Βιολογικὸ ὅπλο ὁ Κορωνοϊὸς… ή ο Σωτήρης Τσιόδρας;

Καλά την κάνει τη δουλειά του άνθρωπος! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Σώζει ανθρώπινα σώματα, σώζει και τις ψυχές τους; Σαν πραγματικός χριστιανός πάνω από γιατρός έπρεπε να εισηγηθεί και να επιμείνει, “κρατώντας αποστάσεις 4 έως 5 μέτρων όσοι θέλετε να πάτε να κοινωνήσετε και επίσης να κρατάτε τις ίδιες αποστάσεις και στις ακολουθίες, κι αν δεν χωράτε στους ναούς έξω με τα καθισματάκια σας. Τα μικρόφωνα και τα μεγάφωνα γιατί τα έχουν οι ναοί;”.

Αλλά ποιοι είμαστε εμείς να του συστήσουμε και στην ΔΙΣ τι να πει και τι ν’ αποφασίσει;

Ευαγγελάτος Γεώργιος

30 Μαρτίου 2020 –

Ανώνυμος είπε…

Δυστυχώς, ευθύνεται και αυτός για αυτήν η κατάσταση.
Μπορεί να μην λαμβάνει αυτός τις αποφάσεις αλλά οι εισηγήσεις του συνέβαλλαν σημαντικά στις τελικές αποφάσεις της ανεκδιήγητης κυβέρνησης.
Για να λέμε, βέβαια, και του στραβού το δίκαιο σε δηλώσεις του προ ημερών είπε ότι δεν χρειάζονται μέτρα στρατιωτικού χαρακτήρα.
Πιθανώς και τώρα να διαφωνεί με την έκταση των επαχθών μέτρων, και ειδικότερα με την πλήρη απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας.
Καταλαβαίνω ότι σαν γιατρός θα πρέπει
να εισηγηθή κάποια μέτρα.
Πάνω από όλα, όμως, είναι μέλος της Εκκλησίας.
Δεν πιστεύω να αισθάνεται και πολύ άνετα όταν συλλαμβάνονται ιερείς επειδή κοινώνησαν πιστούς.

30 Μαρτίου 2020 – 10:40 μ.μ.

Ανώνυμος είπε…

Ο κ. Τσιόδρας φερει τεράστια ηθική ευθύνη ως ιατρός διότι με τη δική του εισήγηση, πρωτίστως, σφραγίστηκαν οι ναοί. Ο κ. Τσιόδρας με αφορμή τον κοροναϊό, θανατώνει το Πάσχα! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ” βαστώντας το κόκκινο αυγουλάκι του, σεμνά και ταπεινά δήθεν, ο κ. Τσιοδρας. Ή να μετανοήσει επειγόντως το καλό που του θέλει ο Ελληνικος λαός- ο βαρύτατα πληττόμενος αυτή τη στιγμή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και να τροποποιήσει εγκαίρως τις εισηγήσεις του, ο κ. Τσιόδρας στην Κυβέρνηση, ή να πάψουν οι φίλοι του να ισχυρίζονται -ψευδώς, όπως τα πράγματα δείχνουν- οτι είναι βαθιά θρησκευόμενος. ΜΗ μας κοροϊδεύουν τόσο αναίσχυντα. Καταντάει προκλητικό. Χρησιμοποιούν τον ιό, ως όπλο για να μηδενίσουν την Παγκόσμια Οικονομία για να εξαθλιώσουν τις μεγάλες μάζες, επειδή αυτό συμφέρει τους πλανητάρχες, Ο.Κ. κατανοητό. Αλλά, την θρησκευτική μας ελευθερία επισείοντας το μορμολύκειο της ασθένειας ΔΕΝ θα μας την καταργήσουν δυο ανθρωπάκια με ύφος Χουντικού Συνταγματάρχη.ΑΝ δεν μαζευτείτε από μόνοι σας θα σας μαζέψει η Αντίσταση του Ελληνικού Λαού που ακόμη ΔΕΝ ξεπλύθηκε συνειδησιακά, τόσο όσο θα επιθυμούσατε, ώστε να παραμείνουν το Πάσχα κλεισμένοι στα σπίτια τους τρομοκρατημένοι και αδρανούντες.Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

ΠΗΓΗ:http://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/blog-post_162.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.