ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

1. Εισαγωγή

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για μια απλή υπενθύμιση του παιάνα των Σαλαμινομάχων…

Αυτή τη φορά η ιστορική μας “μοίρα” τα έφερε έτσι ώστε εμείς, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να πρέπει να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα…

 • Για να μη μείνει μισή , χωλή και ανάπηρη, η Πατρίδα μας.
 • Για να μη βιαστούν οι κόρες, οι γυναίκες, ίσως και οι γιοί μας. (Σουηδία: βιάστηκε τρίχρονο κοριτσάκι -όχι βέβαια από Σουηδό.)
 • Για να μη γίνουμε μειονότητα στην Πατρίδα μας. Οι μειονότητες εύκολα σφάζονται.
 • Για να είναι οι Νόμοι μας βασισμένοι σε δίκαιο Σύνταγμα και όχι Ελληνικό Δίκαιο η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος.
 • Για να μη γίνουμε “νέα Κύπρος”, γιατί οι Τούρκοι δε γνωρίζουν από διαχωριστικές γραμμές, μέχρι να ολοκληρώσουν την κατάκτηση.
 • Για να μην επιβληθεί το Ισλάμ με σφαγές και βασανιστήρια, “αλά τζιχάντ”, σε τούτη τη γη την ποτισμένη με αίμα Εθνομαρτύρων και Αγιομαρτύρων.
 • Για να μην ξεθεμελιωθούν οι ναοί μας, αρχαίοι και νέοι. Έχουμε καθήκον να διαφυλάξουμε τον Παρθενώνα, όπως και το τελευταίο Εξωκκλήσι. Μια συνέχεια της φυλής μας είναι όλα, μια αλυσίδα που δεν πρέπει να σπάσει, παρ’ όλο που την έχουν ποικιλοτρόπως ραγίσει. Επειδή το χτες μας στηρίζει το σήμερα και το αύριο μας.
 • Για να μη συλληθούν οι τάφοι των προγόνων μας και μείνουν χωρίς Σταυρό.
 • Για να μη σκοτωθούν ή μείνουν ανάπηροι λεβέντες ΕΛΛΗΝΕΣ, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσουν πισώπλατο χτύπημα από “εισβολείς ανοιχτών θυρών”.
 • Για να μην κοπούν τα “δώρα των θεών”, οι ελιές και τα αμπελάκια που φύτεψαν οι παππούδες μας, όπως τώρα στη Λέσβο και στη Βόρειο Ήπειρο μας.
 • Για να μην κυματίσει η κατακόκκινη, όπως το αίμα που τη συνοδεύει, σημαία στην Πατρίδα μας και “πάρει ο άνεμος” την πιο περήφανη τη κόσμου, την Γαλανόλευκη μας.
 • Για να μην απολέσουμε τελείως τη Γλώσσα μας, που την αργοσβήνουν, γιατί “ Τη Γλώσσα μας έδωσαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ” που γεννάει αστραποβόλα νοημοσύνη.
 • Για να μη χάσουμε τον ελεύθερο στοχασμό και λόγο μας, μέσα στη λαίλαπα του νεοφασισμού, γιατί “ Τη Σκέψη και Λόγο μας έδωσαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ”, δηλαδή Ελεύθερα.

Ίσως όμως ρωτήσετε: “ Μα… όλα αυτά συμβαίνουν μετά από πολύ βαρειά ήττα. Φοβάσαι μήπως ηττηθούμε σε επερχόμενο πόλεμο με την Τουρκία και μας εμψυχώνεις;”

2. Έχουμε, ως τώρα, ηττηθεί εφ’ όσον…

Αδέρφια μου ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ήδη, ως τώρα, ηττηθεί, εφ’ όσον δεν μπορέσαμε επί πολλά χρόνια να διακρίνουμε πόσο προδοτικό ήταν το ελληνικό πολιτικό σύστημα: “αυτοί” (σε αντιπαράθεση με το “εμείς, οι Έλληνες”) και τα απανταχού δεκανίκια τους.

