Ο Γιωργάκης κάνει ό,τι μπορεί για μια ενωμένη ανθρωπότητα όχι στο όνομα της Αγίας Τριάδας φυσικά, αλλά στο όνομα των καπιταλιστικών αγορών και της Παγκοσμιοποίησης.

Μπορεί να υπάρξει ενωμένη ανθρωπότητα χωρίς Αγιοπνευματική φώτιση;

Μπορεί να υπάρξει μία ποίμνη κι ένας ποιμένας χωρίς η ανθρωπότητα να κυβερνάται από τον Θεό και τους “αγίους” εκπροσώπους του, όπως λέει ο προφήτης ΗσαΙας (κεφ. 65, στ.66) και η Αποκάλυψη (κεφ.20, στ.6);

Ναι, βεβαίως και μπορεί, αλλά από τον Εωσφόρο και τον θνητό Αντίχριστο με τους αντίχριστους, τυράννους εκπροσώπους του εφ’ όλης της σφραγισμένης με το χάραγμα του θηρίου ανθρωπότητας, όπως γράφει το Ευαγγέλιο του Ιωάννη (κεφ.13, στ.16-18).

Και μη μου πείτε πως ο Γιωργάκης είναι πεφωτισμένος από το Άγιο Πνεύμα; Πεφωτισμένος από τους Illuminati και τον Τεκτονισμό προφανώς!

Ο Γιωργάκης σε φάση φιλοσοφικού στοχασμού και αυτοαπορρόφησης

«Εκστρατεία» Παπανδρέου για παγκόσμια διακυβέρνηση: «Ο κόσμος (μετά την κρίση του κορωνοϊού) θα έχει αλλάξει ριζικά»

Σε μια δήλωση για την κρίση του κορωνοϊού που ήδη προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Σε γραπτή δήλωσή του που αναρτήθηκε στο Facebook και στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Παπανδρέου καλεί τους Έλληνες «να προτάξουμε την κοινωνική ευθύνη» και στηρίζει την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι», προσθέτοντας:

«Αξιοποιούμε τον χρόνο δημιουργικά, για προβληματισμό και σκέψη. Γιατί την επόμενη μέρα, μετά το τέλος της κρίσης, ο κόσμος θα έχει αλλάξει ριζικά. Ήδη αποδεικνύεται η σημασία της επένδυσης στη δημόσια υγεία, η ανάγκη πρόνοιας για τους πιο ευάλωτους, η αξία ενός αποτελεσματικού επιτελικού κράτους, αλλά και μια νέα, δημοκρατική, συνεργατική και αλληλέγγυα σχέση πολίτη – παγκόσμιας διακυβέρνησης.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρηματολογεί υπέρ μορφών παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στο συνέδριο του «Economist» στις 29 Απριλίου 2010, ανέφερε πως «χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, και την χρειαζόμαστε γρήγορα!».

Σε ομιλία του ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας (εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2011) στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Οι αναπτυξιακοί στόχοι της χιλιετίας μας προκαλούν στην επεξεργασία ενός συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα ενδυναμώσει τους πολίτες μας ώστε να μετατρέψει τον κόσμο των ελεύθερων αγορών σε ένα κόσμο ελεύθερων ανθρώπων».

Σε άλλη ομιλία του από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, στις 15 Μαρτίου 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και πάλι σε «παγκόσμια διακυβέρνηση»:

«Και αυτό αποτελεί και μεγάλο στοίχημα δημοκρατίας. Και μονάχα ενωμένοι οι λαοί της γης, με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση, με δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε την συνέχεια μας μπροστά σε τέτοιες δοκιμασίες και νέες προκλήσεις που έχει η ανθρωπότητα».

Σε άλλη ομιλία του στο TED Global 2013, αφού αποχώρησε από την Πρωθυπουργία της Ελλάδος, μετά την εισαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο και την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα της ελλαδικής οικονομίας, ο κ. Παπανδρέου παρότρυνε το κοινό να σκεφτεί αυτό που «συνηθίζει να λέει “παγκόσμια εξέλιξη της Δημοκρατίας”».  Ο κ. Παπανδρέου είπε πως για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα μιας παγκοσμιοποιημένης Οικονομίας, πρέπει να παγκοσμιοποιηθεί και η Δημοκρατία.

Μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απευθείας εκλογή, από τους πολίτες της Ευρώπης, του Προέδρου της Ε.Ε., καθώς και πανευρωπαϊκά δημοψηφίσματα. Επίσης, πρότεινε δε και την εξής ιδέα για το θέμα της μετανάστευσης: «Γιατί να μην έχουμε τους πρώτους Ευρωπαίους πολίτες με το να δώσουμε στους μετανάστες Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια και όχι Ελληνική, ή Γερμανική ή Γαλλική;»

Η αξιοποίηση της κρίσης του κορωνοϊού για την ανάπτυξη παγκόσμιων δομών διακυβέρνησης έχει αναφερθεί και από τον γνωστό Σλοβένο φιλόσοφο του πολιτισμού και του «ψυχαναλυτικού μαρξισμού» Slavoj Žižek, σε άρθρο του στις 27 Φεβρουαρίου στο «RT». Ο Žižek έγραψε πως ο κορωνοϊός είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κτυπηθεί ο καπιταλισμός και να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια «επανεφεύρεση του κομμουνισμού».

Με αυτό εννοεί πως με αφορμή τον κορωνοϊό «ένας άλλος – και πολύ πιο ευεργετικός – ιδεολογικός ιός θα εξαπλωθεί και ελπίζουμε πως θα μας μολύνει: τον ιό της σκέψης για μια εναλλακτική κοινωνία, μια κοινωνία πέρα από το έθνος-κράτος, μια κοινωνία που αυτοπραγματώνεται στις μορφές της παγκόσμιας αλληλεγγύης και συνεργασίας.»

«Το πρώτο ασαφές μοντέλο αυτού του παγκόσμιου συντονισμού», σύμφωνα με τον Žižek, «είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, από τον οποίο δεν παίρνουμε τις συνηθισμένες γραφειοκρατικές αρλούμπες αλλά ακριβείς προειδοποιήσεις, που διακηρύσσονται χωρίς πανικό. Οι οργανώσεις αυτές θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη εκτελεστική εξουσία.» Ο Žižek κλείνει αναρωτώμενος αν χρειάζεται «κάποιο είδος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ δικτύου υγείας;».

Δηλώσεις όπως αυτές του Γιώργου Παπανδρέου και του Slavoj Žižek δίνουν τροφή σε όσους βλέπουν πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού, και τις κλιμακωτές επιπτώσεις που προκαλεί, την ανάγκη για υποσκέλιση των εθνικών κυβερνήσεων των κρατών και την επιβολή πιο ισχυρών δομών παγκόσμιου ελέγχου. Προς αυτό κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας ότι η κρίση του κορωνοϊού αποτελεί εργαλείο για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων.

https://www.pentapostagma.gr/politiki/6930097_ekstrateia-papandreoy-gia-pagkosmia-diakybernisi-o-kosmos-tha-ehei-allaxei-rizika

Σ.γ.: Θέλετε τίποτα παραπάνω; Εμείς όμως θέλουμε, να δείτε πόσο έτοιμοι είναι οι Έλληνες για την εφαρμογή του ονείρου του Γεωργάκη από τα πιο κάτω σχόλια που έκαναν στο Πενταπόσταγμα:

Σχόλια των Αναγνωστών:

Τώρα είναι που τη πατήσαμε!!! Όχι από το κορωνοϊό!!! Με αυτόν, όλο και κάτι θα γίνει τη στιγμή που ολόκληρη η παγκόσμια ιατρική κοινότητα ασχολείται μαζί του!!! Τη πατήσαμε από το δικό μας!!!… το μαλακοϊό!!!… αρχίζει και εξαπλώνεται!!!… βρέθηκε κρούσμα και στη Σλοβενία!!!

Kokkoraki3 ώρες πριν

Πιστός εργάτης του Αντίχριστου-666 ο προδόταρος και ρεμάλι …

dimitris3 ώρες πριν

Αυτόν το έχει χτυπήσει από τότε που γεννήθηκε ο ιός της μαλακίας. Ασθένεια ανίατη.

🔆 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 🔆4 ώρες πριν

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Γεράσιμος Σωτηρίου5 ώρες πριν

Και τεχνητή να μην είναι αυτή η πανδημία, σίγουρα οι παγκοσμιοποιητές δεν θα την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Διαβάστε τα Πρακτικά των Σοφών της Σιών και θα κατανοήσετε τί θέλουν να κάνουν

Φιλοποίμην5 ώρες πριν

Όταν θα δώ να προπαγανδίζεις να πάνε οι πρόσφυγες στο Ισραήλ, όπως είναι το σωστό, σύμφωνα με τους κανόνες του ΟΗΕ, τότε θα σε πιστέψω κι εγώ, παλιοτόμαρο πουλημένο, που μας έλεγες πως δεν έχει η Ελλάδα υδρογονάνθρακες..Παράσιτο, που σε ταίζουμε ακόμη επειδή ακόμη υπάρχουν κάποια χαχόλια του ΠΑΣΟΚ και σε ψηφίζουνε οι κάλοι..

