Μάνα πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει καντήλι στον τάφο του παιδιού της: «Έκανα κάτι παράνομο, δικάστε με!»

Γλυκερια Λυτρα

4 ώρες πριν

Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικαστέ με….πήδηξα τα κάγκελα….Κ δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ…θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου……Καλή ανάσταση σε όλους…ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΆΝΕΙΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Ούτε τους νεκρούς μας δεν μας επιτρέπουν να τιμήσουμε οι ιερόσυλοι!

Συγκλονίζει η ανάρτηση μίας μάνας από την Πάτρα, η οποία μην μπορώντας να ανάψει το καντήλι του παιδιού της, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, πήδηξε τα κάγκελα του Β΄ νεκροταφείου της Λεύκας.

Είχε χάσει τον 17χρονο γιο της πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο.

Μάλιστα, το γνωστοποίησε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, γράφοντας μεταξύ άλλων πως: «Εγώ έκανα κάτι παράνομο, δικάστε με, για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα».

Την ίδια στιγμή οι πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο, αγνοώντας τις σκληρές απαγορεύσεις της κυβέρνησης.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε χθες ότι τα κοιμητήρια(!) θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να μην μπορούν να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/thriskeia/869480_mana-pidixe-ta-kagkela-nekrotafeioy-gia-na-anapsei-kantili-ston-tafo-toy-paidioy

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.