Μια απόφαση ή πράξη υπέρ των Ελλήνων και του Ελληνισμού δεν πάρθηκε ούτε επιτελέστηκε από το σύστημα αυτό επί δύο αιώνες, με εξαίρεση τις στρατιωτικές μας νίκες και την επανάκτηση εδαφών. Αλλά τείνω να πιστέψω ότι αυτό ήταν το “αντιδωράκι”, για να αφανίσουν τις αρχαίες κοιτίδες μας και τον εκεί μείζονα Ελληνισμό, ασφαλώς και τα πολιτισμικά θεμέλια του. Τώρα θέλουν να αφανίσουν και αυτό το “αντιδωράκι”, αφού του ξερίζωσαν κάθε πολιτισμική ρίζα.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί επιτρέψαμε “αυτοί” να υποβοηθούν την Τουρκία, εκφοβίζοντας και αδυνατίζοντας συνεχώς εμάς, με οικονομικούς και πολλούς άλλους τρόπους, ώστε να γίνει πανίσχυρη. Σήμερα, πλην άλλων, μας έχει κυκλώσει ολόγυρα με στρατηγικές συμμαχίες, γιατί η ισχύς έλκει.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί επιτρέψαμε σε κατάδηλα φιλογερμανούς, δηλαδή φιλοναζιστές, δηλαδή ναζιστές, να κάνουν ό,τι θέλουν στην Πατρίδα μας. Φέουδο της Γερμανίας η Ελλάδα και υποχείριο της, μέσω της δήθεν Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατ’ ουσίαν Γερμανικής αφαίμαξης λαών. Και δυστυχώς δεν κατανοήσαμε έγκαιρα πόσο πολύ οι Γερμανοναζί, εκεί και εδώ, αγαπούν τους Τούρκους (επειδή είναι ίδιας “ποιότητος” αρπακτικά) και πόσο πολύ μισούν εμάς.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί δεν καταλάβαμε ποτέ ότι το παιχνίδι της αντιπαλότητας Κομμουνισμού-Ναζιστοφασισμού ήταν τόσο καλά στημένο από τις σκοτεινές δυνάμεις του πλανήτη, που παγίδευσε όλη την ανθρωπότητα ώστε να χύσει ποταμούς αίματος. Και ακόμα να πνίγεται μέσα στη μέγγενη μιας ψεύτικης αντιπαλότητας.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί επιτρέψαμε να ελέγξουν ολοκληρωτικά την Παιδεία και να φθείρουν την ψυχή και το νου του Έλληνα από τα μικράτα του, μεταβάλλοντας τον σε χρήσιμο δούλο των πολυεθνικών, δήθεν πολίτη του κόσμου. Στην ουσία ένα “άρριζο”, αδύναμο φτερό στους σύγχρονους θυελλώδεις ανέμους.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί αποδεχτήκαμε να είμαστε ο μόνος λαός που κυβερνιέται με αντισυνταγματικό Σύνταγμα. Άρθρο 4/1 Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Αλλά μερικοί είναι “πιο ίσοι”, όπως προφητικά προέβλεψε ο Όργουελ. Άρθρο 86/1 Μόνον η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης, υφυπουργοί…

Είναι για κανέναν από εμάς, τους Έλληνες, αρμόδια η Βουλή αν θα μας ασκηθεί δίωξη για ποινικό αδίκημα; Άρα “αυτοί” δεν είναι Έλληνες, κάτι άλλο θα πρέπει να είναι. Και εφ’ όσον ψήφισαν και συνεχίζουν να ανέχονται ένα τέτοιο Οργουελιανό Σύνταγμα, είναι σίγουρα ανθέλληνες. Το άρθρο 86 είναι αυτό που κατεδάφισε την Πατρίδα μας, θέτοντας σε “ολοκληρωτικού” τύπου ποινικό απυρόβλητο τα μέλη των κυβερνήσεων.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, διότι επί χρόνια κι ακόμη, ελπίζουμε ότι η επόμενη Χάρυβδη του συστήματος θα μας λυτρώσει από την προηγούμενη Σκύλλα του. Και κάθε φορά η Χάρυβδη αποδεικνύεται πολύ χειρότερη από την προηγούμενη Σκύλλα, σε όλο και πιο εντεινόμενο βαθμό. Και φθάσαμε κοντά στην ολική Έκλειψη του Έθνους μας, που τη “στήνει” ο συστήσας την επιτροπή για τον εορτασμό του ’21 και η ίδια η επιτροπή.

