Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις! Οι ψυχοτεχνολόγοι μελετούν άλλα πολλά πέραν των ερευνητών που ψάχνουν για το σωτήριο εμβόλιο

Σαν συνέχεια στη μελέτη μας “Ο Φόβος και η αντιμετώπισή του” αναρτούμε και το πιο κάτω άρθρο:

Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις και τα μέτρα που λαμβάνουν.

Τη στιγμή που τα θύματα από τον κορωνοϊό δεν ξεπερνούν τα 8787 επί 212.789 οσησάντων μέχρι αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, και ταυτόχρονα συγκρίνοντας τα θύματα της γρίπης τα οποία παγκοσμίως την περίοδο Φθινόπωρο 2019 μέχρι Μάρτιο 2020 ανέρχονται σε 80.000 νεκρούς, αρχίζουμε και σκεπτόμαστε μήπως τα παρακάτω είναι ένα παγκόσμιο πείραμα της νεοταξίτικης Ελίτ;

Στην Ελλάδα μάλιστα η θνητότητα είναι κατά τον Σωτήρη Τσιόρδα επιπέδου… αλεξιπτωτιστών: Μόλις 0,05% έως 1%!

Ένα γενικό τεστ στο πως θα αντιδράσουν οι λαοί, τα Έθνη, οι κρατικές υπηρεσίες, ο στρατός, η αστυνομία, οι ντόπιοι κουίσλιγκ, οι διορισμένοι από την Παγκοσμιοποίηση ηγετίσκοι στην επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας; Όπως παραδείγματος χάριν στη Γαλλία, όπου ο στρατός έχει βγει στον δρόμο;

Μήπως πρόκειται για μια προημιτελική, πειραματική φάση επιβολής της, όπου οι ψυχοτεχνολόγοι μελετούν τις αντιδράσεις των πιο ανήσυχων κι αντιδραστικών προσώπων κι εκπροσώπων του λαού;, Σε τι ποσοστά θα αντιδράσουν τα πλήθη στην πλήρη δέσμευση της ελευθερίας τους, στην ωμή και αδυσώπητη μέχρι εκτέλεσης, επιβαλλόμενη σιδηρά πειθαρχία των διορισμένων μαριονετών – πολιτικών  υπό των παγκόμιων δικτατόρων…  Στα τελευταία δεν εξαιρούμε, ούτε ξεχνούμε τον ύποπτο ρόλο της ιδιωτικής  Singular στις ελληνικές εκλογές επί τόσα χρόνια…

Ασφαλώς θα υπάρξουν πολλοί που θα θεωρήσουν τα παραπάνω φαντασιώσεις και συνωμοσιολογικά σενάρια ικανά να προκαλέσουν φόβο στους πολλούς. Όμως εμείς προβληματιζόμαστε και θέλουμε να προβληματίσουμε τους αναγνώστες και να τους ενημερώσουμε να μην πανικοβάλλονται καθώς με τα προηγούμενα άρθρα μας αποσκοπούσαμε στο πως ν’ αντιμετωπίσουν μια ακούσια ή εθελούσια παγκόσμια υγειονομιοκή, οικονομική, κοινωνική και πολιτική βόμβα.

Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι για όλα:

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Οι κυβερνήσεις υπερδιογκώνουν μια απειλή ως δικαιολογία για να περιορίσει όλο και περισσότερο τις ελευθερίες μας
… αναφέρει το Roan Paul Institute.

Ο φόβος διευκολύνει τις κυβερνήσεις

Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις κρίσεις, επειδή όταν οι άνθρωποι φοβούνται, είναι πιο πρόθυμοι να παραιτηθούν από τις ελευθερίες τους και δέχονται τις υποσχέσεις των κυβερνήσεων άκριτα.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα, οι Αμερικανοί δέχτηκαν την σχεδόν πλήρη ισοπέδωση των πολιτικών ελευθεριών τους στον βωμό της ασφάλειας.

Είναι ειρωνικό να βλέπουμε τους ίδιους Δημοκρατικούς που προσπάθησαν να απειλήσουν τον Πρόεδρο Trump τον Φεβρουάριο για κατάχρηση εξουσίας να δέχονται… ο Trump να διαθέτει περισσότερη εξουσία στο όνομα της καταπολέμησης ενός ιού που μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει λιγότερους από 100 Αμερικανούς.

