Να ξέρετε ότι σε κάθε διαδήλωση και πορεία θα έχετε από δω και στο εξής το δίκαιο… παρακράτος να σας διαλύει και να σας συλλαμβάνει!

Αυτοί κύριε Χρυσοχοΐδη, (που δεν διαβάσατε το μνημόνιο αλλά το ψηφίσατε) ποιοι ακριβώς είναι;

Τους εξηγεί ότι είναι δικός τους και τον φυγαδεύουν μαζί με τόσους άλλους παρακρατικούς και αστυνόμους με πολιτικά

Τις γνωστές μεθόδους ασφαλιτών που παρεισφρέουν σε διαδηλώσεις με πολιτικά ρούχα έχει καταγράψει βίντεο απ’ τα χθεσινά επεισόδια έξω από τη Βουλή, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί του νομοσχεδίου κατά των διαδηλώσεων.

Στο σχετικό βίντεο διακρίνεται αρχικά ένας άνδρας, χωρίς μπλούζα και κρατώντας ρόπαλο να κατευθύνεται προς το πλαϊνό προαύλιο της Βουλής, δίπλα στην είσοδο της λεωφ. Αμαλίας, συνοδεία αστυνομικών.

Στη συνέχεια οι άνδρες των ΜΑΤ φυγαδεύουν άλλον ένα άνδρα με πολιτικά προς το πλαϊνό προαύλιο, όπου είναι μαζεμένες οι αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά τ’ άλλα ο υπουργός από το βήμα της Βουλής το μόνο που είδε ήταν «τραμπούκοι-δολοφόνοι» μεταξύ των διαδηλωτών, αλλά όχι και το όργιο αστυνομικής καταστολής.

(Τώρα το efsyn ζητάει συγνώμη από το Χρυσοχοίδη για το πιο πάνω βίντεο. Μην νομίζετε πως το efsyn  δεν ανήκει στο κατεστημένο ή ότι το παρακράτος δεν βάζει τους δικούς του για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις που εδώ που τα λέμε δεν οδηγούν πουθενά ούτε αλλάζουν την πολιτκιή και κομματική σαπίλα).

Σημειώνεται ότι βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα thepressproject καταγράφει ξεκάθαρα τη στιγμή που μία διμοιρία αστυνομικών με μηχανάκια πέφτει πάνω σε μπλοκ διαδηλωτών στην οδό Ρήγα Φεραίου στα Προπύλαια.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατήγγειλε την παρουσία μέσα στον περίβολο της Βουλής αστυνομικού ντυμένου με πολιτικά,  που φαίνεται να κρατά ασύρματο στο ένα του χέρι.

ΠΗΓΗ:https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/251467_aytoi-kyrie-hrysohoidi-poioi-akribos-einai

Leave a Reply

Your email address will not be published.