Έχουμε ηττηθεί, ως τώρα, γιατί δεν κατανοήσαμε μέχρι τώρα ότι πίσω από όλα τα δεινά των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και της ανθρωπότητας, ήταν πάντα ο ένας και ίδιος εχθρός. Ο Μισάνθρωπος και οι πιστοί του, η Νέα τάξη και οι απανταχού της γης κρυφές ή φανερές “δομές” της, καμουφλαρισμένοι με διάφορες προβιές και μόνιμη μάσκα τη φιλανθρωπία.

Το είδαμε, σε βάθος, πόσο αρμονικά συνεργάστηκαν οι “δομές” αυτές στο στημένο παίγνιο του κορωνοϊού. Δεν ήσαν τα χρήματα το βασικό κίνητρο του παίγνιου, ενάντια σε αυτό που γενικώς πιστεύεται, αλλά ο έλεγχος της ανθρωπότητας και η “ες αεί” παγκόσμια κυριαρχία.

Νόμισες ω ανθρωπότητα, νόμισες ω Ελλάδα, ότι ο Θεός μας, “το γλυκύτατον έαρ της ψυχής μας” σε καταπιέζει, σου στερεί την ελευθερία σου, σε θέλει δούλο; Σε παραπλάνησαν και κοίταζες σε λάθος κατεύθυνση. Έκρινες από αυτούς που παριστάνουν τους επί Γης εκπροσώπους Του (οι ταπεινοί και γνήσιοι λίγοι, αλλά υπάρχουν) και που βαδίζουν χέρι-χέρι με αυτούς που επιδιώκουν να είναι οι επί γης θεοί, αντί του Θεού. Καμία η σχέση τους με “το γλυκύτατον έαρ της ψυχής μας”.

Κι αφού αφέθηκες να σε παραπλανήσουν, έχεις τώρα “αφέντες” σου τον Μισάνθρωπο και τους πιστούς του. Ίσως όμως, μέσα από τη φοβερή δοκιμασία τού να βρίσκεσαι κάτω από τη ατσάλινη οπλή τους, μάθεις να ξεχωρίζεις την Αλήθεια Του που ελευθερώνει, από την ψευδή δημαγωγία “τους” που αλυσοδένει. Την άμετρη Αγάπη Του, από την άμετρη μισανθρωπία των και σήμερα σταυρωτών Του.

3. Έτσι μίλησε η συνείδηση της Ιστορίας…

Και τώρα τι κάνουμε εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ , στο παρά πέντε μιας καθολικής ήττας, στην ουσία παράδοσης της Ελλάδος στην Τουρκία που αν συμβεί, ίσως δε θα έχει ποτέ γυρισμό σε νικηφόρα πορεία; Έχω την αίσθηση ότι η “εμπρόσωπη” Συνείδηση της Ιστορίας, μας κοιτάζει και χαμογελάει. Μοιάζει να λέει:

ΕΛΛΗΝΑ, η πορεία της Ιστορίας μου, που υπηρετεί το θείο Σχέδιο της ανέλιξης όλων προς την “Ομοίωση” αντί της “εικόνας” ( λεγόμενης και “μάτριξ”), σε στρίμωξε τώρα για τα καλά. Ήσουνα πάντα ο μπροστάρης της Λευτεριάς, της αναζήτησης της Αλήθειας, της δημιουργίας Κάλλους και Αρμονίας σε όλη την έκταση της δημιουργικότητας σου. Τώρα, ή ανακτάς τη “θέση” σου ή σε πετάει εκτός πορείας. Και καλώς… γιατί αν το ελληνικό “άλας έχει μωρανθεί” οριστικά, η ανθρωπότητα όχι μόνον δεν το χρειάζεται αλλά της είναι βαρίδι στο να προχωρήσει μπροστά και άνω…

Αλλά όχι, δε θα συμβεί. Στα ζόρικα γίνεσαι πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ο λάτρης της Λευτεριάς και της Αλήθειας. Εξ άλλου, σου έχω στείλει ήρωες μου ανάμεσα σου, που ακόμα δεν μπορείς να τους διακρίνεις. Την ώρα της μεγάλης κρίσης θα τους δεις. Θα βαδίζουν μπροστά.

Δεν έχεις να πολεμήσεις τους απ’ έξω εχθρούς μόνον. Μέσα στη δική σου γη είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί σου. “Αυτούς” πρέπει να βρεις τρόπο να τους νικήσεις, άμεσα. Πολύ λίγος χρόνος σου απομένει, ίσως μήνες, μέχρι η Ιστορία να σε πετάξει εκτός πορείας και να συμβούν τα δυσάρεστα του προλόγου.

