Τι έγινε το ΚΛΕΙΔΩΜΑ; Το ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ; Το ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ COVID-19;

ΓΚΕΙΤΣ, CDC,ΦΑΟΥΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΠΙΡΞ MENOYN ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗΡΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ  ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ   ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ COVID-19 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

Γράφει η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. Ο Μπιλ Γκέιτς, το CDC, ο Φάουι και ο Μπιρξ τώρα είναι απόλυτα σιωπηλοί για τις μαζικές ταραχές σε όλη την Αμερική που αποδεικνύουν ότι το κλείδωμα COVID-19 ήταν μια συνολική απάτη.

Ο Bill Gates έμεινε σιωπηλός, ο Anthony Fauci εξαφανίστηκε, ο Dr. Birx πήγε απών, αλλά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουν προτού το καταλάβετε.
Αλλά πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί τώρα για να επιτρέψουν στις φυλετικές ταραχές να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους και να μας κάνουν να φοβόμαστε, έτσι ώστε όταν έρθει το δεύτερο κλείδωμα να συνεχίσουμε να τους υπακούμε.

Αυτό είναι το παιχνίδι, αυτό είναι το σχέδιο. Εάν δεν είστε άρρωστοι, κάθε φορά που φοράτε τη μάσκα σας, τις ίδιες μάσκες που φορούν οι τρομοκράτες της ANTIFA, τους επιτρέπετε να σας ελέγχουν.
Οι Gates, Fauci και Birx είναι αυτοί που ζήτησαν να κλείσει η οικονομία, ζήτησαν να κλειδωθούν οι Αμερικανοί, και τώρα έχουν μείνει σιωπηλοί καθώς οι ταραχοποιοί βιάζουν και λεηλατούν.

Από τα μέσα Μαρτίου μέχρι πριν από περίπου 9 ημέρες, υπήρχε ένα επίμονο και συνεπές μήνυμα στο μυαλό μας όλο το εικοσιτετράωρο – δεν είναι ασφαλές να βγείτε έξω.

Το COVID-19 εξαπλώθηκε γρηγορότερα από ό, τι θα μπορούσε να συγκρατηθεί, είπαν, και η μόνη θεραπεία ήταν το πλήρες κλείσιμο της οικονομίας και των ανθρώπων.
Αναπνευστικές ενημερώσεις από τα Bill Gates, CNN, CDC, WHO, Fauci και Birx μας έκαναν να πιστέψουμε ότι θα ισοδυναμούσε με φόνο να συγκεντρωθούμε σε ομάδες. Εκτός αν, φυσικά, θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ταραχές σε αγώνες.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ 5:30«Τρομερά και φοβερά συμβαίνουνε σ’ αυτή τη χώρα», λέει ο Κύριος. 31«Οι προφήτες προφητεύουν επικαλούμενοι το ψεύδος (κορωνοϊός) και οι ιερείς ενεργούν σύμφωνα με τη δική τους διδασκαλία. Και ο λαός μου όλα αυτά τα δέχεται.

Ιερ. 5,30 Αποτρόπαια και φρικτά γεγονότα συνέβησαν εις την χώραν αυτήν. Μα τι θα κάνετε όταν θα έρθει το τέλος;»

Ιερ. 5,31 Οι ψευδοπροφήται εκήρυσσαν παρανομίας και αδικίας, οι ιερείς τους επεδακίμαζαν χειροκροτούντες και ο λαός μου τους περιέβαλε με αγάπην ούτω φερομένους. Τι θα κάμετε, λοιπόν, αργότερα, όταν θα σας εύρουν αι εκ μέρους του Θεού τιμωρίαι; (Σ.γ.:Τα ακούς Ιερώνυμε;)

«Ένα υπέροχο και φρικτό πράγμα διαπράττεται στη χώρα. Οι προφήτες προφητεύουν ψευδώς, και οι ιερείς κυβερνούν με τα μέσα τους. και ο λαός μου λατρεύει να το έχει: και τι θα κάνετε στο τέλος; » Ιερεμίας 5: 30,31

Πρώτα ήταν εθελοντική, τότε ήταν υποχρεωτική. Στη συνέχεια ήρθαν οι ταραχές του George Soros και έτσι, το κλείδωμα COVID-19 τελείωσε. Είναι ένα θαύμα των Χριστουγέννων! Οι ANTIFA και το Black Lives Matter έχουν θεραπεύσει τον κοροναϊό!