Κέκρωψ5 ώρες πριν

Καργιολοχαμουρομπινε!

VIP Transporter – Carmaster5 ώρες πριν • edited

ΟΥΣΤ παλιο-τομαρο ανθελληνα προδοτη…τελειωνουν οι μερες των παγκοσμιων αφεντικων σου και τοτε να δω ποια βαθια τρυπα θα βρεις για να κρυφτεις καθαρμα φασιστα !

Παναγιώτης Γέριμου5 ώρες πριν

Δαιμόνια μανιώδη έχει εντός κάθε κύτταρου τού ό αναθεματισμένος Τζιέφρυ Ψευδοπαπανδρέου, νά κάνει παγκόσμια διακυβέρνηση μέ τόν εαυτόν τού ό μάλαξ!

Παναγιώτης Γέριμου Παναγιώτης Γέριμου5 ώρες πριν

Γιά νά καταλάβετε αυτόν τόν ιόν παλειάνθρωπον πόσιηκον τόν πληρώνει τό ελλ@ν@κ@ δημόσιον! Νά μήν τά χαρεί τ’ αξίζει καί νά μήν φέρουν αποτελέσματα εναντίον τού Ελληνισμού!

GEMINI6 ώρες πριν • edited

Κορωνοιο στον εγκεφαλο έχει ο μ@λ@κας. Το σκ@τομυαλό του σκέφτεται πως να μας καταστρέψει!

Παπαγάλος ®6 ώρες πριν

Παλιοφούστη, κ@ριόλη, κακό ψόφο να έχεις κάθαρμα !!!!!!!!!!!!!!
Προβολή — uploads.disquscdn.com

ΔΗΜΗΤΡΗΣ6 ώρες πριν

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ@ΑΛΑΚΑ ΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΟΘΡΟΛΟΓΟΣ.

Teo Nakos6 ώρες πριν • edited

ΜΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΡΩΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μaniac6 ώρες πριν

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Μaniac6 ώρες πριν

Παγκόσμιος πανιβλακας

Φιλοποίμην Μaniac4 ώρες πριν

και όμως…ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!!! Στην Θέση που άλλοτε ήτανε ο Μαρξ!!! Μιλάμε πως αυτοί οι Σατανικοί Παγκοσμιοποιητές και Άρχοντες του Παγκόσμιου Κεφαλαιοκρατικού συστήματος πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν μη τι άλλο, έχουν τουλάχιστον,
φοβερό μπλακ χιούμορ..βάλανε αυτήν την μαϊμού να παριστάνει τον διάδοχο του Μαρξ..για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι..

Απολλώνιος Φιλοποίμην3 ώρες πριν

Ας μην ήταν μασόνος και θα σου έλεγα που θα βρίσκονταν αυτό το σκουπίδι….

JOHN SYROS6 ώρες πριν • edited

ΒΡΕ ΤΙ ΠάΘΑΜΕ !!!

το βλακόμετρο ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓήν, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ & ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔάΚΤΥΛά του, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΣΙΔΑ…..
ΚΑΙ
ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ & ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΑ “ΜΕΤΡΑ”, ΤΑ “ΜΝΗΜόΝΙΑ” & ΤΑ ΓΑΜΨΑ Νύχια της ΑΤΙΜΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠίΑΣ των Νεοναζί, “ντόιτσλαντ ουμπερ αλλες”……

ΤΩΡΑ…..ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕύΕΙ….. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙ Α των ΑΛΛΩΝ ΑΔΙΣΤάΚΤΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚόΠΑΡ, ΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣία & την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, “του εξω απ΄ εδώ”…..

ΗΤΟΙ του αφεντικου του της κολάσεως Ροθτσάιλντ, που τον πάει καβάλα…..
το οποιον αφεντικό, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ Ο Λ Α ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠόΤΗΤΟΣ & ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ…….

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ Δύο ΧΕΡΙΑ……ΔΟΞάΣΤΕ τον.

ΙΩΝ 19426 ώρες πριν

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ …ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΟΥΛΟΥ ΕΣΤΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ …ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ …ΟΤΑΝ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ …!!!

