Γιατί κάνετε τον κόπο να το μεταφέρετε στην Εξαρχεία; Θα μας το μοιράσετε μετά τα μέτρα; Δεν θυμόμαστε ποτέ να είχε ελληνική κυβέρνηση τέτοιον οίστρο για να προστατέψει τα περήφανα γηρατειά!

Ενδιαφέρουσα είδηση από εφημερίδα οργανάκι του κατεστημένου!Το Αγιο Φως δεν θα διανεμηθεί στην επικράτεια

 

Στην Αθήνα θα μεταφερθεί το Αγιο Φως από το Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Βλάση, ύστερα από ενέργειες του ΥΠΕΞ.

Στη συνέχεια θα μεταφερθεί μόνο στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, προκειμένου να φυλαχθεί, ενώ λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, δε θα μεταφερθεί σε άλλες ενορίες.

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών και με την προσφορά της Aegean, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα, το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα», σημειώνει ο κ. Βλάσης.

«Από το αεροδρόμιο θα μεταφερθεί μόνον στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, όπου και θα φυλαχθεί», διευκρινίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών.

«Υπογραμμίζεται ότι, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα μεταφερθεί σε άλλες ενορίες ούτε θα διανεμηθεί στους πιστούς, καθώς ισχύουν τα σχετικά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων», καταλήγει η δήλωση.

ΠΗΓΗ:https://www.kathimerini.gr/1074387/article/epikairothta/ellada/to-agio-fws-den-8a-dianemh8ei-sthn-epikrateia

Leave a Reply

Your email address will not be published.