Είναι επικίνδυνος ο Χριστός. Μέρος 4ο

Θα έπαιρνε μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για να εξηγήσει κάποιος όλα τα σημεία και τα θέματα, τα χαρακτηριστικά και τις όψεις της πολιτισμικής, πνευματικής έκπτωσης και παρακμής του ολότελα ψεύτικου και συνεπώς ξεπεσμένου, διεφθαρμένου, σαπισμένου κι ανίσχυρου κόσμου της Δύσης, μέσα στον οποίο ζουν οι Έλληνες (και γενικότερα οι δυτικο-Ευρωπαίοι και οι βόρειο-Αμερικανοί), αλλά αυτό δεν είναι ο στόχος του παρόντος κειμένου.

 Υπάρχει όμως ένα καθοριστικό σημείο που είναι ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος της εχθρικής εισβολής των λαθρομεταναστών (και των τζιχαντιστών και ισλαμιστών που είναι κρυμμένοι ανάμεσά τους) και το οποίο θα επισημάνουμε. Θα τονίσουμε εδώ ποια τεράστια διαφορά σας χωρίζει από τους γονείς και τους παππούδες σας εν προκειμένω και πως εκείνοι, ζώντας στην πραγματικότητα, θα έλυναν το πρόβλημα αυτό αμέσως, ενώ εσείς, ζώντας στο ψέμα του συγχρόνου κόσμου, είστε ανίκανοι να λύσετε. Στο τρίτο μέρος είδαμε με λεπτομέρεια πως οι βυζαντινοί (αν θέλετε) ή καλλίτερα οι Ρωμαίο, Ρωμιοί προγονοί μας έλυναν τις πολιτικές, κοινωνικές συγκρούσεις τους και τιμωρούσαν τις παραβιάσεις του βυζαντινού ποινικού δίκαιου. Πολύ περισσότερο, αυτό δεν το αναφέραμε γιατί είναι μέρος του παρόντος 4ου μέρους, ο αδυσώπητος τρόπος δια του οποίου οφείλει να αμύνεται ένας λαός ενάντια σε εχθρικές επιβουλές και εισβολές.

Καταλήξαμε επίσης ότι οι πλάνες και τα ψέματα λοιπόν που πιστεύουν οι Νεοέλληνες σήμερα τους  με την εγκεφαλόπλυση που έχουν υποστεί κύρια και καίρια από τους πολιτικούς τους, οδηγούν στην αλλοτρίωση, την φυλετική εξαφάνιση, τελικά στον πνευματικό και σωματικό θάνατο του λαού μας.

Τι νομίζετε για παράδειγμα ότι θα έκαναν οι Μυτιληνιοί κι οι Ροδίτες, οι Χιώτες κι οι Σαμιώτες, οι Θρακιώτες κι οι λοιποί, αν η χώρα τους υφίστατο μια τέτοια εχθρική εισβολή μουσουλμάνων πριν από 100 χρόνια;

Απλά θα έπαιρναν τα όπλα και θα τους σκότωναν. Πιο συγκεκριμένα, θα κατέβαιναν στην παραλία και θα πυροβολούσαν τις βάρκες με τους λαθροεισβολείς και ψευτο-μετανάστες από μακριά. Δεν θα τους άφηναν καν να πλησιάσουν στ’ ακρογιάλια, όχι να πηγαίνουν να τους σώσουν εν ονόματι ενός αυτοκαταστροφικού ανθρωπισμού.

Αυτό είναι όλο. Αυτή είναι η διαφορά. Αυτή είναι η λύση του προβλήματος που σας κατέστησαν ανάξιους να επιτύχετε. Σας έμαθαν ότι υπάρχουν νόμοι του κράτους. Όταν το κράτος δεν είναι αυθεντικά χριστιανικό ορθόδοξο, (στην προκειμένη περίπτωση είναι άθεο που υποκριτικά επικαλείται την Ορθοδοξία) ενώ είναι γέννημα θρέμμα, μούλικο του αστικού υλισμού της Δύσης. Ο χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορεί ούτε να αναγνωρίσει τους νόμους, ούτε και να αποδεχθεί το κράτος. Τι είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο κράτος; Ανοίξτε τα βιβλία για να μάθετε. Διαβάστε τους Νόμους του Ιουστινιανού, ψάξτε στην Ιστορία των Ισαύρων, των Μακεδόνων, των Κομνηνών, των Παλαιολόγων, ήδη αρκετά περιγράψαμε στο μέρος 3ο και ελπίζουμε να αφομοιώσατε τι τιμωρίες υπάρχουν έναν παιδεραστή (καυλοτομή), ομοφυλόφιλο (ανασκολοπιση), για μια βρωμερή γυναίκα που νομίζει ότι μπορεί να έχει προγαμιαίες σχέσεις (ως και λιθοβολισμός)! Ή για ένα ύπουλο εχθρό που θέλει να επιβάλει μια για πάντα την θρησκεία του στην χώρα σας!