Θα σε συμβούλευα ν’ ακολουθήσεις τη συνταγή των προγόνων σου. Ο πολίτης και οπλίτης. Δες τη σοφία της Συμπαντικής ελληνικής Γλώσσας, που σε σένα τη χάρισα. Ίδια η λέξη, μονάχα τα δυο πρώτα γράμματα αντιστρέφονται αμοιβαία. Ταυτόσημο το σημαινόμενο. Πολίτης, είναι ο ελεύθερος άνθρωπος. Οπλίτης, ο έτοιμος να πολεμήσει και αν χρειαστεί να πεθάνει, για να εξακολουθήσει να ζει σε ελεύθερη πόλη/πατρίδα, αλλά και προσωπικά ελεύθερος.

Αυτές οι δύο ελευθερίες φαίνονται διαφορετικές, αλλά δεν είναι. Ο πολιτικά ανελεύθερος, είναι και προσωπικά ανελεύθερος. Δε μιλάμε για τις ενστικτώδεις ανάγκες που ίσως τις καλύπτει ελεύθερα, αλλά για πολλά περισσότερο που σίγουρα είναι συνδεδεμένα με την πολιτική ελευθερία.

Οπλίσου, λοιπόν, πρώτα με θάρρος και κατόπιν γίνε πολίτης-οπλίτης. Ως πολίτης διεύρυνε τη Γνώση, τη Συνειδητότητα σου, τη Συμμετοχή σου στα κοινά. Και ως οπλίτης γυμνάσου, εκπαιδεύσου, μάθε, συνεργάσου… χωρίς χρονοτριβή.

Κάτι ακόμη: σε έχει μαγέψει η είδηση. Αναλώνεις πολλή από την ενέργεια σου στην αλληλουχία: είδηση-ανάλυση-διαπιστώσεις, μέσα από μια αθεράπευτη πολυλογία/υπερπληροφόρηση.

Είναι μια αλληλουχία, που αν δε συνοδεύεται από τις συναρμόζουσες πράξεις είναι στείρα και θνησιγενής. Την άλλη μέρα, αφού “πέθανε” η προηγούμενη είδηση, κυνηγάς την επόμενη, σε μια παγίδα που σου έχει στηθεί για να είσαι υποτίθεται ενημερωμένος αλλά αδρανής σαν ένα νήπιο, παίζοντας ένα ατελείωτο “γύρω-γύρω όλοι” με τις εφ’ ημέραν “διαπιστώσεις”.

Επιδιώκοντας το επίκαιρο αντί του ουσιαστικού, έχεις περιέλθει σε μια αδυναμία να διακρίνεις τα γεγονότα σε κάποιο βάθος χρόνου και να χαράζεις εκεί την πορεία σου. Άγεσαι από αυτούς που μπορούν και προγραμματίζουν χρόνια πριν και πάντα σε βάρος σου. Άλλαξε στάση. Ανάλαβε καλά προγραμματισμένη δράση για χάρη της Πατρίδας σου.

Η αγάπη για την Ελλάδα , η ελευθερία της και η ανανέωση της μεγαλοσύνης της, προτρέπω να ενώνει όλους σας, ω ‘Ελληνες, και να μην υπάρχει τίποτα που να σας χωρίζει. Προτρέπω να συνεργαστείτε ως πρόσωπα δημιουργημένα για ελεύθερες επιλογές, όχι όμως εγωιστικές. Η διαφορά είναι τεράστια. Αν δεν απαλείψετε τον εγωισμό τού “εγώ ξέρω καλύτερα τον τρόπο (το κόμμα που έφτιαξα, το σχέδιο που έχω και άλλα παρόμοια) να σώσω την Ελλάδα”, τότε η Ελλάδα κι εσείς μαζί, δε θα διασωθεί.

Είναι η στιγμή για συνεργασία όλων σας και η συνεργασία απαιτεί παραμερισμό κάθε εγωισμού. Αφήστε τους αρίστους να ηγηθούν, αυτοί ξεχωρίζουν από μακριά παρ’ όλο που δεν “θορυβούν”, αλλά κυλούν αθόρυβα όπως ένα βαθύ ποτάμι. Και δεν κάνουν εγωιστικές, επιδειξιομανείς επιλογές, αλλά επιλογές σοφίας και ανιδιοτέλειας. Διαφορετικά, πώς θα ήσαν οι άριστοι;

Επίσης, μακριά πολύ μακριά από κόμματα, μικρά ή μεγάλα, νέα ή παλιά. Είναι ο Δούρειος ίππος, είναι ο θάνατος της Πατρίδας σας. Μέσα τους κρύβονται “αυτοί”, απ’ έξω είστε όλοι εσείς, οι Έλληνες. Μην επιτρέψετε και πάλι να σας ξεγελάσουν. Δεν έχετε πια χρονικά περιθώρια.

