Η Βρετανία για άλλη μια φορά ετοιμάζεται να πει ΟΧΙ στο Τέταρτο Ράϊχ

Σε αντίθεση με τους ανασκολοπισμένους Έλληνες που λενε ΝΑΙ κι ευχαριστώ στους ανασκολοπιστές τους, η Βρετανία είναι έτοιμη και ώριμη να πει ένα βροντερό όχι στην ΝΤΠ, στην Παγκοσμιοποίηση, στην υπερ όλων προσπάθεια που κάνουν ο Σιωνισμός, οι Τέκτονες όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών μασώνων, οι Ροδόσταυροι, οι Ιλλουμινάτοι και όλο το κακό και μαφιόζικο συνοθύλευμα του διαβόλου και των ερπετοειδών λεγεώνων του.

Αυτό δεν σημα’ινει ότι οι νεοταξίτες δεν μπορούν ακόμη και τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος να χαλκέψουν και να τα μεταστρέψουν από εναντίον τους σε υπέρ τους. Ιδού πως: Ηρωοποιώντας την Τζον Κοξ.

Τζο Κοξ αιωνία της η μνήμη έπεσε υπέρ της ΕΟΚ και της Νέας Τάξης ας την μνημονεύουν οι όμοιοί της, τα τσιράκια του Κάμερον και του Σόιμπλε.

Τζο Κοξ αιωνία της η μνήμη. Έπεσε υπέρ της ΕΟΚ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ας την μνημονεύουν οι όμοιοί της, τα τσιράκια του Κάμερον και του Σόιμπλε και πάνω από όλους ο συνεπής στους οπαδούς του και προστάτης τους, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Ήδη το κάνουν με τα ΜΜΕ που έχουν στα χέρια τους. Διαβάστε πως:

“Πέθανε πριν από λίγο η Βρετανίδα βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ. Ο φόνος της πιθανότατα να έχει καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit. Σαν να σπου λένε “θα επιχειρήσουμε να στρέψουμε την κοινή γνώμη υπέρ της Ε.Ε. χάριν της δολοφονίας” αυτής της κατά τα άλλα συμπαθητικής και δραστήριας πολιτικού. Που όμως αμφιβάλουμε αν είχε καταλάβει σε βάθος τι παιχνίδια παίζουν οι Βρυξέλλες.

Ήδη υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι ο φόνος της αποτελεί την «σανίδα» σωτηρίας που θα έσωζε τις ελίτ των Βρυξελλών και του Βερολίνου από την αρχή του τέλους της ΕΕ”.

Μόλις ένα 24ωρο πριν από την δολοφονική ενέργεια, η Τζο Κοξ με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους είχαν συμμετάσχει στην μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στον ποταμό Τάμεση, στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η σημερινή δολοφονία της βουλευτού των εργατικών από έναν άγνωστο που τον εμφανίζουν να φώναξε «Πρώτα η Βρετανία» κατά την επίθεση αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα στο επικείμενο δημοψήφισμα για το Brexit το οποίο θα λάβει χώρα σε επτά ημέρες.

Τα ίδια βέβαια χάλκεμα κάνανε στην Ελλάδα,  αφού ξέρανε πως κανείς από τους καναπεδάτους, επιπόλαιους και φαφλατέδες, μαλακοπίτουρες Έλληνες δεν θα το έψαχνε βαθύτερα, ούτε θα αντιδρούσε. Θα έτρωγε το χάλκεμα του ελληνικού δημοψηφίσματος από ΟΧΙ σε ΝΑΙ και θα έβγαζε το σκασμό.