HELLAS6 ώρες πριν • edited

Ο Άφρων Άσωτος ανήρ της πολιτικής δημαγωγίας (λύκος με ένδυμα προβάτου) εβραιοσιωνιστικής καταγωγής που οδήγησε την χώρα στον εξευτελισμό και στην οικονομική καταστροφή με τους χειρισμούς του και τις εθνομηδενιστικές αντιλήψεις του, που έδειξαν και απέδειξαν ότι ο εν λόγω σύγχρονος εφιάλτης έχει άμεσες σχέσεις με ξένα κέντρα εξουσίας των οποίων τα σχέδια είναι να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος και την ΕΛΛΑΔΑ η οποία στέκει και είναι όρθια. Θέλει να την οδηγήσει σώνει και καλά στο χωνευτήρι και τον καιάδα της παγκοσμιοποίησης που σκοπό έχει να φέρει τον παγκόσμιο δικτάτορα και τύραννο της ανθρωπότητας διότι ο ίδιος είναι πληρωμένος και ορκισμένος πράκτορας της. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι εχθρός της Πατρίδος μας αφού και τώρα εν όψει της μεγάλης δοκιμασίας που υφίσταται η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός Λαός εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να σπείρει ζιζάνια που θα στείλουν την Πατρίδα στο σκοτάδι του διαβόλου μέσω της αγαπημένης του παγκοσμιοποίησης. Ας αναλογισθεί ο κάθε Έλλην ψηφοφόρος των ετών 1981-2007 που τον ψήφιζε πόσο τραγικό λάθος διέπραξε για τον εαυτό του, τους συμπολίτες του και την Πατρίδα!!!!

ΙΩΝ 1942 HELLAS6 ώρες πριν

ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ …ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ …!!!

1

Bl ΙΩΝ 19423 ώρες πριν

Γιατι ο ανδρεας τι ηταν; εβραιος πρακτορας των ΗΠΑ ,απ αυτον τον αλητη αρχισε η καταστροφη της Ελλαδος,ξυπνατε ορισμενοι.

ΙΩΝ 1942 Bl2 ώρες πριν • edited

ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ …ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ …ΑΝΟΗΤΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ …ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ …!!!

Giannis Konstas7 ώρες πριν

Αυτό το ηλίθιο, αποβλακομενο αποβρασμα -εκτρωμα ,κυβερνησε την Ελλάδα σαν πρωθυπουργός!ειλικρινα ντρέπομαι !και υπάρχει ακόμα ,και κάνει και δηλώσεις ,και εμφανίζεται και στα ΜΜΕ της Ελλάδας ,ΑΙΣΧΟΣ!

basilis7 ώρες πριν

Η τρύπια καπ@τα κυκλοφορεί ακόμα?

aggelow aggeloy7 ώρες πριν

Υπάρχει , άραγε, πιό ηλίθιος από εσένα στην Υφήλιο, αποβλακωμένο υποκείμενο;;;;

Agnostimus aggelow aggeloy5 ώρες πριν

Εχει κι αδερφό και γιό ….

Κωστας aggelow aggeloy7 ώρες πριν

Δυστυχώς υπάρχουν αυτοί που τον ψήφισαν και τον εβαλαν στη βουλή

aggelow aggeloy Κωστας5 ώρες πριν

Σωστά!

7 ώρες πριν

Προβολή — uploads.disquscdn.com

Spyros Spyropoulos7 ώρες πριν

Ακομα ν’αυτοκτονησει αυτο το καθαρμα?

GEMINI Spyros Spyropoulos6 ώρες πριν

Δεν αυτοκτόνησε μας αυτοκτόνησε. Για να μην ξεχνάμε προπαγανδιζε το 2004 το σχεδιο Ανάν ο αλήτης.

Επικηρυγμένος Αντικαθεστωτικός7 ώρες πριν

Δώστε του ένα ποδήλατο επιτέλους να πάει στα τσακίδια…
Προβολή — disq.us

1

ΕΛΛΗΝ34+7 ώρες πριν

Το είδος αυτού του ερπετού είναι η φονικότερη επιδημία του πλανήτη…

Grenadieros7 ώρες πριν

Γιατι ρε ποιον αφηνει ο Θεος να ζει ακομη, ενας αρχιπροδοτης σαν ξυρισμενος κ@λος…

  1. M.7 ώρες πριν

Το κατεξοχην πρακτορακι της νεοταξικης παγκοσμιας δικτατοριας στην Ελλαδα.

John Papas7 ώρες πριν

Αφού είναι ελεύθερος ακόμα τι να λέμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.