 Θα αντιτείνετε…

Μα εμάς μας έμαθαν ότι υπάρχουν ανθρωπισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, πολιτικά δικαιώματα, κι ένα πλήθος από κείμενα και ντοκουμέντα διεθνών οργανισμών. Η πολιτισμένη Ευρώπη (Δυτικοί πάντα εννοείται) και η Αμερική (τις ΗΠΑ πάντα εννοούμε) έχει προοδεύσει, ο πολιτισμός επίσης. Θα γυρίσουμε στις εποχές του παγανισμού;

Όλα αυτά που σας μάθανε οι υλιστές του Διαφωτισμού και οι άθεοι ξενέρωτοι, δήθεν προοδευτική της Δύσης, κάψτε τα και πετάξτε τα στα σκουπίδια. Όλος αυτός ο ψυχικός ρύπος είναι μια διαστροφή της μέχρι το 1453 Ανθρώπινης Ιστορίας!

Θρησκευτική ανοχή; Ναι, βεβαίως! Στην Κωνσταντινούπολη υπήρχε μέχρι και τζαμί για τους μουσουλμάνους εμπόρους και ναυτικούς που πηγαινοέρχονταν. Αλλά όλοι αυτοί ήταν σε μια συνοικία και αφορούσε όσους δεν ‘εργάζονταν’ καθημερινά στην Ορθόδοξη Ρωμανία. Πηγαινοέρχονταν για το εμπόριο και μάλιστα είχαν αφήσει τα παιδιά τους στον τόπο τους, την Δαμασκό, την Βαγδάτη ή το Κάιρο. Αν ερωτεύονταν μια ντόπια, είτε θα ασπάζονταν την Χριστιανοσύνη και θα έμεναν εκεί για πάντα, είτε θα την έκλεβαν και κείνη δεν θα γυρνούσε πίσω ποτέ. Δεν υπήρχε κατηγορία του τύπου “παιδιά μουσουλμάνων στην εκπαίδευση της ορθόδοξης χριστιανικής χώρας (σαν τους ισχυρισμούς του άθεου Νίκου Φίλη και της προσφάτως αφορισθείσας Κικής Κεραμέως).

 Πολυπολιτισμικότητα; Ναι, βεβαίως! Όποιος πήγαινε στην Ρώμη και στην Γερμανία πριν από χίλια χρόνια θα έβλεπε τον πολιτισμό των Καθολικών, όποιος πήγαινε στην Βαγδάτη, θα παρατηρούσε τον πολιτισμό των Μουσουλμάνων, κι όποιος πήγαινε στην Κίνα, θα γνώριζε από κοντά τον πολιτισμό των Κινέζων, κοκ.

Και όταν εμφανιζόταν ο εχθρός, σκοτωνόταν. Είναι πολύ φυσιολογικό οι άνθρωποι να σκοτώνουν. Γιατί; Γιατί αυτό μας λέει η Ιστορία. Παντού και πάντα υπήρχαν σκοτωμοί και ήταν πολύ ωραία έτσι, γιατί μόνον με τους πολέμους και τους στρατούς, και τον φόνο διατηρούνταν η πραγματική ανθρωπότητα που στηρίζεται στον ανδρείο άντρα και στην θηλυκή γυναίκα. Αυτή είναι η πραγματική ανθρωπιά. Αντίθετα, όταν νεώτερες πολιτικές θεωρίες – που είναι όλες σατανικές διαστροφές (και συγκρίνατέ τις με τις αρχές και τις αξίες των χρόνων του Βουλγαροκτόνου για να το καταλάβετε) – μετέτρεψαν άντρες και γυναίκες σε ένα ομοιόμορφο πολτό, τότε χάθηκε η ανθρωπιά.