Θ’ αλλάξει κάτι με ένα νέο ή παλιό κόμμα που θα πάρει 5 ή 6 ή 10% για την επόμενη τετραετία, όταν η καταστροφή σας πλησιάζει μέρα προς μέρα; και όταν ο εκάστοτε πρωθυπουργός σας είναι ελέω “θεού” απόλυτος μονάρχης, που δε σέβεται στο παραμικρό έστω αυτό το Οργουελιανό Σύνταγμα σας; και όταν η αξιωματική αντιπολίτευση ούτε μπορεί, ούτε θέλει, να αλλάξει στο παραμικρό τις αποφάσεις του; Μαζί όλοι σας οδηγούν στον κατακόρυφο γκρεμό…

Μάταια περιμένετε να δείτε ελεύθερη και γεμάτη πνευματικό φως την Πατρίδα σας με τις δήθεν εκλογές. Τότε ακριβώς είναι που πρέπει να τηρήσετε ευλαβικά το “Μένουμε Σπίτι”.

ΕΛΛΗΝΑ! Χαράξε, εδώ και τώρα, τις κόκκινες γραμμές που εσύ θέλεις για την Πατρίδα σου και που με αυτές δεν “παίζεις”. Συσπειρώσου γύρω από τις πανδήμως αποδεκτές και δεσμεύσου με Όρκο στο ιερό αίμα που έχει χυθεί στο χώμα της ότι θα την υπερασπίσεις και με το δικό σου αίμα , έναντι έσω και έξω εχθρών. Και διακήρυξε τες δημόσια, ώστε “αυτοί” να γνωρίζουν. Φτιάξε επιτέλους μια Ένωση ΕΛΛΗΝΩΝ που σαφώς δεν είναι κόμμα και δεν έχει καμία σχέση με κομματάνθρωπους.

Και μείνε σε αναμονή και επαγρύπνηση. Αν δε σε μέτρησαν σωστά, αν δεν κατάλαβαν ποιος πραγματικά είσαι και προσπαθήσουν να σε οδηγήσουν σε ανεπίστροφη ήττα, αν βάλουν σε “τραπέζι”, δήθεν χάριν της ειρήνης, τη δόλια Πατρίδα σου για να την τεμαχίσουν όπως ο χασάπης τ’ αρνί, τότε μείνε ακλόνητος στην “αιώνια” θέση σου, μείνε στις Θερμο-Πύλες. Και μη μετρήσεις μεγέθη όπως “Εκείνοι”, οι πρώτοι. Με την παραμικρή ένδειξη προδοσίας, ξεκίνα για τα στενά…

Εγώ θα ανοίξω τις Πύλες για σένα ώστε να περάσεις στο Φως, Νικητής, είτε ζήσεις είτε πεθάνεις. Νικητής, εδώ κάτω αλλά και εκεί επάνω. Οι άλλοι θα παραμείνουν στις σκοτεινές “Θέρμες” που οι ίδιοι διάλεξαν και εδώ και εκεί. Γνωρίζεις βέβαια ότι για όσους ξεπεράσουν τις δικές μου κόκκινες γραμμές γίνομαι ΝΕΜΕΣΙΣ και ΤΙΣΙΣ και ΠΥΡ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝ.

Και το να προδίδεις έναν καλόπιστο λαό που σε επέλεξε να τον κυβερνάς, (εφ όσον το σύστημα δεν του επιτρέπει ελεύθερη επιλογή, αλλά μόνον μεταξύ “καλοστημένων” από αυτό κομμάτων) είναι η εσχατιά των δικών μου κόκκινων γραμμών. Και ως ΤΙΣΙΣ θα είμαι αμείλικτη.

Έτσι μίλησε η Κοσμική Συνείδηση της Ιστορίας. Πιστεύω πως την άκουσα με προσοχή και αναγνώρισα τη Σοφία του Λόγου της.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

5/6/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.