Ξέρουν πολύ καλά ότι οι Έλληνες είναι εκ της τρυφής, της λαγνείας και της καταναλωτικής τους μανίας, αποβλακωμένοι και ηθικά διεστραμμένοι σε τέτοιο βαθμό ασωτείας, ψυχικής εξαθλίωσης και παρακμής, ώστε ό,τι και να τους φορέσεις, στο βασίλειο των Μοιρολατρών, ακόμη και γαϊδουροκεφαλή για να τους γιουχαϊζουν σ’ όλες τις γειτονιές της Ευρώπης, «μπράβο» θα σου πουν. Θα σου φιλούν το χέρι Ευρωπαίε κατακτητή και θα σ’ επαινούν, «Μπράβο που μας κοροϊδέψατε νεοταξίτες, εμείς σας χρωστάμε ευγνωμοσύνη ακόμη και τις γυναίκες μας και τις θυγατέρες μας ότ αντις πηδάτε.

Έτσι κι αλλιώς εμείς πρώτοι τις βγάζουμε στην πορνεία για να επιβιώσουμε εξ αιτίας των μνημονίων και του κόφτη που μας βάλατε. Επομένως πηδήχτε τες για να μην κάνουμε τον κόμο να ανοίξουμε εμείς πορνεία και κουραστούμε να μπούμε στις διαδικασίες νομιμοποίησής τους καθώς και να πληρώνουμε κι άλλους φόρους με ΦΠΑ».

Οι Βρετανοί όμως σκέπτονται αλλιώς. Έχουν παράδοση, ιστορία και σεβασμό σ’ αυτά. Αυτός είναι ο λόγος που όπλισε με μαχαίρι τον δολοφόνο της Κοξ. Ο λόγος που κραύγασε “Πρώτα η Βρετανία” ενώ της αφαιρούσε τη ζωή ήταν για να ζήσει η πατρίδα του και οι μελλοντικές γενιές. Γιατί έχει αίσθηση τι σημαίνει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και Πατρίδα

Αλλά ας δούμε τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν είναι χαλκευμένες όπως οι δικές μας που έβγαζαν 50/50 τα αποτελέσματα του ελληνικού δημοψηφίσματος και μετά δαγκώνονταν κι έψαχναν για δικαιολογίες μπαρμπούτσαλα να καλύψουν τις αλχημείες τους..

