Μαύρο φίδι στον κόρφο του ψευτορωμαίϊκου. Ο λαός αργεί αλλά δε λησμονεί τους προδότες που η Singular βαφτίζει πρωθυπουργούς και βουλευτές!

Σαρωτική Δημοσκόπηση – Το 86% Των Ελλήνων Θέλουν Την Απέλαση Των Παράνομων Μεταναστών – Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ…(Bίντεο)

Έρευνα πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης με την απέλαση να είναι ένα από αυτά…

Τα ποσοστά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παράνομη μετανάστευση είναι συντριπτικά υπέρ των απελάσεων.Πιο συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων απάντησαν πως πρέπει να γίνονται απελάσεις σε σχέση με ένα 12% το οποίο απάντησε αρνητικά.

Τέτοιες έρευνες πραγματοποιούνται μόνο από ξένα ιδρύματα, καθώς καμία εταιρεία ερευνών στην Ελλάδα δεν έχει, και ούτε πρόκειται, να πραγματοποιήσει ανάλογη έρευνα.

Η κυβέρνηση, ταγμένη με φανατικό ζήλο
στο δόγμα της αθρόας έλευσης οποιουδήποτε, αρκεί να είναι αλλοδαπός, τρέμει το αποτέλεσμα ενός πιθανού δημοψηφίσματος για το θέμα και ως εκ τούτου προωθεί το σχεδιασμό της ατάραχη ελπίζοντας σε ταχύτατη δημογραφική αλλοίωση του τόπου όπου συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που προωθεί εμμέσως θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα.

Και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει…  [Πηγή]

Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Ελληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α..

Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ… σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελληνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.