι από 3-5 γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιούν για τεκνογονία και υπερπληθυσμό των Μουσουλμάνων, και στη συνέχεια προσπαθεί να επιβάλλει πλέον δια της βίας τον «νόμο» του .

Στην αρχή εισχωρεί και συμβιώνει , δείχνοντας υποκριτική υπακοή στους νόμους,τα ήθη και τα έθιμα του εκάστοτε κράτους .

Στην συνέχεια κάνει διάλογο πάλι «ειρηνικά» ζητώντας δικαιώματα , τζαμιά κ.α. προκαλώντας ενίοτε και την «συμπάθεια » και «συμπόνοια » ατόμων που εύπιστα ενεργούν διότι έχουν φιλάνθρωπα συναισθήματα,

έχει εισχωρήσει πλέον και έχει γίνει αποδεκτό και αρχίζει να πολλαπλασιάζεται στην «κοινωνία » ….

Μετά αρχίζει το τελικό στάδιο: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ .

Ακριβώς αυτός είναι και ο τρόπος δράσης του «διαβόλου» όταν θέλει να καταστρέψει έναν άνθρωπο μέσω ενός άλλου ανθρώπου ή έθνους ή ομάδας ανθρώπων που εξουσιάζει, και το φανατικό, φασιστικό Ισλάμ (γιατί υπάρχουν και ειρηνιστές και καλοκάγαθοι μουσουλμάνοι καλής προαίρεσης κι όχι γιατί το Ισλάμ ανεβάζει πνευματικά τους ενστικτώδεις ανθρώπους.

Εκστατικός χορός Δερβίσηδων

Υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις όπως οι Δερβίσηδες) μετατρέπεται σε θηριώδη, ενστικτώδη μάζα βαρβάρων που σκοπό έχουν την πάση θυσία επικράτηση φυλετικά αλλά κυρίως θρησκευτικά.

Πως ενεργεί ο Διάβολος:

Τον πλησιάζει και κάθεται μαζί του
Αρχίζει διάλογο, γεμάτο ψέμα και υποκρισίες, σκάβει το λάκκο σε όλους και όλα, θεσμούς, αρχές, Ηθικό Νόμο.
Κάνει διείσδυση, στο μυαλό και την ψυχή του ευάλωτου και άπειρου στα τεχνάσματά του, (με πρώτο και καλλίτερο τέχνασμα ότι είναι αόρατος) σπέρνοντας αμφιβολίες, φόβο, ψυχικό σκοτάδι, ψυχική και ηθική τύφλωση ,διαστροφή της πραγματικότητας κ.α.

Όταν θεωρήσει ότι έφτασε ο καιρός κι έχει ετοιμάσει το έδαφος τότε ανατρέπει το θύμα του, του βάζει τρικλοποδιά,και τελικά το καταστρέφει …. Το ίδιο το Κοράνι επιβάλλει το Ισλάμ σαν θρησκεία και όποιος ανθίσταται πρέπει να φονεύεται και ο πιο δίκαιος και έντιμος τρόπος θανάτου του εχθρού είναι ο αποκεφαλισμός με μαχαίρι.

Όποιος μείνει κοντά στον Χριστό και στην Ορθοδοξία δεν έχει να φοβάται τίποτα…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Η αιτία για να γραφεί το άρθρο αυτό προέρχεται από το site https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%ac%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.