Αντί να είναι θαύμα, οι ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης απλώς άλλαξαν από το να μας καταπιέζουν κλειδώνοντας μας για να μας καταπιέζουν επιτρέποντας στις φυλετικές ταραχές να σαρώνουν πάνω από 200 αμερικανικές πόλεις και κωμοπόλεις.
Μας είπαν ότι οι εκκλησίες έπρεπε να κλείσουν επειδή ένα ευρύχωρο από 100 άτομα μπορούσε να εξαπλώσει τον κορωναϊό σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Τόσο αστείο, όταν ξεκίνησαν οι αγωνιστικές ταραχές, μαζεύτηκαν σε πακέτα αμέτρητων χιλιάδων, και κανείς δεν είπε μια λέξη για τον κορωνοϊό.

Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες καταστημάτων μια μέρα επειδή τολμούσαν να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους και την επόμενη μέρα επέτρεψαν στους τρομοκράτες της ANTIFA και της Black Lives Matter να κάψουν τις ίδιες επιχειρήσεις στο έδαφος.

Ο Bill Gates έμεινε σιωπηλός, ο Anthony Fauci εξαφανίστηκε, ο Dr. Birx πήγε AWOL, αλλά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουν προτού το καταλάβετε. Αλλά πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί τώρα για να επιτρέψουν στις φυλετικές ταραχές να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους και να μας κάνουν να φοβόμαστε, έτσι ώστε όταν έρθει το δεύτερο κλείδωμα να συνεχίσουμε να τους υπακούμε.

Αυτό είναι το παιχνίδι, αυτό είναι το σχέδιο. Εάν δεν είστε άρρωστοι, κάθε φορά που φοράτε τη μάσκα σας, τις ίδιες μάσκες που φορούν οι τρομοκράτες της ANTIFA, τους επιτρέπετε να σας ελέγχουν.
Οι Gates, Fauci και Birx είναι αυτοί που ζήτησαν να κλείσει η οικονομία, ζήτησαν να κλειδωθούν οι Αμερικανοί, και τώρα έχουν μείνει σιωπηλοί καθώς οι ταραχοποιοί βιάζουν, λεηλατούν και λεηλατούν.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Έχετε δει κανένα μοντέλο CDC ή ΠΟΥ να προβλέπει καταστροφές και θλίψη από δεκάδες χιλιάδες ταραχές που όλα σε ένα μέρος; Προφανώς όχι. Μήπως το COVID-19 έφυγε ξαφνικά; Σίγουρα μοιάζει να έχει εξαφανιστεί. Καλώς ήρθατε στην υπέροχη επαναφορά.

Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, ούτε πρόκειται να επιβραδυνθεί, οι παγκόσμιες ελίτ πίσω από αυτό το πραξικόπημα έχουν ετοιμάσει το ένα μετά το άλλο, όλα παρατάσσονται και περιμένουν να απελευθερωθούν.
Οι εκλογές τον Νοέμβριο;

Ολοκληρώθηκε, η ψήφος σας δεν είναι απαραίτητη για τη διαδικασία. Βγάλτε τις μάσκες σας, άνθρωποι, απελευθερώστε τους εαυτούς σας από τις αλυσίδες που τους επιτρέψαμε να τοποθετήσουν πάνω μας.
Δείτε τις ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης πόσο αξιολύπητοι, προφανείς ψεύτες είναι.
Γεια, Μπιλ Γκέιτς, το διαβάζεις αυτό; Έλα μαζί με το εμβόλιο γεμάτο δηλητήριο και την εμφυτεύσιμη ψηφιακή ταυτότητά μου, είμαστε έτοιμοι για εσάς. Τόσο πολύ έτοιμοι.

Ασ. Ασ. 2,9 Ο αδελφός αυτός της ψυχής μου ομοιάζει με ζαρκάδι η με μικρό ελάφι, εις τα όρη της Βαιθήλ. Ιδού, έφθασε ευρίσκεται έξω από τον τοίχον του σπιτιού μου. Κύπτει από τας θυρίδας• προσπαθεί δια μέσου των δικτυωτών να ίδη με στοργήν

Ασ. Ασ. 2,10 Ο αδελφός της καρδιάς μου αποκρίνεται εις εμέ και μου λέγει•

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.