16/06/2016

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Συνεχίζεται η δημοσκοπική «ψυχρολουσία» για τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο καθώς η δυναμική του Brexit συνεχίζεται και το διάστημα των επτά ημερών που απομένει δεν θεωρείται ικανό για να την αλλάξει: Η τελευταία τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos MORI έδειξε ότι 53% των Βρετανών θα ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard έχοντας ένα προβάδισμα έξι ποσοστιαίων μονάδων με τον ίδιο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ να δηλώνει ότι «Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στη Μεγάλη Βρετανία εν όψει του δημοψηφίσματος δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας».
«Το γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είναι κανείς αισιόδοξος σήμερα, μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ωστόσο, είναι ακόμη 50-50, όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ από το Ελσίνκι αλλά δεν έδειξε και πολύ πειστικός.
Η δημοσκόπηση της Ipsos MORI δίνει προβάδισμα έξι μονάδων (53% – 47%) στην επιλογή αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν εξαιρεθούν οι αναποφάσιστοι, το 47% των ερωτηθέντων θέλει να παραμείνει στην ΕΕ.
Είναι η πρώτη φορά που το “όχι” στην παραμονή προηγείται σε έρευνα της συγκεκριμένης εταιρείας αφότου ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δεσμεύθηκε το 2013 ότι θα διεξαγάγει το δημοψήφισμα
Τα αποτελέσματα σηματοδοτούν μια αντιστροφή της τάσης σε σχέση με τη δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει τον Μάιο η Ipsos MORI και από την οποία είχε διαπιστωθεί πως μόλις 37% των Βρετανών ήθελαν να αποχωρήσουν από την ΕΕ, έναντι 55% που ήθελαν να παραμείνουν.
Η αντιστροφή είναι κυριολεκτικά 180 μοιρών.
Αρκετές δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι το ποσοστό υπέρ της εξόδου της Βρετανίας αυξάνεται καθώς μένει μία εβδομάδα για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Μια ανάλυση από ερευνητές της JPMorgan έδειξε χθες πως το στρατόπεδο της εξόδου από την ΕΕ προηγείται.
Στο μεταξύ, το γραφείο στοιχημάτων Betfair ανακοίνωσε πως οι στοιχηματικές πιθανότητες να ψηφίσουν οι Βρετανοί στο δημοψήφισμα υπέρ της παραμονής στην ΕΕ έπεσαν σήμερα στο 60%, από το 65% στο οποίο βρίσκονταν.
Πάντως με βάση την έρευνα των FT στις 23 Ιουνίου θα έχουμε Brexit.
H 23η Ιουνίου πλησιάζει και ο βρετανικός (αγγλικός κατά ποσοστό 85%) λαός στις δημοσκοπήσεις φέρεται να επιλέγει την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ με ότι αυτό θα συνεπάγεται για την γερμανική ηγεμονία καθώς όπως δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times το leave (αποχώρηση) έφτασε το 48% έναντι του remain (παραμονή) που πέφτει πλέον στο 43% στον συνολικό μέσον όρο όλων των σφυγμομετρήσεων που έχουν διεξαχθεί
Ο μέγιστος φόβος των βρετανικών Ελίτ, των Βρυξελλών, του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον είναι το προδιαγραφόμενο μέλλον του City του Λονδίνου που βρίσκεται σε συνάρτηση με την πρόσβαση της Βρετανίας στην ΕΕ και είναι ο χρηματοπιστωτικός «πνεύμονας» του πλανήτη.
Η Βρετανία έχει τον μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα του κόσμου. Στο City φιλοξενούνται 250 ξένες τράπεζες οι οποίες όμως χαίρουν της πρόσβασης στην ενιαία ευρπωαϊκή αγορά λόγω του γεγονότος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέλος της ΕΕ.
Το City αποτελεί το 10% του βετανικού ΑΕΠ και το 12% των ετήσιων φορολογικών εσόδων και είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών του πλανήτη. Ο τομέας αυτός δίνει δουλειά σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Βρετανία και συνεισφέρει σε μερικά ακόμα εκατομμύρια περιφερειακών εργασιών. Μεγάλοι οικονομικοί οίκοι βλέπουν το Λονδίνο σαν τον ενδιάμεσο ανάμεσα σε Ασία,Ευρώπη και ΗΠΑ.
Όλες οι τράπεζες θα πρέπει να αναζητήσουν άλλον χρηματοπιστωτικό «παράδεισο» με πρόσβαση στην ΕΕ ή ότι απομείνει από αυτήν σε λίγα χρόνια.
Το πλήγμα για την Παγκοσμιοποίηση (ή αλλιώς Νέα Τάξη Πραγμάτων) θα είναι βροντερό. Είναι σίγουρο ότι τα ελεγχόμενα από τα νεοταξίτικα κέντρα βρετανικά ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν για να το αποφύγουν.
Όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια παγκόσμια αποστροφή του κόσμου ως προς τα ΜΜΕ. Δεν τα πιστεύει και πράττει αντίθετα απ’οτι του ζητάνε.
Όλα δείχνουν πώς το πουλόβερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρχίζει και ξηλώνεται.
Πολλοί στην Ελλάδα θα ήθελαν να δουν ένα Brexit για να δουν σε κάποιον άλλον την εφαρμογή του σχετικού πειράματος εξόδου από την Ε.Ε. και το τι πρόκειται να συμβεί.

Σχόλιό μας: Μην φοβάστε τίποτα δεν θα συμβεί, απλούστατα οι Βρετανοί θα ζήσουν πολύ καλλίτερα από μας, τους Ιρλανδούς, τους Πορτογάλλους, του Γάλλους, τους Ισπανούς και Ιταλούς. Μέχρι να ωριμάσουν τα τσακάλια της πονηράδας και του ρουσφετιού, οι Έλληνες να αποχωρήσουν κι αυτοί από την θανατηφόρα ευρωπαϊκή αγκαλιά των γερμανικών βαμπίρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.