Η αφαίρεση ελευθεριών

Ο Πρόεδρος Trump, δηλώνοντας μια έκτακτη κατάσταση πανδημίας στις 13 Μαρτίου 2020, ισχυρίζεται τώρα ότι έχει την εξουσία να υποχρεώνει σε καραντίνα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό και, όπως γράφει το Politico, δικαιούται να «σταματήσει και να κατασχέσει οποιοδήποτε αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο για να καταστρέψει τη μεταδοτική ασθένεια».
Μπορεί ακόμη και να καλέσει τον στρατό σε μια πόλη ή πολιτεία των ΗΠΑ ώστε να επιβάλλει την τάξη.

Οι κρατικές και τοπικές αυτοδιοικητικές οντότητες αγαπούν τον πανικό.

Ο δήμαρχος σε μια πόλη του Illinois, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που του επιτρέπει να απαγορεύει την πώληση όπλων και αλκοόλ αλλά και να διακόψει την ροή φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος σε οποιονδήποτε πολίτη.
Ο κυβερνήτης του Οχάιο απλώς επέβαλλε στους πολίτες να μην μπορούν να μετακινηθούν από την Πολιτεία.

Η χειραγώγηση των μέσων

Ο κύριος φόβος της διοίκησης Trump είναι χωρίς αμφιβολία ο Anthony Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Ασθενειών στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Dr._Anthony_Fauci

 

Ο Fauci χειραγωγεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξυπηρετώντας ψέματα για να προκαλέσει ακόμα περισσότερο πανικό.
Έχει καταθέσει στο Κογκρέσο ότι το ποσοστό θνησιμότητας για τον κορωνοϊό είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από εκείνο της εποχικής γρίπης, μια εκτίμηση χωρίς επιστημονική βάση.

Στο Face the Nation, ο Fauci έκανε ό, τι ήταν δυνατό για να βλάψει ακόμη περισσότερο την ήδη καταρρέουσα αμερικανική οικονομία, δηλώνοντας αυτή τη στιγμή, προσωπικά, εγώ δεν θα πήγαινα σε εστιατόριο.
Πίεσε επίσης να τεθεί σε καραντίνα οι ΗΠΑ για 14 ημέρες.

Για ποιο σκοπό;

Ο Covid-19 και η φυματίωση

Ένας ιός που μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει μόλις πάνω από 5.000 παγκοσμίως και λιγότερους από 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Αντίθετα, η φυματίωση, μια παλιά ασθένεια που δεν συζητήθηκε πολύ αυτές τις μέρες, σκότωσε σχεδόν 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους το 2017. Πού ήταν ο πανικός για την φυματίωση;

Η τρομολαγνεία διευκολύνει τα κυβερνητικά σχέδια

Ο βασικός σκοπός της τρομολαγνείας είναι να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα κυβερνητικά σχέδια.

Ο στρατιωτικός νόμος που ονειρεύονται θα εγκλωβίσει τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους, αντί να πηγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους ή στην παραλία όπου η ηλιοφάνεια και ο καθαρός αέρας θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του ιού.
Ο πανικός που προκαλείται από αυτούς τους φόβους είναι πιθανό να βοηθήσει στην εξάπλωση της νόσου, καθώς τα ογκώδη πλήθη σπεύδουν μαζικά στα super markets για το τελευταίο ρολό χαρτιού τουαλέτας.

Η τρέλα για τον κορωνοϊό δεν περιορίζεται μόνο στους πολιτικούς και την ιατρική κοινότητα.

Ο επικεφαλής του νεοσυντηρητικού Συμβουλίου του Ατλαντικού προέτρεψε το ΝΑΤΟ να εγκρίνει μια δήλωση του άρθρου 5 για τον πόλεμο κατά του ιού COVID-19!

Θα στείλουν drones για να καταστρέψουν αυτούς τους μικροσκοπικούς εχθρούς;

Θα επιστρέψουν οι ελευθερίες ;;;

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ασθένεια δεν είναι σοβαρή και πρέπει να την υποτιμήσουμε. Χωρίς αμφιβολία οι άνθρωποι θα πεθάνουν από τον κορωνοϊό.

Αυτοί που ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να περιορίσουν τον κίνδυνο.
Αλλά το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Οι κυβερνήσεις υπερδιογκώνουν μια απειλή ως δικαιολογία για να περιορίσει όλο και περισσότερο τις ελευθερίες μας.
Όταν όμως τελειώσει η «απειλή», δεν θα επιστρέψουν τις ελευθερίες των κοινωνιών πίσω.

Δημοσιεύτηκε: Infognomonpolitics, Bankingnews

Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις. O Covid 19 διευκολύνει τα σχέδια τους.

ΠΗΓΗ: bankingnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.