Φιρί-φιρί για πόλεμο το πάνε οι φιλοπόλεμοι αληταράδες αλαζόνες του ΝΑΤΟ!

Δεν πρέπει με κανένα άγιο να ησυχάζουμε εμείς οι απλοί πολίτες. Ο διάολος πηδάει κυριολεκτικά τα παιδιά του αυτές τις ημέρες και φυσικά όλους τους δαιμονόπληκτους φιλοπόλεμους, εγωπαθείς αληταράδες του ΝΑΤΟ.

Όλα αυτά υποτίθεται πως τα κάνουν για να μας σώσουν, στην ουσία για να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση φτιάχνοντας μπαρουτόσκαγια και πυραύλους κι αιματοκυλίοντας τον κόσμο.

Από ποιους να μας σώσουν; Από μια καπιταλιστική Ρωσία; Αφού είναι η ίδια με αυτούς.

Για ένα γόητρο καπιταλιστικό. Ρε άντε και να μου χαθείτε ξόανα. Κι αν βάλετε την εκκλησία να ευλογάει όπλα μούντζες θα σας επιστρέψει ο ελληνικός λαός. Η Ρωσία αποδειγμένα είναι πιο Ορθόδοξη από εμάς τους Έλληνες και την ΑΘΕΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ κυβέρνησή μας. Ούτε για τους Αγίους και για την πίστη μας την αγία, που την έχετε πρώτοι εσείς οι δυτικοί βρωμίσει και κηλιδώσει. ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΝΑΤΟ.

Τι θέλετε ρε στην ΣΥΡΙΑ; Τι θέλατε στο ΙΡΑΚ:

Ο σκοπός του ΝΑΤΟ ήταν να προστατεύει με το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο την Ευρώπη και την Αμερική (ΗΠΑ) από τον κομμουνισμό. Από ποιον θα μας προστατεύσετε τώρα απατεώνες ρεμπεσκέδες, που τα έχετε όλα ανακατέψει παλιάνθρωποι; Όνειδος της αμαρτίας και της υπερφίαλης, υποτακτικοί μιας σατανοκίνητης δράκας μερικών Εβραίων Χαζαροασκεναζίμ τύπου Σόρος, Ρόθτσαϊλντ, Ροκφέλερ κι όλο το θλιβερό τους καοκσυναπάντημα!

Ροκφελερ, Ροτσιλντ Μοργκαν & Βαρμπουργκ ακονίζουν τα μαχαίρια των Δυτικών για να αιματοκυλίσουν ακόμη μια φορά τον κόσμο. Το Ευαγγέλιο λέει "έχουν πατέρα τους τον Διάβολο".

Ροκφέλερ, Ρότσιλντ Μόργκαν & Βάρμπουργκ ακονίζουν τα μαχαίρια των Δυτικών για να αιματοκυλίσουν ακόμη μια φορά τον κόσμο. Το Ευαγγέλιο λέει “έχουν πατέρα τους τον Διάβολο”.

Πρότασή μας για τους Έλληνες. Αν εκείνος ο χαμένος-Καμμένος που έχει φέρει και εγκαταστήσει τα στρατεύματα του Ισραήλ στην χώρα, σας επιστρατεύσει, κάντε παθητική αντίσταση και ανυπακοή.

Δεν αξίζει να θυσιαστείτε νεο-Έλληνες για το μασωνο-σιωνιστικο-καπιταλιστικό τρομοκρατικό συνδικάτο. Αυτοί είναι αδίστακτοι, αντιμετωπίσατέ τους παθητικά και αδιάφορα. Στείλτε τους να πάνε να αιματοκυλιστούν στα Δαρδανέλια και στον Βόσπορο. Εμείς γιατί να παλέψουμε;

Καλλίτερα να ασχοληθούμε με τα μπάνια του λαού.

Διαβάστε πάντως την παρακάτω επείγουσα είδηση, πριν σας πάνε σαν πρόβατα για θυσία στο βωμό του Μολώχ.

Πούτιν Λουκασένκο απέναντι στην Πολωνία και Ουκρανία και φυσικά όλο το σατανοκρατούμενο ΝΑΤΟ

Πούτιν-Λουκασένκο απέναντι στην Πολωνία και Ουκρανία και φυσικά όλο το σατανοκρατούμενο ΝΑΤΟ των Δυτικών αποβρασμάτων της έκφυλης αμερικανο-ευρωπαϊκο-σιωνιστικής ηγεσίας του.

