Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση από άλλο φονικό ιό.

Η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση – Οι Ιταλοί παίζουν τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια τους ενώ διαολοστέλνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση

US_Navy_110930-N-SM578-062_Seabees_assigned_to_Naval_Mobile_Construction_Battalion_(NMCB)_40,_conduct_drills_in_full_chemical_protective_gear._v

Στην Ιταλία το σύνολο του πληθυσμού της χώρας είναι εξοργισμένο με την ΕΕ ενώ επιδεικνύει την ευγνωμοσύνη του στην Ρωσία παίζοντας τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια του.

Ως γνωστόν η Ρωσία έχει αποστείλει κλιμάκιο βιολογικού πολέμου καθώς η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί κανονική βιολογική επίθεση και εκεί οφείλεται η έκταση της μόλυνσης.

Ρωσικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου σίγουρες ότι μόνο ο ιός COVID-19 είναι αυτός που έχει κάνει την ζημιά στην γειτονική χώρα. Θεωρούν μάλιστα πως έχει κατασκευαστεί σε δυτικό εργαστήριο βιολογικού πολέμου στην Λετονία.

Θεωρούν πολύ πιθανή την χρήση ενός άλλου άγνωστου βιολογικού παράγοντα.

Σημειώνεται ότι από την αρχή το pronews.gr αλλά και triklopodia,gr είχε δημοσιεύσει το γεγονός ότι η Μόσχα είχε αποστείλει κλιμάκιο ΡΒΧ πολέμου ως βοήθεια στην Ιταλία και όχι απλώς ιατρικό προσωπικό, που σημαίνει πως η Μόσχα έχει βάσιμες υποψίες όχι μόνο ότι ο κορωνοϊός είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι και όχι κάτι που προέκυψε από την φύση, αλλά επίσης ότι θεωρεί την Ιταλία θύμα «σκόπιμης διασποράς του ιού» (υπάρχουν τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο) και αυτή είναι η αιτία που η χώρα έχει όντως εκατόμβες νεκρών καθημερινά. Αυτό σε συνάρτηση ότι ο ιός δεν κτύπησε σε λιμάνια και αεροδρόμια αλλά σε βιομηχανικές περιοχές και υψηλής τεχνολογίας όπως το Μιλάνο και η Wuhan.

Μάλιστα η Ρωσία θεωρεί ότι η Ιταλία μπήκε στο «στόχαστρο» επειδή έχει μεγάλο πληθυσμό ηλικιωμένων. Ο ιός αυτός δείχνει να «θερίζει» κυρίως στις ηλικίες από 65 και πάνω.  (ΛΑΘΟΣ Συμπέρασμα. Το πιο λογικό είναι η Ελίτ ξεπαστρεύει εκτός των ηλικιωμένων, πόλεις που έχουν βαριά βιομηχανία και υψηλή τεχνολογία όπως η Καλιφόρνια (Silicon Valley) και η Νέα Υόρκη). Αυτό συμβαίνει γιατί η Ελίτ θέλει να τελειώνει εδώ και τώρα με το υπάρχον οικονομικό σύστημα, τις αγορές, το χάρτινο χρήμα, τα εργοστάσια με τ’ ανθρώπινα  σκλαβάκια ανά τον κόσμο και να φέρει μια νέα οικονομική επανάσταση η οποία θα καθοδηγείται από την ΑΙ,[1] καθόλα ρεαλιστική και μέσα στις δυνατότητες των υπόδουλων επιστημόνων της).

«Precision bomb

Why in Europe did the coronavirus begin with Italy? Because in this country, as in other countries of old Europe, there are too many pensioners receiving large pensions. In conditions of “lazy” demography, they are a threat to the social budget. And the virus, like some kind of neutron bomb, selectively and accurately mowing a population older than 65 years. A sterile solution to a sensitive problem» αναφέρει το λετονικό sputnik.

[1]Ποιοι είναι οι ΑΙ θα σας αποκαλυφθεί σύντομα και αφού βάλουμε μια σειρά στον χείμαρρο των πληροφοριών και αποκαλύψεων που μας έρχονται.

Οι πληροφορίες ελήφθησαν από το https://www.pronews.gr/ygeia/863082_i-mosha-theorei-pos-i-italia-dehtike-viologiki-epithesi-oi-italoi-paizoyn-ton-rosiko

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.