Για να δείτε τα φούμαρα που μας πουλάνε τα αποκαϊδια του George Schwartz ή Soros και του Billy Gates

Λάβαμε την πιο κάτω επιστολή για τα φούμαρα που μας πουλάνε τα άθλια ιδιωτικά κανάλια αλλά και η υπηρετριούλα της εκάστοτε κυβέρνησης πανάθλια κρατική τηλεόραση.

Την θέτουμε υπόψη σας:

Fake news o «Έλληνας της Σουηδίας που έχει κορωνοϊό και του φέρονται σαν λεπρό»!

Ο περίφημος «Ελληνας της Σουηδίας» «Alex A Solt», που έχει γίνει «σημαία» στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για ανάρτησή του που «καταγγέλλει την ανικανότητα του σουηδικού συστήματος υγείας, γιατί ενώ έχει αρρωστήσει από κορωνοϊό δεν τον φρόντισαν καθόλου και τον αντιμετώπισαν σαν λεπρό οι Σουηδοί», τελικά απ’ ότι φαίνεται δεν πάσχει από κορωνοϊό και αποτελεί το μεγαλύτερο fake news της πανδημίας.

Ή τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι πάσχει από κορωνοϊό, ούτε καν από τον ίδιο!

Το ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ και στον καλό παρουσιαστή Νίκο Στραβελάκη, όπου παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει τεστ και δεν κρίθηκε ότι έπρεπε κάνει τεστ που να επιβεβαιώνει ότι νοσεί, ότι δεν έχει αναπνευστικά προβλήματα, το κλασικό σύμπτωμα του κορονωϊού, και ότι είχε απλά πυρετό, ο οποίος πλέον έχει περάσει.

Τι τον ενόχλησε; Ότι «δεν τον πλησίαζαν οι Σουηδοί ιατροί και νοσηλευτές όταν πήγε στο νοσοκομείο και του φέρονταν σα να ήταν λεπρός»!

Δηλαδή ότι ακολουθούσαν το πρωτόκολλο που προβλέπει την τήρηση απόστασης από πιθανό ασθενή!

Μετά ήρθαν και του έκαναν κάποιες ερωτήσεις και τον έστειλαν στο σπίτι του ως απλό εμπύρετο κρούσμα!

Αυτό ήταν! Στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο εν λόγω ως «ο άνθρωπος που αποκάλυψε την κατάρρευση του συστήματος υγείας της Σουηδίας» και της «εγκληματικής πολιτικής της ανοσίας της αγέλης για να σωθεί η οικονομία».

Μια βροντερή ανάρτηση, που αναπαράχθηκε ως «κεραυνός» από τα fake news των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν μοιραστεί τα 11 εκατ. ευρώ για να μας λένε «πόσο φοβερή είναι η ελληνική κυβέρνηση,»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.