Αντικαταστήθηκε από την ψευτο-ανθρωπιά που στηρίζεται στην απαγόρευση της αυτοδικίας, στην ποινικοποίηση της βιολογικής εξόντωσης των εχθρών, στον υποτακτικό συμβιβασμό, στη μοιρολατρεία του γενετικού υλικού και του DNA, και συνεπώς στον εξανδραποδισμό και στην άθλια προπαγάνδα ότι οι ‘πολιτισμένοι άνθρωποι’ δεν χειροδικούν αλλά καταφεύγουν στον δικηγόρο τους, στα δικαστήρια, και στα διεθνή δικαστήρια και… πληρώνουν δεόντως. Κι αν δεν έχουν να το βουλώνουν και να σκύβουν το κεφάλι.

 Αλλά σε ποια δικαστήρια κατέφυγε ο Ιουστινιανός Β’ ο Ρινότμητος που τον ανέτρεψαν, του έκοψαν την μύτη και τον εξόρισαν το 695; Πουθενά, γιατί δεν υπάρχουν δικαστήρια. Και τα όσα φέρουν το όνομα είναι ψεύτικα, Μαϊμούδες – δικαστήρια. Οργάνωσε την επιστροφή του κι όταν επέστρεφε με στρατό για να ανακαταλάβει την εξουσία, τα σκάφη του στόλου του πέρασαν μια θαλασσοταραχή στην Μαύρη Θάλασσα. Τότε οι σύμβουλοί του του πρότειναν να υποσχεθεί στον Θεό ότι θα είναι μεγαλόψυχος προς τους εχθρούς του. Ο αυτοκράτορας ανεφώνησε:

 – Θεέ μου, πνίξε με, αν αφήσω έστω και ένα ζωντανό!

Το ‘πε και το ‘κανε. Αλλά αυτή ήταν η πατρίδα μας η Ρωμανία κι αυτή είναι η Χριστιανοσύνη. Όσοι λένε ότι ‘ο Χριστός είναι αγάπη’ είναι οπαδοί του Πονηρού, είναι όργανα του Σατανά και θέλουν βαρύτατη τιμωρία (σκότωμα;): Γιατί αυτό είναι ολότελα ψέμα, και επειδή αυτοί που το λένε νοούν την λέξη αγάπη πολύ διαφορετικά από το πως νοούσε την μάχαιραν αντί της παγκοσμιοποιητικής ειρήνης που οδηγεί στην μαζοποίηση και αγελοποίηση των ανθρώπων, ο Ιησούς. Πως και για ποιους λόγους χρησιμοποιούσε το μαστίγιο αντί να στρέψει ο αδικούμενος, προσβαλλόμενος κι εξευτελιζομενος, αν όχι ανασκολοπούμενος (πρωκτικά εννοείται) από έναν μουσουλμάνο εχθρό και το άλλο μάγουλο ο χριστιανός;

Το θέμα είναι επιτρέπεται ο αμυντικός πόλεμος; Ο επιθετικός έτσι κι αλλιώς χριστιανικά απορρίπτεται. Επιτρέπεται χριστιανικά  ο φόνος όταν ευρίσκεσαι σε άμυνα είτε ατομικά είτε σαν σύνολο, σαν λαός, όταν κινδυνεύει;

Αναφανδόν επιτρέπεται γιατί ο φονευόμενος εχθρός ευθύνεται όταν εισβάλλει με σκοπό να κατακτήσει, να λεηλατήσει, να ανατρέψει τα ιερά και όσια της Φυλής, του Έθνους, της πατρίδας και της θρησκείας, τότε ο φονεύων τον εισβολέα χριστιανικά δικαιώνεται. Ο επιτιθέμενος σκοτώνεται με ευθύνη δική του.  

Εδώ ισχύει το σκοτώστε τους πριν σας σκοτώσουν!

