Η Νυρεμβέργη πέφτει λίγη για τον εγκληματία του τουρκικού λαού Ερντογάν!

Ο άνθρωπος είναι όχι μόνο ψυχοπαθητική προσωπικότητα, έχει ανοσία από τύψεις, αλλά είναι φονιάς με δίπλωμα όχι μόνο στην εισβολή στη Συρία αλλά και για τον ίδιο του το λαό.

Στον λαό του διανέμει, ή καλλίτερα στις άφωνες υγειονομικές υπηρεσίες phony (πειραγμένα ) τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Αδιαφορεί ο γέρο-διάβολος πόσοι θα πεθάνουν όπως Σύριοι και Κούρδοι, άλλο τόσο πόσοι Τούρκοι θα πάνε να τρώνε πιλάφι με τα ουρί στον Παράδεισο. Ίσως και γι’ αυτό ο αδίστακτος τους στέλνει γρηγορότερα προς τα κει, δηλώνοντας το τέρας, ότι μόνο ένα κρούσμα παρουσιάστηκε στη χώρα.

Ποιος δημοσιογράφος να το αμφισβητήσει στα εντός της χώρας σύνορα, όταν δεν έχει μείνει ανένταχτη κι ανυπότακτη στη δικτατορία του καμιά ελεύθερη φωνή, έξω από τις φοβερές φυλακές του, όπου λιώνουν χιλιάδες διαφωνούντες στον ολέθριο δρόμο που έχει πάρει λόγω της αλαζονείας του (κοινή νόσος των ηγετών ή επί το ψυχιατρικότερον Σύνδρομον της Ύβρεως “Hybris Syndrome”).

Το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης πέφτει λίγο για τον φονιά, οικονομικό απατεώνα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το αρχιληστρικό συγγενολόϊ του

Άραγε θα βρεθεί ένα δίκαιο και ηθικά άμεμπτο δικαστήριο να τον δικάσει είτε διεθνές είτε ημεδαπό ,ή θα πάει από βόλι Τούρκου στρατηγού πραξικοπηματία όπως άλλωστε συνηθίζεται στην μογγολική Τουρκία;

Όλα τα παρακάτω έρχονται από το Πενταπόσταγμα…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Παράλληλα, μυστήριο επικρατεί για τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. Ο έλεγχος από την Τουρκία των ειδικών τεστ, μέσω των οποίων τεστάρονται οι τυχόν ασθενείς του κορωνοϊού, τροφοδοτεί τεράστιες ανησυχίες σχετικά με την πιστότητα του, γράφει το περιοδικό National Interest.

“Μέχρι σήμερα, η Τουρκία έχει κάνει περίπου 2.500 τεστ. Η έλλειψη τυχόν εντοπισμένων θετικών περιπτώσεων, προκάλεσε υποψίες στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, διότι αν το τεστ βγει αρνητικό, τότε δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αποδειχθεί η ύπαρξη του ιού στην Τουρκία”, δήλωσε ο Δρ Ergin Koçyıldırım, παιδίατρος καρδιολόγος και βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Pittsburg’s School.

Μια πηγή σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε στην ιστοσελίδα Ahval ότι η κυβέρνηση ελέγχει τη διανομή των τεστ και δεν επιτρέπει στα νοσοκομεία να παραγγέλνουν ανεξάρτητες εναλλακτικές λύσεις από το εξωτερικό.

Η Τουρκία έχει ανακοινώσει ότι τα δικά της τεστ ανίχνευσης του ιού είναι τα ταχύτερα και τα πιο ακριβή στον κόσμο. Ενώ τα περισσότερα τεστ ανίχνευσης γενικά δίνουν αποτελέσματα δοκιμών σε περίπου 24 ώρες, η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα δικά της βγάζουν αποτελέσματα σε 90 λεπτά.

Παρά τους ισχυρισμούς του αμερικανικού υπουργείου Υγείας ότι έχουν εξαχθεί τουρκικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Koçyıldırım δήλωσε ότι “εξ όσων γνωρίζει, δεν υπήρχε ούτε ένα ίδρυμα ή εργαστήριο σε καμία χώρα που να χρησιμοποιεί τα τουρκικά τεστ”.

Ο Koçyıldırım είπε επίσης ότι η λογοκρισία από την τουρκική κυβέρνηση εμπόδισε τους πολίτες της χώρας αυτής να λάβουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και ο ίδιος αναμένει μια πιθανή καταστροφή να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

“Η Τουρκία είναι η χώρα με τους περισσότερους φυλακισμένους δημοσιογράφους στον κόσμο, η οποία έλαβε ήδη νέες νομικές ενέργειες εναντίον χρηστών κοινωνικών μέσων και δημοσιογράφων που επικρίνουν την προσέγγιση ανίχνευσης κορωνοϊού στην χώρα”, δήλωσε ο Koçyıldırım.

“Η Τουρκία μαστίζεται από μια συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και βασίζεται πάρα πολύ στα έσοδα από τον Τουρισμό. Εάν οι τουρίστες σταματήσουν να επισκέπτονται την Τουρκία φέτος, η οικονομία της χώρας μπορεί να καταρρεύσει. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν αναφέρθηκε θετική υπόθεση του ιού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Koçyıldırım.

Οι άσχημες σχέσεις και η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και του τουρκικού ιατρικού συλλόγου (TMA), μιας ανεξάρτητης ιατρικής και επαγγελματικής ένωσης που στοχεύει στην προστασία και προώθηση της δημόσιας υγείας στην Τουρκία, θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα λίαν προβληματικό παράγοντα για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον ιό, έγραψε σε κοινωνικό μέσο ο Koçyıldırım.

“Παρά τις προσπάθειές τους να συνεργαστούν κατά τη διάρκεια της έκρηξης του κορωνοϊού, η TMA ανακοίνωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμιά απάντηση από την κυβέρνηση”, δήλωσε ο ίδιος.

Υπάρχουν πληροφορίες και φήμες (μη επιβεβαιωμένες) ότι τα κρούσματα στη γειτονική Τουρκία ξεπερνούν κατά πολύ το νούμερο που ανακοίνωσε η Άγκυρα, θέτοντας, πιθανόν σε κίνδυνο εκατομμύρια ανθρώπους.

Εάν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό δικαιολογεί και την πρεμούρα του Ερντογάν να προκαλέσει πιθανό πολεμικό επεισόδιο με την Ελλάδα σε Έβρο και Αιγαίο, ειδικά το τελευταίο διάστημα, με “όπλο” τους χιλιάδες δυστυχισμένους μετανάστες.

ΠΗΓΗ:https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6928940_smini-apo-ekatommyria-akrides-stin-toyrkia-amerikaniko-mme-yparhoyn

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.