Ποιος είναι αυτός ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος το “φυντάνι” του Σταύρου Θεοδωράκη;

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ HOAXES ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ :

“Ρε σεις, πάμε από του κυρίου συναδέλφου να γίνουμε όλοι μία παρέα, κρίμα είναι να καθώμαστε σε χωριστά τραπέζια”

ΚΑΙ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΩΝ ΤΡΟΛΣ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ “ΤΡΑΠΕΖΙ” ΜΟΥ…

ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΘΕΣ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΩΠΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ

Θαν. Αναγνωστόπουλος

Αυτό που έγινε χθες μπορώ να πω ότι δεν έχει προηγούμενο. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο δικηγόρος των ελληνικών hoaxes, για τα οποία δεν είμαι και απολύτως βέβαιος ότι είναι πολύ ευχαριστημένα με τη συμπεριφορά του δικηγόρου τους, αφού πρώτα κοινοποίησε την ανάρτησή μου για τη μήνυση κατά της ομάδας των hoaxes και άρχισε να επιδίδεται με την παρεούλα του στα ίδια απαξιωτικά σχόλια, εν συνεχεία, διαπιστώνοντας ίσως ότι δεν του αρκεί ο “σχολιασμός” της ανάρτησής” μου για τη μήνυσή μου και αυτόν στο προφίλ του, προσκάλεσε την παρεούλα να πάνε “από του κυρίου συναδέλφου”. Να μην είναι και μόνος του. Να δημιουργήσει “φασαρία”. Να βγάλει το “άχτι” του. Γιατί μέσα του βράζει.

Και ήρθαν όλοι μαζί. Και ο άνθρωπος αυτός, συνεπικουρούμενος από τους φίλους του, κατάφερε να διαλύσει με τη συμπεριφορά του, ειρωνείες, αστειάκια, υβριστικά σχόλια κ.λπ, και τις ελάχιστες αμφιβολίες που θα μπορούσε να έχει κανείς για τη βασιμότητα της ανάρτησής μου γι αυτόν. Τα διαβάσατε, να μη τα επαναλάβω. Και για όσους δεν τα έχετε διαβάσει, μπορείτε να το κάνετε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία Θεού από το να σε δικαιώνει ο ίδιος ο αντίπαλός σου.

Για το πώς έφτασε ένας δικηγόρος να επιδείξει μία τέτοια αυτοκτονική συμπεριφορά, υπήρξαν πολλές εικασίες από τους σχολιαστές. Καθόλου ευχάριστες γι αυτόν. Δεν υιοθετώ καμία. Μένω στο τι έκανε. Όχι στο γιατί το έκανε.

Αυτό που θέλω σήμερα να ξεκαθαρίσω είναι το ζήτημα της θέσης του Θανάση Αναγνωστόπουλου υπέρ της κτηνοβασίας. Γιατί τα άλλα δεν τα άγγιξε καθόλου.

Για την κτηνοβασία λοιπόν, εμμέσως, τόσο από τα σχόλια των φίλων του, που έκαναν ¨πλάκα” με τα περί κτηνοβασίας, υπονοώντας ότι ο συνάδελφός μου δεν είναι στην πραγματικότητα υπέρμαχος της κτηνοβασίας, όσο και από την επισύναψη του ιδίου του Θανάση Αναγνωστόπουλου ενός link που έχει το επίμαχο άρθρο του με τίτλο “υπέρ της κτηνοβασίας”, κατάλαβα ότι επιχείρησε να αμφισβητήσει ότι η θέση του είναι υπέρ της κτηνοβασίας.

Το άρθρο, μέχρι το τέλος του, που είναι το σιχαμένο “δια ταύτα”, μοιάζει σας να αποκρούει την κτηνοβασία και ότι ο τίτλος “υπέρ της κτηνοβασίας” είναι ειρωνικός.

Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Τι λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος με δύο λόγια:

Ότι δεν είναι υπέρ της κτηνοβασίας όταν αντιστέκεται το ζώο, αλλά είναι ΥΠΕΡ όταν γίνεται με τη θέλησή του !!

“Στην περίπτωση αυτή, είναι προφανές ότι και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη (άνθρωπος και …ζώο) δεν βλάπτονται στα δικαιώματά τους ή τα συμφέροντά τους. Θα ήταν προβληματικό ορολογικά να μιλήσουμε για συναίνεση, η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΒΛΑΒΗ.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ” !!!

Το ευχαριστιούνται δηλαδή!!! Άνθρωπος και κατσίκα, άνθρωπος και σκύλος. κ.ο.κ. !! Εφόσον δηλαδή ο σκύλος μας “κάθεται”, όλα είναι εντάξει !! Κανείς δεν βλάπτεται: Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!!

Εμετός…

Άλλωστε, τι να λέμε τώρα, όταν ο ίδιος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος πέρσι, στις 18.3.2019, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, υπεραμύνθηκε των θέσεών του, με ένα ποστ στο προφίλ του, με το απαντούσε σε κάποια κυρία, στο οποίο έγραψε ξεκάθαρα, όσο πιο ξεκάθαρα δεν μπορεί να γίνει:

“4. Στην αναΜόρφωση μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάση τις απόψεις μου από την αναπαραγωγική κλωνοποίηση (υπέρ), την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (υπέρ), της αιμομιξίας (υπέρ) …

ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ (Υ Π Ε Ρ)…”

Άστο, συνάδελφε, κράτα τους φίλους σου στο δικό σου τραπέζι. Στο δικό μου τραπέζι δεν περνάς καλά. Μόνο δηλητήριο πίνεις.

Και το θέμα είναι, ότι το δηλητήριο αυτό δεν στο σέρβιραν στο τραπέζι μου. Μαζί σου το έφερες…

Φοβάμαι ότι με τη συμπεριφορά σου, αφενός δικαιώνεις εμένα, αφετέρου μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρεις στους πελάτες σου…

Για τα μέλη τώρα της “συμμορίας” των τρολς του κ. Αναγνωστόπουλου, τα είπαμε και χθες. Ένα προς ένα, με τα προφίλ τους, στο δρόμο από ΓΑΔΑ προς Δουβλίνο και από κει στην Εισαγγελία.

Και θα τα λύσουμε όλα τα θέματά μας…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος 18 Μαρ 2019 Μου έγραψε συνάδελφος Korina Pantazoglou τα εξής χαρίεντα, μεταξύ άλλων: "Γιατί τα γεμάτα περηφάνια ποστ με τις απόψεις σας έγιναν καπνός; Εγώ θα σας παραδεχόμουν αν υποστηρίζατε τις απόψεις σας μέχρι τέλους. Και όχι μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μόκο και τουμπεκί." Αυτό είναι θεμιτό ερώτημα, οπότε απαντώ:"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος Ρε σεις, πάμε από του κυριου συναδέλφου να γίνουμε όλοι μια παρέα, κρίμα είναι να καθωμαστε σε χωριστά τραπέζια 3 ώ. Μου αρέσει! 5 Απάντηση"
Από το facebook του Νίκου Αντωνιάδη 14/7/2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.