Οπότε, πριν αποκτήσουν την ελευθερία τους από τους ισλαμιστές και τους τζιχαντιστές και πριν προστατέψουν την Ελλάδα από την εχθρική εισβολή των κακούργων εγκληματιών λαθρομεταναστών, οι σημερινοί Νεοέλληνες πρέπει να απελευθερώσουν τους εαυτούς τους από την πανούκλα των συγχρόνων ιδεοληψιών, ψευτο-θεωριών, αισχρών πλανών (που διδάσκονται ως τάχα ‘επιστήμες’) και εκφύλων κοσμοαντιλήψεων.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να προστατέψει τον εαυτό του.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει μαζί με άλλους για να σώσει την πατρίδα του.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να διατηρήσει την θρησκεία του.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να υπερασπιστεί την οικογένειά του.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει μαζί με άλλους για να ανατρέψει την κατοχική κυβέρνηση της χώρας του.

Σήμερα η Ελλάδα για όσου δεν το έχουν ακόμη πάρει χαμπάρι, (κι αυτοί ούτε θα το πάρουν) είναι ήδη υπό κατοχήν: κυβερνάται από το εξωτερικό, και οι εν Αθήναις εντολοδόχοι των κρυφών ξένων ηγεμόνων της χώρας  (πάλι τα ίδια από το 1821 και δώθε)  εφαρμόζουν διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των εισβολέων λαθρομεταναστών.

Θέλουν σκότωμα και οι εθνοπροδότες τοποτηρητές και οι τζιχαντιστές λαθρομετανάστες. Κανένας δεν αμαρτάνει αν τους σκοτώσει. Κανένας δεν αμαρτάνει αν σκοτώσει 100, 1000, 10000 ή 100000 από όλους αυτούς.

Αλλά δεν θα χρειαστεί να φτάσουν οι Νεοέλληνες σε τέτοια νούμερα. Εάν μια μέρα 1000 Μυτιληνιοί, 1000 Χιώτες και 1000 Σαμιώτες σταθούν σαν άντρες στην παραλία του νησιού τους και πυροβολήσουν τις βάρκες με τους τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες, δεν θα ξανάρθει κανένας.

Αν άλλοι 1000 Μυτιληνιοί, 1000 Χιώτες και 1000 Σαμιώτες κτυπήσουν αλύπητα τις εγκαταστάσεις, (hot spots) όπου τα όργανα των εν Αθήναις τοποτηρητών των κρυφών ηγεμόνων της Ελλάδας συγκεντρώνουν τους τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι υπόλοιποι και να μη ξέρουν κολύμπι, θα φορέσουν ένα σωσίβιο και θα κολυμπήσουν για να περάσουν απέναντι στην Τουρκία.

Κι αν 1000 Έλληνες στο λεκανοπέδιο μοιράσουν την Βουλή κι άλλα 10 δημόσια κτήρια ή υπουργεία ανάμεσα τους κι αδίστακτα μπουν και σκοτώσουν τυφλά όποιον βρουν μπροστά τους, και το ξενόφερτο σύστημα θα καταρρεύσει και όλοι οι τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα φύγουν άρον άρον.

 Είναι ένας τρόπος να ξεφορτωθούμε μια και καλή το προδοτικό ψευτορωμαίϊκο.

 Αλλά όλοι αυτοί που θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο πρέπει να μην έχουν κανένα δισταγμό, κανένα ενδοιασμό, καμιά φοβία, και καμιά ανησυχία για την απόφαση που πήραν και για την μέχρι τέλους υλοποίησή της. Μόνον τέτοιες ηρωικές πράξεις μπορούν να σώσουν την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Κι ο λόγος είναι απλός: θα δημιουργήσουν τρομερό σοκ στους κρυφούς ηγεμόνες της χώρας, επειδή και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους θα έχουν πέσει νεκροί και το υλικό των ανομιών τους (: οι τζιχαντιστές, ισλαμιστές, λαθρομετανάστες που συναποτελούν την Πέμπτη Φάλαγγα μέσα στη χώρα) θα έχει υποστεί απώλειες εντελώς απρόσμενα.

Και κει είναι όλη η ουσία: όσο κανένας δεν αντιδράει στην Ελλάδα, δεν σταματούν οι κρυφοί ηγεμόνες της χώρας και προχωρούν από την μία στην άλλη φάση του υπαρκτού σχεδίου τους για διάλυση της Ελλάδας και εξόντωση του νεοελληνικού έθνους.