 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες λόγω των μεγάλων ΝΑΤΟικών ασκήσεων «Anakonda-16» και «Baltops-2016» που στόχο έχουν το Καλίνινγκραντ.

O πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, προχώρησε σε διάγγελμα προς τον λαό του ανακοινώνoτας την ετοιμότητα της χώρας του να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας εναντίον του ΝΑΤΟ ενώ αποκάλυψε την μεταστάθμευση ρωσικών στρατιωτικών μονάδων στη χώρα του!
Αναλυτικά το διάγγελμα έχει ως εξής:

«Οι Ρώσοι συχνά λένε ότι στα σύνορα της Ρωσίας το ΝΑΤΟ αναπτύσσει νέες δυνάμεις. Πρέπει να τονιστεί ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι τα σύνορα μας, τα κοινά μας σύνορα, τα σύνορα της Λευκορωσίας στα οποία αναπτύσσονται οι νατοϊκές δυνάμεις».

«Το βλέπουμε και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα χωρίς φασαρία».

«Η ρωσική ηγεσία αντιδρά με ένα δίκαιο τρόπο. Έχουμε κοινή άμυνα γεγονός που ενισχύει την ασφάλεια των χωρών μας, της κοινής μας πατρίδας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας».

«Οι δυνάμεις της Λευκορωσίας βρίσκονται στην «καρδιά» αυτής της κοινής στρατιωτικής δύναμης’.

«Αν υπάρξει σύγκρουση τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα μπούμε στη μάχη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες θα αναπτυχθούν εδώ».

«Δεν προσπαθούμε να κρύψουμε αυτό το γεγονός από τους συναδέλφους μας στη Δύση, συνεργάτες ή ανταγωνιστές».

«Γνωρίζουν τις συμφωνίες μας με τη Ρωσία».

«Τα λέω για να ξεκαθαρίσω τη στάση μου στην ΚΑΚ».

«Η Λευκορωσία είναι πρωτοπόρος της διαδικασίας ενοποίησης του μετασοβιετικού χώρου».

«Ήμασταν πάντα υπέρ μιας αληθινής επαναπροσέγγισης των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών».

«Αν ακολουθήσουμε διαφορετικές αρχές λόγω συγκεκριμένων φιλοδοξιών εκ μέρους συγκεκριμένων χωρών και ηγετών συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων, δεν θα υπάρξει ποτέ συνεργασία μεταξύ των Δημοκρατιών και θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ μας όπως σε Ουκρανία και σε άλλες περιοχές των ΚΑΚ, ο θεός είναι κατά των πολέμων».

«Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ψέματα στα έθνη μας. Αν θέλουμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε πάντα μαζί».

Στην Πολωνία έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 30.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ καθώς και βαρύ πυροβολικό, μαχητικά και πολεμικά πλοία, από 24 χώρες-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Πρόκειται για την άσκηση με την κωδική ονομασία Anakonda-16, η οποία αφορά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατευμάτων στην περιοχή μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στην Πολωνία βρίσκονται ήδη 1.000 Βρετανοί στρατιώτες και πάνω από 14.000 Αμερικανοί.

Το κρυφό στρατιωτικό δόγμα της Γερμανίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου στη Deutsche Wirtschafts Nachrichten, ή DWN, η γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, έχοντας στα χέρια της προσχέδιο έκθεσης όπου δηλώνει τη Ρωσία ως εχθρό του έθνους! (Σ.γ.: ΟΙ γερμανοφασίστες είναι πάλι έτοιμοι να εκδικηθούν τους Ρώσους που τους συνέτριψαν στον Β’  Παγκόσμιο γιατί αυτοί ποτέ δεν ξεχνούν!)

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν προφανώς μελετήσει σε βάθος το χαρτί. Πριν από τη δημοσίευσή του, ένα σκληρό σημείωμα διαμαρτυρίας απεστάλη στο Βερολίνο.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Αλεξέι Πουσκόφ, ανάρτησε στο Twitter το μήνυμα:

«Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης δηλώνοντας τη Ρωσία ως εχθρό, δείχνει υποταγή της Μέρκελ στην κυβέρνηση Ομπάμα.»

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι εμπλεκόμενες χώρες ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί.

ΠΗΓΗ :hellaspress-angel.

http://frappetime.gr/ektakto-dramatikes-exelixisdiangelma-polemou/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.