Σας θεωρούν δεδομένους, φτιαγμένους, μαστουρωμένους, αποβλακωμένους, παρασκευασμένους και ολότελα προγραμματισμένους εξαιτίας της μαύρης προπαγάνδας, της άθλιας πολιτικής, των πρόστυχων ιδεολογιών, των βδελυρών θεωριών και των αισχρών τρόπων ζωής που σταδιακά και για δεκαετίες διέδωσαν ανάμεσα στους Νεοέλληνες, εθίζοντάς τους σ’ αυτά.

Όσοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι αντάξιοι των προγόνων τους θα εξοντώσουν πρώτα τους άθλιους πράκτορες που μιλάνε δημόσια για ‘ανθρωπιά’, ‘λύπηση’, ‘πόνο του συνανθρώπου’ και ‘συμπόνια’ σαν τους ΑΝΤΙΦΑ και άλλα καραγκιοζιλίκια. Εξαφανίστε τους κομμουνιστές και τους αριστερούς που υποστηρίζουν αυτές τις διεθνιστικές ρυπαρές ιδέες που συνιστούν την ταφόπλακα της ταυτότητας και της παράδοσής μας!

Μπορούμε να σκοτώσουμε όταν απαιτείται, έχουμε καθήκον να σκοτώσουμε όταν χρειάζεται, και επιβάλλεται πάντοτε να σκοτώνουμε τον κατακτητή εισβολέα.

Η Ελλάδα σήμερα είναι σε χειρότερη κατάσταση από τα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής. Οι κατοχικές κυβερνήσεις και ο γερμανικός στρατός κατοχής στην περίοδο 1941-1944 δεν έφεραν τέσσερα (4) εκατομμύρια αλλοτρίων, βαρβάρων, κανιβάλων και μισελλήνων, για να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση και την εθνική υπόσταση των Ελλήνων. Ούτε σπίτωσαν ξένους αλλότριους την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες Ελλήνων αστέγων.

Καλόν είναι να μη ξαναμιλήσει κανείς από τους πολιτικούς για την ψεύτικη, σατανική πολυπολιτισμικότητα των αλλοιωμένων, μπασταρδεμένων, και απανθρώπων κτηνών που αποκαλούνται δήθεν ‘πολίτες της παγκοσμιοποίησης’. Ο πιο μικρός λαός, η πιο ολιγάριθμη ομάδα, ο πιο ασήμαντος άνθρωπος μπορεί να μείνει στην Ιστορία για την σωτήρια πράξη να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα συσπειρώσουν κι ενώσουν τους Έλληνες ενάντια στον κοινό εχθρό, την επίβουλη Τουρκία, την Γερμανία που ανέκαθεν μας μισεί κι ευνοούσε, ενίσχυε και προμήθευε πάντα τους Τούρκους με όπλα, και την ναζιστο-γερμανικής προέλευσης Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό λοιπόν σημαίνει Χριστός. Θέλει την ψυχή μας ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Το σώμα μας δεν παύει να είναι ιερό και εξαρτάται από μας τι θα το κάνουμε αν θα το θυσιάσουμε στον μαμωνά, στην φιληδονία ή για το Χριστό, την απελευθέρωση της πατρίδας από όλους τους τρομοκράτες, ξένους και ντόπιους, τους προδότες, 9 στους 10 είπαμε, και όλα αυτά τα κτήνη που με τη δύναμη που προσφέρει ο παράνομος πλούτος τους, την διέφθειραν και την εκφύλισαν.

Να λοιπόν γιατί είναι επικίνδυνος ο Χριστός, γιατί εμπνέει με την αλήθεια και το πυρ των λόγων του, γι’  αυτό και τον σταύρωσαν. 

Τα πιο πάνω τέσσερα μέρη γράφτηκαν με αφορμή το πιο κάτω άρθρο του κου Νίκου Μπαϋρακτάρη στον Διόδοτο… https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/10/blog-post_27.html

Με τίτλο: Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, Λαθρομετανάστες, κι οι Έλληνες Πατριώτες

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.